Meer resultaten voor goedkoop zaaltje huren leiden

goedkoop zaaltje huren leiden
Feestlocatie Kasteel Heeswijk: feesten op een kasteel.
Klik op de Zank Y ou button. We werken op maat en laten ons leiden door jouw ideeën. Ze vormen de basis voor een onvergetelijke en goed verzorgde dag of avond. Wij voegen er graag onze expertise en gastvrijheid aan toe.
Speeltuin Rondom de Maredijk Leiden.
2316 VP Leiden. T 071 5224401. Wilt u lid of donateur worden? Vul dan dit formulier in. Wilt u de zaal huren? Check de datum hier, lees de huurvoorwaarden en stuur een e-mail met uw contactgegevens. Werkdagen mei t/m augustus: 10.00 18.00 uur september t/m april: 10.00 17.00 uur maandag: 12.00 17.00 uur.
Zaalverhuur Leiden Feestlocatie op de mooiste plek in Leiden.
Zoek je een meer intiemere zaal in Leiden om af te huren? Dan is de VIP room misschien meer geschikt. Dit zaaltje is geschikt voor een groep tot maximaal 24 personen. De zaal bevindt zich op de begane grond, naast het Galerie Café Leidse Lente.
Partycentrum De Zijl.
Klik op de foto om direct door tegaan naar onze Facebook pagina! Er zijn geen nieuwsitems gevonden. WIE WIL ONS TEAM KOMEN VERSTERKEN! RuhrGold speciaal pils. Weer een gezellige dartavond. Kinderfeestjes en meer! Overname partycentrum de Zijl. Partycentrum de Zijl. Paramaribostraat 66, 2315 VK Leiden.
De Faam.
Biologisch, scharrel en duurzaam. Met uiterste zorg en met respect voor mens en dier is onze kaart samengesteld. Heel graag nodigen we u uit een kijkje in onze kaart te nemen, Op onze menukaartpagina leest u meer over ons concept.
Koetshuis Nijkerk Partycentrum.
De zalen beschikken over de ruimte en het comfort, waar u uw gasten op een ongedwongen manier kunt ontvangen. Mede door de grote zorg welke aan de keuken en bediening wordt geschonken, biedt dit de gelegenheid waar feesten of bijeenkomsten altijd een succes zullen zijn. Vol trots leiden wij u rond door onze zalen.
Welkom.
Geen wonder dat de Meerhoeve zich in de loop der jaren net zo uniek ontwikkeld heeft als haar omgeving: Een voorgevel uit 1883 met daarachter een modern horecabedrijf met een grote diversiteit aan zalen e n mogelijkheden voor groepen van 20 300 personen.
Zaalverhuur Breda De Drie Linden.
Onze herberg heeft verschillende zalen tot beschikking. Al deze zalen zijn geschikt om af te huren. De Drie Linden bestaat uit een zaal, café en restaurant met tuin. Wilt u de locaties een keer komen bekijken? Maakt u dan een afspraak en wij leiden u graag rond.
Zaal huren Leiden Duinzigt Oegstgeest.
Bij Duinzigt Oegstgeest kunt u een zaal huren in de buurt van Leiden. Wij zijn een inspirerende, laagdrempelige en hoogwaardige locatie waar u terecht kunt voor diverse gelegenheden. Van feestje tot workshop en van herdenking tot bedrijfsborrel, het is allemaal mogelijk wanneer u een zaal wilt huren bij Duinzigt Oegstgeest nabij Leiden.
Unieke trouw feestlocatie Leiderdorp Hoeve-Dijkzicht.nl.
Bekijk ons aanbod. Hoeve Dijkzicht is gelegen aan de rand van Leiderdorp, vlakbij Leiden. Op een steenworp afstand van de A4 en N11. Bekijk de galerij en u zult verrast zijn wat Hoeve Dijkzicht te bieden heeft. Bekijk hier de sfeerimpressie.
Overzicht van zaalverhuurders in Leiden zaalverhuur-info.nl.
Kaart weergeven Overzicht van zaalverhuurders in Leiden. Het Nutshuis is gevestigd in de voormalige Nutsspaarbank en kent nog vele originele details. U kunt bij ons terecht voor het huren van zalen maar ook als bezoeker van een. Riviervismarkt 5, s-Gravenhage.
Zaal huren Nieuwe Energie Leiden.
Zaalverhuur is maatwerk. Neem contact op met Lonneke om de mogelijkheden te bespreken of meteen te reserveren 06-30879203 of info@nieuweenergieleiden.nl. Spontaan langskomen tijdens kantooruren kan natuurlijk ook. Unieke en inspirerende vergaderomgeving. Ruimtes voor twee tot 150 personen. Op twee minuten lopen van de parkeergarage en tien minuten vanaf Leiden CS.

Contacteer ons