Op zoek naar zalen amsterdam?

zalen amsterdam
Zaalverhuur De Nieuwe Poort.
De Nieuwe Poort biedt de mogelijkheid om op een unieke plek rustig te werken en te vergaderen. U heeft de keuze uit zes verschillende zalen met een variabele capaciteit. Afhankelijk van de invulling van de bijeenkomst kunnen we wisselende indelingen van de zalen verzorgen.
Hilton Amsterdam Hilton Amsterdam Top Trouwlocaties.
Anno 2013 kan je in deze zelfde suite in alle intimiteit je huwelijk laten voltrekken. Als je liever ten overstaan van familie en vrienden je ja-woord geeft, heeft het hotel verschillende zalen beschikbaar, die volledig naar de dromen van het bruidspaar ingericht worden. Voor jullie huwelijksfeest stelt het Hilton in Amsterdam jullie individualiteit voorop en het hotel heeft dan ook eindeloze mogelijkheden om jullie dromen op deze dag volledig bewaarheid te laten worden.
DHZ Zaalverhuur.
Over de zaal. Studentensociëteit DHZ is een ruime zaal, gelegen aan de Warmoesstraat. Het pand bevindt zich midden in het centrum van Amsterdam, op vijf minuten loopafstand van Amsterdam Centraal Station, achter de Effectenbeurs en schuin achter warenhuis De Bijenkorf.
Zaal huren Amsterdam Club 8.
HUUR JE ZAAL BIJ CLUB 8 IN AMSTERDAM. Zaal huren Amsterdam. Club 8 rekent geen huur voor de gebruikers van de feestzaal, maar werkt met een bargarantie. Neem voor de hoogte van die bargarantie en de mogelijkheden voor uw feest contact op.
Zaal 100 Podium voor Ongehoord Geluid.
Podium voor Ongehoord Geluid. Over Zaal 100. Hall of Fame. Veel gestelde vragen. 100 De Wittenstraat Amsterdam. expo van de maand.: De Gemetselde Stad. schilderijen van John Brady. DO RE UNIE. timboektoe los lamalos. muziek uit alle windstreken. Oudste workshoporkest ter wereld!
Zaalverhuur Rode Hoed.
Wij faciliteren 4 cultuurhuizen in het centrum van Amsterdam met in totaal 25 zalen. Elk jaar organiseren we ruim 650 evenementen. We helpen graag ook jouw perfecte evenement te organiseren, van een vergadering tot een congres met verschillende break-out sessies of een diner met feest.
4D-bioscopen Pathé komen in Amsterdam en Rotterdam Bright.
11 oktober 2017 1501.: Bioscoopketen Pathé opent op 13 december in Amsterdam en Rotterdam zijn eerste zalen met 4D: bewegende stoelen, weersimulaties en geuren. In veel landen zijn er al 4D-bioscopen die elementen als geur, wind en bewegingen toevoegen op de juiste momenten.
Zalen The College Hotel Amsterdam.
U bevindt zich hier.: Home Events Zalen. Zalenoverzicht Trouwen, vergaderen en evenementen. Voor zakelijke evenementen, social events, huwelijken en privé aangelegenheden The College Hotel Amsterdam biedt voor elke gelegenheid dé perfecte ruimte. Alle salons uitgerust met geluidssysteem. Overal gratis highspeed WiFi.
Vergaderen in Amsterdam Hotel Casa Amsterdam.
Licht en ruimtelijk door hoge ramen in alle zalen. Makkelijk bereikbaar met OV en auto, parkeergarage aanwezig. RUMOUR HAS IT. Het" is altijd fijn om hier een meeting te hebben. Maggie, Springer Healthcare. Uitstekende" service en flexibiliteit van het personeel tijdens de meeting." Eva van der Kuip, TP Vision Europe B.V. Philips Professional display solutions. De" hulp tijdens het evenement was perfect en erg frequent." Sjoerd Janse, Betas Career Event. De" keuken heeft uitzonderlijk werk verricht. Nog nooit zoveel complimenten over het eten ontvangen. Yzette van Kooy, Meet the Blogger. Zeer" vriendelijk en behulpzaam personeel." Andrew Miller, Nyenrode / ABN Amro. Nog nooit zoveel complimenten gekregen voor congreslocatie en catering. The best ever conference lunch riepen onze internationale gasten. Davy Blekman, RINO Amsterdam.
Zaal 100 Amsterdam, Nederland Beoordelingen.
Hotels in de buurt van Jordaan Amsterdam. Hotels in de buurt van ARTIS Amsterdam Royal Zoo. Hotels in de buurt van Madame Tussauds Amsterdam. Alle dingen om te doen in Amsterdam. Bars clubs in Binnenstad. Cadeauwinkels speciaalzaken in Dam Square.
Congressen Van der Valk hotel Oostzaan Amsterdam.
Centraal gelegen in de randstad is Hotel Oostzaan-Amsterdam de perfecte uitvalsbasis voor het houden van een vergadering, training, cursus, beurs of congres! Hotel Oostzaan beschikt over 13 multifunctionele vergaderzalen welke voorzien zijn van de modernste vergader en congresfaciliteiten. De modern ingerichte zalen beschikken allen over voldoende daglicht, airconditioning en zijn flexibel in te delen.
Een zaal of ruimte huren in Amsterdam, Vergaderen Coachruimte Verhuur-de Roos.
Stichting de Roos verhuurt imposante en sfeervolle ruimtes in haar prachtige pand aan het Vondelpark te Amsterdam. De zalen zijn geschikt voor allerlei soorten trainingen, vergaderingen, cursussen, lessen of workshops. We richten de zalen gratis voor je in naar wens!

Contacteer ons