Resultaten voor Zaalverhuur

Zaalverhuur
Zaalverhuur.
ZB heeft een eigen cateraar. Deze cateraar verzorgt de wensen met betrekking tot consumpties. De cateraar is bereikbaar via de afdeling Zaalverhuur. ZB beschikt over een Leescafé. Op verzoek kun je gebruik maken van de Foyer. De afdeling Zaalverhuur is bereikbaar van.:
Zaalverhuur Pakhuis de Zwijger.
Pakhuis de Zwijger heeft een centraal trappenhuis dat alle ruimtes met elkaar verbindt en beschikt over voldoende toiletten, garderobes en lockers. Lees onze algemene voorwaarden zaalverhuur. Please read our terms conditions. Bekijk hieronder de mogelijkheden per zaal.: Oppervlakte 300 m2.
Horeca zaalverhuur De Nieuwe Poort.
Horeca en zaalverhuur. Maatschappelijke impact maken, daar draait het om bij De Nieuwe Poort. Dat doen we met een commercieel hospitality-concept met een groot maatschappelijk hart. Samen met onze gasten maken wij het verschil door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een nieuwe kans te geven.
De 1 Zaalverhuur Utrecht! Van modern tot authentiek! Mereveld.nl.
Van chique vergaderruimte tot prachtige bruiloftszaal; uw zaalverhuur Utrecht biedt zalen voor elke gelegenheid. Samen zorgen we voor een onvergetelijke dag waarover u niet uitgepraat raakt. Bent u benieuwd naar onze zaalverhuur Utrecht? Vraag vrijblijvend een brochure aan of bespreek de mogelijkheden.
Zaalverhuur, zaal huren voor uw evenement kan bij Welling Duiven.
Neem gerust contact met ons enthousiaste team op om uw wensen te bespreken en wij denken dan altijd graag met u mee. Bij Welling Duiven is the" place to be" voor zaalverhuur in de regio Arnhem, Nijmegen, Velp, Zevenaar, Westervoort, Didam. GEÏNTERESSEERD IN DE MOGELIJKHEDEN VOOR ZAALVERHUUR?
Zaalverhuur ProDemos.
Voor gerechtelijke instellingen. Home Kom Zaalverhuur. Boek voor scholen Rondleidingen. ProDemos verhuurt ruimtes voor vergaderingen, trainingen en andere bijeenkomsten. Ons gebouw kijkt uit op het Binnenhof en de zalen hebben elk een thematische aankleding: een levendig decor voor uw bijeenkomst.
Zaalverhuur in Amsterdam.
Een uniek pand op een unieke locatie, achter de Dam. Vanaf 125, huurt u al een zaal bij ons. Een fris/bier drinkt u voor 150. Met zes verschillende zalen, die elk hun eigen karakter hebben, is er voor ieder wat wils.
Zaalverhuur Muntgebouw Utrecht Muntgebouw Utrecht.
Zaalverhuur vanaf 495., Capaciteit 150 personen. Zaalverhuur vanaf 625., Capaciteit 35 personen. Zaalverhuur vanaf 450., Capaciteit 35 personen. Zaalverhuur vanaf 375., prachtige ruimtes in hartje utrecht. Voor elke gelegenheid vindt u een passende ruimte in vergader en evenementenlocatie Muntgebouw Utrecht.
Zaalverhuur en arrangementen Grand Café Restaurant Frankendael.
Gecombineerd met onze zaalverhuur bieden wij u verschillende arrangementen die wij u kunnen serveren in diverse vormen. Wat onderstaand volgt is dan ook niet ons volledige repertoire, maar een representatieve selectie van de vele mogelijkheden. Het is te allen tijden mogelijk om uw wensen te combineren.
Zaalverhuur.
De Meenthe heeft diverse zalen waar u gebruik van kunt maken en kan groepen van 2 tot 2500 personen ontvangen. In de factsheet Zaalverhuur vindt u alle informatie over de zalen zoals het aantal zit en staplaatsen, prijzen en mogelijkheden.

Contacteer ons