Meer resultaten voor zaal huren

zaal huren
Zaal huren Dé Plek.
Desgewenst bent u welkom om ongeveer een half uur van tevoren langs te komen om de zaal naar uw smaak in te richten. Indien u langer dan 1 maand van te voren reserveert, behouden wij ons het recht voor u een vervangende gelijkwaardige ruimte te.
Zaalverhuur Theater Walhalla.
Alle zalen van Theater Walhalla zijn ook te huur voor allerlei soorten feesten, partijen, diners, bruiloften en ga zo maar door! Door het onderstaande formulier in te vullen kunnen wij uw aanvraag in behandeling nemen. Bekijk hier de Brochure Verhuur.
Zaal huren in Groningen? Reserveer nu een zaal bij MFC t Vinkhuys!
MFC t Vinkhuys is een uitstekende locatie voor het geven van trainingen, opleidingen, het houden van vergaderingen of een personeelsfeest. Maar ook voor uw verjaardag, jubileum, bruiloft of andere privé festiviteit kunt u bij ons terecht. Neem voor meer informatie contact op met ons.:
Zaal huren Starsound Studio.
Bij het huren van onze zaal word je bijgestaan door een van onze vaste technici voor zowel licht als geluid, zodat je onbezorgd kunt genieten van jouw middag of avond op onze locatie. Er is geen betere locatie in Utrecht om een zaal of podium te huren.
Zaalverhuur.
De Meenthe heeft diverse zalen waar u gebruik van kunt maken en kan groepen van 2 tot 2500 personen ontvangen. In de factsheet Zaalverhuur vindt u alle informatie over de zalen zoals het aantal zit en staplaatsen, prijzen en mogelijkheden. Alleen huren of ook aanvullende diensten? Zelf de organisatie in handen houden en alleen een zaal huren?
Een zaal huren in Apeldoorn voor uw feest, event of vergadering?
Zaal huren in Apeldoorn die past bij uw wensen. Bent u op zoek naar een geschikte ruimte voor uw event, feest, bijeenkomst of congres? Een zaal huren in Apeldoorn bij Van der Valk de Cantharel biedt vele voordelen. Hotel Apeldoorn heeft diverse zalen, omringd door de prachtige natuur op de Veluwe.
Zalenverhuur De Scheg.
Het is mogelijk zalen en accommodaties te huren. Zie hieronder het overzicht van alle accommodaties. De sporthallen en gymzalen zijn overdag in gebruik door scholen en s avonds door sportverenigingen. Neem contact op via 0570 503937 of verhuur@sportbedrijfdeventer.nl voor beschikbaarheid en tarieven. Het exclusief afhuren van het Zwemparadijs, de kunstijsbaan en/of het speelparadijs behoort ook tot de mogelijkheden. Neem hiervoor contact op met de afdeling Sales 0570 659745. Sporthallen in Deventer en omgeving. Sporthal De Scheg. Piet van Donkplein 1. 7422 LW Deventer. 7415 DM Deventer. Sporthal Keizerslanden is onderdeel van het Etty Hillesum Lyceum, locatie Het Slatink, waardoor optimaal gebruik overdag schoolgebruik en s avonds vanaf 17.00 uur sportverenigingen mogelijk is. Sporthal De Kroon. Koningin Wilhelminalaan 11. 7415 KP Deventer. Sporthal De Kroon is onderdeel van de scholen Panta Rhei en Ambelt en is overdag in gebruik door scholen en s avonds door sportverenigingen. Sporthal De Uutvlog. Prinses Margrietlaan 14. 7437 VD Bathmen. Sporthal De Uutvlog is overdag in gebruik door scholen en s avonds door sportverenigingen. Polakkers Zaal 12.
Zaal huren Hillegom? Hotel Villa Flora Hillegom.
we hebben de beschikking over een grand-café, een opkamer/private diningroom en diverse zalen voor 20 tot 240 personen. Zaal huren in Hillegom? Heeft u vragen of wilt u een reservering maken, dan kunt u ons mailen of bellen naar 0252-515100.
zaalhuur CREA cultureel studentencentrum.
CREA cultureel studentencentrum zaalhuur. Wil je graag meer pianospelen, dansen zonder dat er iemand meekijkt of zingen zonder dat je huisgenoten gaan klagen? Huur een studio! Het aanbod aan studios is ruim; van grote dansstudios met spiegels tot kleine studios met een piano.
Zaalverhuur Muziekwijk Almere-Buiten Almere-Haven Stedenwijk VVC.
Wij verzorgen actieve groepsuitjes en bedrijfsuitjes maar u kunt bij ons ook een zaal huren in Almere voor een verjaardagsfeestje, bruiloftsfeest of personeelsuitje. Zaalverhuur met thema. We hebben 4 verschillende thema feest zalen die je kunt huren. De grootste feest-zaal is de Party Games zaal.
Gymzalen en sporthallen huren Breda.
De tarieven voor het huren van een gymzaal of sporthal zijn afhankelijk van de grootte van de ruimte.: van ongeveer 8 tot 48 per uur voor sportverenigingen en particulieren. van ongeveer 12 tot 83 per uur voor bedrijven. De tarieven voor het huren van vergaderruimten zijn.:
Sportzaal of accommodatie huren Gemeente Veldhoven.
Als particulier en als vereniging kunt u deze accommodaties huren. Neem telefonisch of per e-mail contact met ons op. Soort accommodatie Uurtarief. Sporthal, hele zaal, sportgebruik. Sporthal, hele zaal, niet sportgebruik. Sporthal, halve zaal, sportgebruik. Sporthal, halve zaal, niet sportgebruik.

Contacteer ons