Op zoek naar zalen amsterdam?

zalen amsterdam
Zaal 100 Podium voor Ongehoord Geluid.
Podium voor Ongehoord Geluid. Over Zaal 100. Hall of Fame. Veel gestelde vragen. 100 De Wittenstraat Amsterdam. Expo van de maand. De mythologische wereld van Dilip Nankoe. schilderijen in acryl. Frankfurter Polka Trio. Marta Arpini Marta Warelis Eric Boeren Frank Rosaly.
Het West-Indisch Huis Amsterdam Locaties.nl.
In één van zalen namen de Heren Negentien het besluit het fort Nieuw Amsterdam te bouwen, dat zou uitgroeien tot het huidige New York. Het standbeeld van de Gouverneur Generaal van deze post, Peter Stuyvesant, siert vandaag de dag nog de sfeervolle binnenplaats van het gebouw.
Amsterdam Science Park Congress Centre.
Voor het reserveren van de zalen kunt u zich wenden tot WCW Restaurant Pythagoras, bereikbaar op telefoonnummer 020-5926012 of email: congreszalen@wcw.nl. Voor het reserveren van de zalen kunt u zich wenden tot WCW Restaurant Pythagoras, bereikbaar op telefoonnummer 020-5926012 of email: congreszalen@wcw.nl. Het Amsterdam Science Park is goed bereikbaar met auto, fiets en openbaar vervoer.
Zalen BruiloftenVergaderen, Congressen Hotel Oostzaan-Amsterdam.
Ieder evenement in Hotel Oostzaan Amsterdam is een unieke ervaring! Of het nu gaat om een receptie, een verjaardag, een jubileum of een huwelijksfeest. Standaard in ons hotel. Gratis parkeren tijdens uw bijeenkomst. Veel daglicht in de zalen. Flexibiliteit en een team dat graag met u meedenkt.
Ziggo Dome.
Welkom op de Live Avenue, de VIP-boulevard van de Ziggo Dome. Organiseer zelf een event in een van onze zalen. Wij bieden verschillende opties" /. Uw logo groot op het LED-scherm? Wij bieden verschillende opties. Neem contact met ons op.
Cleyn Theater Home.
Zaalverhuur t Cleyntheater in Amsterdam biedt u verschillende mogelijkheden om uw feest te laten slagen. De zaal is in 2014 volledig gerenoveerd, heeft een capaciteit van maximaal 150 personen. Voor bruiloften, verjaardagen, geboortefeesten, babyshowers, evenementen of andere bijeenkomsten kunt u zich geen betere locatie wensen!
goedkope feestlocatie amsterdam zaal huren amsterdam zalen amsterdam.
Hieronder treft u een overzicht van alle beschikbare zalen en ruimten voor uw evenement. Agora-zalen Redirect juli 2016 Overige zalen Vrije Universiteit Amsterdam. Het Agora-complex is gehuisvest op de derde verdieping van het Hoofdgebouw en telt meerdere zalen. Agorazalen 12 en 3 zijn amfitheaterzalen geschikt voor interactieve bijeenkomsten en onderwijs.
Zaalverhuur Amsterdam Zuidoost, aan de Amstel Van der Valk.
Verse bloemen tijdens uw bruiloftsfeest? Alle zalen hebben een prachtig uitzicht over de Amstel. Uiteraard is het mogelijk om andere faciliteiten zoals bijvoorbeeld een reversmicrofoon of een podium te huren om uw zaalhuur in Amsterdam zo prettig mogelijk te laten verlopen.
Vergaderen in Amsterdam Hotel Casa Amsterdam.
Licht en ruimtelijk door hoge ramen in alle zalen. Makkelijk bereikbaar met OV en auto, parkeergarage aanwezig. RUMOUR HAS IT. Het" is altijd fijn om hier een meeting te hebben. Maggie, Springer Healthcare. Uitstekende" service en flexibiliteit van het personeel tijdens de meeting." Eva van der Kuip, TP Vision Europe B.V. Philips Professional display solutions. De" hulp tijdens het evenement was perfect en erg frequent." Sjoerd Janse, Betas Career Event. De" keuken heeft uitzonderlijk werk verricht. Nog nooit zoveel complimenten over het eten ontvangen. Yzette van Kooy, Meet the Blogger. Zeer" vriendelijk en behulpzaam personeel." Andrew Miller, Nyenrode / ABN Amro. Nog nooit zoveel complimenten gekregen voor congreslocatie en catering. The best ever conference lunch riepen onze internationale gasten. Davy Blekman, RINO Amsterdam.
Zalen Aan t IJ Zalen Loetje Aan t IJ.
De inrichting van de zalen kan geheel naar wens en doel van de bijeenkomst worden ingedeeld. Er zijn verschillende opstellingen mogelijk. Dichtbij de A10 en ook met openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. SAMSUNG LCD SCHERMEN. EIGEN BAR EN/OF BUFFET. 1033 RA Amsterdam.
Zaal huren Amsterdam Zuidpool.
Naast de keuze uit de verschillende locaties zijn er bij Zuidpool zaalverhuur Amsterdam ook nog genoeg andere aspecten die u kunt aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur. De zalen zijn flexibel en samen met alle beschikbare materialen is het mogelijk om de sfeer te creëren die u zoekt, van klein en intiem tot groots en intens.
De Koning Party Events.
De Koning Venues biedt u de mogelijkheid om uw gasten te ontvangen in voelbare luxe met een Koninklijke ambiance. Wij zijn ook te bereiken op Social Media. Volg ons blijf op de hoogte van onze activiteiten. De Koning Venues. De Koning Venues. 1014 AS Amsterdam.

Contacteer ons