Resultaten voor Zaalverhuur

Zaalverhuur
Zaalverhuur Meppel: ZIZO!
Van zakelijke meetings tot gezellige workshops; met onze zaalverhuur kan het allemaal. ZIZO is gevestigd in Meppel, een pittoresk stadje op de rand van Drenthe en Overijssel. Onze locatie is daarom uitstekend voor zaalverhuur in Drenthe, maar is ook vanuit andere delen van het land gemakkelijk te bereiken.
Zaalverhuur concertgebouw.nl.
Zaalverhuur Grond en vastgoed Over Capelle Capelle aan den IJssel.
Oppervlakte: 535 m 2 bruto vloeroppervlakte bestaande uit.: Grote zaal 1: 125 m 2 begane grond. Kleine zaal 2: 45 m 2 begane grond. Grote zaal 3: 75 m 2 eerste verdieping. Kleine zaal 4: 45 m 2 eerste verdieping.
Zaalverhuur Hortus.
Trouwen in de Hortus De Hortus botanicus Leiden vormt de ideale trouwlocatie. Vergaderen De Hortus is een inspirerende plek om te vergaderen midden in het oude centrum v. Congressen De Hortus heeft verschillende locaties die bijzonder geschikt zijn voor kleinere.
Zaalverhuur Cromhouthuis.
Deze schitterende locatie, die de sfeer van de 17de eeuw ademt, bevindt zich in het centrum van Amsterdam en leent zich uitstekend voor al uw activiteiten. Er zijn diverse ruimtes beschikbaar voor verhuur, waaronder de imposante Grote Zaal met de prachtige plafondschildering van Jacob de Wit uit 1718.
Zaalverhuur Joods Cultureel Kwartier.
Huur een vergaderruimte bij het JCK. Zoekt u een unieke locatie voor uw vergadering, training of ontvangst? Het Joods Cultureel Kwartier heeft verschillende ruimtes die u kunt huren met elk een eigen functie en sfeer. Zo organiseert u samen met ons een geslaagd evenement.
Zaalverhuur.
De Meenthe heeft diverse zalen waar u gebruik van kunt maken en kan groepen van 2 tot 2500 personen ontvangen. In de factsheet Zaalverhuur vindt u alle informatie over de zalen zoals het aantal zit en staplaatsen, prijzen en mogelijkheden.
Zaalverhuur events Wereldmuseum.
Klassiek, stijlvol en tegelijkertijd middenin het bruisende moderne Rotterdam. Het Wereldmuseum is gevestigd in een fraai pand in het centrum van de stad en ligt direct aan de Maas. Een prachtige locatie om jouw feest of zakelijk evenement te organiseren.
Contact zaalverhuur Stadsherstel Amsterdam.
Beheer en Onderhoud. Diner en receptie. Congres en vergadering. Verhuur Woningen en Bedrijfsruimten. Vrienden en schenken. Schenkingen en ANBI. Stadsherstel Amsterdam N.V. Amstelveld 10 1017 JD Amsterdam 020 520 0090 tel zalen-at-stadsherstel-dot-nl. Stadsherstel Amsterdam N.V. Postbus 3777 1001 AN Amsterdam.
Zaalverhuur LANX.
Zaalverhuur Utrecht Kargadoor Utrecht.
Een vergaderplek met een maatschappelijk hart. De Kargadoor ontvangt geen structurele subsidie en is financieel onafhankelijk. De organisatie die veelal met vrijwilligers werkt genereert inkomsten uit zaalverhuur. Het winstoogmerk ontbreekt bij de stichting, met de opbrengsten uit verhuur ondersteunen wij cultureel maatschappelijke initiatieven.
Zaalverhuur Nationale Opera Ballet.
In welke thema's' bent u geïnteresseerd? Als u zich aanmeldt, ontvangt u iedere 2 4 weken een e-mail met nieuws over de voorstellingen en andere activiteiten in ons theater. Ook informeren we u in die e-mails over speciale aanbiedingen en winacties.

Contacteer ons