Op zoek naar goedkoop zaaltje huren leiden?

goedkoop zaaltje huren leiden
Speeltuin Rondom de Maredijk Leiden.
2316 VP Leiden. T 071 5224401. Wilt u lid of donateur worden? Vul dan dit formulier in. Wilt u de zaal huren? Check de datum hier, lees de huurvoorwaarden en stuur een e-mail met uw contactgegevens. Werkdagen mei t/m augustus: 10.00 18.00 uur september t/m april: 10.00 17.00 uur maandag: 12.00 17.00 uur.
Zaalverhuur Leiden Feestlocatie op de mooiste plek in Leiden.
Zoek je een meer intiemere zaal in Leiden om af te huren? Dan is de VIP room misschien meer geschikt. Dit zaaltje is geschikt voor een groep tot maximaal 24 personen. De zaal bevindt zich op de begane grond, naast het Galerie Café Leidse Lente.
Partycentrum De Zijl.
Klik op de foto om direct door tegaan naar onze Facebook pagina! Er zijn geen nieuwsitems gevonden. WIE WIL ONS TEAM KOMEN VERSTERKEN! RuhrGold speciaal pils. Weer een gezellige dartavond. Kinderfeestjes en meer! Overname partycentrum de Zijl. Partycentrum de Zijl. Paramaribostraat 66, 2315 VK Leiden.
De Faam.
Biologisch, scharrel en duurzaam. Met uiterste zorg en met respect voor mens en dier is onze kaart samengesteld. Heel graag nodigen we u uit een kijkje in onze kaart te nemen, Op onze menukaartpagina leest u meer over ons concept.
MAROKKAANSE BRUILOFT Feestzalen.
Wij beschikken over een klein zaaltje diner opstelling 60 personen, voor speciale gelegenheden. Zoals: babyshowers, gender reveal, huwelijksaanzoek, verjaardagfeesten, kortom voor kleine feesten en partijen. Naar wens kunnen wij ook zorgen voor de catering en versiering. Voor meer informatie adviseren wij om een afspraak te maken!
Welkom.
Geen wonder dat de Meerhoeve zich in de loop der jaren net zo uniek ontwikkeld heeft als haar omgeving: Een voorgevel uit 1883 met daarachter een modern horecabedrijf met een grote diversiteit aan zalen e n mogelijkheden voor groepen van 20 300 personen.
Zaalverhuur Breda De Drie Linden.
Onze herberg heeft verschillende zalen tot beschikking. Al deze zalen zijn geschikt om af te huren. De Drie Linden bestaat uit een zaal, café en restaurant met tuin. Wilt u de locaties een keer komen bekijken? Maakt u dan een afspraak en wij leiden u graag rond.
Zaal huren Leiden Duinzigt Oegstgeest.
Bij Duinzigt Oegstgeest kunt u een zaal huren in de buurt van Leiden. Wij zijn een inspirerende, laagdrempelige en hoogwaardige locatie waar u terecht kunt voor diverse gelegenheden. Van feestje tot workshop en van herdenking tot bedrijfsborrel, het is allemaal mogelijk wanneer u een zaal wilt huren bij Duinzigt Oegstgeest nabij Leiden.
Brasserie Park Eten, drinken, feesten.
Arrangementen Eindeloze mogelijkheden. Ben je op zoek naar de perfecte locatie om iets te vieren in de omgeving van Leiden? Bij Brasserie Park hebben we een zeer gevarieerd aanbod van groepsarrangementen, waardoor we altijd in je wensen kunnen voorzien. Bekijk alle lunch, borrel en dinermogelijkheden. Iets te vieren. Een onvergetelijk huwelijksjubileum, verjaardagsfeest of kraamborrel. Vier verschillende zalen voor een succesvolle meeting of event. Jouw mooiste dag in een authentieke boerderij mét trouwtuin. Zalen Kies de zaal die bij jou past. Brasserie Park heeft maar liefst vier aparte zalen welke je exclusief kunt huren voor een vergadering of feest.
Overzicht van zaalverhuurders in Leiden zaalverhuur-info.nl.
Kaart weergeven Overzicht van zaalverhuurders in Leiden. Het Nutshuis is gevestigd in de voormalige Nutsspaarbank en kent nog vele originele details. U kunt bij ons terecht voor het huren van zalen maar ook als bezoeker van een. Riviervismarkt 5, s-Gravenhage.
Zaal huren Nieuwe Energie Leiden.
Zaalverhuur is maatwerk. Neem contact op met Lonneke om de mogelijkheden te bespreken of meteen te reserveren 06-30879203 of info@nieuweenergieleiden.nl. Spontaan langskomen tijdens kantooruren kan natuurlijk ook. Unieke en inspirerende vergaderomgeving. Ruimtes voor twee tot 150 personen. Op twee minuten lopen van de parkeergarage en tien minuten vanaf Leiden CS.
Opera Zalencentrum.
16 Juli tot en met 20 Augustus 40% korting op de kale huurprijs. Offerte aanvraag Algemeen. Voor welk gelegenheid heeft u een zaal nodig? Voor hoeveel personen. Indien u een all-inclusive zaal wilt huren, wat voor catering? Opmerkingen en/of wensen?

Contacteer ons