Meer resultaten voor goedkope zaalverhuur amsterdam

goedkope zaalverhuur amsterdam
Feestlocaties Amsterdam 15 tot 250 p.p.
We hebben daarom een divers aanbod van mogelijkheden om je alvast op weg te helpen bij het vinden van een feestlocatie Amsterdam. Of dat dit op vergadergebied is met een vergaderlocatie Amsterdam, een leuk feestje waardoor je op zoek bent naar zaalverhuur in Amsterdam.
Einde van de Wereld: Restaurant: Zaalverhuur: Eindevandewereld: Goedkoop in Zeeburg.: Einde van de Wereld. Einde van de Wereld. Einde van de Wereld.
Afzeggen tot 3 dagen voor de verhuurdatum: terugbetaling 80% van de huurprijs en 100% van de borg. Afzeggen minder dan 3 dagen voor de verhuurdatum: terugbetaling 75% van de huurprijs en 100% van de borg. zaalverhuur amsterdam, goedkope vergaderruimte, zaalhuur amsterdam, zaal met piano.
Een goedkope zaal huren in Amsterdam Oud Zuid? YEP.
Wilt u een leuke goedkope zaal huren voor een vergadering, borrel, diner, workshop, presentatie of gewoon een feestje? Huur dan de Gravin. Onze sfeervolle zaal is gelegen in Amsterdam Oud-Zuid aan de kop van het Vondelpark. Door haar vierkante open ruimte biedt de zaal tal van mogelijkheden.
Zaaltje Te Huur Zaaltje huren/verhuren in Amsterdam!
Artis Party en Congrescentrum. Plantage Middenlaan 41/A. 1018 DC Amsterdam. Zakelijk, Feestelijk Max. Vind een zaaltje. bij u in de buurt! Zoeken op plaats zoeken. Privacy Cookies Linkpartners Copyright Zaaltjetehuur.nl. zaal huren feestzaal zaalverhuur feestzaal huren zalen vergaderzalen zaaltje huren.
Valk Account Reserveer realtime.
Wanneer u een ValkLoyal account heeft en bij ons overnacht, dan spaart u automatisch voor korting op uw volgende verblijf. Maak hier een ValkAccount aan. Valk Exclusief maakt gebruikt van cookies om u een betere beleving te bieden op deze website.
Conservatorium van Amsterdam CvA AHK.
Studenten in de prijzen op Prinses Christina Concours. Eerste prijs voor Marcante Ensemble op Maassluise Muziekweek. YMFE-beurs voor Maria Luisa Olmos Ros. Drake Music Artist in Residence op Conservatorium van Amsterdam. Masters Conservatorium van Amsterdam scoren zeer hoog in Keuzegids 2018.
Zaalverhuur Amsterdam Noord.
Zaalverhuur Amsterdam Noord. Wilt u een zaal huren voor het vieren van uw verjaardag, bruiloft, receptie of een ander feestje? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor zaalverhuur bij Café de Bult in Amsterdam Noord. De Bult beschikt over een grote zaal, bar en dansvloer die geschikt is voor 50 tot 200 personen.
Het Spoorwegmuseum Utrecht.
Ontdek alles over wrijving, stoom en stroom tijdens Techlab XL van 11 t/m 19 augustus. Kom proberen of je zelf sterk genoeg bent om een trein in beweging te krijgen. Lukt het niet alleen? Dan doen we het met zn allen!
Zaalverhuur voor alle soorten bijeenkomsten. In Cultuurcentrum Griffioen.
De Griffioen is onderdeel van de Vrije Universiteit in Amsterdam. In die hoedanigheid zijn onze prijzen voor zaalverhuur vergeleken met veel andere centra erg aantrekkelijk! Op die manier kan uw congres, meeting of theatervoorstelling betaalbaar blijven. Geschikt voor allerlei soorten evenementen.
Perscontainer huren Perscontainers voor bedrijfsafval.
Voor het huren van een perscontainer bestaan geen standaard prijzen, omdat de kosten afhankelijk zijn van een aantal belangrijke factoren. Gedacht kan worden aan het formaat perscontainer dat u wilt huren, hoe frequent u de perscontainer wilt laten ledigen en de contractduur die u wenst.
Feestlocaties in Zuidoost Gemeente Amsterdam.
020 303 0920. 1007 NB Amsterdam. 020 303 0940. 1106 LP Amsterdam. 020 303 0930. 1109 BR Amsterdam. 0294 483 156. Anton de Komplein 157. 1102 DR Amsterdam. 020 697 3220. 300 1500 in grote zaal. Kleine zaal Ziggo Dome.
Home concertgebouw.nl.
Tsjaikovski Zesde symfonie in b Pathétique. 17 juli 2018 Arabella Steinbacher in Ravels Tzigane en andere favorieten. Saint-Saëns Introduction et rondo capriccioso versie voor viool en orkest. Ontdek de geheimen van Het Concertgebouw. Neem alvast een kijkje in de zalen en foyers.

Contacteer ons