Meer resultaten voor feestzaal huren

feestzaal huren
zaal huren.
Laat dit veld aub leeg, het wordt gebruikt om spambots te misleiden. Vul dit formulier in met je gegevens om een zaal te huren in dbieb Leeuwarden. postcode en woonplaats Verplicht. Laat dit veld aub leeg, het wordt gebruikt om spambots te misleiden.
Feestzaal Leiden Eetcafe Bij Tante Jans.
U bevindt zich hier: Home Feestzaal Leiden. U kunt natuurlijk de eerste de beste feestzaal huren in Leiden. Hoeveel leuker is het echter om uw feestje te vieren in een sfeervol, ouderwets gezellig en gastvrij café-restaurant als Bij Tante Jans.
2B-Home Event Centre Zoetermeer.
Bar Foyer huren. Feestzaal huren met eigen catering. Alvast even binnenkijken 3D-tour. Open middag en avond. Prijzen pakketten en arrangementen. Dé locatie voor vereniging club. Verenigingen en clubs. Alvast even binnenkijken 3D-tour. Open middag en avond. Alvast even binnenkijken 3D-tour.
Feestje? 9 x hier kan je een zaaltje huren in Nijmegen indebuurt Nijmegen.
Wil je een zaaltje huren voor maximaal vijftig man, dan kan je bij Trianon gratis een zaaltje huren. Wil je grootser uitpakken, dan kan dat ook gratis mits je een drankomzet van 900 euro kan garanderen. Je kan kiezen voor catering vanuit Trianon of gewoon alleen borrelen, net waar je zin in hebt. Leuk detail: de zaal in Trianon is erg geschikt voor muziekoptredens!
Feestzaal huren Den Bosch t Buitenhoff Zalen Party Centrum.
Particulier of zakelijk. U bevindt zich hier: Home Feestzaal huren Den Bosch. De mooiste feestzaal kunt u huren bij t Buitenhoff in de omgeving van Den Bosch. Bij t Buitenhoff beschikken we over een aantal prachtige zalen voor uw feest.
Zaal huren Dorpshuis Hekelingen.
Huren kan zowel op jaarbasis, als ook incidenteel voor activiteiten als een huwelijksfeest, verjaardag, vergadering, cursus, workshop, toneelvoorstelling, muziekuitvoering, receptie of ander evenement. Voor catering, een beamer, projectiescherm, flipover, whiteboard of microfoon kan worden gezorgd en in alle zalen is het mogelijk gratis van onze WiFi gebruik te maken.
Zaalverhuur Rijksmuseum van Oudheden.
De zaal grenst aan de Tempelzaal, waarmee u slechts een paar stappen verwijderd bent van de Egyptische tempel en het museumcafé. Zalen voor presentaties en congressen. Ook voor uw klantenontvangst, productpresentatie of congres kunt u in het Rijksmuseum van Oudheden terecht.
ZAAL HUREN Ambiance Houtrust.
We hebben er heerlijk gegeten en vervolgens werd de zaal omgebouwd tot een feestzaal met dansvloer en ruimte voor een dj. Niks was te gek: topservice" Uw zaal huren in Amersfoort. De zalen in ons zalencentrum zijn voorzien van alle gemakken.
Zaaltje te huur in Noord-Brabant Gouden Leeuw Terheijden.
Het huren van een zaal kan gecombineerd worden met een lunch, borrel of diner. Ook bieden wij diverse entertainment mogelijkheden zoals een drive-in show. Wilt u uw gasten op gepaste wijze ontvangen? Wij hebben ideeën voor een unieke feestzaal die wij graag met u delen.
Zaalhuur Kasteel Hoensbroek.
Van hapjes tot een culinair diner en van hand en spandiensten tot de complete uitvoering: alles wat nodig is om een zakelijke of feestelijke bijeenkomst optimaal te laten verlopen. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Van Melick of stuur een e-mail.
Zaalverhuur Drenthe? ZIZO Meppel voor Feestzaal Drenthe.
Wanneer u niet alleen een zaal wilt huren, maar ook ondersteuning wilt bij de invulling van uw bijeenkomst, dan is dat zeker mogelijk. Wij hebben veel ervaring met het organiseren van onvergetelijke bijeenkomsten, van vergadering tot themafeest. Wanneer uw gasten een fijne dag hebben gehad, is onze missie geslaagd. Hopelijk hebben wij u hierboven kunnen overtuigen van de mogelijkheden van onze feestzaal in Drenthe.
Zaal: Kelderke6.
E en feestzaal huren doe je voor een gezellige groep. Onze feestzaal is ruim genoeg voor 150 personen maar sfeervol genoeg voor een intiemer gezelschap. De feestzaal van t Kelderke biedt makkelijke bereikbaarheid, eigen entree, eigen toiletten, ruime bar, overdekte rokersruimte buiten en ruime parkeerplaats voor de deur.

Contacteer ons