Zoeken naar zaal huren amsterdam noord

zaal huren amsterdam noord
Zaalverhuur Rotterdam Zaal huren Locaties.nl.
Zalen in Rotterdam voor feesten, recepties en borrels vindt u op Locaties.nl. Bekijk, vergelijk en vind gemakkelijk de juiste zaal voor uw feest en huur de gewenste zaal. Locaties.nl helpt u om snel en gemakkelijk een geschikte zaal te vinden.
Zaalverhuur Amsterdam Zaal Huren, Partycentrum De Telefoongids.
Zaalverhuur in Amsterdam wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.5 door 4 beoordelingen. U zoekt mooie trouwlocaties of een feestlocatie voor een verjaardag, vergadering of andere gelegenheid? Bekijk ons aanbod op het gebied van zaalverhuur. Vier uw feestje bijvoorbeeld in de feestzaal van een partycentrum, restaurant, hotel of boerderij. U kunt bij ons een zaal huren voor iedere gelegenheid.
Verhuur Jungle Amsterdam.
Vandaar dat wij je van harte uitnodigen om ruimte bij ons te huren, voor een activiteit of een feestje. Als je een vraag hebt of wilt weten of onze zaal op een bepaalde dag vrij is, neem dan contact met ons op voor meer informatie, dat kan via verhuur@jungle.amsterdam.
De Tanker in Noord Nieuwe Leeuwarderweg 15, Amsterdam-Noord.
De Tanker in Noord. De roze Tanker, een voormalig pompstation in Amsterdam-Noord, is een podium en vitrine waar cultuur wordt aangeboden in de vorm van voorstellingen, concerten, exposities, workshops, debatten enz. Naast de eigen programmering is de De Tanker ook af te huren voor bijeenkomsten zoals vergadersessies, repetities, verjaardagen e.d.
Zalen Aan t IJ Zalen Loetje Aan t IJ.
Iedere zaal heeft een eigen inrichting en stijl, met een fantastisch uitzicht over het gezellige IJ. De zalen zijn van diverse gemakken voorzien. De inrichting van de zalen kan geheel naar wens en doel van de bijeenkomst worden ingedeeld. Er zijn verschillende opstellingen mogelijk. Dichtbij de A10 en ook met openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. SAMSUNG LCD SCHERMEN. EIGEN BAR EN/OF BUFFET. 1033 RA Amsterdam.
ook bij ons Muziekschool Amsterdam Noord.
Ook is er de mogelijkheid om instrumentarium en geluidsinstallaties te huren. Daarnaast kunnen we de catering verzorgen! Klik HIER voor de prijzen van 2016 van concertzaal en balletzaal. Klik HIER voor lokaal verhuur. Het aanvraagformulier vindt u hier. Voor meer informatie: info@manoord.nl. Onze docenten kunnen op aanvraag muziekworkshops verzorgen voor bedrijven of andere groepen mensen. Dat kan bij ons in de Grote Zaal, balletzaal, of foyer of op uw locatie. Voor informatie: info@manoord.nl. Jaarlijks organiseren we een aantal terugkerende projecten. De muziekschool werkt daarbij vaak samen met verschillende partners in de stad. Denk daarbij aan de scholenwedstrijd The" Y-factor, of de bandjes optredens met afsluiting op locaties in Amsterdam Noord, de slagwerk-manifestatie op het Waterlandplein, de bibliotheekconcerten in de OBA's.
http//bloemenkwartier.weebly.com.:
Noorderpark locaties in Amsterdam Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal, Congreszaal huren.
Noorderpark locaties in Amsterdam. Het Noorderpark is een stil en groen park in Amsterdam-Noord. In en rond dit park liggen 6 bijzondere locaties op loopafstand die ook in combinatie te huur zijn. Naast een keuze uit locaties in en rond het Noorderpark zijn tal van arrangementen mogelijk. Denk aan bedrijfs of familieuitjes, bootcamps, sporttoernooien, diners, conferenties, optredens en workshops. We kunnen daarbij putten uit een omvangrijk netwerk van kunstenaars, muzikanten, theatermakers, ontwerpers, sportinstructeurs, recreatietrainers, cateraars, buurtkoks en vrijwilligers. Wij horen graag wat de wensen zijn, om de verhuur geheel naar maat in te vullen. Verder lezen Minder lezen. Neem contact op. Uw bericht is verzonden. Er ging iets mis tijdens het versturen, probeer het opnieuw. Details van Noorderpark locaties. Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal, Congreszaal. workshops, terras, horeca, buiten, keuken, café, zwembad, park, podium, muziek. Buiten, groen, modern, sfeervol, industrieel, recreatief, kunst. Floraweg 1, 1012 AA. Uw zaal ook op Zaalhuren.net?
ZAALVERHUUR AMSTERDAM Desmet Studio's.'
Nergens in Amsterdam vind je een locatie waar je tot het einde toe op hoog niveau muziek mag weergeven in een akoestisch uitstekende zaal. De ruimtes zijn bijzonder sfeervol en door de package prijs komt je niet voor onverwachte verrassingen te staan. Waarom zou ik Desmet huren.
Buurthuis Het Anker Buurthuis in Amsterdam Noord.
12 dec EPC Ton Bons. 18 dec Klaverjassen nwe pand. 19 dec EPC Greet Vermeulen. 23 dec Dansen. 02 mrt Reiki 1e graad. 13 apr Reiki 1e graad. Copyright 2017 All Rights Reserved Buurthuis Het Anker Floraweg 99-1032 XM Amsterdam Noord Tel0206361701: KvKnr34269001.:
Zaalverhuur Amsterdam Zaallocaties Zaal huren voor uw evenement zoals verjaardag, bruiloft, thema feest, jubileum, vergaderlocatie of trouwlocatie.
Wilt u een zaal huren in Amsterdam of omgeving voor uw evenement zoals een verjaardag of bruiloft vind dan hieronder uw geschikte locatie. Ook voor uw trouwlocatie, feestlocatie, vergaderlocatie of vergaderruimte bent u bij Zaallocaties op het juiste adres. Plaats: Selecteer een plaats.
Vergaderruimte Amsterdam, vergaderruimte huren Amsterdam.
Schepen en rederijen. Wilt u een vergaderruimte huren in of in de omgeving van Amsterdam? Op Vergaderlocaties.nl vindt u altijd een geschikt vergaderruimte in regio Amsterdam. U vindt tevens diverse ruimtes nabij het centrum, snelweg, centraal station, etc. Een vergaderruimte gevonden?

Contacteer ons