Zoeken naar Zaalverhuur

Zaalverhuur
Zaalverhuur Meppel: ZIZO!
Van zakelijke meetings tot gezellige workshops; met onze zaalverhuur kan het allemaal. ZIZO is gevestigd in Meppel, een pittoresk stadje op de rand van Drenthe en Overijssel. Onze locatie is daarom uitstekend voor zaalverhuur in Drenthe, maar is ook vanuit andere delen van het land gemakkelijk te bereiken.
Zaalverhuur concertgebouw.nl.
Zaalverhuur Grond en vastgoed Over Capelle Capelle aan den IJssel.
Oppervlakte: 535 m 2 bruto vloeroppervlakte bestaande uit.: Grote zaal 1: 125 m 2 begane grond. Kleine zaal 2: 45 m 2 begane grond. Grote zaal 3: 75 m 2 eerste verdieping. Kleine zaal 4: 45 m 2 eerste verdieping.
Zaalverhuur.
Het park telt zeven verlichte gravelbanen, een bijzonder mooie nieuwe kantine en een gezellig terras. Theater aan de Schie Zaalverhuur. Stadserf 1 010-2462555 website. Het team van het theater denkt graag met je mee bij het organiseren van een evenement.
Zaalverhuur Rijksmuseum van Oudheden.
Voor een zeer aantrekkelijke prijs. Digitale folder zaalverhuur. Zalen, tarieven, mogelijkheden en contactgegevens: de digitale folder biedt u een overzichtelijke presentatie van alle informatie over onze zalen. Zaalcapaciteit en voorzieningen. De zalen hebben een capaciteit van 10 tot 400 personen.
Zaalverhuur Nationale Opera Ballet.
In welke thema's' bent u geïnteresseerd? Als u zich aanmeldt, ontvangt u iedere 2 4 weken een e-mail met nieuws over de voorstellingen en andere activiteiten in ons theater. Ook informeren we u in die e-mails over speciale aanbiedingen en winacties.
Zaalverhuur.
De Meenthe heeft diverse zalen waar u gebruik van kunt maken en kan groepen van 2 tot 2500 personen ontvangen. In de factsheet Zaalverhuur vindt u alle informatie over de zalen zoals het aantal zit en staplaatsen, prijzen en mogelijkheden.
Zaalverhuur BIMHUIS Amsterdam Jazz Toplocatie aan het IJ.
Home Over ons Zaalverhuur. Het BIMHUIS ligt op een unieke locatie aan het IJ, vlak bij de bruisende binnenstad van Amsterdam. De prachtige concertzaal-met-uitzicht, het daaraan grenzende caf├ę-restaurant en drie kleinere ruimtes zijn te huur voor allerhande evenementen. Het BIMHUIS is uitstekend bereikbaar en biedt een inspirerende, hedendaagse omgeving.
Contact zaalverhuur Stadsherstel Amsterdam.
Beheer en Onderhoud. Diner en receptie. Congres en vergadering. Verhuur Woningen en Bedrijfsruimten. Vrienden en schenken. Schenkingen en ANBI. Stadsherstel Amsterdam N.V. Amstelveld 10 1017 JD Amsterdam 020 520 0090 tel zalen-at-stadsherstel-dot-nl. Stadsherstel Amsterdam N.V. Postbus 3777 1001 AN Amsterdam.
LANX Zaalverhuur.
Zaalverhuur Scheltema Leiden.
Alles over onze zalen en de vele mogelijkheden. Historisch authentiek pand. Zalen voor kleine en grote groepen. Volop theater, film muziek. Het Scheltema Leiden complex bestaat uit vier verdiepingen, met een diversiteit aan zalen die voor een groot scala aan activiteiten en evenementen gebruikt kunnen worden.
Uw evenement in De Balie.
Wilt u meer informatie over het huren van een zaal, of wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging? Neem dan tijdens kantooruren contact op via het telefoonnummer 020-5535150, stuur een email naar zaalverhuur@debalie.nl of vul gelijk ons aanvraagformulier zaalverhuur in.

Contacteer ons