Zoeken naar zaal huren amsterdam noord

zaal huren amsterdam noord
Home Event Center Fokker Hoofddorp.
Zakelijk een vergadering, receptie, feest of teambuilding boeken? Een zaal huren bij Event Center Fokker in Hoofddorp? Door onze centrale ligging zijn onze zalen uitstekend geschikt voor uw feesten en partijen. Wij hebben maar liefst 7 zaalcombinaties verdeeld over de begane grond, de eerste etage en de tweede etage.
Zaalverhuur Amsterdam: Unieke Zaal Huren Amsterdam!
Een zaal huren in Amsterdam of directe omgeving doet u bij Anna Haen. Door onze ruime keuze aan zalen met elk een unieke uitstraling en verschillende mogelijkheden kan Anna Haen u altijd zaalhuur in Amsterdam en omgeving aanbieden die aan uw wensen voldoet.
Welkom Het Antoniushuis.
Denkt u daarbij aan een zaal met podium, bar, serre en meer. Met 10 minuten rijden vanaf de A10 en een bushalte voor de deur liggen wij centraal in Amsterdam-Noord. Voor het Antoniushuis is er voldoende betaalde parkeergelegenheid. Heeft u vragen over de mogelijkheden die het Antoniushuis voor u te bieden heeft? Neemt u dan gerust contact op. Volg ons op Facebook. Op de hoogte blijven van de activiteiten die in het Antoniushuis worden georganiseerd? Word dan lid van onze Facebookpagina. Met Facebook verbinden. 1032 HM Amsterdam.
feestzaal huren amsterdam.
Dit event is voorbij. feestzaal huren amsterdam. 16 januari 2015 0800: 1700.: Run the Club. feestzaal huren amsterdam. Google Calendar Exporteer naar iCal. 16 januari 2015 Tijd.: Club 8 Admiraal de Ruijterweg 56B. Amsterdam, Noord-Holland 1056GL Nederland Google Maps Telefoon.:
Feestlocaties Amsterdam 15 tot 250 p.p.
Ook is er een zaal beschikbaar waar je bijvoorbeeld met het hele gezelschap een film kunt bekijken. Deze zaal heeft daarnaast een speciale touch waardoor iedereen zich uniek voelt. Benieuwd hoe dit eruit ziet? Ga dan naar de pagina van Zuidpark Amsterdam voor meer informatie.
Het Zwanenmeer Zaalverhuur.
Beemsterstraat 491, 1024 BE Amsterdam-Noord. Maandagavond Looier Individueel. Dinsdagmiddag: De Advocaat-Drive. Dinsdagavond: de Robber Les-Club. Vrijdagmiddag: De Taart-Club individueel. 3e zondagmiddag: Bridgedrive. Koffie inloop/babbelen met de buren. Personal training Bewegingscoach. Accommodatie voor uw seminar, clinic of vergaderingen. Beemsterstraat 491, 1024 BE Amsterdam-Noord.
Zaalverhuur Rotterdam Zaal huren Locaties.nl.
Bekijk, vergelijk en vind gemakkelijk de juiste zaal voor uw feest en huur de gewenste zaal. Locaties.nl helpt u om snel en gemakkelijk een geschikte zaal te vinden. Sla uw favoriete locaties op in uw account en deze worden direct gesynchroniseerd met de Locaties app.
Verhuur Wilhelmina-Dok.
Cafe-restaurant de Pont beschikt over een bijzondere bovenzaal met rondom uitzicht over aan't' IJ en een ruim balkon uitkijkend over de skyline van Amsterdam. Deze ruimte is zeer geschikt voor uw zakelijke bijeenkomst, workshop of een spectaculaire feestavond aan aan t IJ.
Café de Bult te Amsterdam Noord, Lunch, Borrel en Catering of Zaal Huren voor Verjaardag YouTube.
Grand Café de Bult te Amsterdam Noord, Lunchen, Catering of Zaal Huren voor Verjaardag Duration: 112 seconds. 8 months ago. Grand Café de Bult te Amsterdam Noord. Ons Grand Café is gelegen in het hart van Amsterdam Noord aan het gezellige Mosveld.
Events De IJ-Kantine.
Vanuit het hele gebouw kunt u genieten van een prachtig uitzicht over de Amsterdamse haven, het IJ en de markante bar aan de noordzijde. De transparante ruimte van de IJ-kantine leent zich kortom uitstekend voor borrels en feesten. Inschrijven voor de nieuwsbrief? 1033 RE Amsterdam NDSM-WERF.
Verhuur Tolhuistuin.
TIP Amsterdam Noord. De Warme Winkel. De Tolhuistuin is een unieke plek gelegen in hartje Amsterdam. Als podium voor kunst en cultuur, een broedplaats met verschillende creatieve huurders en een culinaire ontmoetingsplek met restaurant is er altijd iets te beleven.
Bcdedriehoek.nl.
Zaal Verhuur Toggle Dropdown. E-mail niet verzonden! Artikel niet meer op voorraad! Cart has been updated! Zalenverhuur bij de Driehoek. Buurtcentrum de Driehoek in Amsterdam Noord beschikt over meerdere ruimtes die per dagdeel gehuurd kunnen worden. Het buurtcentrum is in de eerste plaats voor sociale activiteiten gericht op de buurt.

Contacteer ons