Op zoek naar zaal huren amsterdam zuidoost?

zaal huren amsterdam zuidoost
Beste Evenementenplanning en organisatie in de buurt van Egoli 9, 1103 AC Amsterdam Yelp.
1103 BG Amsterdam Telefoonnummer 020-3030900. Cultureel Educatief Centrum Zuidoost. Bijzonderheden stad, Professionele dienstverlening, Evenementenplanning en organisatie. Zuid Oost Bijlmerdreef 1289. 1103 TV Amsterdam Zuidoost Telefoonnummer 020-4952070. BuurtHuis Bonte Kraai. Rijksdiensten en overheid, Locaties voor bijeenkomsten en evenementen. Zuid Oost Kraaiennest 68.
AFAS Live Heineken Music Hall Amsterdam Amsterdam-Zuidoost DagjeWeg.NL.
De zaal ligt vlakbij station Amsterdam Bijlmer Arena en is dus goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Jaarlijks biedt de locatie onderdak aan grote evenementen als Urban Nation en Dirty Dutch. Kijk snel in de concertagenda en zie idolen schitteren in Amsterdam!
Einde van de Wereld: Restaurant: Zaalverhuur: Eindevandewereld: Goedkoop in Zeeburg.: Einde van de Wereld. Einde van de Wereld. Einde van de Wereld.
Afzeggen tot 3 dagen voor de verhuurdatum: terugbetaling 80% van de huurprijs en 100% van de borg. Afzeggen minder dan 3 dagen voor de verhuurdatum: terugbetaling 75% van de huurprijs en 100% van de borg. zaalverhuur amsterdam, goedkope vergaderruimte, zaalhuur amsterdam, zaal met piano.
Verhuur van ruimte voor jouw praktijk, workshop, training, etc. Bewust Amsterdam.
Salon Ruigoord naam bedrijf is Archangel Productions. Zaalverhuur in Amsterdam Oost. Over Verhuur Accommodaties Amsterdam. Ben je op zoek naar een ruimte in voor jouw sessies, traing of workshop? In dit overzicht staat een groot aanbod. Deze week in Amsterdam.
Zaalverhuur Amsterdam: Unieke Zaal Huren Amsterdam!
Een zaal huren in Amsterdam of directe omgeving doet u bij Anna Haen. Door onze ruime keuze aan zalen met elk een unieke uitstraling en verschillende mogelijkheden kan Anna Haen u altijd zaalhuur in Amsterdam en omgeving aanbieden die aan uw wensen voldoet.
PHW Congres, zaalverhuur in Amsterdam.
2013 by PHW Zaalverhuur, Paasheuvelweg 24, Amsterdam, 31 0 20 334 34 80. Created by H. Bij het congrescentrum in Amsterdam. PHW Zaalverhuur in Amsterdam. Voor al uw vergaderingen, presentaties, shows, feesten en zelfs mini-concerten. Kijk snel verder naar alle mogelijkheden, of neem direct contact met ons op via 020 334 34 80.
Bijlmer Parktheater Bijlmer Parktheater.
En verder komen. Wij weten wat er speelt binnen de community in Amsterdam Zuidoost. We brengen je in contact met andere makers en talenten. Om te sparren, samen te werken of een gezelschap te vormen. Art Community informeert, maakt wegwijs en begeleidt je in de kunstsector.
Feestzaal Amsterdam-Zuidoost Flavour Town.
In welke opstelling delen wij uw zaal in? De tafelopstelling in onze feestzaal in Amsterdam-Zuidoost is mede afhankelijk van de groepsgrootte en het soort feest dat u organiseert. Wij stemmen de indeling graag persoonlijk met u af. Gaat uw voorkeur uit naar een blok, cabaret of theateropstelling of heeft u een andere opstelling in gedachten? Wij luisteren graag naar wat u voor ogen heeft. Maak uw evenement compleet met eten en drinken. Naast dat u bij ons een feestzaal huurt in Amsterdam-Zuidoost, staan wij ook graag voor u klaar op het gebied van catering. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en denken met u mee. Kom met ons in contact door te bellen naar 06 857 770 07. Vergaderruimte huren Amsterdam.
Emile Jaensch.
Kan er in de kantine van ZuidOost United niet gefeest worden? In bejaardenhuis de Drecht heb ik ook wel eens een feestje bijgewoond. En wellicht hebben anderen ook nog wel een aanvulling om deze feestlijst langer te maken. Jesse op 26-11-2013 2146.: Mooie lijst, alhoewel zeker niet uitputtend. als je de Bijlmer Bier hal mee neemt, kan je de grote zaal van Ziggo dome en de ArenA ook wel mee nemen.
Feestlocatie Amsterdam Noord, Feestlocatie Amsterdam, Feesten, kinder Verjaardagen, Bruiloft, Trouwfeesten Dansschool Redlex Amsterdam, Dansschool Amsterdam, voor al uw danslessen in Amsterdam Noord!
Feestlocatie Amsterdam Noord, Feestlocatie Amsterdam, Feesten, kinder Verjaardagen, Bruiloft, Trouwfeesten. Zaalverhuur Amsterdam, Zaalverhuur Amsterdam Noord, Bij Dansschool Redlex. De feestlocatie in Amsterdam Noord! Feestlocatie Amsterdam Noord, Feestlocatie Amsterdam! Bij ons kunt u terecht voor al uw feesten, kinder verjaardagen voor jong en oud. De ideale feestlocatie voor uw feest, bruiloft of verjaardag! Verhuur is bij ons alleen mogelijk op een vrijdag, zaterdag of zondag middag en/of avond met een bezetting van maximaal 90 personen. Tijdens officiƫle vakantie weken is het mogelijk om ook op werkdagen van ma t/m do de zaal te huren.
Motion Dance Studio dansschool Amsterdam-Zuidoost. Motion Dance Studio Dansschool Amsterdam Zuidoost.
Motion Shape Dance Studio is een professionele en trendy dansschool in Amsterdam Zuidoost met een zeer breed aanbod in diverse shape en danslessen voor jong en oud. Onder leiding van gediplomeerde docenten kun je les volgen in verschillende stijlen waaronder hiphop, ballet, streetdance, musical en tapdance.
Verhuur Jungle Amsterdam.
Vandaar dat wij je van harte uitnodigen om ruimte bij ons te huren, voor een activiteit of een feestje. Als je een vraag hebt of wilt weten of onze zaal op een bepaalde dag vrij is, neem dan contact met ons op voor meer informatie, dat kan via verhuur@jungle.amsterdam.

Contacteer ons