Zoeken naar feestzaal

feestzaal
Feestzaal.
Vroeger de slaapplaats voor de kinderen van het Burgerweeshuis en nu perfect voor presentaties, vergaderingen en meer. Het Atelier biedt een prachtig uitzicht op de kloostertuinen en door de houten balken en vloeren een plek die nog echt de historie van het klooster ademt.
Feestzaal Party Centrum Antoine Soerendonk Bruiloften, feesten, partijen, diners, catering en verhuur.
Feestzaal.
Route naar de Tipmast google. Voor het houden van een feest, receptie, huwelijksfeest of jubileum heeft u met onze feestzaal de juiste accommodatie. Voor de inwendige mens wordt goed gezorgd door de oneindige mogelijkheden die we op culinair gebied kunnen bieden.
Feestzaal Hotel Princeville.
Boek een feestzaal. Indien u meer informatie wenst over onze mogelijkheden bij een feestzaal, kunt u ons 24 uur per dag bereiken op het telefoonnummer: 31 76 522 60 55. Wilt u graag op de hoogte blijven van onze aanbiedingen, meldt u dan aan voor de nieuwsbrief.
Feestzaal Hotel Restaurant Boerhaave Voorhout.
Onze feestzaal biedt diverse mogelijkheden voor complete feesten partijen en bijzondere gelegenheden. Onze zaal is flexibel aan te passen naar de grootte van uw gezelschap tot 150 personen en grenst aan een terras, waar u bij mooi weer gebruik van kunt maken.
Feestzaal Wikipedia.
Naar navigatie springen Jump to search. Een versierde feestzaal in Batavia, Nederlands-Indië, in 1893. Een feestzaal is een zaal die gebruikt wordt voor het organiseren van feesten en bijeenkomsten. Vroeger was dit vaak in combinatie met een café of restaurant.
Feestzaal Thoes.
Uw feestje thoes. Feestzaal Thoes is uitermate geschikt voor het houden van feesten en partijen. Of u nu voor 30 personen of voor 100 personen iets wilt organiseren, met of zonder personeel, met of zonder buffet of misschien wel een walking dinner.
Feestzaal Alle Feestzalen kan je terugvinden op Salino.be Salino.be.
Feestzaal De Jachthoorn in Sint-Truiden kreeg recent een grondige opknapbeurt, Tim Micheline zijn trots u de vernieuwde feestzaal voor te stellen. Zij zijn dan ook ter uwer beschikking voor allerlei faciliteiten, gaande van: Huwelijken Familiefeesten Babyborrels Bedrijfsfeesten Recepties Verjaardagsfeesten Communiefeesten Doopfeesten Koffietafels Jubileums Indien u dat wenst regelen zij voor u de ceremoniemeester, DJ, kinderanimatie, Kortom, alles op maat naar uw wensen om uw feest zorgeloos te laten verlopen.
Cafe Feestzaal Boostenhof Gastvrijheid, Kwaliteit Service in Boekend-Venlo.
Een bedrijf waar we zelf onnoemelijk trots op zijn en dat al tientallen jaren naar volle tevredenheid voor bedrijven en particulieren een degelijke partner is! Navigeer met uw muis door het bedrijf, de pijlen geven de diverse routes weer. Café Feestzaal Boostenhof.
Feestzaal in de regio Tilburg in Noord-Brabant bij Beukenhof.
De oude recreatiezaal van de priesterstudenten is nu als feestzaal in gebruik en recentelijk uitgebreid met een buitenterras. Bij de Feestzaal kunnen diverse slaapkamers worden gecombineerd zodat alle feestgangers kunnen blijven overnachten. Bij de feestzaal zijn dus mogelijkheden genoeg! Feestlocatie voor een gouden bruiloft of spetterend bedrijfsfeest.
Feestzaal Hotel Gasterij De Roode Schuur De feestlocatie van Nijkerk.
De Loods is een moderne feestzaal in Nijkerk met een industrieel design. De Loods in Nijkerk is uitermate geschikt voor een receptie, diner en/of feest. De Loods is geschikt voor een bruiloftsfeest voor / 80 personen, afhankelijk van de opstelling.
Gezellige feestzaal Gasterij de Eikenhof.
Wij ontvangen u en uw gezelschap graag in onze gezellige feestzaal, om er samen een onvergetelijk feest van te maken! In de feestzaal kunt u uw verjaardag vieren, receptie of kraamfeest houden. Ook voor familiedagen, personeelsfeestjes of bedrijfsuitjes is de feestzaal prima geschikt.

Contacteer ons