Op zoek naar zaalverhuur hoofddorp?

zaalverhuur hoofddorp
Feestzaal in Hoofddorp? Alle feestzalen in Hoofddorp vind je op DNLS.
Informeer bij de feestzaal in Hoofddorp naar de mogelijkheden. U kunt contact opnemen met de feestzaal in Hoofddorp door te bellen of door gebruik te maken van onze aanvraagformulieren. In beide gevallen komt u direct in contact met de locatie zelf.
Zaal huren in hoofddorp Zaalhuren.net.
Zaalverhuur Hoofddorp Estee is bij uitstek geschikt voor al uw feestelijke gelegenheden. Of het nu gaat om een bruiloft, receptie, of om een dansavond, bij Estee is alles mogelijk. Met een capaciteit van 400 500 personen, optimale parkeergelegenheid en de flexibele openingstij.
tot 50 personen in Hoofddorp zaalverhuur-info.nl.
Alle zaalverhuurders In de regio.: Kaart weergeven tot 50 personen in Hoofddorp. Paul en Avi's.' Zoekt u een gezellige privé ruimte om uw verjaardag, kinderfeestje, sweet sixteen te vieren, of zoekt u een volledig verzorgde dag met uw familie, vrienden of collega's.' Rembrandtweg 689, Amstelveen. Podium mozaiek Amsterdam. Zaalverhuur in Podium Mozaïek Organiseert u zelf een evenement?
Feestlocatie en Zaalverhuur MeerSquash Activity Hoofddorp.
Vanaf 10, per kind, inclusief limonade, patat met frikadel of kroket en een ijsje toe. Specifieke wensen zijn natuurlijk bespreekbaar. Bel mij terug. Bel mij terug. Het is mogelijk een besloten feest, receptie, borrel of presentatie te plannen bij MeerSquash Activity. 2132 CR Hoofddorp.
De" Wissel."
Welkom op de website van De Wissel in Hoofddorp. Centraal gelegen en makkelijk bereikbaar ligt in de Haarlemmermeer partyzaal De" Wissel. De" Wissel" is van oudsher de kantine van de Fanny Blankers-Koen hal. Sinds Wendy en Piet Grosscurt De" Wissel" hebben overgenomen kunnen we niet meer spreken van een kantine maar is De" Wissel" uitgegroeid tot een sfeervol café met de mogelijkheid tot een knallend feest.
Event Center De rode loper.
Bruiloft, Feestpartijen, Receptie, of om een Dansavond. Welkom bij Zaalverhuur Hoofddorp. Event Center De rode loper is bij uitstek geschikt voor al uw feestelijke gelegenheden. Lees meer over de mogelijkheden. Wilt u weten wat het kost om een zaal bij ons te huren?
Zaalverhuur in Hoofddorp nodig? Alle soorten zalen huur je via meetings.nl.
Zaalverhuur in Hoofddorp. Ben je voor een speciale gelegenheid op zoek naar bijzonder zaalverhuur in Hoofddorp? Zoek je een echte feestlocatie, een partycentrum of wil je een vergaderzaal huren, dan ben je bij meetings aan het juiste adres. In ons brede aanbod vind je de perfecte locatie voor elke gelegenheid.
Zaalverhuur Hoofddorp? Vind het op DNLS.
Wilt u de resultaten van een zoekopdracht voor zaalverhuur in Hoofddorp vergroten? Vergroot dan de straal om zo ook de locaties net buiten de plaats weer te geven. Zo vindt u net iets meer aanbod voor zaalverhuur in Hoofddorp en net iets daar buiten.
Zaalverhuur Hoofddorp Puur Feesten. Zaalverhuur Hoofddorp Puur Feesten.
Bij ons in de Jordaan. Feestlocaties Zaalverhuur Hoofddorp. Terug naar het overzicht. Zaalverhuur Hoofddorp Estee heeft in het jaar 2010 haar deuren geopend. De zaal is van een kale loods omgetoverd tot een luxe sfeervolle zaal dat op ieder evenement aansluit.

Contacteer ons