Op zoek naar goedkope zaal huren amsterdam?

goedkope zaal huren amsterdam
Eigenwijks Zaalverhuur De Honingraat.
Naast de keuken is een zaal waar men na het koken gezellig kan eten. Ook wordt deze ruimte wel gebruikt voor grotere groepen tot 40 personen. Er zijn drie spreekkamers en we hebben een gezellige ontmoetingsruimte waar een kopje koffie gedronken kan worden. Er zijn flip-overs, een beamer, LCD-scherm en een laptop beschikbaar. Wil je een van onze activiteitenruimtes gebruiken? Klik op onderstaande link voor meer informatie. Lees onze huisregels en doe een reserveringsverzoek via het online reserveringsformulier. Graag tot ziens in De Honingraat! Contact Huis van de Wijk Slotermeer. 1063 JN Amsterdam.
Pakhuis de Zwijger.
Schrijf je in voor onze vernieuwde nieuwsbrief. Zaalverhuur Huur Pakhuis de Zwijger: een multifunctionele locatie voor uw conferentie, bedrijfsevenement of congres. Eetcafé Eet en drink op ieder moment van de dag verse en verantwoorde lokale producten in ons eetcafé. Podcast 23: Alexandra van Huffelen. Over het openbaar vervoer in Amsterdam.
Leger des Heils Vrijwilligerswerk vacatures.
De dagen en tijden zullen volgens afspraak met jou worden gemaakt. We verwachten daarom goede bereikbaarheid, dat mag. Maatje bij Leger des Heils Kampen 53-jarige vrouw. Maatje gezocht voor 53-jarige vrouw wonend in IJsselmuiden. Vrijwilliger Dagbeheerder Natuurspeeltuin Amsterdam. 8 uren per week.
Home Jungle Amsterdam.
Datum: dinsdag 15 augustus 2017 0000: tot 0000.: gesloten voor publiek t/m 21 augustus. Datum: woensdag 16 augustus 2017 0000: tot 0000.: Naar het hele overzicht. Jungle is het centrum voor cultuur en maatschappelijke betrokkenheid in Amsterdam Oost. Volg ons op.
Podium ZO! Zaal huren in Amsterdam Zuidoost?
uiterst geschikt als dynamische ontmoetingsplaats waar uiteenlopende activiteiten plaatsvinden gericht op ontmoeting van de buurt. Zo vinden er bij ons cursussen, kookworkshops, inloopbijeenkomsten, bewonersinitiatieven, vergaderingen, voorlichting en netwerkbijeenkomsten of andersoortige bijeenkomsten plaats. is open op maandag t/m vrijdag van 0900-2200: uur.
Zaalverhuur LANX.
Het Huis VerLoren Hoorn feest, verjaardag, bruiloft jubileum.
Het Huis verLoren is een schitterende plek om een bruiloftsfeest te vieren of zelfs te trouwen! Sinds 2012 is Het Huis Verloren officiële trouwlocatie in de gemeente Hoorn. De zaal van Het Huis Verloren is een mooie plek om vergaderingen, workshops, lezingen of andere bijeenkomsten te houden.
Zaal 100 Podium voor Ongehoord Geluid.
Podium voor Ongehoord Geluid. Over Zaal 100. Hall of Fame. Veel gestelde vragen. 100 De Wittenstraat Amsterdam. Expo van de maand. De mythologische wereld van Dilip Nankoe. schilderijen in acryl. Frankfurter Polka Trio. Marta Arpini Marta Warelis Eric Boeren Frank Rosaly.
Buurtruimte verhuur.
Brede School de Springplank ligt in de wijk Bos en Lommer tussen de Hoofdweg en de A10. Het gebouw is in 2013 volledig verbouwd in de oorspronkelijke stijl van architect Van Eesteren. In het gebouw zijn allerlei ruimtes te huur voor verschillende activiteiten.
Amsterdam vergaderlocatie en flexwerkplek Aristo Meeting Center.
Een eigentijdse uitstraling en het comfort van goede faciliteiten gaan hier hand in hand samen. Bij Aristo is jouw vergadering in Amsterdam in goede handen. Of het nu gaat om het huren van een kleine zaal of gespreksruimte voor 2 personen of een grote conferentiezaal voor 200 deelnemers.
Welkom Stichting DUWO.
We hebben 32.000 studentenkamers en woningen in Amsterdam, Amstelveen, Delft, Den Haag, Deventer, Haarlem, Hoofddorp, Leiden en Wageningen. Ons woningaanbod vind je op ROOM.nl, het online platform voor studentenwoningen. Schrijf je in bij ROOM om in aanmerking te komen voor een studentenwoning van DUWO.
Home De Hortus.
Ontdek, ervaar en verwonder. De Hortus Botanicus Amsterdam. De Hortus is iedere dag geopend van 10 tot 17 uur. Nu in de Hortus. Steun de hortus. Bezoek de Hortus. De Hortus is dagelijks open, plan je bezoek! Follow on Instagram.

Contacteer ons