Meer resultaten voor feestzaal huren

feestzaal huren
Feestzaal huren La Cabaña La Cabaña.
Wie in stijl en ruimte uit zijn dak wil gaan, kan bij La Cabaña in Tilburg een feestzaal huren. De feestzaal zit achter het tapasrestaurant La Cabaña en is sfeervol ingericht, maar kan tot in de puntjes eigen worden gemaakt voor een knallend feest.
Zaalverhuur Fort33.
FORT33 beschikt over zalen met een capaciteit van 10 tot 350 personen. Oefenen met je band? Maak dan gebruik van onze oefenruimte met professionele muziek en geluidsapparatuur. Wil je meer informatie over het huren van een ruimte? Of wil je een zaal reserveren?
Feestzaal huren Monkey Town Delft. header_cave_eyes.
Denk bijvoorbeeld aan een verjaardag, een huwelijksfeest of een bedrijfsuitje. Monkey Town Delft beschikt over 2 grote feestzalen, de serres. Beide zalen zijn geschikt tot ongeveer 80 personen. Wilt u meer gasten uitnodigen, dan is het mogelijk om hier 1 grote feestzaal van te maken.
Feestzaal huren Villa Flora beschikt over diverse zalen.
Let op: JavaScript is benodigd voor deze inhoud. Feestzaal huren geschikt voor gezelschappen vanaf 150 personen. Floriade IV is uitermate geschikt voor gezelschappen vanaf 150 personen.: Feestzaal huren, Floriade IV is een combinatie van Floriade II en Floriade III met dansvloer en 2 barren waaruit de drankjes worden geserveerd.
Huur een zaal voor presentatie, feest of bruiloft Hotel Restaurant Villa Nova.
Personeelsfeest, teamuitjes of teambuilding. Wij verzorgen het graag voor u. En of het nu om een kop koffie, drankje en een hapje of een uitgebreid warm en koud buffet gaat; er is veel mogelijk! desgewenst in combinatie met een leuke sportieve?
Zaal huren vergaderen Van der Valk Hotel Restaurant Hilversum De Witte Bergen A1.
DVD speler 4000., Indien u extra apparatuur nodig heeft dan huren wij dit graag extra voor u in. Daarvoor werken wij samen met Smulders Audiovisueel in Amersfoort. Borrelarrangementen en bittergarnituren. Om uw vergadering sfeervol af te sluiten hebben we borrelarrangementen en bittergarnituren samengesteld die u in onze gezellige Orchideebar kunt nuttigen.
Feestzaal huren The Partyfactory Udenhout.
Laat u terugbellen! Home Over ons Zaal huren. Een van de mooiste zalen van Udenhout voor maximaal 165 personen is ook los te huur. U kunt dan tot maximaal 01.00 uur s nachts door feesten en alles zelf managen. Al onze zalen zijn voorzien van geluid en licht apparatuur.
Feestzaal huren in de Bommelerwaard Feest, vergaderen en trouwen! Partycentrum Gambora. Feestzaal huren in de Bommelerwaard, Zaltbommel, Gameren, Nieuwaal, Bruchem of in Kerkwijk.
Feestzaal huren in de Bommelerwaard, Zaltbommel, Gameren, Nieuwaal, Bruchem of in Kerkwijk. Zaal huren in B ommelerwaard, Zaltbommel, Gameren, Nieuwaal, Bruchem of in Kerkwijk. Stop met zoeken en kom lang in de Gambora. Wij hebben de feestzaal die u zoekt om te huren.
Leuke locaties door heel nederland.
Hierdoor krijg je als klant altijd het beste aanbod. Locaties huren: voordelige zaalverhuur, feestlocatie en vergaderlocatie arrangementen. Locaties zijn er in alle soorten en maten. Feestlocaties, vergaderlocaties, trouwlocaties of andere thema's' zijn er te vinden in het hele land. Welkom op de website van wateenlocatie.nl.
Feestzaal huren? De Parel Sports Events BV Fijnaart.
De Parel beschikt over een groot aantal feestzalen van verschillende omvang. Van gezellige familie bijeenkomst tot imposant bedrijfsfeest tot wel 3000 gasten. Dit kan full service maar u kunt ook feesten organiseren met uw eigen catering, decoratie en techniek. Meer informatie over het huren van feestzalen met eigen catering vindt u hier.
Feestzaal huren Brasserie Zuiderzoet.
De zaal is gloednieuw en voorzien van alle moderne faciliteiten. Onze feestzaal huren. Voor feesten heeft de Zuiderzoetzaal een maximum capaciteit van 200 personen. Voor kleinere groepen kan de zaal worden opgesplitst, waardoor er twee zalen met een capaciteit van 100 personen gecreëerd worden.
Vind zaal te huur op Marktplaats.nl.
Unieke oldtimer mobiele DJ bus te huur als podium voor DJ's. Mobiele dj booth bus huren? De tofste dj bus/dj booth van nl, van dj school utrecht, get hy on our supply! Veel mensen denken dat het een dj brandweerwagen is, maar het is een oude hoogwerker, een citroën hy, van de elektriciteitsmaatschappij uit frankrijk! De dj bus is te vinden op de site gethy.nl., DJ Bus te huur. Zaal te huur. Middenweg 133a heerhugowaard heeft een lege zaal te huur.

Contacteer ons