Meer resultaten voor feestzaal

feestzaal
Feestzaal Wokparadijs De KroonWokparadijs De Kroon.
Onze feestzaal is de ideale locatie voor al uw feesten en partijen, tot 300 personen. Wokparadijs de Kroon is uitermate geschikt voor verschillende gelegenheden.: Voor informatie en/of reservering: 043-458 19 45 of 043-458 10 70 Dhr. Wokparadijs De Kroon. Rijksweg 64, 6269 AD Margraten.
Het Grechthuis de chiqueste feestzaal van Boerderij de Boerinn.
Overnachten in de buurt. Feestzaal Het Grechthuis. Offerte aanvragen Stel een vraag 0348 40 12 00 Plattegrond. Met trots presenteren we de nieuwste feestzaal van Boerderij de Boerinn. Het Grechthuis is met het hoge plafond en de openslaande deuren de meest chique ruimte van de boerderij.
Feestzaal.
Route naar de Tipmast google. Voor het houden van een feest, receptie, huwelijksfeest of jubileum heeft u met onze feestzaal de juiste accommodatie. Voor de inwendige mens wordt goed gezorgd door de oneindige mogelijkheden die we op culinair gebied kunnen bieden.
Gezellige feestzaal in Chaam, geschikt voor iedere gelegenheid.
Naast een bruiloft of jubileum, zijn er diverse gelegenheden die het waard zijn om te vieren. Denkt u eens aan een verjaardag, reünie, doopfeest of een familiedag. Bij ons vindt u een sfeervolle feestzaal, waar het u aan niets zal ontbreken.
Feestzaal Breda Feestlocatie Landgoed Bergvliet.
Zilveren gouden bruiloft. Buiten trouwen Breda. Buiten trouwen Oosterhout. 076 579 5666. Bekijk desktop versie. Neem contact op. Ja, ik ga akkoord met het privacy beleid. Vul velden met een in zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.
Cafe Feestzaal Boostenhof Venlo-Boekend Gastvrijheid, Kwaliteit Service in Venlo-Boekend.
Een bedrijf waar we zelf onnoemelijk trots op zijn en dat al tientallen jaren naar volle tevredenheid voor bedrijven en particulieren een degelijke partner is! Navigeer met uw muis door het bedrijf, de pijlen geven de diverse routes weer. Café Feestzaal Boostenhof.
Hotel-Restaurant de Halve Maan.
Live muziek kan op verzoek geregeld worden. Ook heeft de Halve Maan zijn eigen smartlappenkoor met meer dan 100 trouwe leden met ATIE en MARTIEN als meester accordeon spelers en regelaars van het eerste uur. Ieder jaar wordt er in het najaar een groot smartlappenfestival gehouden in de grote zaal.
Feestzaal Alle Feestzalen kan je terugvinden op Salino.be Salino.be.
Het Koloniënpaleis van het Koninklijk Museum voor Midden-Afrika, is een uitzonderlijke locatie, gemakkelijk te bereiken en eveneens gelegen midden in de rustige, groene omgeving van Tervuren. De huidige feestzaal is de oorspronkelijk feestzaal uit het authentieke paleis uit de negentiende eeuw.
Kleijngeld Voor al uw feesten en partijen.
De feestzaal van Kleijngeld is geschikt voor het vieren van ieder feest. Bent u op zoek naar een locatie voor een feest, diner of vergadering tot maximaal 80 personen? Dan is de bovenzaal ofwel Hooizolder geschikt voor u! Alle agenda punten.
FEESTZAAL 2 definities Encyclo.
Een feestzaal is een zaal die gebruikt wordt voor het organiseren van feesten en bijeenkomsten. Vroeger was dit vaak in combinatie met een café of restaurant. Tegenwoordig zijn er ook veel grotere feestzalen met audiovisueel materiaal, zodat de zalen ook geschikt zijn voor zakelijke of informatieve bijeenkomsten.
Feestzaal Snookertown Helmond.
Heeft u binnenkort iets te vieren? E en sfeervolle receptie tot een spraakmakend reünie, een spetterend personeelsfeest tot een onvergetelijke bruiloft, ziet u Sara of Abraham dan hebben wij voor u een geschikte feestzaal. Onze feestzaal biedt plaats aan 40 tot 120 personen en is voorzien van een speelse vloer, gezellige schouwpartij, airco, moderne bar en fantastische licht en geluidsinstallatie.
Feestzaal huren Villa Flora beschikt over diverse zalen.
Home feestzaal huren Floriade 4. feestzaal huren Floriade 4. Let op: JavaScript is benodigd voor deze inhoud. Feestzaal huren geschikt voor gezelschappen vanaf 150 personen. Floriade IV is uitermate geschikt voor gezelschappen vanaf 150 personen.: Feestzaal huren, Floriade IV is een combinatie van Floriade II en Floriade III met dansvloer en 2 barren waaruit de drankjes worden geserveerd.

Contacteer ons