Meer resultaten voor feestzaal amsterdam

feestzaal amsterdam
Zaaltje Te Huur Zaaltje huren/verhuren in!
The Spot zaalverhuur Amsterdam The Spot.
Ik heb hier mijn verjaardag gevierden ik was aangenaam verrast, de prijzen zijn goed betaalbaar ik had de drank uitkoop optie, en die was 1950, p.p. voor 4 uur onbeperkt drinken en alles was tot in de puntjes verzorgt. Gertjan v/d m. Ons trouw feest gegeven daar en het was fantastisch? Leuke feestzaal, vriendelijk personeel.
Zaalverhuur De Hortus.
De bijzondere ruimtes in de Hortus zijn ook te huur voor privé partijen, of bruikbaar als decor voor bruidsreportages of foto/filmshoots. De Hortus maakt onderscheidt tussen gelegenheidsfotografie bruiloften, ve. Plantage Middenlaan 2A. Dit iframe bevat de vereiste logica om Ajax aangedreven Gravity Forms te verwerken.
Trouwlocatie, receptie of feestzaal, Mijdrecht nabij Vinkeveen, Schiphol, Amsterdam en Utrecht. Restaurant Meesters.
ontdek onze zalen. Ben jij al Fan van. DAAR MAKEN WE EEN FEEST VAN. De faciliteiten van ons hotel, onze salons, ons grand café restaurant en onze professionele, vriendelijke medewerkers dragen ertoe bij dat elke festiviteit een echt feest wordt.
Uitgebreid zoeken Trouwen: Zoek jouw zaal, kasteel, partycentrum, feestzaal, feestlocatie voor jouw huwelijk. Top Trouwlocaties.
Trouwfeest locaties Amersfoort. Trouwfeest locaties Utrecht. Trouwfeest locaties Zeeland. Huwelijk feest per regio. Huwelijk feest locaties. Huwelijk feest locaties Amsterdam. Huwelijk feest locaties Rotterdam. Huwelijk feest locaties Gelderland. Huwelijk feest locaties Delft. Huwelijk feest locaties Den Haag. Huwelijk feest locaties Amersfoort.
Zaal huren Amsterdam Zuidpool.
Ook de gastronomische ervaring kunnen we hierop toesnijden, zo kunt u kiezen uit ons grote assortiment hapjes maar u kunt ook kiezen voor een menu op maat. Alles is mogelijk! Zuidpool zaalverhuur Amsterdam is gevestigd op een zeer goed bereikbare locatie, namelijk tussen RAI Amsterdam en het Beatrixpark.
Zaalverhuur Muziekwijk Almere-Buiten Almere-Haven Stedenwijk VVC.
We hebben 1 kleine feestzaal geschikt voor maximaal 40 personen tot een grote feestzaal tot 120 personen. Alle feestzalen zijn uitgerust met een geluidsinstallatie. Feestzaal met of zonder bediening te huur. een feestzaal kan u bij ons huren per uur, dit is mogelijk vanaf 10000, per uur.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Zaal huren Amsterdam Strandzuid Amsterdam Events en Restaurant.
Hoewel u midden in de prachtige hoofdstad Amsterdam bent, bij een pand achter de RAI Amsterdam, waant u zichzelf toch op een tropische locatie. Even weg in eigen land! Wilt u een zaal huren in Amsterdam? Dan is Strandzuid een prachtige locatie.
Zaalverhuur Amsterdam Voor kleine en grote groepen Silverstone.
De Middeleeuwse Ridderzaal kan gebruikt worden als restaurant met maximaal 120 zitplaatsen of als feestzaal voor 300 personen. Deze zaal brengt je weer even terug naar vroeger. De sfeer is precies zoals in die tijd. Daarmee is het een perfecte feestlocatie in Amsterdam en omgeving voor grote groepen.
Feestzalen in Amsterdam Check eventplanner.nl.
Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte feestzaal! Huur een feestzaal in Amsterdam. Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een feestzaal in Amsterdam.
MM Plaza.
Achter MM Plaza staat een team van drie ervaren organisatoren. Kiest u voor onze evenementenlocatie in Amsterdam, dan krijgt u er een waardevol klankboord bij. We zorgen in elk geval dat u niets over het hoofd ziet. En als u dat wenst, helpen we graag met het uitwerken van uw idee en organiseren van uw event.

Contacteer ons