Resultaten voor zalen amsterdam

zalen amsterdam
ZAALVERHUUR AMSTERDAM Desmet Studio's.'
Deze schitterende locatie heropende zijn deuren in november 2003, na een restauratie van bijna een jaar. Daarmee is ook een van de mooiste terrassen van Amsterdam weer beschikbaar. Voor bezoekers van de Hortus, maar ook als locatie voor een bijzonder feest. In de maanden juli en augustus kun je s avonds dineren in de Oranjerie. In de Oranjerie zijn twee zalen te huur, die zeer geschikt zijn voor exclusieve diners, maar die zich minder goed lenen voor het weergeven van versterkte muziek.
Pathé Tuschinski, Amsterdam Pathé.
Zaterdag en zondag is het maximale tarief 2000, per 24 uur, het weekendtarief eindigt zondagavond 0000: uur. Van ma-vr voor slechts 1500, parkeert u de hele avond en nacht middenin het centrum van Amsterdam. Het avondtarief start om 18.00 uur en eindigt om 06.00 uur.
Zaal huren Amsterdam Club 8.
HUUR JE ZAAL BIJ CLUB 8 IN AMSTERDAM. Zaal huren Amsterdam. Club 8 rekent een aantrekkelijke huur voor de gebruikers van de feestzaal, en werkt met een bargarantie. Neem voor de hoogte van de huur en de bargarantie en de mogelijkheden voor uw feest contact op.
Villa Mattern vergaderzalen Amsterdam Oost.
Villa Mattern is een oase midden in Amsterdam. De vrijstaande bungalow biedt rust en ruimte en is daardoor de perfecte locatie voor vergaderingen, cursussen of brainstormsessies. U kunt zelf kiezen welke vergaderzaal of zalen u wilt huren en ook of u gebruik wilt maken van de cateringservice.
Vergader en Evenementenzalen in Amsterdam Room Mate Hotels.
ZAAL ALICIA CARLA. Deze twee zalen samen maken van elke vergadering een genot. Durf ze te ontdekken! Afmetingen: 15 x 440., Vraag een offerte aan! Hoewel het de kleinste vergaderzaal van het hotel is, geeft het je de perfecte werksfeer.
Amsterdam Aristo Zalen Smit Opleidingen Trainingen.
1043 EC AMSTERDAM. Op loopafstand van Station Slotervaart. Smit Opleidingen Trainingen. De Kooi 7. 4233 GP AMEIDE. T: 0183 60 05 20. Speciaal voor inspecteurs/keurmeesters.: Bij onze discussiegroep op LinkedIn kunt u discussies volgen en veel informatie uitwisselen met vakgenoten.
Zaalverhuur De Nieuwe Poort.
De Nieuwe Poort biedt de mogelijkheid om op een unieke plek rustig te werken en te vergaderen. U heeft de keuze uit zes verschillende zalen met een variabele capaciteit. Afhankelijk van de invulling van de bijeenkomst kunnen we wisselende indelingen van de zalen verzorgen.
Nassaukerk Amsterdam: voor meer kerk in de buurt.
Taizé in Amsterdam. ANBI / Privacy. De Nassaukerk is te huur voor allerlei bijeenkomsten. Naast de kerkzaal zijn de wijkzaal, de kelder nieuw! en een aantal vergaderruimten beschikbaar. Deze ruimten bieden gezamenlijk of afzonderlijk diverse mogelijkheden voor concerten, symposia, vergaderingen en andere activiteiten.
Een zaal of ruimte huren in Amsterdam, Vergaderen Coachruimte Verhuur-de Roos.
Stichting de Roos verhuurt imposante en sfeervolle ruimtes in haar prachtige pand aan het Vondelpark te Amsterdam. De zalen zijn geschikt voor allerlei soorten trainingen, vergaderingen, cursussen, lessen of workshops. We richten de zalen gratis voor je in naar wens!
Zaalverhuur De Nieuwe Yogaschool De Nieuwe Yogaschool.
Op zoek naar een bijzondere locatie in hartje Amsterdam? De Nieuwe Yogaschool biedt naast haar eigen programmering diverse mogelijkheden voor particuliere en zakelijke bijeenkomsten. Wij openen graag onze deuren voor evenementen die binnen de filosofie van de Nieuwe Yogaschool passen.
Zaal 100 Podium voor Ongehoord Geluid.
Podium voor Ongehoord Geluid. Over Zaal 100. Hall of Fame. Veel gestelde vragen. 100 De Wittenstraat Amsterdam. Expo van de maand. De mythologische wereld van Dilip Nankoe. schilderijen in acryl. Frankfurter Polka Trio. Marta Arpini Marta Warelis Eric Boeren Frank Rosaly.
Zalen The College Hotel Amsterdam.
U bevindt zich hier.: Home Events Zalen. Zalenoverzicht Trouwen, vergaderen en evenementen. Voor zakelijke evenementen, social events, huwelijken en privé aangelegenheden The College Hotel Amsterdam biedt voor elke gelegenheid dé perfecte ruimte. Alle salons uitgerust met geluidssysteem. Overal gratis highspeed WiFi.

Contacteer ons