Resultaten voor gala locaties

gala locaties
De Harmonie: een unieke trouwlocatie of feestzaal in Tilburg.
Een familiere√ľnie, personeelsfeest of gala, alles is mogelijk in De Harmonie. Kies een feestzaal die past bij jouw wensen. Of je nou op zoek bent naar een ruimte voor een intieme viering of een partij met grandeur. Op verzoek combineren wij jouw feest met een smakelijke lunch of diner Link naar lunch en diner, dat geheel afgestemd is op jouw wensen. Serveer bijvoorbeeld een buffet in de ene zaal, terwijl het feest losbarst in de andere ruimte. Twee passende zalen. De Harmonie heeft twee grote zalen: de Brasserie en de Mozartzaal. De Brasserie heeft een echt jarentwintiggevoel met donkere bar, schitterende kroonluchters en roodfluwelen gordijnen. In combinatie met de naastgelegen bibliotheek biedt de feestzaal ruimte aan maximaal tweehonderd gasten. Kies voor kleinere rendez-vous voor de Mozartzaal waar maximaal honderd genodigden terecht kunnen. Boek de perfecte trouwlocatie of feestzaal. Neem direct contact op. Vergeet lelijke lamellen, irritante tl-verlichting en steriele omgevingen zonder sfeer. In onze locaties in Tilburg feest of vergader je in een stijlvol, monumentaal pand.
Gala Locaties Vergelijken Galalocatiesvergelijken.nl.
De perfecte locatie voldoet natuurlijk aan een aantal belangrijke eisen én je wilt er natuurlijk nog nooit eerder geweest zijn. Om jullie met deze zoektocht te helpen hebben wij een duidelijk overzicht van geschikte locaties gemaakt, waaruit jullie de locatie kunnen kiezen die bij jullie past.
Locatie voor een studentengala De Nieuwe Klasse Groepsaccommodaties.
Sterker nog, voor een geslaagd gala kun je bijna niet meer om deze locatie heen. Binnen de entourage van de eeuwenoude omgeving biedt Kasteel de Berckt op deze locatie een gevarieerd programma voor het studentengala, waarbij voor iedere activiteit een ander gedeelte van het kasteel beschikbaar is.
Gala locatie Galafeest Exclusieve feesten Kasteel Heeswijk.
Een compleet gala-arrangement inclusief ontvangst, diner en feestavond verzorgen wij op basis van bovenstaande aantallen al voor 8950, per persoon. En als je besluit het gala in Kasteel Heeswijk te plannen, doen wij een gratis welkomstdrankje met amuse bij de ontvangst.
10 bijzondere eventlocaties in Amsterdam.
Nog niet zo lang geleden waren er maar een paar goede locaties beschikbaar om een event te organiseren. De keuze was tussen een sfeerloze banquetroom van een hotel of een juist heel creatieve locatie waar je niet mee uit de voeten kon.
Muntgebouw Utrecht.
De brede gangen en indrukwekkende trapportalen zorgen dat uw vergadering een bijzondere bijeenkomst wordt. Wat de aard, vorm en het doel van de vergadering ook mag zijn, de zalen van het Muntgebouw bieden een uitgebreid scala aan mogelijkheden met comfort en geavanceerde techniek.
Locaties Maitre FREDERIC.
Amsterdam Arena Gala 500 VIPs. De Doelen host the Liberal International. De Doelen Rotterdam als decor voor het ICMDA congres. EEKELS 100 jaar Hofleverancier. Fonds gehandicaptensport verstevigd de samenwerking met Maitre Frederic. FOODWALHALLA De Rotterdamse Markthal. HECON pakt uit met de Gastobar On Tour. Het Huys ten Donck Ridderkerk 1765 heden. La Douce France. Moderne kerst in sfeervol tentpaviljoen. Private garden summer party. Rabobank Relaties en medewerkers. Tewaterlating IHC Offschore Marine. Tuned Hospitality laat haar VIPs in de watten leggen door Maitre Frederic. Bent u op zoek naar een locatie? U kunt met een gerust hart overal met ons voor de dag komen! Wij beschikken over een uitgebreid bestand met de meest unieke en bijzondere plekken in Nederland en daarbuiten. Van een landhuis op de Veluwe tot een dakterras midden in de stad, belt u dan gerust met Maitre Frederic. Ons salesteam zal u ten alle tijden een advies doen voor een geschikte locatie of een advies uitbrengen voor een invulling binnen uw eigen locatie. Vanzelfsprekend zijn er locaties waar wij graag komen, benieuwd?
Event Company: Kasteel De Hooge Vuursche.
Neem contact met ons op of bel ons op 035-54 12 541. Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof. Beoordelingen van gasten. Over de locatie. Foto's' en films. Vraag informatie aan.
De Pier Feestlocatie Depiertrouwen.nl. De Pier Trouwen en Feestenpier.
Een ambtenaar van de burgerlijke stand van de Gemeente Den Haag komt speciaal naar De Pier in Scheveningen voor uw huwelijksvoltrekking. Voor uw bruiloft verzorgen wij een luxe tafel waar de ambtenaar achter plaatsneemt. Op de tafel verzorgen wij een fraai bloemstuk.
maisonvandenboer.com.
Staring College Startpagina.
Op 30 mei vindt de Kunstenavond plaats in Schouwburg Lochem. Staring on the Job Gala. De eindexamenleerlingen mavo. havo en vwo gaan op woensdag 25 april klussen bij maatschappelijke organisaties. Vanaf 17.00 uur is er een feestelijk gala. Lochem Zutphenseweg 108.
Home StudentenGalalocaties.nl.

Contacteer ons