Zoeken naar zaalverhuur zaandam

zaalverhuur zaandam
ZAALVERHUUR.
Onze barmedewerkers voorzien u desgewenst van koffie, thee of ander drankje, maar in overleg met de coördinator zaalverhuur, kunt u hier ook zelf zorg voor dragen. Tevens is het mogelijk onze professioneel ingerichte keuken te huren al of niet in combinatie met een van onze zalen.
Zaal huren in zaandam Zaalhuren.net.
Een overzicht van alle zalen in Zaandam. Zaal huren in Zaandam. Een zaal huren in Zaandam voor een feest, receptie, vergadering of bruiloft? Bekijk hieronder een compleet overzicht van de zalen in Zaandam. Voor de meest uiteenlopende gelegenheden vindt u bij Zaalhuren.net een unieke locatie of zaal in Zaandam.
Zaal 1 Partycenter Las Vegas Zaandam.
Partycenter Las Vegas Zaandam zaal 1. De kleine zaal is ideaal voor verjaardagen, recepties, kleine feestjes en als trouwlocatie. De ruimte heeft een gezellige bar en een gedeelte met tafels en zitjes. Indien gewenst zijn er extra statafels en zitruimte beschikbaar.
Verhuurtarieven Dorpshuis De Kwaker Westzaan.
halve grote zaal 70 m2. groene zaal 65 m2. Verhuur per dagdeel 4 uur, inclusief 1 barmedewerker/beheerder, zonder consumpties en inrichten zaal. Bij huur 2e zaal 100, korting op totaalprijs. Gebruik keuken voor zelf bereiden van de hapjes 60, incl.
Brevent Zakelijke Evenementenlocatie in het centrum van Zaandam.
Brevent is uw professionele cateraar voor al uw zakelijk en particuliere feesten. Locatie voor uw evenement in het centrum van Zaandam. Brevent is een intieme locatie speciaal voor zakelijke bijeenkomsten en is gelegen in een monumentaal pand in het centrum van Zaandam.
Bijzondere feestzalen Zaandam DNLS.nl.
De feestzalen zijn oner andere geschikt voor bedrijfsfeesten, trouwfeesten, evenementen, kick-offs en productlanceringen. Bewaar de feestzalen van uw keuze in de favorieten. Vervolgens kunt u bij n of meerdere feestzalen in Zaandam een aanvraag doen. U kunt natuurlijk ook direct bellen met een feestzaal in Zaandam.
Taets, Evenementenlocatie Amsterdam Zaanstad.
Spectaculaire ruimtelijke en historische evenementenlocatie voor zakelijke als privé events: van vergaderingen tot grote bijeenkomsten en feesten. Hemkade 18 Hembrugterrein. 1506 PR Amsterdam Zaandam. Tel: 31 020 788 2600. Fax: 31 020 655 4361. evenementenlocatie, beurslocatie, Amsterdam, congreslocatie, vergaderruimte, feestlocatie, dinerlocatie, Zaandam, catering, zaalverhuur.
Zaalverhuur Zaandam Prachtige oude theaterzaal.
Schragen 3 stuks. Geluidsbox met microfoon. Live streaming tv-foyer. Technische ondersteuning licht en geluid. Catering met of zonder bediening / gebruik van wijnglazen / borden / dienbladen. Workshopbegeleider voor vrijgezellen verjaardag of kinderfeestjes. Kostuums uit ons atelier. Informatie zaalverhuur Zaandam.:
Ruimte te huur Het BrandtWeer.
geen geluidsoverlast veroorzaakt bij het betreden en het verlaten van het pand., geen fietsen voor de toegangsdeuren/hekken van de buren parkeert. Ruimte te huur feestje, koog aan de zaan, Zaalhuur, zaandam, zaanstad Een reactie plaatsen Tarieven verenigingen, kringen en clubs.
Zaalverhuur en partycentra regio Zaandam Kies hier uw feestlocatie uit regio Zaandam.
Zaalverhuur en partycentra regio Zaandam. In de omgeving Zaandam bevinden zich 14 Zaalverhuur en partycentra. De Zaalverhuur en partycentra zijn te vinden in de plaatsen Assendelft, Beverwijk, Heemskerk, Koog aan de Zaan, Oostzaan, Wijk aan Zee, Wormer, Zaandam en Zaandijk.
Verhuur zaal en veld Hercules Zaandam.
Verhuur zaal en/of veld. Huur eens de zaal of het veld van SC Hercules Zaandam! Ons complex heeft vele faciliteiten en is gelegen naast het natuurgebied De Jagersplas. Onze Piet Maas zaal en onze twee kunstgrasvelden zijn uitermate geschikt voor evenementen en sportactiviteiten.
Zoekt u voor een evenement catering en zaalverhuur in Zaanstad?
De plek is ook zeer geschikt voor zakenbijeenkomsten en cursussen. De arrangementen bij zaalverhuur van de Noorderster. Naast de standaard prijslijst voor onze zaalverhuur voor feesten en zakenbijeenkomsten zijn er twee arrangementen beschikbaar voor feestjes. Zaal huren minimaal 4 uur naar eigen keuze.

Contacteer ons