Resultaten voor goedkoop zaaltje huren zaandam

goedkoop zaaltje huren zaandam
Ruimte te huur Het BrandtWeer.
geen geluidsoverlast veroorzaakt bij het betreden en het verlaten van het pand., geen fietsen voor de toegangsdeuren/hekken van de buren parkeert. Ruimte te huur feestje, koog aan de zaan, Zaalhuur, zaandam, zaanstad Een reactie plaatsen Tarieven verenigingen, kringen en clubs.
Zaal huren in zaandam Zaalhuren.net.
Een zaal huren in Zaandam voor een feest, receptie, vergadering of bruiloft? Bekijk hieronder een compleet overzicht van de zalen in Zaandam. Voor de meest uiteenlopende gelegenheden vindt u bij Zaalhuren.net een unieke locatie of zaal in Zaandam. Van een gezellige feestzaal tot een zakelijke vergaderlocatie.
Brevent Zakelijke Evenementenlocatie in het centrum van Zaandam.
Brevent is uw professionele cateraar voor al uw zakelijk en particuliere feesten. Locatie voor uw evenement in het centrum van Zaandam. Brevent is een intieme locatie speciaal voor zakelijke bijeenkomsten en is gelegen in een monumentaal pand in het centrum van Zaandam.
Zaalverhuur in Zaandam nodig? Alle soorten zalen huur je via meetings.nl.
Zaalverhuur in Zaandam. Ben je voor een speciale gelegenheid op zoek naar bijzonder zaalverhuur in Zaandam? Zoek je een echte feestlocatie, een partycentrum of wil je een vergaderzaal huren, dan ben je bij meetings aan het juiste adres. In ons brede aanbod vind je de perfecte locatie voor elke gelegenheid.
Zaal 1 Partycenter Las Vegas Zaandam.
Partycenter Las Vegas Zaandam zaal 1. De kleine zaal is ideaal voor verjaardagen, recepties, kleine feestjes en als trouwlocatie. De ruimte heeft een gezellige bar en een gedeelte met tafels en zitjes. Indien gewenst zijn er extra statafels en zitruimte beschikbaar.
Verhuurtarieven Dorpshuis De Kwaker Westzaan.
1.15 Zaaltje straatkant boven. 1.16 Zaaltje weidekant boven. 1.17 Het hobbylokaal. 1.18 De Groene Zaal. Zaal huren in Zaanstad, Westzaan? Feest, vergadering, workshop, lezing, bedrijfsuitje, presentatie of toneelvoorstelling? Dorpshuis De Kwaker is een uiterst geschikte accommodatie om een zaal te huren, voor vergaderingen, presentaties, workshops of gewoon voor een gezellig feestje.
Home Partycenter Las Vegas Zaandam.
Bekijk ons introductiefilmpje. Trouwen in Las Vegas. Partycenter Las Vegas, aan de K.Kanstraat 4 te Zaandam, biedt aanstaande bruidsparen de gelegenheid hun burgerlijk huwelijk te laten sluiten en aansluitend een knalfeest te geven, geheel in de sfeer van een 50-er jaren American-Diner.
Bijzondere feestzalen Zaandam DNLS.nl.
Zaandam heeft een enorm groot aanbod van feestzalen. Wij hebben de beste, mooiste en meest unieke feestzalen voor u gevonden en op onze site geplaatst. Vanaf hier kunt u op zoek naar een perfecte feestzaal die past bij uw wensen.
zaalverhuur Buurthuis de Kolk.
Het is mogelijk om één of meerdere ruimtes in Buurthuis de Kolk te huren, voor bijvoorbeeld een vergadering, een cursus, een bijeenkomst, recepties of een feest. Particulieren kunnen ook ruimtes huren voor feesten en partijen. Wij verhuren onze ruimte alleen aan bewoners van de Rosmolenwijk postcodegebied 1502. Feesten en partijen zijn mogelijk op de zaterdag tot 2300: uur met groepen tot maximaal 70 personen. Voor meer informatie of een offerte stuurt u een mail naar Eric. Buurthuis de Kolk. Voor iedereen in de Rosmolenwijk: Zin om te zingen? Met de Buurt-eten? Of gewoon een kopje koffie? Het kan in Buurthuis de Kolk! Alle activiteiten vinden plaats aan de Klampersstraat. Elke dag staan de deuren open en kunt u aansluiten bij één van de activiteiten. In de kast in de bar hebben we een mini-bibliotheek ruil een boek om voor een nieuw boek! en we zetten met liefde koffie voor u! Wij zijn gesloten tijdens de zomervakantie 23 juli 2018 t/m 26 augustus 2018. Buurthuis de Kolk. Klampersstraat 1 1502 VP Zaandam.

Contacteer ons