Zoeken naar loods amsterdam

loods amsterdam
Home Buro Loods.
Pop-up Bereik de nieuwe MB rijders in hun natural habitat. Gemeente Amsterdam 1 Stad 1 Dienstverlening voor Amsterdam. Teeez Cosmetics Kleine speler op een grote markt. Mercedes-Benz Flagship Store Den Haag. Wij zijn voor MBDB gevraagd het nieuwe showroom concept door te. Werken bij Buro Loods?
Japanse Kerstmarkt in de NDSM Loods in Amsterdam-Noord.
Er zijn live optredens, Aziatisch eten en een Japanse markt. Sushi Festival in de NDSM Loods Amsterdam Noord. De Kerstmarkt is onderdeel van het Sushi Festival Amsterdam. Je vindt het festival in de NDSM Loods aan het NDSM Plein 85 1033 WC Amsterdam.
Van Dijk en Ko. loop. loop. loop. mastercard2.
kom struinen in onze loods! Je vindt bij ons unieke vintage en industriƫle meubels met een ruwe schoonheid in pure vorm. Nieuw gevonden schatten waar je blij van wordt in huis. Laat je verrassen en doe inspiratie op voor je interieur en tuin. Tot ziens in de loods!
J.E. Bouw 6 Opslag loods te Amsterdam.
Klik op een foto om deze uit te vergroten. Klik hier om terug te gaan naar onze betonwerk projecten. Uw partner in betonwerk Betonbouw 6 Opslag loods te Amsterdam. Bouw, Aambeeldstraat 2, 1135 GC Edam, Postbus 151, 1135 ZL Edam.
Rennen door de NDSM-Loods tijdens eerste Amsterdam Urban Trail Urban Runners.
Op zondag 18 maart trekt een parcours van ongeveer 10 kilometer dwars door het hippe Amsterdam-Noord. Voor iedereen die van een sportieve uitdaging houdt en de Noordside van Amsterdam op een andere manier wil leren kennen, is de eerste Amsterdam Urban Trail een absolute must.
Parketloods de beste kwaliteit en goedkoop!
Afhalen kan in onze loods te Amsterdam zuidoost nabij IKEA en Villa Arena. Liever laten afleveren? Ook dat is een mogelijkheid, wij leveren vloeren door heel Nederland. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze uitgebreide showroom, daar ziet u veel meer mogelijkheden dan dat er op intenet.
Loods 7 UP Events.
Deze ruime vergaderruimte is van alle gemakken voorzien, denk hierbij aan een bar, garderobe en toiletvoorzieningen. Deze loods, in robuuste, stoere stijl, is geschikt om vergaderingen, plenaire sessies en workshops te geven aan je team-/club-leden, personeel of collegas. Loods 7 is ook uitermate geschikt om naderhand een buiten-BBQ te houden en een daaropvolgend feest.
Verhuur loods Qru.
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. QRU Amsterdam is naast buurtloods in een geweldige industriƫle loods uit 1923 waar vroeger stoomlocomotieven werden gebouwd ook inzetbaar voor verhuur. Filmopnames, culturele evenementen, meetups, verjaardagen of wat je maar kunt bedenken.
Locatie Loods 6 Amsterdam Puur Produkties.
Basisvoorzieningen zoals ventilatie, toiletten, verlichtingssystemen, krachtstroomaansluitingen, verwarming en opslagruimte zijn aanwezig. De capaciteit van de totale hal is maximaal 600 personen. Op de eerste verdieping van Loods 6 is een centrale hal, met een prachtig uitzicht over het IJ, die eveneens gehuurd kan worden.
Hangar Amsterdam Restaurant Bar. Voor lunch, diner en event in Noord.
Info@hangar.amsterdam Aambeeldstraat 36, 1021 KB Amsterdam Tel: 31203638657. Zondag t/m donderdag 1000: tot 0100.: Vrijdag en zaterdag 1000: tot 0300.: Keuken open: Lunch 1200: Diner 1800.: Hangar Amsterdam ligt op 5 minuten rijden vanaf de afslag S116 / A10 Noord.
De Otter: Houten loods in Amsterdam Monument Rijksmonumenten.nl.
Monumenten in de buurt van De Otter: Houten loods in Amsterdam. De Otter: Houtloods. Gillis van Ledenberchstraat 74 Amsterdam. Door middel van een modern buiten de bescherming vallend tussenlid met de in oorsprong 17e-eeuwse paltrokmolen De Otter verbonden open H.
NDSM-loods NDSM.
De andere delen in de loods worden verhuurd voor filmopnames, fotoshoots, dans, muziek en theatervoorstellingen, exposities, veilingen, bedrijfs en dancefeesten, markten, congressen en zo verder. Alle delen van de loods zijn bereikbaar met de auto en in de buurt is voldoende parkeergelegenheid. Stichting Kinetisch Noord. 1033 WB Amsterdam.

Contacteer ons