Meer resultaten voor zalen te huur

zalen te huur
Verschillende soorten zalen te huur bij Cultuurcentrum De Griffioen.
Meer informatie Overige zalen. Meer informatie Plein. Meer informatie Muziekkamers. Meer informatie Popruimtes. Cursusgebouw, begane grond. Cursusgebouw, eerste etage. Cultuur maak je mee. Uilenstede 106, 1183 AM Amstelveen. Griffioen werkt samen met. Ga direct naar. Alle soorten cursussen. Route en openingstijden. Inloggen in uw account. Uw gebruikersnaam Uw wachtwoord Log in. Maak een gratis account aan om makkelijk te bestellen, uw adresgegevens te beheren en tickets af te drukken.
zaalverhuur Bartholomeus in de wijk.
Of een meeting op een bijzondere locatie met de nieuw binnen te halen klant. U zult verrast staan van de ambiance, de bediening en de kwaliteit terwijl u ongemerkt bijdraagt aan een betere samenleving. Het idee van de zalen; UvoorU.
Zaalverhuur.
Stadhouderslaan 121 010 426 8536 website. Tennispark van Vliet is gelegen in de mooie groene omgeving van het Julianapark te Schiedam. Het park telt zeven verlichte gravelbanen, een bijzonder mooie nieuwe kantine en een gezellig terras. Theater aan de Schie Zaalverhuur.
Verhuur Tolhuistuin.
In Amsterdam-Noord, aan de oevers van het IJ, recht tegenover Amsterdam Centraal Station zijn wij gevestigd in de voormalige bedrijfspanden van de Koninklijke Shell. Binnen ons Paviljoen, de voormalige bedrijfskantine van de Koninklijke Shell, zijn verschillende zalen te huur. Ze worden gebruikt voor evenementen, bijeenkomsten, seminars, presentaties, festivals, feesten en optredens.
Zaalverhuur Velp Zaal huren Kastanjelaan13 Evenementenlocatie.
Kastanjelaan13 biedt multifunctionele zalen voor alle zaalverhuur. Kastanjelaan13 biedt ruimte aan elke bijeenkomst variƫrend tussen groepen van 5 tot 500 personen. Er zijn meer dan 6 ruimtes te gebruiken die op verschillende wijzen inzetbaar zijn. Daarnaast is er een sfeervol terras en een dakterras aanwezig!
Zaal huren bij conferentiecentrum Eindhoven.
De innovatieve en open uitstraling van het conferentiecentrum van de High Tech Campus Eindhoven sluit naadloos aan bij uw business event. De te huren zalen van het conferentiecentrum zijn instap klaar, maar kunnen ook aangepast worden aan de wensen van uw sprekers en publiek.
Zalenverhuur.
In onze zalen ziet u dit terug door het gebruik van duurzame koffie en thee. Bij onze lunches wordt standaard duurzaam fruit, duurzame melk en duurzame vruchtensappen aangeboden. Indien gewenst bestaat de mogelijkheid om de gehele lunch duurzaam aan te bieden.
Zaalverhuur Sportcentrum De Bloemen.
Sportcentrum De Bloemen heeft verschillende soorten zalen die te huur zijn. Meditatiezaal voor o.a. taichi, yoga etc. Zaal voor cursussen, workshops. Voor meer informatie of reserveren van een zaal kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen aan de hand van uw informatie de juiste zaal adviseren.
Zaalverhuur.
ZB is centraal gelegen en goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Adres en parkeerinformatie. Zalen zijn te huur op.: Maandag tot en met vrijdag: 09.00 23.00 uur. Zaterdag: 09.00 17.30 uur. Al onze zalen worden verhuurd per dagdeel.:
Verhuur Bibliotheek Rotterdam.
Huur Studio Blaak. Mediawijzer in de bieb. Cursussen op het gebied van mediawijsheid. Ouders en opvoeders. Lid worden instellingsabonnement. Goed lezen goed leren. Gratis online cursussen. Inschrijfformulier inspiratiebijeenkomst Kinderboekenweek 2017. Left right left. Right left right. Internet en printen in de bieb. Bedank vrijwilligers kinderboekenweekfeest. Over Bibliotheek Rotterdam. Stagelopen bij Bibliotheek Rotterdam. Directie en Raad van Toezicht. Bedankt voor uw aanmelding. Week van de Mediawijsheid. Online lid worden. Studeren en werken in de bibliotheek. Stadsgedichten 2017 en 2018. Aanmeldformulier Conferentie Digitale Geletterdheid. Bedankt aanmelding conferentie digitale geletterdheid. Conferentie Digitale Geletterdheid. Zalen en tarieven.
Zaal huren Nieuwe Energie Leiden.
Meer ruimte nodig? Zalen combineren is ook mogelijk! Zaalverhuur is maatwerk. Neem contact op met Lonneke om de mogelijkheden te bespreken of om meteen te reserveren. State of the art vergaderruimtes, waaronder een filmzaal. Geschikt voor zakelijke bijeenkomsten tot maximaal 150 personen.
Zaalverhuur.
Bibliotheek Hengelo Stad heeft verschillende ruimtes te huur, bijvoorbeeld voor het geven van een cursus, workshop, vergadering, lezing of presentatie. al vanaf 50 per dagdeel. 50% korting voor niet-commerciƫle instellingen. ruimtes van 10 tot 100 personen. flexibel in te delen.

Contacteer ons