Op zoek naar zaal huren zaandam?

zaal huren zaandam
Verhuurtarieven Dorpshuis De Kwaker Westzaan.
Zaal huren in Zaanstad, Westzaan? Feest, vergadering, workshop, lezing, bedrijfsuitje, presentatie of toneelvoorstelling? Dorpshuis De Kwaker is een uiterst geschikte accommodatie om een zaal te huren, voor vergaderingen, presentaties, workshops of gewoon voor een gezellig feestje. Vanaf 10 tot ruim 300 personen.
Zaal 1 Partycenter Las Vegas Zaandam.
Partycenter Las Vegas Zaandam zaal 1. De kleine zaal is ideaal voor verjaardagen, recepties, kleine feestjes en als trouwlocatie. De ruimte heeft een gezellige bar en een gedeelte met tafels en zitjes. Indien gewenst zijn er extra statafels en zitruimte beschikbaar.
Zaalverhuur Zaandam Prachtige oude theaterzaal.
Schragen 3 stuks. Geluidsbox met microfoon. Live streaming tv-foyer. Technische ondersteuning licht en geluid. Catering met of zonder bediening / gebruik van wijnglazen / borden / dienbladen. Workshopbegeleider voor vrijgezellen verjaardag of kinderfeestjes. Kostuums uit ons atelier. Informatie zaalverhuur Zaandam.:
Verhuur zaal en veld Hercules Zaandam.
Verhuur zaal en/of veld. Huur eens de zaal of het veld van SC Hercules Zaandam! Ons complex heeft vele faciliteiten en is gelegen naast het natuurgebied De Jagersplas. Onze Piet Maas zaal en onze twee kunstgrasvelden zijn uitermate geschikt voor evenementen en sportactiviteiten.
Zoekt u voor een evenement catering en zaalverhuur in Zaanstad?
De plek is ook zeer geschikt voor zakenbijeenkomsten en cursussen. De arrangementen bij zaalverhuur van de Noorderster. Naast de standaard prijslijst voor onze zaalverhuur voor feesten en zakenbijeenkomsten zijn er twee arrangementen beschikbaar voor feestjes. Zaal huren minimaal 4 uur naar eigen keuze.
Zaalverhuur Zaandam Voor iedere gelegenheid.
Voor zaalverhuur in Zaandam vindt u bij ons vele geschikte locaties. Wij hebben de mooiste en beste locaties in Zaandam gevonden voor een vergadering, congres, huwelijk en bedrijfsfeest. Van een herenhuis tot een kerk en van een industrile locatie tot een monumentaal pand.
Sporthal De Tref Zaandam.
Deel dit bericht.: Drielse Wetering 84, 1509 KR Zaandam. 075 65 399 79. meldingen@sportbedrijfzaanstad.nl of verhuur@sportbedrijfzaanstad.nl. Contactpersoon Vereniging E-mailadres Telefoon. Soort zaal Sportcentrum Trias. Sporthal De Sprong. Sporthal De Tref. Ingangsdatum Einddatum Begintijd Eindtijd. Sportbedrijf Zaanstad is per augustus 2016 op zoek naar enkele flexibel.
Ruimte te huur Het BrandtWeer.
geen geluidsoverlast veroorzaakt bij het betreden en het verlaten van het pand., geen fietsen voor de toegangsdeuren/hekken van de buren parkeert. Ruimte te huur feestje, koog aan de zaan, Zaalhuur, zaandam, zaanstad Een reactie plaatsen Tarieven verenigingen, kringen en clubs.
Home Partycenter Las Vegas Zaandam.
Wij verwijzen u graag naar Dans Hotspot van Kooten. Dansschool verhuist naar Wormerveer Jeroen Brekelmans 20-Aug-2018. Tweets by @lasvegaszaandam. No events found. Las Vegas nieuwsbrief. Type woord verificatie in onderstaande box. K.Kanstraat 4 Achter de Burcht. 1501 NJ Zaandam. All Rights reserved Naar boven.
Brevent Zakelijke Evenementenlocatie in het centrum van Zaandam.
De zaal is voorzien van daglicht, rustig gelegen en beschikt over airconditioning. Uiteraard is de locatie voorzien van moderne AV middelen. Onze keukenbrigade bereidt veelzijdige specialiteiten, luxe diners, gastronomische hapjes en heerlijke proeverijen! Voor meer informatie, een offerte of vragen kunt u ons bereiken via email op info@brevent.nl of telefonisch op 075-7729311. 1506 BE Zaandam.
Zaal huren in zaandam Zaalhuren.net.
Een overzicht van alle zalen in Zaandam. Zaal huren in Zaandam. Een zaal huren in Zaandam voor een feest, receptie, vergadering of bruiloft? Bekijk hieronder een compleet overzicht van de zalen in Zaandam. Voor de meest uiteenlopende gelegenheden vindt u bij Zaalhuren.net een unieke locatie of zaal in Zaandam.
ZAALVERHUUR.
In Buurtcentrum De Vuister kunt ook terecht voor het huren van een zaal of lokaal. Voor een cursus, vergadering, receptie, beurs of een feest, er is altijd een geschikte ruimte in ons buurthuis. Onze barmedewerkers voorzien u desgewenst van koffie, thee of ander drankje, maar in overleg met de coördinator zaalverhuur, kunt u hier ook zelf zorg voor dragen.

Contacteer ons