Resultaten voor locatie verhuur amsterdam

locatie verhuur amsterdam
Perdu.
Omdat zaalverhuur een belangrijke aanvullende bron van inkomsten is voor de stichting zorgen de vrijwilligers van Perdu voor de nodige dienstverlening bar. Bijzonder literatuurvriendelijke prijs voor boekpresentaties van nieuwe bundels. Makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer hartje Amsterdam. Eén contactpersoon die alles voor u regelt.
Café Eik Linde Café en Zaalverhuur Amsterdam.
Welkom bij Café Eik en Linde, een eeuwenoud café in de Plantagebuurt van Amsterdam. Hier vind je informatie over het café, onder andere over de historie, de locatie, en onze vergaderzaal. Als je meer vragen hebt, dan kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.
Meetables, de specialist voor bijzondere vergaderlocaties Amsterdam. Meetables.
Home away from home. We komen zeker terug! Fantastische locatie midden in Amsterdam. Sfeervolle, royale vergaderruimte, goede vergaderfaciliteiten en uitstekend verzorgde catering. Ilja is een super vriendelijke gastvrouw die alles tot in de puntjes verzorgt. De offsite was een daverend succes.
Zaalhuur NEMO Science Museum.
Uw bijeenkomst in NEMO? NEMO is dé plek voor uw presentatie, bedrijfsuitje, beurs of feestelijk diner. De combinatie van een markante locatie in de unieke omgeving van wetenschap en technologie zullen uw bijeenkomst onvergetelijk maken. Vraag naar ons maatwerk aanbod.
BAUT Events Voor groepsdiners, borrels, feestjes en evenementen.
Klik hier voor BAUT. 3 locaties Alles is mogelijk. Wij zijn BAUT, C en ZUID, drie unieke horecaconcepten in Amsterdam met een breed spectrum aan faciliteiten die in al jouw wensen kunnen voorzien. Ben je op zoek naar de perfecte borrel locatie?
Kantoorruimte Te Huur In Amsterdam Regus NL.
Meer informatie over onze locaties in Amsterdam. Bel ons nu op: 0800 020 2000. Opties voor kantoorruimte. Neem een bureau voor één persoon of een heel team, voor een dag, een week, een maand of zoveel jaren als u nodig heeft. Neem de werkplek die nu toereikend is met de vrijheid om uit te breiden of in te krimpen als het bedrijf verandert. Vestig uw basis op één locatie en maak ook gebruik van de 3000 andere locaties.
Sportverhuur Gemeente Amsterdam.
maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur. Of gebruik het contactformulier. Meer contactgegevens en openingstijden. Volg de gemeente. Uit in Amsterdam. Wat is er te doen in Amsterdam? Informatie over toerisme, cultuur, uitgaan, evenementen en meer vindt u op Iamsterdam.com.
Huurlocaties OV-fiets OV-fiets.
Huurlocaties in Amsterdam Zuid. Fietspunt Zuid WTC. 1077 XV Amsterdam. Toon locatie op de kaart. De fietsenstalling Fietspunt Zuid WTC is 24 uur per dag open. Loop naar het noorden richting het World Trade Center de kant op van Amsterdam centrum.
Zalen en ruimtes voor privé-gebruik Loetje Zalen.
Ontdek de ideale Loetje Locatie. Loetjes Garage is een unieke locatie met 3 prachtige ruimtes. Een bruiloft of zakendiner? Een brainstormsessie of workshop? Hier doet men inspiratie op! Naar Loetje's' Garage. Loetje aan t IJ ligt bij een van de meest dynamische culturele hotspots van Amsterdam Noord: De NDSM werf.
MeetingEvents Hotel Arena Amsterdam.
Het is onlangs grondig verbouwd en uitgebreid. Er is een heel nieuwe vleugel met Studios bijgekomen en de Patio is mooier dan ooit. Ook staat er een originele, gerestaureerde kapel, compleet met gebrandschilderde ramen. 1092 AA Amsterdam. 31 20 8502400.
Verhuur Zonnehuis.
Er is een grote en een kleine zaal beschikbaar. De kleine zaal Blauwe Zaal is met name ook geschikt voor buurtactiviteiten. Verenigingen of particulieren worden daarom ook van harte uitgenodigd activiteiten te organiseren. t Zonnehuis is een bijzondere locatie van Stadsherstel Amsterdam.
Verhuur Jungle Amsterdam.
Avond vr en za. Tussen 18.00 en 3.00 uur. NB: In de Junglekamer kan tegen een kleine meerprijs een koffie/thee en frisvoorziening worden verzorgd. De Jungle Kamer is niet geschikt voor feestjes. Jungle Amsterdam Tweede van Swindenstraat 26 1093 VS Amsterdam.

Contacteer ons