Op zoek naar schuur huren bruiloft?

schuur huren bruiloft
NINA weddings Trouwen in een schuur NINA weddings.
oude schuren die je kunt huren om een waanzinnige rustieke bruiloft te geven. Trouwen in een oude wijnschuur, een karakteristieke werkschuur of een doorleefd buitenhuis. Oude schuren worden omgetoverd tot trouwplekjes waar je ú tegen zegt. De robuuste stenen, mooie houten plafonds en authentieke stud-balken vormen hét decor voor een trouwlocatie met karakter. De locaties kenmerken zich door de prominente plek in de natuur.Er zijn er in zuid-Limburg en België bijvoorbeeld heel wat te vinden, die soms ook nog accommodatie aanbieden. Sfeervol trouwen in een schuur.
De perfecte trouwlocatie Glamping Bruiloft bij Het BoerenBed.
s Avonds hoef je je geen zorgen te maken over wie er naar huis moet rijden, aangezien je allemaal kunt blijven slapen in de BoerenBed tenten! Wil jij je bruiloft namelijk op een van de boerderijen houden, dan huur je eenvoudig alle tenten af voor een midweek of weekend.
Rustic Romance Trouwen in het bos.
Voor een chiquere rustic wedding kun je kiezen voor een nieuwbouw schuur voorzien van alle gemakken zoals prachtige kroonluchters en een splinternieuw interieur. Geplaatst door Trouwen in het Bos op okt 9, 2017 in Ons werk 0 reacties. STEFANIE JOEY Wat een heerlijk bruiloft om te gaan verzorgen!
Locaties voor een rustieke bruiloft oude schuren.
De Schaapskooi, Ottoland, Zuid-Holland, nabij Dordrecht. De Schaapskooi is misschien wel de mooiste schuur van Nederland, een schuur zoals je hoopt dat ze er zijn. En het goede nieuws isje kunt m huren voor je bruiloft! Er is laatst ook een trouwbeurs in georganiseerd en dat zag er heel mooi uit!
Barnweddings Trouwen in het bos.
Trouwen in een rustieke schuur of schaapskooi ergens op het platteland of in het bos. Waar normaal gesproken de schapen van hun. welverdiende rust genieten, vindt straks misschien wel jullie droomhuwelijk plaats. Deze styled shoot vond plaats in de romantische Schaapskooi Twilhaar, in de bossen van Het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug.
7 Trouwlocaties Om De Dag Van Je Leven Te Organiseren The FoodConvoy.
Dan maakt deze locatie al jullie dromen waar! In het kleine dorpje Zunderdorp in Amsterdam-Noord ligt namelijk een prachtige boerderij waar jullie het weiland, het terras en de schuur kunnen huren voor jullie perfecte bruiloft. De ceremonie kan in het weiland of de schuur plaatsvinden, waarbij de schapen gezellig om jullie heen staan.
Trouwen in een oude schuur, deel 2 Assepoester.com.
De zes slaapkamers, keuken en het grote terras kunnen ook handig zijn, als je er bijvoorbeeld met een paar van je closest guests wilt blijven overnachten na je bruiloft. t Hart vind ik dan weer heel leuk omdat het een soort open, overdekte schuur is, waardoor je feest zich middenin de natuur afspeelt.

Contacteer ons