Zoeken naar zaalverhuur amsterdam

zaalverhuur amsterdam
Een zaal of ruimte huren in Amsterdam, Vergaderen Coachruimte Verhuur-de Roos.
Stichting de Roos verhuurt imposante en sfeervolle ruimtes in haar prachtige pand aan het Vondelpark te Amsterdam. De zalen zijn geschikt voor allerlei soorten trainingen, vergaderingen, cursussen, lessen of workshops. We richten de zalen gratis voor je in naar wens! Kies uit verschillende soorten opstellingen van stoelen en tafels. Indien gewenst, compleet met audio/video apparatuur, een koffie of luncharrangement. Vraag ook naar de mogelijkheden om één van onze sprekers of trainers in te huren voor je bedrijfsuitje. Zaalverhuur is mogelijk per dag of dagdeel.
Feest en trouwzaal Amsterdam Partycentrum De Kroon.
Naast dat onze feest en trouwzalen centrum centraal gevestigd is in Amsterdam Osdorp, beschikt u bij ons over gratis parkeerplekken en alle gemakken om uw feest tot een succes te maken. U kunt bij De Kroon Party Centrum terecht voor een feest van 200 tot 1000 personen.
Feestlocatie Amsterdam Noord, Feestlocatie Amsterdam, Feesten, kinder Verjaardagen, Bruiloft, Trouwfeesten Dansschool Redlex Amsterdam, Dansschool Amsterdam, voor al uw danslessen in Amsterdam Noord!
Feestlocatie Amsterdam Noord, Feestlocatie Amsterdam, Feesten, kinder Verjaardagen, Bruiloft, Trouwfeesten. Zaalverhuur Amsterdam, Zaalverhuur Amsterdam Noord, Bij Dansschool Redlex. De feestlocatie in Amsterdam Noord! Feestlocatie Amsterdam Noord, Feestlocatie Amsterdam! Bij ons kunt u terecht voor al uw feesten, kinder verjaardagen voor jong en oud.
Zaalhuur Eastbound Gym Amsterdam.
Polanentheater Zaalverhuur in het hart van de Amsterdamse Spaarndammerbuurt.
Het theater is gevestigd in de Spaarndammerbuurt in Amsterdam en is een begrip in de Nederlandse toneel en muziekwereld. Een plek bij uitstek om voorstellingen te spelen of om in alle rust een productie voor te bereiden, in elkaar te zetten, te repeteren en te monteren.
Zaalverhuur De Hortus.
De bijzondere ruimtes in de Hortus zijn ook te huur voor privé partijen, of bruikbaar als decor voor bruidsreportages of foto/filmshoots. De Hortus maakt onderscheidt tussen gelegenheidsfotografie bruiloften, ve. Plantage Middenlaan 2A. Dit iframe bevat de vereiste logica om Ajax aangedreven Gravity Forms te verwerken.
Zaalverhuur Amsterdam Voor kleine en grote groepen Silverstone.
Zaalverhuur Voici Webdesign 2018-07-08T1743290000.: Zaalverhuur nabij Amsterdam Diverse zalen. Ben je voor een feest, zakelijk evenement, trouwerij of een andere gelegenheid op zoek naar een zaal nabij Amsterdam? Silverstone Partycentrum beschikt over meerdere zalen voor kleine maar ook voor grote groepen.
Nieuwe Nieuwe pagina pagina 4. 3.
Zoek Locatie. Bepaal hier uw selectie.: Advies. Contact. Zaal toevoegen. Zoek Locatie. Bepaal hier uw selectie.: Aantal Personen.: Zaal toevoegen. Zoek Locatie. Bepaal hier uw selectie.: Aantal Personen.: Geen voorkeur. Feest en borrel locaties voor 25-100 personen in Amsterdam Centrum.
Zaalverhuur Amsterdam UNLP.
Home UNLP Zaalverhuur Amsterdam. PRIJZEN ZALEN EN ALGEMENE HUURVOORWAARDEN. Heb je zelf een training, een workshop of een vergadering? Het is mogelijk om de opleidingsruimtes van UNLP te huren in Amsterdam. Grote trainingslokalen met een wijds uitzicht, goed bereikbaar met openbaar vervoer en de auto.
Zaalverhuur Amsterdam: Unieke Zaal Huren Amsterdam!
Of u nu op zoek bent naar een formele zaal in de omgeving van Amsterdam of juist naar een sfeervolle en landelijke locatie, bij Anna Haen bent u op de juiste plek voor verzorgde zaalverhuur. Amsterdam is voor de meeste locaties binnen afzienbare afstand.
Einde van de Wereld: Restaurant: Zaalverhuur: Eindevandewereld: Goedkoop in Zeeburg.: Einde van de Wereld. Einde van de Wereld. Einde van de Wereld.
Afzeggen tot 3 dagen voor de verhuurdatum: terugbetaling 80% van de huurprijs en 100% van de borg. Afzeggen minder dan 3 dagen voor de verhuurdatum: terugbetaling 75% van de huurprijs en 100% van de borg. zaalverhuur amsterdam, goedkope vergaderruimte, zaalhuur amsterdam, zaal met piano.
IJverig Zaalverhuur Amsterdam IJburg.
IJverig Zaalverhuur Amsterdam IJburg. Vergaderruimte IJburg Amsterdam Workshopruimte IJburg Amsterdam Zaalverhuur IJburg Amsterdam Trainingsruimte IJburg Amsterdam Vergaderruimte 1: max. 25 zitplaatsen Vanaf 100 per dagdeel 4 uur Vergaderruimte 2: max. 30 zitplaatsen Vanaf 125 per dagdeel 4 uur Gratis gebruik van: Flip over Beamer Waterkoker Koffiezetapparaat Thermoskannen Keuken met koelkast Magnetron en oven Koffie en thee Optioneel: Frisdrank, Bier, Wijn Catering Bediening lunch, hapjes, drankjes.

Contacteer ons