Op zoek naar zaal huren?

zaal huren
Zaal huren Feestzaal, Trouwlocatie, Vergaderzaal voor familiefeest, bruiloft en vergadering.
Kastelen en landhuizen. Boardrooms en lofts. Congres en vergaderlocaties. Studio en concertlocaties. Over Zaalhuren.net Advertentiekosten Veelgestelde vragen Vacatures. Een zaal huren op een unieke locatie. Meer dan 1600 zalen te huur in ruim 400 steden. Voor ieder type feest, evenement of bijeenkomst.
Zaaltje huren? Zaalverhuur van Amsterdam tot Rotterdam BuitenBusiness.nl.
Bekijk hier alle locaties waar je goedkoop een zaaltje kunt huren. Zaal huren via het prikbord. Wil je op korte termijn een zaaltje huren en wil je snel weten welke zalen nog beschikbaar zijn? Plaats je vraag dan gratis op ons prikbord.
Zaal huren vlak bij Groningen Dorpshuis de Leeuw.
Er zijn gescheiden toiletten voor heren 1 toilet en 3 urinoirs en dames 2 toiletten en een invalidentoilet. In het invalidentoilet is een commode voor het verschonen van babys en peuters. Deze zaal heeft een oppervlakte van ruim 200 vierkante meter en biedt plaats aan maximaal 200 personen. Perfecte zaal voor vergaderingen, bandjes en dansfeesten.
Zaal huren Kampen? Zalkerbroek.
Wij hebben diverse zalen tot onze beschikking door middel van schuifbare, geluiddichte wanden. De Beverzaal is onze grootste zaal, die 180m2 groot is en daardoor ruimte biedt aan een groep van 90 personen. Wilt u meer weten over een zaal huren in Kampen?
Zaal huren in Utrecht Vergadercentrum Vredenburg.
Meer informatie over een zaal huren in Utrecht? Controleer vrijblijvend de beschikbaarheid of reserveer direct uw zaal in Utrecht. Voor meer informatie kunt u ons ook bereiken op telefoonnummer: 030-2310068. Een zaal huren in Utrecht doet u natuurlijk bij Vergadercentrum Vredenburg.
Zaalverhuur Midden Nederland Evenementenlocatie Gooiland.
Dit doen wij niet door één gigantische zaal aan u te verhuren, maar door alle zalen op een speelse manier met elkaar te combineren. Zo is het mogelijk om uw bijeenkomst te starten in ons net gerenoveerde Grand Café en vervolgens de sessie voort te zetten in onze filmzaal.
Een zaal huren in Apeldoorn voor uw feest, event of vergadering?
Zaal huren in Apeldoorn die past bij uw wensen. Bent u op zoek naar een geschikte ruimte voor uw event, feest, bijeenkomst of congres? Een zaal huren in Apeldoorn bij Van der Valk de Cantharel biedt vele voordelen. Hotel Apeldoorn heeft diverse zalen, omringd door de prachtige natuur op de Veluwe.
Voordelig een zaal huren Nivon Rotterdam.
Voordelig een zaal huren? Dat kan als u een vereniging, stichting of sociaal initiatief vertegenwoordigt of als u een cursusactiviteit wilt organiseren. De aard van uw activiteit en/of doelstellingen mag niet strijdig zijn met de sociale, culturele en maatschappelijke doelstellingen die het Nivon nastreeft.
Zaal huren Monkey Town Gouda. header_cave_eyes.
Ook is het mogelijk om de speeltuin in zijn geheel af te huren. Dit kan na openingstijden van de binnenspeeltuin, ook in het weekend. De speeltuin is geschikt tot maximaal 500 personen. Huur Balzaal: 50, per uur tijdens openingstijden. Huur Balzaal: 60, per uur na openingstijden binnenspeeltuin. Entree Monkey Town: 500, per kind binnenspeeltuin sluit om 23.00uur. Voor aanvang van het feest mag u al 1 uur gebruikmaken van de zaal voor het klaarzetten en decoreren van de Balzaal en het ontvangen van de eerste gasten.
Zaalverhuur Zoetermeer De Leukste Feestzalen in Zoetermeer.
De leukste zaal huren. Sfeervolle zalen voor feesten, partijen, borrels en vergaderingen! 2B-Home Event Centre in Zoetermeer beschikt over 5 sfeervolle zalen, een gezellige bar en een mooie ontvangstruimte foyer. Alle zalen, de bar en de foyer beschikken over een modern klimaatsysteem, vloerverwarming en airconditioning.
Zaal huren.
Loop door de Chocoladefabriek. Om een zaal of de Traptribune te kunnen huren, dient de organisatie een connectie te hebben met een van de partners in de Chocoladefabriek of met de stad Gouda. Daarnaast vinden we het belangrijk dat de organisatie affiniteit heeft met een van de volgende onderwerpen: informatie, educatie, cultuur en ontmoeting.
Zaal huren in Rotterdam The Boathouse Kralingen.
Meer weten over een zaal huren? Wilt u graag een zaal huren in Rotterdam op een prachtige locatie, met veel mogelijkheden en voldoende parkeergelegenheid? Dan is The Boathouse voor u de ideale locatie. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van The Boathouse?

Contacteer ons