Meer resultaten voor sporthal huren amsterdam

sporthal huren amsterdam
Sporthallen Gemeente Amsterdam.
Postcode: 1106 AW. route naar deze locatie. Ravenswaaipad 5 navigatie op: Parkhof 100. 1106 AW Amsterdam Zuidoost. 020 697 7222. Postcode: 1087 HP. route naar deze locatie. 1087 HP Amsterdam. 020 416 0000. Sporthal Laan van Spartaan. Postcode: 1061 MB.
Sportaccommodaties Gemeente Emmen.
Er zijn verschillende sportaccommodaties in de gemeente Emmen, zowel sporthallen als gymnastieklokalen. Als u één van de onderstaande hallen/lokalen wilt huren, kunt u contact opnemen met de afdeling sport, team sportservice. U kunt team sportservice bereiken op maandag tot en met donderdag van 8.30 uur tot 12.30 uur en op vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur. Sporthallen in de gemeente Emmen. Sporthal Emmerhout; Houtweg 105. Sporthal Angelslo; Ubbekingecamp 3.
Sportzalen Het Marnix.
Adres Oostenburgergracht 151 1018 ND Amsterdam T 020-5246000. Let op: wilt u een kinder-feestje of andere activiteit in de horeca ruimte van Sporthal Oostenburg organiseren? Neem dan contact op met Ilse Kolle van Sportcafé De Kantine: 0614732309. Eén van onze sportzalen huren?
Sporthal huren Handbal Aristos Amsterdam Handbal Aristos Amsterdam.
Sporthal huren in Amsterdam? Aristos is in het bezit van een eigen sporthal die volledig door de vereniging wordt beheerd. In de sporthal kunnen verschillende sporten beoefend worden. De vloer van de sporthal is voorzien van de volgende belijning: Tennisveld, volleybalveld, handbalveld, badmintonveld, zaalvoetbalveld.
Gymzaal huren met uw buren Amsterdamsdagblad.nl.
AMSTERDAM Wist u dat u als bewoner uit West zélf een sporthal of gymzaal kunt huren bij de gemeente? Bijvoorbeeld als u samen met vrienden of buren wilt zaalvoetballen, volleyballen of yoga wilt doen. In West zijn sportruimtes van sporthallen Blauw-Wit en laan van Spartaan en van sportcentrum Hogendorp te huur.
Tarieven Sporthal Gaasperdam.
Bijzondere hal met aantrekkelijke tarieven. Sporthal Gaasperdam is eigendom van de Stichting Sporthal Gaasperdam, een niet-commerciële instelling. Mede daardoor en ook door de inzet van vele vrijwilligers kunnen de kosten laag gehouden worden. Daarmee lopen de huurtarieven van Sporthal Gaasperdam parallel met die van bijna alle gemeentelijke sporthallen in Amsterdam.
MatchZO Sport en activiteitencentrum.
Huur de sportzaal voor zaalvoetbal of andere sporten. De sportzaal van Matchzo heeft een een zaalvoetbalveld van 30 meter lang en 25 meter breed. Ook kan er in een halve zaal worden gevoetbal. Het veld is dan maximaal 30 meter lang en 16 meter breed.
Hoe huur ik een sporthal of een sportveld? Gemeente Amsterdam.
Een sporthal kunt u online huren via Sportverhuur. Vragen en annuleren. Bel bij vragen over het online reserveringssysteem van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 12.00 uur met 14 020 of via sportverhuur@amsterdam.nl. Het is niet mogelijk om de reservering van een sporthal te annuleren. Op amsterdam.nl/sport vind u een overzicht van de sportparken in de stad. Neem contact op met het sportverhuurloket. Deel deze pagina op Facebook. Deel deze pagina op Twitter. Deel deze pagina op LinkedIn. Deel deze pagina op Google. Mail deze pagina. Print deze pagina. Hebt u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op onze website? Neem dan contact op met de gemeente. Gemeentelijk informatienummer: 14 020. op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. Of gebruik het mailformulier. Vind een telefoonnummer of adres. Stuur een e-mail via het mailformulier. Volg de gemeente. Uit in Amsterdam.
Emergohal Sportstad Amstelveen.
2 scheidsrechter/official kleedruimtes. Deze sporthal is geschikt voor. Wijk en buurtactiviteiten. Zowel verenigingen als particulieren kunnen de sporthal zeven dagen per week huren. In de Emergohal bestaat ook de mogelijkheden tot huur van een halve hal. Klik hier voor de tarieven.
Online Beschikbaarheid en Reserveren Sportaccommodaties Home.
Een reservering is pas definitief als u de bevestiging per mail hebt ontvangen. Reserveren via het overzicht. Hier ziet u welke hallen beschikbaar zijn en kunt u een boeking maken. 1000 AA Amsterdam. T 020 2517707 bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 900: tot 1600: uur.
Sportcentrum Ookmeer.
Welkom bij sportcentrum ookmeer amsterdam. Welkom bij Sportcentrum Ookmeer, een gloednieuwe en unieke topsportlocatie in Amsterdam Nieuw West. Het centrum huisvest een sporthal met nationale allure, een indoor atletiekhal en een op topsport ingerichte turnhal. En dat alles onder 1 dak.
Volleybal Amsterdam Oost. Volleybalvereniging Volamos!
Uitleg over DWF. Volleybalvereniging Amsterdam Oost, Zeeburg en IJburg. Je mag 3 keer gratis meetrainen! Datum Tijd Thuis Uit Sporthal. Brandweer DS 1. Volamos DS 6. Volamos HS 2. Xenon HS 2. Volamos HS 3. De Spuyt DS 3. Volamos DS 2.

Contacteer ons