Op zoek naar zaal huren amsterdam prijzen?

zaal huren amsterdam prijzen
De Koning Party Events.
Bekijk hier de prijzen. Over De Koning. Voor een onvergetelijke bruiloft of een zakelijke evenement is De Koning Venues de ideale locatie. De Koning Venues biedt u de mogelijkheid om uw gasten te ontvangen in voelbare luxe met een Koninklijke ambiance. Wij zijn ook te bereiken op Social Media. Volg ons blijf op de hoogte van onze activiteiten. De Koning Venues. De Koning Venues. 1014 AS Amsterdam.
Zaal huren Amsterdam Strandzuid Amsterdam.
Wilt u een zaal huren in Amsterdam? Dan is Strandzuid een prachtige locatie. Voor een gezellige en ongedwongen bijeenkomst kunt u uitstekend op deze locatie terecht. Wilt u een zaaltje huren in Amsterdam voor een kleine groep of juist een grote groep?
Verhuur Volta Podium Popschool Workshops.
Geschikt voor/bijzonderheden: Cursussen, workshops kleine groepen, vergaderingen, met name overdag. Voor commerciële doeleinden gelden andere prijzen. Informatie en boekingen: Je kunt het beste een mail sturen naar volta@ijdockzz.nl., Jorn van Heesch locatiecoördinator. 1013 RR Amsterdam. tel.nr: 020 682 64 29.
Kosten zaalhuur ImagineIC.
Garderoberekken met ruimte voor 120 jassen. Mocht u nog vragen hebben of wilt u informeren naar de beschikbaarheid van de zaal, bel dan met020: 489 48 66 of stuur een mail naar: info@imagineIC.nl. RSS E-mail nieuwsbrief. 1102 DK Amsterdam Zuidoost.
Feestlocatie Amsterdam Noord, Feestlocatie Amsterdam, Feesten, kinder Verjaardagen, Bruiloft, Trouwfeesten Dansschool Redlex Amsterdam, Dansschool Amsterdam, voor al uw danslessen in Amsterdam Noord!
Feestlocatie Amsterdam Noord, Feestlocatie Amsterdam, Feesten, kinder Verjaardagen, Bruiloft, Trouwfeesten. Zaalverhuur Amsterdam, Zaalverhuur Amsterdam Noord, Bij Dansschool Redlex. De feestlocatie in Amsterdam Noord! Feestlocatie Amsterdam Noord, Feestlocatie Amsterdam! Bij ons kunt u terecht voor al uw feesten, kinder verjaardagen voor jong en oud. De ideale feestlocatie voor uw feest, bruiloft of verjaardag! Verhuur is bij ons alleen mogelijk op een vrijdag, zaterdag of zondag middag en/of avond met een bezetting van maximaal 90 personen. Tijdens officiële vakantie weken is het mogelijk om ook op werkdagen van ma t/m do de zaal te huren.
Uitgebreid zoeken Trouwen: Zoek jouw zaal, kasteel, partycentrum, feestzaal, feestlocatie voor jouw huwelijk. Top Trouwlocaties.
Trouwen in een Kasteel in Gelderland. Trouwen in een Kasteel in Utrecht. Trouwen Kasteel in Noord Holland. Trouwen Kasteel in Noord Brabant. Trouwen in een Kasteel in Limburg. Trouwfeesten per regio. Trouwfeest locaties Amsterdam. Trouwfeest locaties Rotterdam. Trouwfeest locaties Gelderland.
Zalen KRISTAL PARTY EVENTS.
20% korting op de zaalhuur. Whats app of bel op kantoor uren met 0642581500. KRISTAL PARTY EVENTS. Bruiloft / Dugun. Kristal Party Events Jan Rebelstraat 21 1069 CA Amsterdam West info@kristalpartyevents.nl Route. 2014 Kristal Party Events Route planner auto Openbaar vervoer OV.
Zaal huren in Diemen Theater de Omval. Facebook. RSS. Twitter.
