Meer resultaten voor goedkope zaalverhuur

goedkope zaalverhuur
Fulcotheater huren Fulcotheater.
U kunt Fulcotheater ook zelf huren! Per dagdeel, per zaal, per combinatie van zalen en theatercafé en desgewenst inclusief alle technische faciliteiten en catering. Voor kleinere groepen tot grote jaarvergaderingen, evenementen en seminars, al dan niet inclusief uitgebreide buffetten. Klik hier voor meer informatie over de verschillende zalen.
goedkope feestlocatie amsterdam feestlocatie zaal huren amsterdam eigen drank.
IJ boot Wapen van Amsterdam, een klassiek passagiersschip en unieke varende locatie ideaal voor grote gezelschappen. 0 beoordelingen Meer Info. 020 624 76 35. Boot Huren Amsterdam. Bij ons werken. Boot Huren Amsterdam. wordt beheerd door. goedkope zaalverhuur amsterdam zuidoost. evenementen locaties amsterdam. zaal huren amsterdam eigen drank.
Zaalverhuur Speeltuinvereniging Pernis.
Sjoelclub de Zoevende Schijf. Mits er voor de speeltuin geen activiteiten gepland zijn, is het mogelijk om de zaal van het verenigingsgebouw te huren. Tijdens de feestdagen en in de zomermaanden juli en augustus is de zaal niet te huur.
Zalenverhuur De Scheg.
Locatie huren Squashbaan, sport of vergaderzaal huren? Bekijk de mogelijkheden. Home Andere activiteiten Zalenverhuur. Andere activiteiten in De Scheg. Sportbedrijf Deventer exploiteert en beheert naast Sport en Belevingscentrum De Scheg diverse sportaccommodaties binnen de gemeente Deventer. Het is mogelijk zalen en accommodaties te huren.
Home Restaurant-zaal verhuur t Putje Oss.
Zaalverhuur en workshops. Vergaderingen en presentaties. Restaurant-zaal t Putje. In een bosrijke omgeving ligt Restaurant-zaal t Putje; een locatie waar alles mogelijk is, van trouwen tot rouwen. Elk jaargetijde heeft weer een andere uitstraling. Met een restaurantgedeelte met gezellige bar tot diverse zalen waar u terecht kunt voor uw persoonlijke event.
Home Kraaienest.
Stichting Sociaal Cultureel Centrum t Kraaienest Breda I 076-5440300 info@scc-kraaienest.nl. Zaalverhuur feesten partijen. Home admin 2015-09-24T0807020000.: Werken, vieren of trainen en repeteren. Zakelijk, particulier of vereniging: Sociaal Cultureel Centrum t Kraaienest in Breda verhuurt zalen voor elke gelegenheid. Verenigingen voor onder andere sport, dans, zang en muziek vinden er hun thuisbasis, maar ook voor bedrijven zijn er volop mogelijkheden.
Zaalverhuur Zoetermeer Zaal Huren, Partycentrum De Telefoongids.
Bekijk ons aanbod op het gebied van zaalverhuur. Vier uw feestje bijvoorbeeld in de feestzaal van een partycentrum, restaurant, hotel of boerderij. U kunt bij ons een zaal huren voor iedere gelegenheid. In de omgeving. Zaalverhuur in Delft. Zaalverhuur in Den Haag.
Verhuurtarieven Dorpshuis De Kwaker Westzaan.
1.18 De Groene Zaal. Zaal huren in Westzaan, 10 min. vanaf centrum Zaandam. Feest, vergadering, workshop, lezing, bedrijfsuitje, presentatie of toneelvoorstelling? Dorpshuis De Kwaker is een uiterst geschikte accommodatie om een zaal te huren, voor vergaderingen, presentaties, workshops of gewoon voor een gezellig feestje.
SIO Zwolle.
Zaal 3 en 4. Zaal 5 en 6. Professioneel in gastvrijheid. SIO Zwolle heeft zalen voor groepen van 4 tot circa 400 personen voor uw vergadering, training of event. Onze zalen beschikken over o.a. wifi en een beamer. Ook verzorgen we graag de catering tijdens uw bijeenkomst.
Home Event Center Fokker Hoofddorp.
Zakelijk een vergadering, receptie, feest of teambuilding boeken? Een zaal huren bij Event Center Fokker in Hoofddorp? Door onze centrale ligging zijn onze zalen uitstekend geschikt voor uw feesten en partijen. Wij hebben maar liefst 7 zaalcombinaties verdeeld over de begane grond, de eerste etage en de tweede etage.
Zaalverhuur Het Podium Hoogeveen.
Voor het huren van de zaal geldt een maximum van 150 gasten of bezoekers. Voor overleg kunt u tijdens kantoortijden altijd even bellen met de medewerkers van Het Podium via telefoonnummer 0528 275 355 of contact opnemen via info@hetpodium.nl of het contactformulier.
Unieke feest of vergaderzaal bij Ayers Rock activiteitencentrum!
Huren inclusief of exclusief catering mogelijk. Indien u gebruik maakt van onze catering kunt u de zaal huren inclusief het meubilair wat op de fotos te zien is. Wanneer jullie kiezen voor losse en standaard zaalhuur wordt dit meubilair vervangen voor zwart/grijze tafels en stoelen.

Contacteer ons