Op zoek naar goedkope feestlocatie?

goedkope feestlocatie
Duinoord Dé feestlocatie van Brabant.
Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om alle keukens te openen! Wat je wensen ook zijn; de medewerkers van onze feestlocatie in Helvoirt zorgen ervoor dat de avond volledig wordt afgestemd op jouw wensen en eisen. Lees meer over feestlocatie Duinoord in Helvoirt.
Het Catshuys Groningen Het gezelligste café van Groningen.
Het Catshuys heeft meerdere mogelijkheden om uw borrel, verjaardag of feest in Groningen naar eigen wens in te vullen. Zo is het mogelijk om een budget voor de dranken vast te stellen of te werken met muntjes voor de gasten.
Partyboot en Partyschip TIP.
Voor groepen van 20 tot 700 pers. 10 partyschepen in heel Nederland. Veelzijdige" én moderne partyschepen: de ideale varende feestlocatie. Niet truttig en stijf." Zo vier je feest! Het leukste bedrijfsuitje. De allerleukste feestlocatie op het water. Fris én betaalbaar!
Feestlocatie Zwolle Kletsen Proeven Sfeervolle zalen te huur.
Geeft u een feestje in Zwolle en zoekt u een goedkope, doch professionele en nette feestlocatie, dan bent u bij Kletsen Proeven aan het juiste adres. Een trouwfeest, een bedrijfsfeest, een uitgebreide borrel of gewoon een gezellig samenzijn met vrienden en kennissen, wij weten er wel raad mee.
Café Dunne Café Dunne.
Tijdens onze Dunne Deals van maandag t/m zaterdag, tussen 21u en 22u30, is je bier E1.40, wijn E1.60 en Flugel E1. Hiermee is Café Dunne ook meteen dé ideale goedkope feestlocatie in Breda om je feestje te geven. Check de feestje geven pagina voor meer info!
Originele Activiteiten Recreatieve Feestlocatie De Tuinderij.
Goede begeleiding door enthousiaste jongens bij de spellen, prettige communicatie met de organisatie en ook de catering was super. De spellen waren ook erg origineel, we hebben ontzettend gelachen! Mijn collegas hebben het echt naar hun zin gehad, gezien alle positieve reacties die wij gisteren na het uitje en vandaag ook nog hebben gekregen.
Golfbaan, restaurant, vergader-en feestlocatie in Breda Oosterhout.
Het Koetshuis, dat tot begin jaren 50 als zodanig gebruikt werd, werd in 2009 geheel gerenoveerd om er een nieuwe bestemming aan te geven. Van buiten werd het 16e eeuwse pand in de oorspronkelijke stijl teruggebracht, terwijl de binnenkant een zeer eigentijds en luxe interieur kreeg.
Feestlocatie Goirle De Nieuwe Hoef.
U bevindt zich hier: Home Feestlocatie Goirle. Bent u op zoek naar een bijzondere en sfeervolle feestlocatie in de omgeving van Goirle? Dan is De Nieuwe Hoef precies wat u zoekt. U kunt hier onder andere uw trouwfeest, verjaardagsfeest of familiefeest vieren.
Silo 61 DeFabrique Evenementenlocatie.
Plan een locatiebezoek. Ideale feestlocatie onder de silo. Silo 61 is een stoere, robuuste locatie midden in DeFabrique. Oude takels aan het plafond, originele transportkratten verspreid door de ruimte en opengewerkte silos boven de ronde bar maken van Silo 61 een sfeervolle feestlocatie.
Feestlocatie Drenthe Grenzeloos en Zo Doldersum.
Reden genoeg, om daar toch samen even stil bij te staan. Voor de feestlocatie hebben wij een boerenzaal met genoeg ruimte om de beentjes van de vloer te. Er zijn u al velen voorgegaan! Tot 150 personen is onze zaal geschikt.
Sed Samen eten en drinken.
Wij serveren u en uw gasten graag een drankje bij uw bruiloft, verjaardagsfeest, BBQ, diner, walking diner, buffet, jubileum of bedrijfsuitje. RESERVEER NU Restaurant Sed. is gelegen aan de Hoofdstraat van het pittoreske s Gravenmoer en beschikt over drie sfeervolle ruimten.
Feestlocatie Eibergen de Klok.
Op onze prachtige feestlocatie in de Achterhoek kun je niet alleen genieten van een knalfeest, maar ook kiezen uit vele mogelijkheden op eetgebied. Onze keuken kan bijvoorbeeld zorgen voor een variëteit aan hapjes, amuses, live cooking buffetten en walking diners.

Contacteer ons