Meer resultaten voor loods huren amsterdam

loods huren amsterdam
Bedrijfsruimte huren bij Tauro.
Kantoorruimte huren in Den Haag Statenkwartier. Kantoorruimte huren in Haarlem. Kantoorruimte huren in Heemstede. Kantoorruimte huren in Rijswijk. Kantoorruimte huren in Alphen aan den Rijn. Kantoorruimte huren in Den Haag Forepark. Kantoorruimte op maat. Smart Work Center. Vergaderruimte huren in Amsterdam.
ITW NDSM.
Deze locatie van 400 m2 heeft een rauw industrieel karakter. Op 4 meter hoogte is een entresol met uitzicht over de skyline van Amsterdam. De ITW is zeer geschikt voor theatervoorstellingen, kleinere popconcerten met een publiek tot 500 personen, feesten, presentaties en evenementen.
Bedrijfsaanbod in Amsterdam.
NIET GESCHIKT VOOR DELERS / NOT SUITABLE FOR SHARING Raadhuisstraat 18 I, 1111BL te Amsterdam Dit prachtige familie huis is per direct beschiktbaar. Het pand is erg gunstig gelegen, namelijk dichtbij het bruisende centrum van Diemen en de ring van Amsterdam.
Een bedrijfsruimte vinden in Amsterdam.
We huren momenteel 200 m op een geweldige locatie in het centrum, maar ik merk dat ik toe ben aan een volgende fase van mijn onderneming. Waarom moeten wij als reclamebureau en kantoorgebruiker de gehele dag achter een bureau zitten met een koptelefoon op? We kunnen toch ook met meerdere bedrijven met diverse werkzaamheden in een loods werken, functiemenging, aldus een van onze opdrachtgevers. Want hoe mooi zou het zijn om als standaard kantoorgebruiker in een grote ruimte te werken, waar ook fietsframes in elkaar worden gelast, waar wijn wordt geproduceerd, waar maaltijden worden bereid en genuttigd. Een van onze opdrachtgevers was op zoek naar een loods op een inspirerende locatie in Amsterdam.
Opslagruimte in Amsterdam-Noord 50% korting Eerste 8 weken Huur.
Opslagruimte huren in Amsterdam Noord. Op onze vestiging in Amsterdam Noord bieden wij verschillende opslagmogelijkheden aan. Zo hebben wij de Standaard OpslagBoxx self storage in verschillende formaten, bieden wij de unieke Verplaatsbare InboedelBoxx aan speciaal voor de opslag van inboedel, en hebben wij extra hoge GarageBoxxen beschikbaar voor koop, huur en als belegging.
Pllek Verhuur.
Pllek is makkelijk bereikbaar met zowel openbaar vervoer als met de auto. Er is voldoende parkeergelegenheid naast ons pand en schappelijke parkeerkosten voor Amsterdamse begrippen a 130, per uur. Met de pont vanaf Amsterdam Centraal of Het Stenen Hoofd ben je binnen 10 minuten op de NDSM-werf.
Te huur en te koop opslagunits De Zilvermijn Amsterdam De Zilvermijn.
Op de begane grond bevindt zich een technische ruimte met twee toiletgroepen. Het pand ligt op een unieke locatie in Amsterdam Zuid-Oost. Binnen enkele minuten bent u op de rijkswegen A2 Amsterdam Utrecht, A9 Amsterdam Haarlem, ringweg A10 Amsterdam en A1 Amsterdam Hengelo.
Industriële locaties voor meetings events in Amsterdam Inspirerende Locaties.
Industriële locaties in Amsterdam vindt u op Inspirerendelocaties.nl! Of u nu op zoek bent naar een industriële Vergaderlocatie of naar een industriële evenementenlocatie op Inspirerendelocaties.nl vindt u altijd een geschikte locatie voor uw meeting of event. Bekijk hieronder de alle industriële locaties in Amsterdam.
Kantoorruimte huren in Amsterdam? Bekijk en vergelijk gratis! SKEPP.
Kantoorruimte huren in Amsterdam. Waar Stad of stadsdeel. Amsterdam Amstel 3 Amsterdam Amstel Business Park 7 Amsterdam Buitenveldert 5 Amsterdam Centrum 41 Amsterdam De Pijp 3 Amsterdam De Schinkel 5 Amsterdam Duivendrecht 2 Amsterdam Grachtengordel 29 Amsterdam Houthavens 8 Amsterdam IJburg 1 Amsterdam Nieuw-West 13 Amsterdam Noord 13 Amsterdam Oost 22 Amsterdam Oud Zuid 6 Amsterdam Riekerpolder 5 Amsterdam Sloterdijk 16 Amsterdam West 19 Amsterdam Westpoort 7 Amsterdam Zuid-Oost 23 Amsterdam Zuidas 14.
Aanbod bedrijfsruimte Rochdale.
Huren in de vrije sector. Reageren en voorwaarden. Gang van zaken. Mijn huurwoning kopen. Koopvoorrang voor huurders. Overig aanbod huur. Parkeren en bergingen. in de wijk. Contact met Rochdale. Afspraak maken bij de servicebalie. Tip of klacht melden. Missie en visie. Raad van Bestuur. Verantwoording en toezicht. Raad van Commissarissen. Omgang persoonlijke gegevens. Werken bij ons. Word onze nieuwe collega. Filter de resultaten. Kies een stad. Reset huidige filters Filter aanbod. Deel deze pagina. Janusz Korczakstraat 4. Lodewijk van Deysselstraat 65. Tussen Meer 201. Jan Tooropstraat 6. verhuurd onder voorbehoud. Abel Tasmanplein 92. Abel Tasmanplein 92. Bijlmerdreef 1139 1143 A. Bijlmerdreef 1139 1143. Rochdale geeft thuis. Wij zorgen ervoor dat mensen met een laag inkomen wonen in Amsterdam, Zaanstad, Purmerend, Diemen en Landsmeer.
Industriële loods aan het IJ vergader en feestlocatie Amsterdam Inspiratie op Locatie.
Op de oude NDSM werf aan het IJ in Amsterdam ligt deze creatieve, inspirerende locatie, opgebouwd uit zeecontainers. Met een eigen strand en terras en een fenomenaal uitzicht op het IJ zorgt deze locatie ervoor dat je even helemaal weg bent van de rompslomp van alledag en in een inspirerende omgeving tot nieuwe inzichten kunt komen.
Bedrijfspanden in Amsterdam Amsterdam, NH Bedrijfsvastgoed.nl.
Winkelruimte te huur Amsterdam. Voor uw winkel zijn er mogelijkheden om in de drukke winkelstraten van Amsterdam een winkelruimte te huren. De winkels worden in de vakanties druk bezocht door toeristen. Klanten uit zowel binnen als buitenland kunnen hier uw producten aanschaffen.

Contacteer ons