Zoeken naar zaalverhuur hilversum

zaalverhuur hilversum
Vue Cinemas.
Bent u op zoek naar een kleine fijne zaal of een mooie zaal voor grote groepen. Bij Vue kan het allemaal en door de Stadium Seating van onze heerlijk comfortabele stoelen heeft iedereen in de zaal altijd goed zicht op het scherm.
Groepslessen Van Hellemond Sport Hilversum Industria.
Uitdagingen aangaan en grenzen herkennen. Kun jij rekening houden met een ander? Hoi, Ik ben Ruben. Lees meer Meer nieuws. van Hellemond App. Hilversum Zuid Johan de Wittstraat 40 1215 GX Hilversum 035 621 73 59 info@hellemond.nl. Johan de Wittstraat 40.
Congrescentrum-Landgoed Zonnestraal, Hilversum.
Tussen Hilversum en Loosdrecht ligt Landgoed Zonnestraal, een prachtig landgoed omgeven door 120 hectare bos. Het landschap is adembenemend, ieder seizoen opnieuw. Temidden van deze prachtige natuur ligt het voormalige sanatorium Zonnestraal uit 1928, een schitterend hagelwit complex van de beroemde architect Jan Duiker.
Drakenburg Home drakenburg.nl.
Kijk hier voor de ondersteuning van uw unieke momenten. Vanuit Hilversum stuurt de navigatie u soms naar de onverharde, ontoegankelijke Dr. Wanneer u doorrijdt richting Baarn en links af, de N221 op slaat, zal uw navigatie u vanzelf een alternatief naar de verharde Dr.
Gooiland Hilversum Feestlocatie Hilversum leukefeesten.nl.
Midden in t Gooi ligt de bruisende feestlocatie Gooiland. Het is wat ons betreft één van de meest eigentijdse gebouwen van Hilversum voor een uniek bedrijfsevenement of personeelsfeest. Evenementenlocatie Gooiland kenmerkt zich door haar unieke stijl en monumentale status gelegen in hartje Hilversum.
Filmtheater Hilversum Zaalverhuur.
Zaalverhuur voor privévoorstellingen. Buiten onze reguliere openingstijden is het, onder bepaalde voorwaarden, mogelijk om onze zalen te huren voor een privévoorstelling. In de praktijk betekent dit dat er mogelijkheden zijn voor doordeweekse ochtenden tussen 9.00 en 13.00 uur. Voor meer info kunt u contact opnemen via info@filmtheaterhilversum.nl. Kinderfeestjes in het FTH. Wil je een kinderfeestje vieren in het Filmtheater? Dat kan bij alle kinderfilms uit ons lopende programma! We hebben een all-inclusive kinderkaartje voor 850, euro. Daarvoor krijgt elk kind: toegang tot de film, een drankje naar keuze, een zakje snoep en een cadeautje in de pauze. Ouders/begeleiders betalen 650, euro voor alleen het toegangskaartje. Reserveren is noodzakelijk op 035 6235466 vermeld altijd bij de reservering dat het om een kinderfeestje gaat. Het kinderfeestje kan vanaf 6 kinderen! Picl onze online filmzaal. 1211 DR Hilversum.
Dr. Laura Zaal Velthuis kliniek.
Plastisch chirurg Amsterdam / Hilversum. BIG registratienummer: 69051618001 Behandelingen: Borstvergroting, Borstverkleining, Borstlift, Buikwandcorrectie, Schaamlipcorrectie, Liposuctie, Ooglidcorrectie Toon alles. Velthuis kliniek staat garant voor kwaliteit en persoonlijke aandacht. Essentiele ingrediënten voor dr. Ik vind het belangrijk om elke cliënt persoonlijke aandacht te geven en goed en realistisch voor te lichten.
Verhuur theater ruimten.
Denk aan je verjaardag, afsluiting van het tennisseizoen, vrienden vriendinnen netwerkclubs. Ook scholen die hun uitvoering wel eens op een andere locatie willen laten zien dan in de gymzaal kunnen hun hart ophalen in het theater. Verhuur overige ruimtes Bibliotheek Hilversum.
Openingstijden Plieger Toonzaal Hilversum Nieuwe Havenweg 51 in Hilversum.
die het meest in de buurt ligt van de aan de Nieuwe Havenweg 51 is de Technoline Hilversum B.V. aan de Nieuwe Havenweg 13. Meer groothandel in bouwmateriaal in Hilversum Bedrijven in de buurt van Plieger Toonzaal Hilversum Nieuwe Havenweg 51 in Hilversum.
Feestzaal in Hilversum.
Op deze pagina's' tonen we je een gevarieerd overzicht van iedere feestzaal in Hilversum e.o. Van bruiloftzalen in een kasteel, boerderij, partycentrum of landgoed tot locaties op een boot, in een kerk of aan het strand. Je kunt bij iedere feestzaal in Hilversum en omstreken online een afspraak maken om de locatie te bekijken.
Danscentrum van Bommel De leukste dansschool van Hilversum.
We geven danscursussen in Latin, Ballroom en Salsa voor volwassenen, singles en scholieren en voor de sportievelingen geeft Cheryl drie keer in de week Zumba. Kom kijken en de sfeer proeven op een van onze proeflessen! Danscentrum van Bommel, toonaangevend in Hilversum sinds 1938.
Ruimtes Evenementenlocatie Gooiland.
Locatie Gooiland bevindt zich op loopafstand vanaf het centraal station van Hilversum.: Emmastraat 2, 1211NG Hilversum. Congreslocatie Midden Nederland. Evenementenlocatie Midden Nederland. Vergaderlocatie Midden Nederland. Zaalverhuur Midden Nederland. Gooilandevents 2018 Menu. De waardering van Gooilandevents op Facebook is 4 uit 5 gebaseerd op 248 beoordelingen.

Contacteer ons