Resultaten voor zaal huren

zaal huren
Zaalhuur.
Maar met net een andere inrichting kunt u hier ook prima terecht met een kleiner gezelschap. Een diner op het toneel behoort bijvoorbeeld tot de mogelijkheden. En denk ook eens aan het huren van deze zaal in combinatie met de bovenfoyer, vergaderzalen en/of onze kleine zaal. Accent zaal kleine zaal.
Zaal huren Van der Valk Hotel Den Haag Wassenaar.
31 70 511 93 44 31 70 511 93 44 24u bereikbaar lokaal tarief. Restaurant De Bijhorst. Vergaderen bij Van der Valk Hotel Restaurant Den Haag Wassenaar betekent vergaderen in stijl. Onze uitgebreide vergaderzalen bieden volop gelegenheid voor succesvolle zakelijke bijeenkomsten.
Zalenverhuur De Scheg.
Sportbedrijf Deventer exploiteert en beheert naast Sport en Belevingscentrum De Scheg diverse sportaccommodaties binnen de gemeente Deventer. Het is mogelijk zalen en accommodaties te huren. Zie hieronder het overzicht van alle accommodaties. De sporthallen en gymzalen zijn overdag in gebruik door scholen en s avonds door sportverenigingen. Neem contact op via 0570 503937 of verhuur@sportbedrijfdeventer.nl voor beschikbaarheid en tarieven. Het exclusief afhuren van het Zwemparadijs, de kunstijsbaan en/of het speelparadijs behoort ook tot de mogelijkheden. Neem hiervoor contact op met de afdeling Sales 0570 659745. Sporthallen in Deventer en omgeving. Sporthal De Scheg. Piet van Donkplein 1. 7422 LW Deventer. 7415 DM Deventer. Sporthal Keizerslanden is onderdeel van het Etty Hillesum Lyceum, locatie Het Slatink, waardoor optimaal gebruik overdag schoolgebruik en s avonds vanaf 17.00 uur sportverenigingen mogelijk is. Sporthal De Kroon. Koningin Wilhelminalaan 11. 7415 KP Deventer. Sporthal De Kroon is onderdeel van de scholen Panta Rhei en Ambelt en is overdag in gebruik door scholen en s avonds door sportverenigingen. Sporthal De Uutvlog. Prinses Margrietlaan 14. 7437 VD Bathmen. Sporthal De Uutvlog is overdag in gebruik door scholen en s avonds door sportverenigingen. Polakkers Zaal 12.
Sportzaal of accommodatie huren Gemeente Veldhoven.
Als particulier en als vereniging kunt u deze accommodaties huren. Neem telefonisch of per e-mail contact met ons op. Soort accommodatie Uurtarief. Sporthal, hele zaal, sportgebruik. Sporthal, hele zaal, niet sportgebruik. Sporthal, halve zaal, sportgebruik. Sporthal, halve zaal, niet sportgebruik.
Verhuur Patronaat.
De vier locaties binnen Patronaat, Grote Zaal, Tweede Zaal, Derde Zaal en Vierde Zaal zijn gemakkelijk te transformeren voor allerlei doeleinden waardoor zij vele mogelijkheden bieden. De locaties zijn gezamenlijk of afzonderlijk af te huren voor besloten of openbare evenementen.
zaal huren hotel regio Tilburg Breda vergadering.
zalen regio Tilburg Breda. Een geschikte zaal huren in de regio Tilburg Breda voor bijvoorbeeld vergadering, training, productpresentatie, feest, receptie, borrel of bruiloft? Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg is dé ideale locatie en beschikt over 18 zalen voor ieder gewenst doel.
Zaal huren Het Nutshuis.
Het Nutshuis beschikt over een aantal zeer sfeervolle en unieke ruimtes die verhuurd worden voor bovengenoemde gelegenheden. De ruimtes in de voormalige Nutsspaarbank variëren in grootte van 16 m2 tot 170 m2. Lees de algemene voorwaarden voor het huren van een zaal. Huur een zaal.
zaalhuur CREA cultureel studentencentrum.
CREA cultureel studentencentrum zaalhuur. Wil je graag meer pianospelen, dansen zonder dat er iemand meekijkt of zingen zonder dat je huisgenoten gaan klagen? Huur een studio! Het aanbod aan studios is ruim; van grote dansstudios met spiegels tot kleine studios met een piano.
Feestzaal huren? Crazysounds.
Verwacht u echter maar 40 á 50 gasten op uw feestje dan kunt u hiervoor ook prima terecht. Back-drop gordijnen kan de feestzaal aanzienlijk worden verkleind zodat de focus van het feest in het ronde gedeelte van de zaal komt te liggen. En laat dat nu net het gedeelte met de bar en de dj zijn! Zo kunt u dus met een klein gezelschap alsnog klein en intiem de gezelligheid ervaren van een professioneel georganiseerd evenement. Feest met Dj Denman in t Ackerfietje! In Sportcafé t Ackerfietje kunt u een huwelijksfeest organiseren, maar ook een verjaardag of bedrijfsborrel behoren tot de mogelijkheden. Mocht het lekker weer zijn, dan kan het terras uitkomst bieden! En hebben uw gasten honger? Dan wordt er een buffet voor u geregeld, of misschien ziet u meer in een complete BBQ voor al uw gasten? Tevens bestaat er de mogelijkheid om de aangrenzende sporthal voor een klein bedrag af te huren om daar eventueel wat sporttoestellen neer te zetten voor de kids.
Zaal huren Het Kruispunt.
Omdat er in ons kerk gebouw veel activiteiten zijn, werken wij altijd met reserveringen zodat we de afspraken en daardoor de kwaliteit van uw bijeenkomst kunnen waarborgen. Neem via onderstaande formulier gerust contact op met ons voor inlichtingen en informatie over de mogelijkheden om een zaal te huren.
Zaal huren bij Zwolle? t Witte Peerd.
Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u verrassen door onze ongekende mogelijkheden voor een zaal huren in de regio Zwolle. Interesse in een zaal huren in de regio Zwolle. Wilt u graag één van onze multifunctionele zalen huren?
Zaalverhuur Rotterdam Zaal huren Locaties.nl.
Bekijk, vergelijk en vind gemakkelijk de juiste zaal voor uw feest en huur de gewenste zaal. Locaties.nl helpt u om snel en gemakkelijk een geschikte zaal te vinden. Sla uw favoriete locaties op in uw account en deze worden direct gesynchroniseerd met de Locaties app.

Contacteer ons