Op zoek naar zaal huren?

zaal huren
Zaal huren Dé Plek.
Desgewenst bent u welkom om ongeveer een half uur van tevoren langs te komen om de zaal naar uw smaak in te richten. Indien u langer dan 1 maand van te voren reserveert, behouden wij ons het recht voor u een vervangende gelijkwaardige ruimte te.
Zaalverhuur Louis Hartlooper Complex.
Zaal 4 is onze authentiekste zaal en biedt plaats aan 55 personen. Deze zaal kent een andere sfeer dan de andere zalen. Zeer geschikt voor een besloten bijeenkomst, lezing of presentatie. Zaal 5 is onze nieuwste zaal en biedt plaats aan 26 personen.
Gymzaal huren Gemeente Bernheze.
De kosten per uur inclusief 6% BTW voor het huren van een sporthal/sportzaal/gymzaal zijn.: t Vijfeiken, hele zaal 2016 3530, / 2017 3549., De Zaert, hele zaal 2016 3530, / 2017 3549., De Overbeek, hele zaal 2016 3530, / 2017 3549.,
Zaal huren Van der Valk Hotel Den Haag Wassenaar.
Eten en drinken. Mijn Valk Account. Wanneer u een Valk Loyal account heeft en bij ons overnacht, dan spaart u automatisch voor korting op uw volgende verblijf." 31 70 511 93 44 31 70 511 93 44 24u bereikbaar lokaal tarief.
Een zaal of ruimte huren Gemeente Vught.
Home Sport en vrije tijd. Een zaal of ruimte huren. Bij de gemeente Vught kunt u een gymzaal of een vergader of cursusruimte huren. Voor tarieven en beschikbaarheid. Sportzaal, foyer en vergaderruimte. Adres: Martinilaan 8, 5262 BR Vught. Gymzaal de Kwebben.
Vergaderen Huur een zaal bij de Lindeboom in Deventer.
Met verschillende zalen biedt De Lindeboom u de ruimte om in alle rust te vergaderen, een cursus te geven of een workshop te verzorgen. We zijn gemakkelijk bereikbaar vanaf het station en de A1 en beschikken over maar liefst 200 gratis parkeerplaatsen. Bekijk hieronder onze aantrekkelijk geprijsde arrangementen of kies voor het los huren van een zaal.
Zaalverhuur Rijksmuseum van Oudheden.
De zaal grenst aan de Tempelzaal, waarmee u slechts een paar stappen verwijderd bent van de Egyptische tempel en het museumcafé. Zalen voor presentaties en congressen. Ook voor uw klantenontvangst, productpresentatie of congres kunt u in het Rijksmuseum van Oudheden terecht.
Zaal huren Nieuwe Energie Leiden.
Meer ruimte nodig? Zalen combineren is ook mogelijk! Zaalverhuur is maatwerk. Neem contact op met Lonneke om de mogelijkheden te bespreken of om meteen te reserveren. State of the art vergaderruimtes, waaronder een filmzaal. Geschikt voor zakelijke bijeenkomsten tot maximaal 150 personen.
ZAAL HUREN Ambiance Houtrust.
Een zaal huren bij Houtrust Amersfoort. Wilt u graag een zaal huren in Amersfoort of heeft u een vraag over de verschillende zalen? Neem contact met ons op door te bellen naar 033 2571865, een e-mail te sturen naar info@houtrust.com of door onderstaand contactformulier in te vullen.
Een zaal huren in Apeldoorn voor uw feest, event of vergadering?
Bent u op zoek naar een geschikte ruimte voor uw event, feest, bijeenkomst of congres? Een zaal huren in Apeldoorn bij Van der Valk de Cantharel biedt vele voordelen. Hotel Apeldoorn heeft diverse zalen, omringd door de prachtige natuur op de Veluwe.
Sportzaal of sportveld huren Gemeente Nijmegen.
in andere zalen en hallen: bekijk de beschikbaarheid en boek online. Huren voor een langere periode of op een sportpark kan alleen via de Verhuurbalie.: 024 329 33 00 of verhuurbalie@nijmegen.nl. Klachten of storingen over de zaal, hal of het sportpark meldt u bij de beheerder.
Zaal huren.
Aan de Oude Markt hebben we verschillende ruimtes die je kunt huren. Naast de theaterzaal en de twee filmzalen voor grotere gezelschappen tot 140 mensen kun je voor kleine presentaties of vergaderingen terecht in één van onze moderne salons. Ook het Auditorium aan de Langestraat biedt mogelijkheden voor bijvoorbeeld presentaties, seminars en lezingen. En de workshopruimte daar is zeer geschikt voor creatieve bijeenkomsten. Voor de catering werken we samen met onze partner Sam Sam. Maak direct een afspraak voor de mogelijkheden: 053 430 09 99. Contact Download brochure. Filmzaal 1: paarse zaal. Filmzaal 2: blauwe zaal.

Contacteer ons