Meer resultaten voor zaalverhuur amsterdam

zaalverhuur amsterdam
Zaalverhuur Rode Hoed.
Wij faciliteren 4 cultuurhuizen in het centrum van Amsterdam met in totaal 25 zalen. Elk jaar organiseren we ruim 650 evenementen. We helpen graag ook jouw perfecte evenement te organiseren, van een vergadering tot een congres met verschillende break-out sessies of een diner met feest.
evenementenlocatie Eye.
Neem een kijkje in de zalen en start vandaag met het organiseren van uw evenement! U bent hier. Footer menu left. plan je bezoek. ontdek het gebouw. als overheid of fonds. Footer menu right. mbo hbo wo. eye international catalogue. 1031 KT Amsterdam.
Verhuur Podium Mozaïek.
Voor informatie over tarieven of een voorstel op maat kunt u contact opnemen met onze medewerkers van de zaalverhuur via 020-5800388 of zaalverhuur@podiummozaiek.nl. Wij denken graag met u mee. Podium Mozaïek ligt op enkele minuten van de ringweg en het centrum van Amsterdam.
De Balie Amsterdam.
De Balie is gehuisvest in een voormalig gerechtshof uit 1849 in het hart van Amsterdam. Door de centrale locatie en authentieke uitstraling een geliefde plek voor ontmoetingen, verdiepingen en informele gesprekken. Naast de eigen programmering verhuurt De Balie de zalen aan bedrijven, stichtingen en organisaties voor diverse evenementen. De opbrengsten vanuit zaalverhuur dragen bij aan de culturele programmas van De Balie.
Zaalverhuur de Waag Waag.
Dit markante monument uit de 15e eeuw is een broedplaats voor sociale innovatie. Ooit was dit de toegangspoort tot Amsterdam en de plek waar de gilden van de schilders, metselaars en chirurgijns waren gevestigd. Tsaar Peter de Grote bezocht hier befaamd anatoom en botanicus Frederik Ruysch en het chirurgijnsgilde deed onderzoek in het prachtige anatomisch theater. Wij bieden een unieke mogelijkheid om onze ruimtes te huren voor bijeenkomsten en evenementen, met uitgebreide ondersteuning. Hebt u vragen over onze zaalverhuur of wilt u reserveren?
Zaalhuur NEMO Science Museum.
U bent van harte welkom voor een locatiebezoek. Stuur een e-mail met uw contactgegevens. Beamer en projectiescherm zijn bij de meeste zalen standaard inbegrepen in de huur. Al onze zalen zijn uitgerust met airconditioning. Draadloos internet WIFI is gratis beschikbaar.
Zaalverhuur.
Het gebouw bestaat uit een grote tentoonstellingsruimte de Remise, een Entresol, en enkele kleinere ruimtes die geschikt zijn voor zowel grote evenementen en partijen als kleinschalige bijeenkomsten. Wilt u meer weten. Voor tarieven en overige voorwaarden kunt u contact opnemen met CBK Amsterdam. 1093 KS Amsterdam.
tot 100 personen in Amsterdam zaalverhuur-info.nl.
Bekijk mijn vermelding. Amuse bouche catering zaalverhuur Amsterdam. Catering, wedding-planning, styling en alles wat u voor uw partij wenst. Bekijk mijn vermelding. Trouwen in een verborgen oase van rust, in hartje Amsterdam De eeuwige huwelijksbeloften afleggen op een heilige plek in hartje Amsterdam, waar 15e eeuwse nostalgie en de.
Zaal huren in Amsterdam Zaalhuren.net.
Heeft u een passende zaal of locatie gevonden die u wilt huren in Amsterdam? Vul het contactformulier op de pagina van de zaal of locatie in voor meer informatie over huren of een offerte op maat. Bij Zaalhuren.net vindt u alles over zaalverhuur in Amsterdam.
Mirror Centre Body Mind centrum Zaalverhuur.
U kunt er bovendien voor kiezen om catering door ons te laten verzorgen, of dit zelf te doen. Het Mirror Centre beschikt over de mooiste zalen van Amsterdam welke geheel naar smaak en sfeer ingericht kunnen worden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden binnen Mirror Centre?
Eigenwijks Zaalverhuur België.
1066 SB Amsterdam. 020 617 82 35. Het Huis van de Wijk is beschikbaar voor bewoners op.: maandag t/m zondag van 830: tot 2300: uur. Onze medewerkers zijn aanwezig op ma t/m vr van 9 tot 18 uur. Visie en werkwijze. Wie zijn wij? Zaalverhuur De Honingraat. Programma De Honingraat. Zaalverhuur Jan Tooropstraat. Zaalverhuur de Aker.
Zaal verhuur, evenementen, catering in Q-Factory Amsterdam.
Klik hier voor het Privacy Statement van Q-Factory. Openingstijden per activiteit.: Repetitieruimtes 900: 000.: Q-Cafe 1000: 100.: Events: wisselende openingstijden. Q-Factory Hotel is geopend in juni 2017. 1093 NE Amsterdam. Voor zakelijke en commerciële aanvragen kunt u contact opnemen met sales@q-factory-amsterdam.nl.

Contacteer ons