Zoeken naar zalen te huur

zalen te huur
Zaalverhuur The Movies Dordrecht.
De 4 zalen van Cinema The Movies zijn te huur op weekdagen in de ochtend en middaguren tot ca. Voor besloten filmvoorstellingen of wanneer film een verrijking oplevert van een lezing, jaarvergadering, trainingssessie etc. ontvangen we je gastvrij en sfeervol.
Zaalverhuur Springhaver.
Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van het Louis Hartlooper Complex. Bent u op zoek naar een mooie zaal voor een filmpremière of besloten filmvertoning? Of een plek om gezellig te vergaderen/borrelen? Het Springhaver Theater heeft diverse sfeervolle ruimtes te huur voor groepen tot aan 96 personen.
Zaalverhuur Nederland? Vind het op DNLS.
Laat u inspireren door de romantische trouwlocaties die wij te bieden hebben. Ook voor een vergadering of een congres bieden wij locaties voor zaalverhuur in Nederland. De locaties op DNLS zijn zorgvuldig geselecteerd en staan garant voor een succesvolle bijeenkomst. Bij het zoeken naar een locatie voor zaalverhuur in Nederland kunt u specifieke wensen invullen als aantal personen en aantal benodigde zalen.
Zalenverhuur De Scheg.
Sportbedrijf Deventer exploiteert en beheert naast Sport en Belevingscentrum De Scheg diverse sportaccommodaties binnen de gemeente Deventer. Het is mogelijk zalen en accommodaties te huren. Zie hieronder het overzicht van alle accommodaties. De sporthallen en gymzalen zijn overdag in gebruik door scholen en s avonds door sportverenigingen.
DE STER: zalenverhuur.
Overdag worden de speelzalen gebruikt als gymlokaal voor peuters en kleuters, maar deze zalen lenen zich ook uitstekend voor danssporten, yoga en balloze sporten. Zaal A heeft een klimrek in de zaal, een aantal zachte matten en twee kasten. Deze is 73m2 groot, maar is uit te breiden door de scheidingswand weg te halen naar 151m2.
Zalen.
Met deze informatie kan de gratis website dan weer een vergoeding krijgen. In het dorpshuis De Neng zijn diverse zalen te huur geschikt voor allerlei doeleinden.: De Slaag en Zevenhuizen zijn beide kleine zalen op de eerste verdieping lift aanwezig.
Verhuur Geesterhage.
Voor meer uitgebreide informatie of het huren van een bedrijfsruimte, neem dan contact met ons op.: Telefoon: 0251 65 0324. Als onze ruimtes en zalen zijn te huur per dagdeel of per uur. Wij hanteren hierbij zowel een maatschappelijk als een commercieel tarief.
Zaal huren Groningen Congrescentrum Hanze Plaza.
Bij Hanza plaza kunt u naast de verschillende zalen gebruik maken van professionele catering. De catering wordt verzorgd door Beijk Catering, een bekende naam in de stad. Beijk Catering biedt verschillende arrangementen die aansluiten bij iedere gelegenheid. Te huur in Hanze Plaza Groningen.:
Feestzaal te huur in Noord-Brabant Gouden Leeuw Terheijden.
Dan kunnen wij u zeker helpen. Wij hebben meerdere bijzondere zalen te huur voor uw bedrijfsuitje, bruiloft, verjaardag of themafeest. Voor elk feest kunnen wij zorgen voor een perfecte zaalinrichting of het nu gaat om een zaal voor 30 of 250 personen en dat voor aantrekkelijke prijzen.
zaalverhuur Bartholomeus in de wijk.
Of een meeting op een bijzondere locatie met de nieuw binnen te halen klant. U zult verrast staan van de ambiance, de bediening en de kwaliteit terwijl u ongemerkt bijdraagt aan een betere samenleving. Het idee van de zalen; UvoorU.
Zaalverhuur.
Stadhouderslaan 121 010 426 8536 website. Tennispark van Vliet is gelegen in de mooie groene omgeving van het Julianapark te Schiedam. Het park telt zeven verlichte gravelbanen, een bijzonder mooie nieuwe kantine en een gezellig terras. Theater aan de Schie Zaalverhuur.
Verhuur Tolhuistuin.
In Amsterdam-Noord, aan de oevers van het IJ, recht tegenover Amsterdam Centraal Station zijn wij gevestigd in de voormalige bedrijfspanden van de Koninklijke Shell. Binnen ons Paviljoen, de voormalige bedrijfskantine van de Koninklijke Shell, zijn verschillende zalen te huur. Ze worden gebruikt voor evenementen, bijeenkomsten, seminars, presentaties, festivals, feesten en optredens.

Contacteer ons