Resultaten voor goedkoop zaaltje huren

goedkoop zaaltje huren
Voordelig een zaal huren Nivon Rotterdam.
Fotos van de zalen. Klik op de fotos. om de zalen te bekijken. Download hier de folder. beschikbaarheid en prijzen Goedkoop zaal huren. Personele bezetting met één of meer medewerksters van het Nivon is verplicht. Het volgende verhuurschema is in principe van toepassing dagdelen.:
Zaal huren in Heerenveen.
De grote zaal, die aan 750 mensen een gerieflijke zitplaats kan bieden, is de trots van Trinitas. Het maakt niet uit of u met 10 of 60 mensen bent: de ruimte kan aangepast worden naar de grootte van uw bezoek!
Beauforthuis: Dit vergeet u nooit!
Vrijdag en zaterdag hoeven de deuren pas dicht om 3uur. De kerkzaal is zeer geschikt voor presentaties en vergaderingen vanaf ca. Voor partijen is deze zaal sfeervol vanaf ca. 50 personen en er kunnen tot 200 gasten dansen. Voor voorstellingen hebben wij max.
Zaalverhuur in Arnhem nodig? Alle soorten zalen huur je via meetings.nl.
Zaalverhuur in Arnhem. Ben je voor een speciale gelegenheid op zoek naar bijzonder zaalverhuur in Arnhem? Zoek je een echte feestlocatie, een partycentrum of wil je een vergaderzaal huren, dan ben je bij meetings aan het juiste adres. In ons brede aanbod vind je de perfecte locatie voor elke gelegenheid.
Buurt en speeltuinvereniging De" Jeugd."
In principe wordt in het weekend alleen de hele" Grote Zaal verhuurd. In uitzonderingsgevallen is het huren van een Halve Grote Zaal mogelijk. Voor het huren van de Kleine Zaal gelden dezelfde tijden en tarieven als voor de Halve Grote Zaal.
Zaalverhuur Het Podium Hoogeveen.
Voor het huren van de zaal geldt een maximum van 150 gasten of bezoekers. Voor afwijkende wensen of overleg kunt u tijdens kantoortijden altijd even bellen met de medewerkers van Het Podium via telefoonnummer 0528 275355. 2000: uur Het Podium.
Buurtcentra in Vleuten en De Meern Gemeente Utrecht.
Tarief is inclusief gebruik stoelen op tribune. Adres: Bovenpolder 80. 3453 NP Utrecht. In het reserveersysteem treft u van elke ruimte in het buurtcentrum een foto aan. Ruimte Categorie Oppervlakte Aantal. personen Tarief per uur. Zaal totaal 123. 147 m 2.
TOV Gebouw.
Zaaltje huren? Zaalverhuur van Amsterdam tot Rotterdam BuitenBusiness.nl.
Op zoek naar een zaal in een bepaalde provincie of stad? Hieronder hebben we alvast de meest gezocht zaalverhuur bedrijven per provincie bij elkaar gezet.: Zaaltje huren Rotterdam. Zaaltje huren Groningen. Zaaltje huren Zwolle. Zaaltje huren Amersfoort. Goedkoop zaaltje huren.
Zaal huren vlak bij Groningen Dorpshuis de Leeuw.
Inwoners van Garmerwolde die Vriend van het Dorpshuis zijn krijgen 50% korting op de zaalhuur en afkoopprijs. Bekijk de Huurprijzen. Of een zaal beschikbaar is, lees je op de volgende pagina: Beschikbaarheid zalen. Contactformulier reserveren zalen Contactformulier reserveren zalen. Ik heb een vraag over het reserveren van.:
Zaalhuur Speeltuin Lammerenburg.
Binnen een week na het huren wordt de borg minus eventuele inhoudingen door ons op uw bankrekening terug gestort. Schoonmaken na gebruik. Na gebruik dient het zaaltje inclusief de toiletten voor oplevering door de gebruikers zelf te worden schoongemaakt. Het gebruikte serviesgoed dient te worden afgewassen.
Verhuur Het Pand.
Omdat Het Pand een wijkfunctie heeft willen wij de ruimten goedkoop aanbieden. Woont u in de Korrewegwijk/Oosterparkwijk, dan verhuren wij de ruimte graag. Ook als u uit een andere wijk of plaats komt kijken wij graag naar onze mogelijkheden. U kunt 1 zaal voor een kinderfeestje of de grote zaal huren.

Contacteer ons