Op zoek naar promotiefeest amsterdam?

promotiefeest amsterdam
Home Het Portiershuisje: Een bijzondere locatie in Amsterdam. Home Het Portiershuisje: Een bijzondere locatie in Amsterdam.
Het Portiershuisje is een bijzonder ontmoetingsplek en een unieke locatie. Borrel en Feest. Sinds november 2017 presenteren wij u. Escaperoom The Olympic secret. Het Portiershuisje sinds 1928. Het Portiershuisje is een onderdeel van het terrein van het Amsterdamse Olympisch Stadion.
Feesten HLMS Haarlemmermeerstation Amsterdam.
Met uitgebreide mogelijkheden en persoonlijke service staan wij garant voor een schitterend feest! Bent u van plan uw feest op een dinsdag, woensdag of een donderdag te houden? Hier hebben wij speciale arrangementen voor! Bekijk hier ons arrangement voor doordeweekse dagen.
VLLA BESLOTEN PROMOTIEFEEST.
VLLA is een bar, club en podium in Amsterdam, waar volop ruimte is voor co-creativiteit, experimenten en vermaak. Van theater tot dancefeesten, van exposities tot dinnerjazz, optredens van opkomende bands tot minifestivals en lezingen, alles passeert de revue in de programmering van VLLA.
Feestlocaties en evenementenlocaties Puur Amsterdam.
De Supperclub is the place to be voor hip Amsterdam! Dit is dé plek om lekker te loungen en te dansen. Centraal gelegen in Amsterdam, prachtige aankleding en meerdere zalen om feest te vieren. Kortom: perfect voor een luxe feest.
Promotiefeest in DESMET STUDIO'S' AMSTERDAM.
PROMOTIEFEEST IN AMSTERDAM Paul Weijenberg 2017-03-31T1530270000.: STUUR MIJ INFO Unieke locatie voor jouw promotiefeest voor 80 tot 250 personen. Desmet Studios, gelegen tussen Artis en de Hortus Botanicus in de Plantagebuurt in Amsterdam was oorspronkelijk een legendarisch theater en later een beroemde bioscoop.
Delirium Café Amsterdam Speciaalbier Huur je eigen café!
We werken enkel met een omzetgarantie van 750, per ruimte per dagdeel, welke kan worden ingevuld met hapjes drankjes naar wens. Alle feesten in Amsterdam zijn vanaf nu een groot succes als je deze op onze locatie laat plaaatsvinden. Vraag een vrijblijvende offerte aan.
Promotiefeest Level Eleven.
Nodigt u gerust 250 mensen uit. Wij hebben de vierkante meters, de mogelijkheden en de ideeën. Uw promotiefeest in uw Amsterdam. Promoveert u in Amsterdam dan wilt u dat natuurlijk ook vieren in de stad waar u zo hard werkte aan uw succes.
Bijzonder feest organiseren in Amsterdam. Bijzonder feest organiseren in Amsterdam.
Uiteraard maken wij ook graag een offerte op maat voor uw feest. Op zoek naar een goed feest op een andere bijzondere locatie? Wij helpen u graag bij het vinden van een andere geschikte locatie voor uw feest. Kijk op de site van Bijzondere Locaties Amsterdam.

Contacteer ons