Resultaten voor zaal huren rotterdam goedkoop

zaal huren rotterdam goedkoop
Evenementen Eau Lounge Rotterdam.
Uw bedrijfsfeest in de mooiste locatie van Rotterdam. BBQ in de mooiste locatie van Rotterdam. Trouwen in de mooiste trouwlocatie van Rotterdam. Babyshower in de mooiste locatie van Rotterdam. Vergaderen in de mooiste locatie van Rotterdam. Uw bedrijfsborrel in de mooiste locatie van Rotterdam.
Hotel, restaurant, kamers arrangementen Hotel Rotterdam-Blijdorp.
Bekijk deze actie. Veel meer dan een hotel. Hotel Rotterdam Blijdorp, met een eigen shuttle service van en naar Rotterdam-Airport en 7 multifunctionele zalen geschikt voor al uw bijeenkomsten. Tevens liggen er een modern wellness center en Diergaarde Blijdorp om de hoek.
Scheltema Leiden Zaalverhuur en culturele evenementen.
Zaalverhuur in Leiden. Scheltema Leiden bestaat uit 2 verdiepingen, met een diversiteit aan mooie zalen die voor een groot scala aan activiteiten, festiviteiten en evenementen gebruikt worden. Wanneer gewenst worden alle ruimtes door Scheltema Leiden verhuurd in combinatie met een horeca arrangement.
Bar Brasserie Engels.
Een zondagkaartje voor de Doelen en een uitgebreide High Tea 2950, Every sunday we say Hi Tea and hallo Doelen. Zaal huren of evenement organiseren? Op zoek naar een zaal of wilt u een evenement organiseren bij Engels? Buiten een hapje of een drankje bieden wij ook de mogelijkheden uw zakelijke meetings en conferenties bij ons te houden. Door de centrale ligging vlakbij het Centraal Station Rotterdam, is dit de ideale plek voor uw meeting of zakelijke afspraak.
Congrescentrum Podium O950 voor Dag Congressen in Rotterdam.
Op 5 autominuten van de Kralingse Plas, Erasmus Universiteit, Capelle aan den Ijssel, Brainpark, De Esch, Crooswijk, Rivium en het centrum van Rotterdam. Zaalruimte huren in Rotterdam. Bent u op zoek naar een zaal of een zaaltje om te huren voor uw dagcongres, dagseminar of lezing in Rotterdam.
Wijkcentrum Schollevaar Zaalverhuur Grond en vastgoed Over Capelle Capelle aan den IJssel.
Bijzonderheden: deze ruimte is zeer geschikt voor kleine bijeenkomsten, denksporten, cursussen, presentaties, spreekuren of vergaderingen van kleinere VvEs. Het wijkcentrum heeft 2 toiletten, een invalidentoilet en rolstoelbrede ingangen. Bij de bar kunt u koffie, thee of fris bijbestellen. Verder beschikt elke zaal over.:
Rotterdam Ahoy Rotterdam Ahoy.
Back to the 80's' bij de Nacht van Oranje Line-up compleet. Ex-Dolly Dots Esther Anita én Marga Bult speciale gasten bij oranje muziekfeest in Ahoy. Voortgang bouw Rotterdam Ahoy Convention Centre. Deze maand worden de staalconstructie en betondelen voor de uitbreiding geplaatst.
Continental Art Centre Zalen ontmoetingscentrum verhuur in Rotterdam.
Voor een bijzondere gebeurtenis hoort een speciale ruimte, bekijk onze prachtige theaterzaal of onze gezellige barruimte. Diverse wijkactiviteiten worden er in de grote zaal georganiseerd. CAC is the place to be. Alle faciliteiten zijn aanwezig, catering kan ook verzorgd worden. Bekijk onze ruimtes. Wij hebben diverse opervlaktes voor uw bedrijf, of u nu starter bent of een groot MKB bedrijf, het behoort tot onze mogelijkheden. Vraag welke ruimtes nog vrij zijn. Jaqueline La Riviere. Continental Art Centre. Robert Kochplaats 342, 3068 JD Rotterdam-Ommoord. Rotterdam dichtbij nieuws.
Mooie, rustige, betaalbare zaalruimte Rotterdam.
Het Subudhuis, betaalbare zaalruimte Rotterdam. Het Subudhuis spreek uit: Soeboed-huis is een modern gebouw met een bescheiden schaal en een prettige sfeer. Het is beschikbaar voor verhuur op dagdeelbasis en bevat een grote zaal en daarnaast een paar kleinere zalen.
Home Buurtruimte040.
Dan ben je hier op de goede plek. Je kunt gemakkelijk zoeken en boeken. Heb je een locatie of ruimte te huur in 040 die bewoners kunnen huren om er iets leuks te organiseren? Wij helpen je met de verhuur.
Home De Kuip.
10 tot 2.500 Flexibiliteit. 17 verschillende authentieke én moderne zalen, die eenvoudig te koppelen en te scheiden zijn. Ruim 1.000 gratis parkeerplaatsen direct voor de ingang van De Kuip. Uitstekend bereikbaar, dichtbij de snelweg en met het openbaar vervoer tot aan de deur.
Perscontainer huren Perscontainers voor bedrijfsafval.
Na een prettig persoonlijk gesprek, hebben we besloten om een perscontainer te huren. Hier hebben we geen enkele spijt van gehad. Henk Langenberg uit Utrecht. De overstap van rolcontainers naar een perscontainer hadden we veel eerder moeten maken. Wat een verademing! Jan Snel uit Rotterdam. Wilt u een perscontainer huren voor uw bedrijf?

Contacteer ons