Zoeken naar zaal huren amsterdam noord

zaal huren amsterdam noord
Bijzondere feestzalen Amsterdam DNLS.nl.
De feestzalen zijn oner andere geschikt voor bedrijfsfeesten, trouwfeesten, evenementen, kick-offs en productlanceringen. Bewaar de feestzalen van uw keuze in de favorieten. Vervolgens kunt u bij één of meerdere feestzalen in Amsterdam een aanvraag doen. U kunt natuurlijk ook direct bellen met een feestzaal in Amsterdam.
Feestlocaties Amsterdam 15 tot 250 p.p.
Ook is er een zaal beschikbaar waar je bijvoorbeeld met het hele gezelschap een film kunt bekijken. Deze zaal heeft daarnaast een speciale touch waardoor iedereen zich uniek voelt. Benieuwd hoe dit eruit ziet? Ga dan naar de pagina van Zuidpark Amsterdam voor meer informatie.
Verhuur Tolhuistuin.
TIP Amsterdam Noord. Into The Great Wide Open. Stichting Nieuwe Helden. Institute for Human Activities. De Tolhuistuin is een unieke plek gelegen in hartje Amsterdam. Als podium voor kunst en cultuur, een broedplaats met verschillende creatieve huurders en een culinaire ontmoetingsplek met restaurant is er altijd iets te beleven.
Cleyn Theater Home.
Zaalverhuur t Cleyntheater in Amsterdam biedt u verschillende mogelijkheden om uw feest te laten slagen. De zaal is in 2014 volledig gerenoveerd, heeft een capaciteit van maximaal 150 personen. Voor bruiloften, verjaardagen, geboortefeesten, babyshowers, evenementen of andere bijeenkomsten kunt u zich geen betere locatie wensen!
Ruimte huren Huizen van de Wijk Stadsdeel Noord.
Wilt u een ruimte huren dan kunt u online een ruimte zoeken en reserveren m.b.v. Via onderstaande knop komt u terecht in het online reserveringssysteem waar u een gewenste ruimte kunt vinden en reserveren. Heeft u vragen of wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met een van de medewerkers van het Huis van de Wijk Noord.
Verhuur DE RUIMTE.
Ons café is op doordeweeks dagen te huur tot 17 uur en op maandag de hele dag. Ook de kleine zaal naast ons café is te huur. In ons café kun je feestjes of diners organiseren voor tot 75 personen of presentaties voor tot 60 personen.
Zaalverhuur Yogaschool in Amsterdam Noord.
Zondag vanaf 13.00. JA, IK WIL HUREN! Yogaschool Noord NDSM. 1033 RX Amsterdam. sfeervol monumentaal pand met rustige lichte zalen. zaal van 85 m2 tot 28 personen liggend op mat. zaal van 50 m2 tot 14 personen liggend op yogamatje.
Zaalverhuur Amsterdam Noord.
Zaalverhuur Amsterdam Noord. Wilt u een zaal huren voor het vieren van uw verjaardag, bruiloft, receptie of een ander feestje? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor zaalverhuur bij Café de Bult in Amsterdam Noord. De Bult beschikt over een grote zaal, bar en dansvloer die geschikt is voor 50 tot 200 personen.
Het Zwanenmeer Zaalverhuur.
Buurtcentrum De Driehoek Amsterdam-Noord VERHUUR.
Als de hoofdbeheerder aangeeft dat ruimte die u wilt gaan huren beschikbaar is volgt er op korte termijn een gesprek over de huurprijs met Jan Bezemer en Jeanette de Waard die als bestuursleden verantwoordelijk zijn voor de verhuur. Verhuurtarieven per dagdeel en per uur. De verhuurtarieven per uur zijn afgeleid van de prijs per dagdeel, en zijn ingesteld om maximaal tegemoet te kunnen komen aan minder draagkrachtige gebruikers. Daarom zijn er drie varianten, namelijk 1 uur, 2 uur en een normaal dagdeel van 3 uur. Deze tarieven gelden alleen voor vaste gebruikers die minimaal 1 maal per week gebruik maken van deze verhuurfaciliteit. Er wordt dan per maand gefactureerd. Anders wegen de administratiekosten niet op tegen de opbrengsten. Dagdeel 3 uur. Zaal 5 grote zaal.
ZAALVERHUUR AMSTERDAM Desmet Studio's.'
Nergens in Amsterdam vind je een locatie waar je tot het einde toe op hoog niveau muziek mag weergeven in een akoestisch uitstekende zaal. De ruimtes zijn bijzonder sfeervol en door de package prijs komt je niet voor onverwachte verrassingen te staan. Waarom zou ik Desmet huren.
Partycentrum Noord Amsterdam.
Ik heb als ziana in de zaal mogen werken, de sfeer het personeel en het eten was in een woord geweldig! Daarnaast ziet de zaal er na de renovatie gewoon prachtig uit, echt een aanrader! Lamya Ziana Royale. Partycentrum Noord B.V. Tt Vasumweg 20-22. 1033 SC Amsterdam.

Contacteer ons