Op zoek naar promotiefeest amsterdam?

promotiefeest amsterdam
Schreierstoren; Borrels, vergaderen, trouwen, eten, proeverijen, boot.
VOC Café Schreierstoren Prins Hendrikkade 94/95 1012 AE Amsterdam Tel: 020 4288 291 Aanvraag plaatsen. Proudly powered by Ambrix Infinity. Dit is een geprinte versie van de publicatie op https//www.schreierstoren.nl/: Deze geprintte pagina is op zondag 22 juli 2018 om 1447: opgevraagd.
Agenda Nieuws Pers Vrije Universiteit Amsterdam.
Locatie: Hoofdgebouw VU De Boelelaan 1105, Amsterdam. 17-05-2016 Cyberpesten gestimuleerd door aso-media. Jongeren die geregeld kijken naar media waarin asociaal gedrag vertoond wordt, cyberpesten meer dan jongeren die hier nooit of soms naar kijken. Dit is een van de conclusies uit het promotieonderzoek van Anouk den Hamer.
Level Eleven. Locatie Level Eleven in Amsterdam, provincie Noord-Holland. Uw evenement op Level Eleven.
Beamer, Bediening, Buiten trouwen, Decoratie, Exclusieve huur, Externe cateraar toegestaan, Fotoreportage, Free WiFi, Geluidsapparatuur, In-house Catering, Live muziek, Presentatieapparatuur, Printmogelijkheden. Feest mag duren tot. Talen die wij spreken. Minimaal af te nemen uren. Openingstijden en contact. Level Eleven Feest organiseren met 360 graden uitzicht over Amsterdam en t IJ?
Feesten HLMS Haarlemmermeerstation Amsterdam.
Met uitgebreide mogelijkheden en persoonlijke service staan wij garant voor een schitterend feest! Bent u van plan uw feest op een dinsdag, woensdag of een donderdag te houden? Hier hebben wij speciale arrangementen voor! Bekijk hier ons arrangement voor doordeweekse dagen.
VLLA BESLOTEN PROMOTIEFEEST.
VLLA is een bar, club en podium in Amsterdam, waar volop ruimte is voor co-creativiteit, experimenten en vermaak. Van theater tot dancefeesten, van exposities tot dinnerjazz, optredens van opkomende bands tot minifestivals en lezingen, alles passeert de revue in de programmering van VLLA.
Jungle Amsterdam in Amsterdam Vergaderruimte, Feestzaal, Congreszaal huren.
Jungle Amsterdam in Amsterdam. Jungle Amsterdam, het centrum voor cultuur en duurzaamheid in Amsterdam Oost verhuurt haar sfeervolle Jungle Zaal ook voor studiedagen, workshops, feesten, recepties, live muziek, afstudeerfeesten, promotiefeesten, bedrijfsborrels, vergaderingen, workshops, lezingen, studiedagen, colleges, DJ avonden, etc. De Jungle Zaal is geschikt voor groepen tussen de 60 en 300 personen, professionele licht en geluidsapparatuur is aanwezig, evenals apparatuur voor live muziek.
Happy Power CMA Zaal.
CMA ligt aan de Beyersweg 34 centraal en op loopafstand van het station Amsterdam Muiderpoort. De locatie heeft goede tram en busverbindingen en is ook via de ringweg A10 goed bereikbaar. U bent bij hun vrij om uw eigen feest te organiseren. Maar zij kunnen u door hun jarenlange ervaring ook adviseren over de organisatie van welke activiteit dan ook. Denkt u over een trouwfeest, bedrijfsfeest, receptie, promotiefeest of andere activiteit?
Testimonials Egostreling.
Diana Nieuwold, Stichting Leger des Heils Welzijns en Gezondheidszorg. Een gelukkige promovenda en blije gasten die na afloop filosofische gesprekken hadden over het wel of niet. kunnen accepteren van complimenten. Prachtig hoe iedereen opbloeit en helemaal open aan zon feest begint! Fieke, paranimf en organisator promotiefeest.
Promoveren? wat moet ik als genodigde aan? Ouders Online.
Bij een bedrijfseconoom had ik mijn bergschoenen aangehouden op zijn promotiefeest en dat kon bij nader inzien ab-so-luut niet. Verder is een promotie wel vergelijkbaar met een huwelijk, qua feest. Een eenpersoonshuwelijk zeg maar. In die zin ook misschien wat minder duur of uitbundig.
Goochelaar promotiefeest Magisch entertainment voor uw promotiefeest.
Hij werkte in opdracht van bekende bedrijven als Essent, ING en Volvo, en trad op in talloze theaters, waaronder Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Ook voor particulieren biedt Michel bijzondere en betaalbare shows. In 2010 en 2011 was Michel te gast in verschillende radio en televisieprogramma's. In 2013 toerde hij samen met de bekende goochelfamilie Kazàn langs een aantal Nederlandse schouwburgen. Boek een optreden van goochelaar Michel. Wilt u de gasten van uw promotiefeest trakteren op een bijzondere belevenis?
Cafe de Sleutel.
Een etablissement met een rijke historie 1659! dat met veel liefde en aandacht is uitgebreid. De oorspronkelijke sfeer is gebleven. De Sleutel is de locatie voor uw borrel, vergadering, promotiefeest, verjaardag, huwelijk, lunch, receptie en diner. Elke dag open vanaf 16.00 uur.
Cafe De Sluyswacht, Amsterdam Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Beoordeeld op 20 juli 2016 via mobiele applicatie. Een typische studentenkroeg in het hart van Amsterdam is zeldzaam. Lekkere bieren op de tap en twee terrassen met sobere banken, tafels en statafels. Veel internationaal publiek, maar niet de doorsnee toerist.

Contacteer ons