Zoeken naar zalen te huur

zalen te huur
Zaal huren Roermond.
Ook wanneer u een zaal wil huren voor bijvoorbeeld een trouwerij of een andere feestelijke gebeurtenis, zijn onze zalen modern en toerijkend. We hebben namelijk zakelijk ingerichte zalen te huur, maar ook een zaal met een podium en muziekinstallatie huren is geen enkele moeite.
Zaal huren Feestzaal, Trouwlocatie, Vergaderzaal voor familiefeest, bruiloft en vergadering.
Toplocaties en zalen te huur. Zaalverhuur voor feesten, congressen, vergaderingen, bruiloften en bijeenkomsten. Bekijk de meest populaire zalen van juli.: Park Plaza Amsterdam Airport. Het grootste conferentiehotel in de buurt van Amsterdam Schiphol Airport met grote vergaderzalen voor onder andere het lanceren van nieuwe producten, recepties, bedrijfsfeesten en bruiloften.
EIGENTIJDSERF Zaal huren, Zalen huren, Zaalverhuur.
Dan zijn er in de omgeving diverse mogelijkheden voor een actieve of ontspannende break. Struinen over de heide, inspiratie opdoen in een boomhut of het drijven van schapen om iemand in zijn eigen communicatiespiegel te laten kijken. 11 zalen te huur.
Verschillende soorten zalen te huur bij Cultuurcentrum De Griffioen.
Meer informatie Overige zalen. Meer informatie Plein. Meer informatie Muziekkamers. Meer informatie Popruimtes. Cursusgebouw, begane grond. Cursusgebouw, eerste etage. Cultuur maak je mee. Uilenstede 106, 1183 AM Amstelveen. Griffioen werkt samen met. Ga direct naar. Alle soorten cursussen. Route en openingstijden. Inloggen in uw account. Uw gebruikersnaam Uw wachtwoord Log in. Maak een gratis account aan om makkelijk te bestellen, uw adresgegevens te beheren en tickets af te drukken.
Zaalverhuur Rotterdam Zaal huren Locaties.nl.
Zoekresultaten 1-25 van 251. Zalen in Rotterdam voor feesten, recepties en borrels vindt u op Locaties.nl. Bekijk, vergelijk en vind gemakkelijk de juiste zaal voor uw feest en huur de gewenste zaal. Locaties.nl helpt u om snel en gemakkelijk een geschikte zaal te vinden.
Is het mogelijk een zaal te huren in Het Eemhuis?
Is het mogelijk een zaal te huren in Het Eemhuis? Ja, dat kan. Wie een unieke, spraakmakende, centraal gelegen locatie in Amersfoort zoekt, is bij het Eemhuis aan het juiste adres. Er zijn heel diverse ruimtes te huur. Klik hier voor de mogelijkheden.
Vind zaal te huur op Marktplaats.nl.
ruimte te huur. Heel Marktplaats 9 resultaten voor zaal te huur. Groep en Rubriek. Diensten en Vakmensen. Verhuur Zalen en Feestlocaties 8. Hobby en Vrije tijd. Feestartikelen Verhuur 1. Zo goed als nieuw 0. Een week 0. Advertenties gerelateerd aan zaal te huur.
Zalen Verhuur De Skâns.
Het activiteitencentrum is alleen s avonds en in het weekend te huur. Capaciteit: 30 personen. Zaal 4 Begane grond. Deze vergaderruimte is gesitueerd op de begane grond van De Skâns. Een kleine zaal met vaste tafelopstelling voor maximaal 12 personen. Zaal 1 1e Etage. Deze zaal heeft een vaste tafelopstelling en is geschikt voor maximaal 10 personen. Zaal 2 1e Etage. Een ruime zaal. Kan ingericht worden als vergaderzaal, cursusruimte of oefenruimte voor bijvoorbeeld toneelgroepen of koren. Capaciteit: 35 personen. Afmeting: 55 m2. Zaal 3 1e etage. Zaal 3 1e etage. Een ruime zaal. Kan ingericht worden als vergaderzaal, cursusruimte of oefenruimte voor bijvoorbeeld toneelgroepen of koren. Capaciteit: 35 personen. per ruimte in te huren en prijzen op aanvraag. Mobiele geluidset incl. Mengpaneel, CD Spelers, Draadloze microfoons, geluidboxen Beamer en Scherm. Podiumdelen 1 x 2 meter. Gratis wifi in het hele gebouw. Plattegrond zalen de Skâns.
Zaalverhuur in Amsterdam nodig? Alle soorten zalen huur je via meetings.nl.
We kunnen je ook helpen met het vinden van zalen die te huur zijn voor lezingen, workshops, trainingen of vergaderingen. Meetings.nl is er om het jou makkelijk te maken om een unieke locatie te vinden. Hier vind je een overzicht van al onze smaakvol ingerichte zalen in Amsterdam.
Zaalverhuur The Spot.
Zaalverhuur op een toplocatie! Bent u opzoek naar een zaal om een feest te geven in het midden van Nederland? The Spot gevestigd in Bussum heeft een zaal die geschikt is voor elk soort feest. Of u nou de zaal wil huren voor een trouwerij, een verjaardagsfeest of bijvoorbeeld een personeelsfeest, onze zaal is daar voor geschikt.

Contacteer ons