Zoeken naar feestzaal

feestzaal
FEESTZAAL 2 definities Encyclo.
Een feestzaal is een zaal die gebruikt wordt voor het organiseren van feesten en bijeenkomsten. Vroeger was dit vaak in combinatie met een café of restaurant. Tegenwoordig zijn er ook veel grotere feestzalen met audiovisueel materiaal, zodat de zalen ook geschikt zijn voor zakelijke of informatieve bijeenkomsten.
Zaal Beatrix Schiedam Dé feestzaal in de regio Rotterdam Zalenverhuur Schiedam.
Of het nu gaat om een huwelijk, personeelsfeest of verjaardag, maak een afspraak en overtuig uzelf dat onze feestzaal in Schiedam perfect aansluit bij uw wensen en uw budget! Bij Zaal Beatrix is zeer populair als trouwlocatie! Wij zorgen ervoor dat uw gasten niks tekort komen als u gaat trouwen.
Feestzaal Hotel Restaurant Boerhaave Voorhout.
Onze feestzaal biedt diverse mogelijkheden voor complete feesten partijen en bijzondere gelegenheden. Onze zaal is aan te passen naar de geschikte ruimte en indeling voor de grootte van uw gezelschap tot 150 personen en grenst aan een terras, waar u bij mooi weer gebruik van kunt maken.
Feestzaal Party Centrum Antoine Soerendonk Bruiloften, feesten, partijen, diners, catering en verhuur.
Grote feestzaal Den Overkant, Noord-Brabant.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd. Feestzaal Den Overkant in Riel. Onze multifunctionele gelegenheid is geschikt voor zowel kleine als grotere feesten. Dit omdat ons gehele pand in delen op te splitsen is, tot wel vier verschillende ruimten.
Feestzaal in de regio Tilburg in Noord-Brabant bij Beukenhof.
De oude recreatiezaal van de priesterstudenten is nu als feestzaal in gebruik en recentelijk uitgebreid met een buitenterras. Bij de Feestzaal kunnen diverse slaapkamers worden gecombineerd zodat alle feestgangers kunnen blijven overnachten. Bij de feestzaal zijn dus mogelijkheden genoeg! Feestlocatie voor een gouden bruiloft of spetterend bedrijfsfeest.
Huur een feestzaal bij Feestcentrum Berkenbosch in Nuenen.
Een sfeervolle zaal die was aangekleed, precies zoals ik dat voor me zag. Een ruime zaal met een warme uitstraling. De grote feestzaal is de ideale plek om jouw bruiloft, personeelsfeest of jubileum te vieren. Er is voldoende plek voor 200 gasten.
Feestzaal in Leiden? Alle feestzalen in Leiden vind je op DNLS.
Ook kunt u kiezen voor feestzaal in een boerderij of partycentrum. U heeft op DNLS dus snel een feestzaal in Leiden gevonden voor uw feest. Bekijk alle locaties en vraag direct informatie op bij de feestzaal van uw keuze. Een feestzaal in Leiden is snel gevonden op DNLS.
Kleijngeld Voor al uw feesten en partijen.
Dit is een ontmoetingsplaats voor jong én oud. Een bruiloft, een 25-jarig huwelijksfeest, een personeelsfeest of een themafeest? De feestzaal van Kleijngeld is geschikt voor het vieren van ieder feest. Bent u op zoek naar een locatie voor een feest, diner of vergadering tot maximaal 80 personen?
Diamond Plaza de feestzaal in Rotterdam.
Your Diamond Wedding, Our Diamond Organization! Onze feestzaal is een garantie voor het slagen van uw feest. Wilt u een Nederlandse catering, Turkse catering, Marokkaanse catering of Surinaamse catering voor uw feest of aan andere dienst dan bent u bij ons aan het adres!
Feestzaal Venlo Café Feestzaal t Ven.
De feestzaal kan gemakkelijk vergroot of verkleind worden en zo is het de perfecte gezellige locatie voor je bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardagsfeest of communiefeest. Via de onderstaande knop kun je een virtuele rondleiding krijgen door Café Feestzaal t Ven. Je krijgt dan een impressie van ons authentieke bruine café, iets dat je tegenwoordig niet snel meer tegenkomt.
Feestzaal 3 Evenementenhal Hardenberg.
Dit sfeervolle en moderne zaal is ideaal voor uw bruiloft, jubileum, borrel, diner of bedrijfs feest! Feestzaal 3 is één van de nieuwe zalen van Evenementenhal Hardenberg. Deze feestzaal is voorzien van een moderne inrichting en beschikt over alle benodigde technische benodigdheden.

Contacteer ons