Op zoek naar Zaalverhuur?

Zaalverhuur
DorpshuisXXL voor zaalverhuur, catering etc. te Benschop.
U zult zien dat zon beetje alles mogelijk is en voor een redelijke prijs. U bedenkt het maar en Dorpshuis XXL denkt graag met u mee over de perfecte invulling en uitvoering. Neem vrijblijvend contact met ons op voor zaalverhuur.
Zaalverhuur Muziekvereniging Concordia Nijkerkerveen.
Vrienden van Concordia. De zaal en de kantine in Dorpshuis Concordia kunnen tegen een aantrekkelijk tarief worden gehuurd voor kleinschalige evenementen, feestjes of partijen. De grote zaal is geschikt voor cursussen, workshops en vergaderingen. Ook is er een complete keuken beschikbaar.
zaalverhuur Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
Spaans Portugees Spaans Portugees. Italiaans Frans Italiaans Frans. Italiaans Roemeens Italiaans Roemeens. Pools Russisch Pools Russisch. expand_more Meer woordenboeken. zaalverhuur" vertalen Engels. zaalverhuur" in het Engels. Vertalingen en voorbeelden. Mis je een bepaalde vertaling hier? comment Laat het ons weten.
Zaalverhuur Veenendaal Restaurant Bommm Smaakmakers Veenendaal.
Ook op het gebied van zaalverhuur in Veenendaal bent u bij Bommm Smaakmakers op het juiste adres. Onze vernieuwde zalen zijn uitermate geschikt voor diverse activiteiten, zoals bruiloften, feesten, verjaardagen, seminars, vergaderingen, conferenties of andere evenementen van 10 tot 600 personen!
Zaalverhuur voor alle soorten bijeenkomsten. In Cultuurcentrum Griffioen.
Bent u op zoek naar een betaalbare, centraal gelegen en makkelijk bereikbare locatie voor uw evenement? Ontdek de voordelen van zaalverhuur bij Cultuurcentrum VU, Griffioen! Naast ons eigen theater en cursusprogramma is de Griffioen een uitstekende en sfeervolle locatie om een congres, diner, film, theatervoorstelling en nog veel meer te organiseren.
Zaalverhuur Theater De Leest Waalwijk.
Balie / bar / café rechts van entree Tevens vergaderruimte met uitzicht op het plein. Uw zakelijke bijeenkomst in de magische wereld van het theater. Maak uw avondje uit compleet met een Brasserie Arrangement. U bevindt zich hier: home zakelijk zaalverhuur / zakelijke bijeenkomsten.
Zaalverhuur LANX.
zaalverhuur.
Dit is de enige ruimte zonder presentatiescherm. prijs: hele dag 5445, incl BTW of 4500, ex BTW, halve dag 2723, incl BTW of 2250, ex BTW. Heb je belangstelling voor het huren van een van de ruimtes, vul dan het contactformulier in voor meer informatie en om te boeken.
Informatie over de zaalverhuur in Castellum Hoge Woerd en CastellumCafé.
Bellen Mail Route. Op zoek naar zaalverhuur Utrecht? Vergaderen, een workshop of een heidag organiseren op een unieke locatie in het midden van het land? In Castellum Hoge Woerd zijn drie van de vier torenkamers te huur voor bijeenkomsten. U kunt bij ons gratis parkeren.
Zaalverhuur De Hortus.
De bijzondere ruimtes in de Hortus zijn ook te huur voor privé partijen, of bruikbaar als decor voor bruidsreportages of foto/filmshoots. De Hortus maakt onderscheidt tussen gelegenheidsfotografie bruiloften, ve. Plantage Middenlaan 2A. Dit iframe bevat de vereiste logica om Ajax aangedreven Gravity Forms te verwerken.
Zaalverhuur de Waag Waag.
Tsaar Peter de Grote bezocht hier befaamd anatoom en botanicus Frederik Ruysch en het chirurgijnsgilde deed onderzoek in het prachtige anatomisch theater. Wij bieden een unieke mogelijkheid om onze ruimtes te huren voor bijeenkomsten en evenementen, met uitgebreide ondersteuning. Hebt u vragen over onze zaalverhuur of wilt u reserveren?
Verzetsmuseum Zaalverhuur.
In de gehoorzaal van het Verzetsmuseum is ruimte voor 80-100 zitplaatsen, buiten openingstijden op verzoek uit te breiden met de entreehal tot 175 zitplaatsen. De zaal is geschikt voor.: vergaderingen en recepties waarbij niet mag worden gerookt. lezingen, debatten, videopresentaties, eventueel in combinatie met de entreehal.

Contacteer ons