Zoeken naar feestzaal huren

feestzaal huren
Feestzaal en zaalhuur bedrijven Familie Pretpark De Waarbeek.
Familliepretpark de Waarbeek is al tientallen jaren een begrip in de hele regio en heeft naast het pretpark een horeca gelegenheid met zaal huur mogelijkheden. Onze feestzaal zit direct naast het Familie pretpark en is volledig ingericht voor een gezellige borrel of feest. De zaal kan tot in de puntjes eigen worden gemaakt voor een knallende party. Een zaal huren aan de Twekkelerweg betekend feest tot in de late uurtjes.
Feestzaal huren tot 100 personen. Vanaf 7, p.p.
Dan is feestzaal het Losse Huus de ideale locatie! U heeft de feestruimte en het grasveldje geheel tot uw beschikking en u mag gebruik maken van alle faciliteiten van De Flierefluiter, waaronder de binnenspeeltuin, buitenspeeltuin, kinderboerderij en het zwembad in de zomermaanden.
Partylocatie en Zaalverhuur VVV De Peel.
Partylocatie en Zaalverhuur. Partylocatie en Zaalverhuur in Asten, Asten-Heusden en Ommel. Op zoek naar een sfeervolle partylocatie? Hier vind je de gezelligste feestzaal, het leukste partycentrum en de beste zaalverhuur. Voor elk soort feest de geschikte locatie. Feest ze in Asten, Heusden en Ommel.
Zaalverhuur De Tas Benthuizen.
Binnen deze ruimte kunnen wij met verschuifbare wanden verschillende zalen creëren. De zalen zijn ook per dagdeel te huur. Voor tarieven verwijzen wij u naar onze website. Wilt u liever een grotere ruimte huren? Wij kunnen tot 250 mensen kwijt binnen onze locatie.
Zaal huren in Amersfoort The Partyfactory Amersfoort.
Bier: 325, per liter, incl. gebruik van Tap. Champagne: 1295, per fles. Overige dranken mag u zelf meenemen. U mag zelf geen meubilair meenemen, dit is aanwezig. Wanneer u extra meubilair wilt, huren wij dit zelf in. Rode loper incl.
Zaalverhuur Café van der Geest.
De zaal en de benodigde faciliteiten zijn gratis te gebruiken. Vraag ons naar de voorwaarden. Ook voor proeverijen, product presentaties, of elke andere bijeenkomst zijn onze verschillende zalen uitermate geschikt en, ook niet onbelangrijk, is er in de directe omgeving voldoende parkeerruimte.
Zaalverhuur Muziekwijk Almere-Buiten Almere-Haven Stedenwijk VVC.
Feestzaal Almere van klein tot groot. We hebben 1 kleine feestzaal geschikt voor maximaal 40 personen tot een grote feestzaal tot 120 personen. Alle feestzalen zijn uitgerust met een geluidsinstallatie. Feestzaal met of zonder bediening te huur. een feestzaal kan u bij ons huren per uur, dit is mogelijk vanaf 10000, per uur.
Zaalverhuur Rijksmuseum van Oudheden.
De zaal grenst aan de Tempelzaal, waarmee u slechts een paar stappen verwijderd bent van de Egyptische tempel en het museumcafé. Zalen voor presentaties en congressen. Ook voor uw klantenontvangst, productpresentatie of congres kunt u in het Rijksmuseum van Oudheden terecht.
Zaalverhuur Tilburg Feestzaal huren Klasse Theater Markant.
Heb je binnenkort iets te vieren? Wil je daarom een feestzaal huren in Tilburg? Een gezellige babyborrel of een klein verjaardagsfeest, een gezellige familiedag of spetterend dansfeest: het zijn maar een paar voorbeelden van feestelijke evenementen die plaatsvinden in het Klasse Theater.
Unieke feest of vergaderzaal bij Ayers Rock activiteitencentrum!
Huren inclusief of exclusief catering mogelijk. Indien u gebruik maakt van onze catering kunt u de zaal huren inclusief het meubilair wat op de fotos te zien is. Wanneer jullie kiezen voor losse en standaard zaalhuur wordt dit meubilair vervangen voor zwart/grijze tafels en stoelen.
Feestzaal huren: De Hooizolder De Weistaar.
U bereikt deze zaal met een trap omhoog. Er is een stoellift aanwezig voor uw gasten die slecht ter been zijn. Deze zaal beschikt over een professionele geluidsinstallatie voor achtergrond muziek, een beamer met een projectiescherm, een DVD speler en microfoon.
Locatieverhuur Camping de Rousant De Rousant.
Over de camping. Feest bij de Rousant, dat moet altijd slagen. Feestzaal of Wintertuin huren voor een onvergetelijke dag! Locatie de Rousant is uitermate geschikt voor.: Wie in de regio heeft niet eenmaal een feest meegemaakt in de feestzaal of de wintertuinvan de Rousant.

Contacteer ons