Zoeken naar zaal huren amsterdam

zaal huren amsterdam
Zaalverhuur Amsterdam: de site voor Zaalhuur in Amsterdam.
Verhuur Jungle Amsterdam.
Vandaar dat wij je van harte uitnodigen om ruimte bij ons te huren, voor een activiteit of een feestje. Als je een vraag hebt of wilt weten of onze zaal op een bepaalde dag vrij is, neem dan contact met ons op voor meer informatie, dat kan via verhuur@jungle.amsterdam.
Zaalverhuur Amsterdam Zaal Huren, Partycentrum De Telefoongids.
Zaalverhuur in Amsterdam wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.5 door 4 beoordelingen. U zoekt mooie trouwlocaties of een feestlocatie voor een verjaardag, vergadering of andere gelegenheid? Bekijk ons aanbod op het gebied van zaalverhuur. Vier uw feestje bijvoorbeeld in de feestzaal van een partycentrum, restaurant, hotel of boerderij. U kunt bij ons een zaal huren voor iedere gelegenheid.
Ontdek alle zalen Madurodam Events. arrow-right. arrow-down. arrow. ticket. cross. play. doorway link. hexagon. divider. facebook. twitter. instagram. linkedin. youtube. divider-small. dogs. guy-with-
Oranje en Blauwe zaal. Goede doelen voor kinderen. Niet alleen het park, maar ook de zalen. Perfect verzorgd door de medewerkers van Madurodam. Madurodam is voor ons een centraal gelegen, symbolische plek om de Meer dan handen-vrijwilligersprijzen uit te reiken. Voor ons was Madurodam een geweldige plek om onze nieuwe landelijke dienst te introduceren! One More Thing. Dé uitgesproken locatie voor ons evenement: passend bij het product iPad mini, leuk voor onze gasten én de mogelijkheid om live uit te zenden! Op een prettige manier heeft dit evenement bijgedragen aan een ontspannen bedrijfsuitje. Perfecte locatie voor het organiseren van een evenement. Goed te bereiken en prima parkeergelegenheid. Vraag een offerte aan. Madurodam is goed bereikbaar met het openbaar vervoer én de auto. Vanaf Amsterdam is het slechts 45 minuten en vanaf Rotterdam 25 minuten.
Zaalverhuur Cromhouthuis.
Deze schitterende locatie, die de sfeer van de 17de eeuw ademt, bevindt zich in het centrum van Amsterdam en leent zich uitstekend voor al uw activiteiten. Er zijn diverse ruimtes beschikbaar voor verhuur, waaronder de imposante Grote Zaal met de prachtige plafondschildering van Jacob de Wit uit 1718.
Zaalverhuur Amsterdam Zaallocaties Zaal huren voor uw evenement zoals verjaardag, bruiloft, thema feest, jubileum, vergaderlocatie of trouwlocatie.
Wilt u een zaal huren in Amsterdam of omgeving voor uw evenement zoals een verjaardag of bruiloft vind dan hieronder uw geschikte locatie. Ook voor uw trouwlocatie, feestlocatie, vergaderlocatie of vergaderruimte bent u bij Zaallocaties op het juiste adres. Plaats: Selecteer een plaats.
Zaal 100 Podium voor Ongehoord Geluid.
Podium voor Ongehoord Geluid. Over Zaal 100. Hall of Fame. Veel gestelde vragen. 100 De Wittenstraat Amsterdam. expo van de maand.: De Gemetselde Stad. schilderijen van John Brady. DO RE UNIE. timboektoe los lamalos. muziek uit alle windstreken. Oudste workshoporkest ter wereld!
Evenementlocatie Cobra Museum voor Moderne KunstCobra Museum voor Moderne Kunst.
Uw evenement vindt plaats op zaal, tussen de kunst en niet in een geblindeerd zijkamertje. U kunt uw wensen heel eenvoudig houden enkel de zaalhuur of ruim invullen met bijzondere culinaire wensen en culturele activiteiten. En u bent welkom voor een diner of vergadering voor tien personen, een congres voor zevenhonderd klanten of een persoonlijke rondleiding door de expositie. Wij hebben geprobeerd aan alles te denken. Dat is vast niet gelukt, maar geeft u ons gerust een uitdaging! U kunt bij ons de Waterzaal huren, de gehele Museumzaal op de eerste verdieping een van de grootste in Nederland, de Boardroom, de Voordrachtzaal, het Museumcafé, of alles bij elkaar. Het museum is bijzonder goed bereikbaar aan de A9 vlakbij de Amsterdam Zuidas en Schiphol.
Informatie zalenverhuur Koningskerk Amsterdam.
Zondag 24 juni 2018. Geprezen zij de naam van God, van eeuwigheid tot eeuwigheid, want Hij bezit wijsheid en kracht. Johannes antwoordde: Een mens kan alleen ontvangen wat hem door de hemel gegeven wordt. Wie zijn wij. een zaal huren.
Feest en vergaderlocaties Amsterdam Boot Huren.
U boekt speciaal voor uw groep een zaal of een deel ervan. Ook voor feest en vergaderlocaties geldt: laat de reder uw boeking in orde maken. Zij zullen ervoor zorgen dat de vaartocht aansluit op uw programma en dat de op en afstaplocaties tijdig worden gereserveerd. Sinds Stadsherstel de Amstelkerk in 1990 restaureerde, biedt de middenruimte met prachtige akoestiek een podium aan orkesten en ensembles. Bent u niet op zoek naar de levendigheid van het drukke Amsterdamse centrum, dan biedt het Koetshuis Sloten een rustige. In het pand van Tassenmuseum Hendrikje zijn twee stijlkamers te huur voor evenementen zoals vergaderingen, diners en feesten. In de kleine 17e. De haven van de nog in ontwikkeling zijnde Amsterdamse wijk IJburg heeft op een zomerse dag een mediterrane uitstraling. Het Vaudeville Theater. Op de bovenste verdieping van het oude Vaudeville Theater kunt een grote vergaderruimte huren. De ruimte heeft een 8 meter. Passenger Terminal Amsterdam.
Feestlocaties in Zuidoost Gemeente Amsterdam.
020 303 0920. 1007 NB Amsterdam. 020 303 0940. 1106 LP Amsterdam. 020 303 0930. 1109 BR Amsterdam. 0294 483 156. Anton de Komplein 157. 1102 DR Amsterdam. 020 697 3220. 300 1500 in grote zaal. Kleine zaal Ziggo Dome.
De Koning Party Events.
De Koning Venues biedt u de mogelijkheid om uw gasten te ontvangen in voelbare luxe met een Koninklijke ambiance. Wij zijn ook te bereiken op Social Media. Volg ons blijf op de hoogte van onze activiteiten. De Koning Venues. De Koning Venues. 1014 AS Amsterdam.

Contacteer ons