Meer resultaten voor goedkoop zaaltje huren

goedkoop zaaltje huren
Prachtige Zaalverhuur Amersfoort voor uw dag Vakantiepark De Heigraaf.
Bij Vakantiepark de Heigraaf kunt u niet alleen een geweldige vakantie beleven, maar kunt u ook een zaal huren voor feesten en partijen Utrecht. We beschikken over verschillende zalen die u kunt huren om een verjaardag, jubileum of een bruiloft te vieren.
Zaalhuur BuurtBeheer.
Er is een Theaterzaal met een capaciteit van 180 zitplaatsen, een Wijkservicepunt met een capaciteit van 22 zitplaatsen en een Vergaderruimte met een capaciteit van 14 zitplaatsen. Nieuw is het WSP Flexkantoor, waar men per dagdeel een kantoorrruimte kan huren en wat geschikt is voor klein overleg maximaal 8 personen.
Feestje? De Blokhut.
Hiervoor kunt u het best contact met ons opnemen voor beschikbaarheid en vragen door te bellen naar 0341-491487. Kan ik ook een zaal zonder catering huren? U kunt bij de Blokhut geen zaal los huren. Wij verzorgen altijd de catering.
Goedkoop een zaal huren in Amsterdam, yoga, coaching, cursussen, etc-de Roos.
Denk bijvoorbeeld aan een presentatie geven met een beamer, of een lesruimte huren met yogamatten. Je kunt zelfs een zaal met een piano huren! Klik hier voor een impressie van de zalen. In Uvorm en Carrévorm 2 personen per tafel.
Zaal huren Dollars.
Dollars heeft een zaaltje dat gehuurd kan worden door personen vanaf 18 jaar. Dit kan voor slechts 850, per uur en een eenmalig bedrag van 15, voor de schoonmaakkosten. Wij vragen niet van je dat je een minimale omzet o.i.d.
SIO Zwolle.
Graag denken wij met u mee om uw bijeenkomst tot een succes te maken. In overleg is veel mogelijk bij Zaalverhuur SIO Zwolle. Bel mij terug. Naast het huren van een zaal en uitstekende catering zorgen wij voor een gastvrij onthaal van u en uw gasten.
Zaalverhuur Vesta Zoetermeer.
Een goedkope zaal huren met een luxe uitstraling! De zaal Vesta is één van onze grote zalen. De zaal is 155 m2 groot en kan middels de verschuifbare wanden groter gemaakt worden tot 615 m2. De zaal kan worden gehuurd als ruimte voor een congres, training of evenement maar is ook zeer geliefd voor recepties en themafeesten.
Feestje? 9 x hier kan je een zaaltje huren in Nijmegen indebuurt Nijmegen.
Nu kan je er een super leuk zaaltje huren op de eerste verdieping! Verhuur van zon historische A-locatie is niet gratis, maar je kan wel zelf kiezen of je gebruik wil maken van catering of alleen een lekker drankje wil schenken.
Zaal huren Beloofde Land.
Tijd voor een feestje? Camping Beloofde Land is de plaats voor het vieren van jou bruiloft, verjaardag of jubileumfeest. Zoek je een plek voor een vergadering of conferentie? Ook daarvoor ben je op het juiste adres! Kleine zaal indoorspeeltuin. 3781 NG Voorthuizen.
Zaaltje huren? Zaalverhuur van Amsterdam tot Rotterdam BuitenBusiness.nl.
Op zoek naar een zaal in een bepaalde provincie of stad? Hieronder hebben we alvast de meest gezocht zaalverhuur bedrijven per provincie bij elkaar gezet.: Zaaltje huren Rotterdam. Zaaltje huren Groningen. Zaaltje huren Zwolle. Zaaltje huren Amersfoort. Goedkoop zaaltje huren.
Zaal huren voor kinderfeestje Den Haag in Den Haag Feestzaal huren.
Zaal huren voor kinderfeestje Den Haag in Den haag. Zaal huren voor kinderfeestje Den Haag. Leuk en goedkoop zaaltje voor kinderfeestje of 1e verjaardag? Leuk en betaalbaar zaaltje in den haag huren voor een kinderfeestje, eerste verjaardag, kraamfeestje, babyshower of een ander leuk kindvriendelijk partijtje?
Beauforthuis: Dit vergeet u nooit!
Vrijdag en zaterdag hoeven de deuren pas dicht om 3uur. De kerkzaal is zeer geschikt voor presentaties en vergaderingen vanaf ca. Voor partijen is deze zaal sfeervol vanaf ca. 50 personen en er kunnen tot 200 gasten dansen. Voor voorstellingen hebben wij max.

Contacteer ons