Resultaten voor borrellocaties amsterdam

borrellocaties amsterdam
Drankje doen? 14x bars en cafés in Amsterdam voor een wijntje, cocktail of biertje ELLE Eten.
Hier verenigt hip en happening Amsterdam zich. Het credo hier is dat van schrijver Charles Bukowski naar wie de bar is vernoemd: There is always a reason to drink! Fijn detail: tot lang na middernacht kun je de snacks van het barmenu bestellen.
De leukste nieuwe en oude borrelplekken in Amsterdam MyTravelBoektje.
Home Nederland Amsterdam De leukste nieuwe en oude borrelplekken in Amsterdam. De leukste nieuwe en oude borrelplekken in Amsterdam. De leukste nieuwe en oude borrelplekken in Amsterdam. Mijn vorige Borrelen in Amsterdam top 20 is alweer een beetje achterhaald, dus vandaar een nieuwe lijst met oude toppers en nieuwe borrel hotspots.
Dit zijn de 25 coolste, meest bijzondere en leukste hotspots van Amsterdam.
De leukste events in Amsterdam dit weekend! Dit is dé nieuwe hotspot van Amsterdam. De 10 beste nieuwe hotspots van Amsterdam. De leukste onontdekte rooftopbar van Amsterdam. leuke restaurants Amsterdam. leuke plekjes Amsterdam. leuke plekken Amsterdam. hippe plekken Amsterdam. hip eten Amsterdam.
Top 20 borrellocaties in Amsterdam I amsterdam.
Top 20 borrellocaties in Amsterdam. Vrijdagmiddag of niet: het is nooit te vroeg of te laat om erop uit te gaan voor een borrel met vrienden of collegas. Dit zijn in Amsterdam de gezelligste plekken om het leven te vieren met drankjes, hapjes en dansjes.
De beste borrelplekken in Amsterdam Foodandspots.com.
Gevestigd op drie verschillende plekken in Amsterdam, bestel je hier heerlijke borrelplanken met vlees, vis of vegetarische happen. Het borrelen is hier uitgevonden en de keuze is dan ook groot. Noord heeft voor mij altijd iets bijzonders en een borrel bij Pllek geeft je dan ook echt het ultieme weekendgevoel.
Beste Borrelplekken in Amsterdam MyTravelBoektje.
Vol in de zon, gezellige mensen, chille vibe en kids en honden meer dan welkom. Alles kan, alles mag bij Roest Amsterdam. Heerlijk voor de borrel maar ook je eerste koffietje in de zon of je állerlaatste pils. Bar Carter Zuid.
Vrijmibo 6x de leukste borrellocaties in Nederland eCarrière.
Vrijmibo 6x de leukste borrellocaties in Nederland. 12 juni 2018 / Ilse van der Wal / Lifestyle. 12 juni 2018 door Ilse van der Wal. in de categorie Lifestyle. 12 juni 2018 Ilse van der Wal Lifestyle. Het is vrijdagmiddag, de zon schijnt en jij zit aan je bureau. De klok slaat vier, je zucht eens diep en kijkt je collega aan. Hij kijkt terug en jullie lezen elkaars gedachten: ik heb zin in een ijskoud biertje. Je zet nog even de schouders eronder. Maakt het bestand waar je mee bezig was af, slaat het op en dan is het zo ver: er zit een vijf in de klok, dus het is tijd voor een slok! Waar je ook woont of werkt, er zijn ongetwijfeld genoeg leuke tentjes waar je lekker kunt borrelen. Mocht je toch nog wat inspiratie nodig hebben, dan zijn dit onze favorieten.: Amsterdam Brouwerij t IJ.

Contacteer ons