In het weekend hanteren we een weekendtarief a 40, p.u. Feest-tarief Zaal 1.4 of een andere zaal naar keuze op vrijdagavond en in het weekend versterkte muziek toegestaan eigen hapjes en drankjes toegestaan zelf servies en bestek meenemen prijs: 7851, per uur ex.
Zalen en prijzen congrescentrum Mathildepaviljoen, door t Kabouterhuis.
Vanwege de capaciteit is De Grote Zaal een ideale locatie voor een groots congres, bedrijfsreceptie of diner. De ruimte is voorzien van audio en visuele middelen met een groot presentatie scherm. Congres/Diner zitplaatsen: 200 personen. Receptie/Borrel staanplaatsen: 350 personen. Oppervlakte: 275 m. Prijzen en beschikbaarheid. Voor informatie over prijzen en beschikbaarheid kunt u mailen naar mathildepaviljoen@kabouterhuis.nl of bellen met 020 644 53 51. Deel dit op.: Dit doen wij. Onderwijs en wetenschap. 1079 LK Amsterdam.
Zaalverhuur Amsterdam voor 20 tot 2000 personen.
Doordeweeks is het ook mogelijk om een aparte zaal af te huren bij Blooker. De locatie is af te huren voor onder anderen een feest, vergadering, huwelijk, diner en borrel. De locatie ligt midden in het centrum van Amsterdam en is dus goed te bereiken met het openbaar vervoer.
Zaalverhuur Amsterdam UNLP.
Home UNLP Zaalverhuur Amsterdam. PRIJZEN ZALEN EN ALGEMENE HUURVOORWAARDEN. Heb je zelf een training, een workshop of een vergadering? Het is mogelijk om de opleidingsruimtes van UNLP te huren in Amsterdam. Grote trainingslokalen met een wijds uitzicht, goed bereikbaar met openbaar vervoer en de auto. Geschikt voor trainingen, vergaderingen, lessen of workshops. Indien gewenst kan UNLP alle faciliteiten verzorgen, met tafels en extra stoelen, compleet met audio/video apparatuur, een koffie of luncharrangement. Zaalhuur is mogelijk per dag of dagdeel, van maandag t/m zondag. CONTACT EN INFORMATIE UNLP SECRETARIAAT. Wij helpen je graag aan de perfecte locatie voor jouw activiteit. Je kunt ons dagelijks bereiken via email of telefoon: 020 261 07 07. Voor vragen over de verhuur mail: verhuur@unlp.nl. Neem contact voor de Algemene Huurvoorwaarden. Bekijk hier de informatiebrochure voor meer informatie. De Concentia-zaal is gelegen in de hoek van het gebouw, waardoor er aan twee kanten door de ramen veel licht binnenvalt. De zaal is zeer geschikt voor trainingen, presentaties, vergaderingen en workshops.
Zaalverhuur in Amsterdam nodig? Alle soorten zalen huur je via meetings.nl.
Zaalverhuur in Amsterdam. Ben je voor een speciale gelegenheid op zoek naar bijzonder zaalverhuur in Amsterdam? Zoek je een echte feestlocatie, een partycentrum of wil je een vergaderzaal huren, dan ben je bij meetings aan het juiste adres. In ons brede aanbod vind je de perfecte locatie voor elke gelegenheid. Partyzalen voor een onvergetelijk bedrijfsfeest of een speciale gelegenheid, of moderne vergaderzalen die zijn uitgerust met alle nodige voorzieningen. Onze zalen bevinden zich op de beste locaties: bijvoorbeeld de prachtige bosrijke omgeving van Bosch en Duin, nabij de A2, met een ideale ligging tussen Utrecht en Amsterdam of midden in het centrum van Utrecht. Een echte aanrader is het Van der Valk Hotel Haarlem, ideaal gelegen aan de rand van Haarlem op loopafstand van het centrum. Wat je ook zoekt, je vindt de ideale zaal in ons uitgebreide aanbod van multifunctionele vergaderzalen en zakelijke locaties.

Contacteer ons