Meer resultaten voor zaal huren amsterdam

zaal huren amsterdam
Partycentrum Noord Amsterdam.
Ik heb als ziana in de zaal mogen werken, de sfeer het personeel en het eten was in een woord geweldig! Daarnaast ziet de zaal er na de renovatie gewoon prachtig uit, echt een aanrader! Lamya Ziana Royale. Partycentrum Noord B.V. Tt Vasumweg 20-22. 1033 SC Amsterdam.
Zaalverhuur in Amsterdam nodig? Alle soorten zalen huur je via meetings.nl.
Het interieur is sfeervol, eigenzinnig en sprookjesachtig. Het is zo bijzonder dat deze locatie naast meetings ook te huren is voor fotoshoots en filmopnames. Op de begane grond zijn 2 verschillende ruimtes te huur voor uiteenlopende bijeenko. Bekijk details van Mayer Manor. De Federatie Aan Het IJ Amsterdam. Werfkade 8, Amsterdam. Hoog boven het stromende water van het IJ in Amsterdam Noord heeft De Federatie haar deuren geopend voor iedereen die in een inspirerende omgeving wil werken, vergaderen, teambuilden enzovoorts. De Federatie heeft een tweetal werkruimtes gecreëerd: de Zaal en de Studio. De zaal biedt ruimte aan zon 30 vergader of U-op.
Zaalverhuur Amsterdam voor 20 tot 2000 personen.
www.cafelifeamsterdam.nl / 06 26706654. Moderne feestzaal in Amsterdam: Blooker. Doordeweeks is Blooker een zeer populaire lunchroom maar in het weekend is deze locatie exclusief te huur voor allerlei doeleinden. Doordeweeks is het ook mogelijk om een aparte zaal af te huren bij Blooker.
Zaalverhuur De School Amsterdam.
Wij maken een offerte op maat of u kunt een afspraak maken voor een rondleiding. We vertellen u graag alles over de verhuur en de beschikbaarheid van de ruimtes binnen De School voor uw eigen evenement. Voor meer informatie, mail naar verhuur@deschoolamsterdam.nl. Jan van Breemenstraat 1, Amsterdam.
Groepen/Zaalhuur Café Vrijdag Amsterdam.
Cafe Vrijdag is zeer geschikt voor grotere groepen. Je kunt bij ons je diners, verjaardags, afscheids, afstudeer en promotieborrels geven. Ook vergaderen is mogelijk. We hebben een aparte ruimte! En dat alles op een warme plek en tegen vriendelijke prijzen.
Amstelzaal.
Zaalhuur in Amsterdam Oud-Zuid. Op een unieke locatie in Amsterdam Oud-Zuid ligt de Amstelzaal. Een mooie ruimte voor grote en kleinere groepen met een fantastisch terras aan het water en op het zuiden. De Amstelzaal is het societeits gedeelte van roei en zeilvereniging de Amstel.
Zaalhuur De Hallen Amsterdam.
Er zijn diverse mogelijkheden op het gebied van zaalhuur binnen De Hallen Amsterdam. Een aantal van de gevestigde ondernemers verhuurt een deel van of zelfs zijn gehele ruimte aan derden. Bij de verschillende partijen is er volop ruimte aanwezig voor het organiseren van evenementen, congressen, lezingen, exposities, modeshows, beurzen en noem maar op. In het overzicht hieronder vind je een overzicht van de verschillende partijen en de bijbehorende capaciteit per ruimte. Via de knop vraag informatie aan kun je rechtstreeks in contact treden met de desbetreffende partij of partijen. Het is mogelijk om dezelfde vraag bij verschillende partijen neer te leggen aangezien de ondernemers onderling ook samenwerken, waardoor het mogelijk is meerdere ruimtes op hetzelfde moment te huren.
Zaalverhuur Amsterdam Congrescentrum De Meervaart.
De Meervaart is de perfecte zaalverhuur partner wanneer u een professionele vergaderlocatie voor uw congres, seminar, presentatie, bedrijfsfeest, vergadering, cursus of ander soort evenement zoekt. U kunt bij ons niet alleen terecht voor het huren van een mooie zaal in Amsterdam, wij adviseren u ook graag over passende catering, entertainment, overnachtingsmogelijkheden en transport voor uw gasten.
Een zaal of ruimte huren in Amsterdam, Vergaderen Coachruimte Verhuur-de Roos.
Meer vragen over verhuur mail: verhuur@roos.nl. Voor vragen over de website mail: website@roos.nl. de afdeling Verhuur is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur op 020-6890081. EEN ZAAL RESERVEREN. Copyright 2018 Stichting de Roos Website beheer: Super-Studio Vragen: info@roos.nl.
ZAALVERHUUR AMSTERDAM Desmet Studio's.'
Nergens in Amsterdam vind je een locatie waar je tot het einde toe op hoog niveau muziek mag weergeven in een akoestisch uitstekende zaal. De ruimtes zijn bijzonder sfeervol en door de package prijs komt je niet voor onverwachte verrassingen te staan. Waarom zou ik Desmet huren.
DHZ Zaalverhuur.
Het pand bevindt zich midden in het centrum van Amsterdam, op vijf minuten loopafstand van Amsterdam Centraal Station, achter de Effectenbeurs en schuin achter warenhuis De Bijenkorf. De zaal heeft capaciteit voor maximaal 250 personen en is ongeveer 200 vierkante meter groot.
Een zaal huren in Amsterdam Café-Restaurant Dauphine.
De zalen van Cafe Restaurant Dauphine onderscheiden zich van elkaar onder meer door de grootte, maar ook door de mate van privacy. Een kleine zaal huren in Amsterdam voor uw vergadering of meeting, dan kunt u onze Entresol zaal huren.

Contacteer ons