Meer resultaten voor zaal huren amsterdam eigen drank

zaal huren amsterdam eigen drank
DS Games Accessoires Mario DS.
Vind jij poolen ook zo leuk maar heb je geen zin om bakken met geld uit te geven aan een eigen pooltafel of om elke dag naar je lokale kroeg te wandelen? Dan is dit misschien wel de oplossing voor jou!
Drank en horecavergunning vergunningen horeca Meester Advocaten.
Dit kan met name een rol spelen bij situaties waarin gebouwen/zalen met een ander hoofddoel incidenteel worden gebruikt voor diners of recepties, bijvoorbeeld bij musea en dergelijke. wetten.overheid.nl zoek op trefwoord: drank. Meer over Drank en Horecavergunningen. gebiedsgerichte informatie Amsterdam.
Unieke feestlocatie Amsterdam voor 10 tot 10.000 personen.
Pand 41 is een intieme feestlocatie, welke mooi uitzicht heeft op het Noordzee kanaal van Amsterdam. Pand 43 Event Area is een feestlocatie, waar je met 550 personen een gezellig bedrijfsfeest, receptie of jubileum feest kunt vieren. Bent u opzoek naar een grotere feestlocatie, dan biedt Hal 1 Black box vele mogelijkheden. Deze locatie is 6000 m2 en multifunctioneel inzetbaar. Catering op de feestlocatie. Voor de catering voor uw feest kunt u terecht bij ons cateringlabel, Taets Kitchen. Ook kunnen wij andere faciliteiten verzorgen op uw feest, zoals bijvoorbeeld inrichting en schoonmaak. Echter bent u vrij om ook uw eigen leveranciers mee te brengen naar onze feestlocatie.
Boot Huren Amsterdam boten verhuur, huur sloepen en salonboten.
Ook mogelijkheid buiten achter op het dek te staan. Aangename bediening, enthousiaste vriendelijke schipper met kennis van zaken. 020 624 76 35. Boot Huren Amsterdam. Bij ons werken. Boot Huren Amsterdam. wordt beheerd door. Amsterdam Boats B.V. 1019 AT, Amsterdam.
Extranet Extranet Universiteit van Amsterdam. icon-alert-error. icon-arrow-left. icon-arrow-right. icon-arrow-top. icon-arrow-up. icon-calendar-source. icon-checkmark. icon-close. icon-download. icon-
Jump to the footer. Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser! Universiteit van Amsterdam. Zoek binnen de UvA website. Search EN uva.nl. Voor bezoekers met een OvU-account, gepensioneerden, gasten, leveranciers en overige relaties van de UvA.
UNDERCURRENT EVENEMENTENLOCATIE.
UNIEKE, MULTIFUNCTIONELE LOCATIE OP HET IJ. Uitkijkend over de skyline van Amsterdam, op één van de mooiste plekjes op het water, ligt Undercurrent. Aan de kade van het bruisende voormalige NDSM terrein ligt dit schitterende pand dat met een groot terras op het water een absolute blikvanger is. Het gebouw bestaat uit twee zalen die met elkaar verbonden zijn. De glazen gevel van de grote zaal 500 m2 grenst aan het IJ en is bepalend voor het karakter van het gebouw. De kleine zaal 105 m2, het voormalig auditorium is een stuk intiemer. De uitstraling is modern en robuust maar kan door de minimalistische, industriële inrichting makkelijk naar eigen smaak worden ingericht. Kortom; zonder vast te zitten aan meubilair, decor of een food cateraar staat Undercurrent voor evenementen op maat, ieder event kan geheel naar eigen wens en smaak worden ingevuld. Alles is mogelijk. TV // COMMERCIAL. DINER RONDE TAFELS. DINER LANGE TAFEL. CONGRES // SEMINAR. FESTIVALS // FEESTEN. Undercurrent hanteert een tailor-made evenementen beleid en is daarom een food cater vrije locatie. Drank wordt door Undercurrent zelf verzorgd.
The Spot zaalverhuur Amsterdam The Spot.
De zaal is geschikt voor elk soort feest, bijvoorbeeld.; Het is bij ons mogelijk om de zaal te huren voor de gehele dag of een avond en kunt u na overleg tot de vroege uurtjes door feesten. Zaalverhuur Amsterdam op maat noemen wij dat, alles is bespreekbaar en na overleg vaak mogelijk. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw feest? Vraag vrijblijvend een offerte aan, of neem telefonisch op per e-mail contact met ons op. Bekijk de mogelijkheden of. Vraag een offerte aan. Mogelijkheden zaalverhuur Amsterdam. Bij de The Spot vinden wij het erg belangrijk dat we aan uw wensen kunnen voldoen. Wij denken graag met u mee en zijn erg flexibel. Wij proberen u dan ook een compleet plaatje aan te bieden. Denk bijvoorbeeld aan.; Een compleet ingerichte locatie. Mooi digitaal geluid. Mogelijkheid om eigen fotos af te spelen op onze schermen.
Volkshotel General Information House Rules.
Je kunt een Volkshotelfiets huren, deze kost de eerste dag 12 en alle volgende dagen 9. Reserveren is niet mogelijk. Co-working space Wi-Fi. Ons Wi-Fi netwerk is snel en vrij toegankelijk. Op de begane grond vind je een gratis flexwerkplek waar Amsterdammers en hotelgasten zij aan zij werken.
Vuurtoreneiland.
Vuurtoreneiland is een uniek stukje natuur in eigen stad. In een ruig landschap vind je loslopende dieren, zeldzame flora, een vervallen fort en Amsterdams enige vuurtoren. Gelegen in het Markermeer bij Durgerdam, is Vuurtoreneiland alleen per schip te bereiken. In lente en zomer eet men in het zomerrestaurant, een transparante glazen kas, beschut voor wind en regen, eten in en van de natuur. In de koudere maanden wordt er gegeten in het winterrestaurant, en zoeken we intimiteit en warmte op, met een haardvuur en een deken. Het table dhôte menu wordt bereid met regionale producten, ouderwetse ambachtelijke technieken en wordt volledig op open vuur bereid. Eten met karakter en een bijzonder verhaal. Eten bij Vuurtoreneiland is geen gewone avond uit in Amsterdam maar meer een avontuurlijke minivakantie.
Leger des Heils Vrijwilligerswerk vacatures.
De dagen en tijden zullen volgens afspraak met jou worden gemaakt. We verwachten daarom goede bereikbaarheid, dat mag. Maatje bij Leger des Heils Kampen 53-jarige vrouw. Maatje gezocht voor 53-jarige vrouw wonend in IJsselmuiden. Vrijwilliger Dagbeheerder Natuurspeeltuin Amsterdam. 8 uren per week.
Parijs: Sporen van de Romeinse tijd Tips voor je vakantie in Frankrijk.
Tenslotte gaan we aan de linkerkant van de zaal naar beneden, waarbij we door een ruimte komen die vroeger afgesloten was, waarschijnlijk met grote marmeren platen. Hier waren in de Romeinse tijd vermoedelijk een soort douches, om je af te spoelen en om de warme ruimte te scheiden van de koude zaal.
Eigenwijks Welkom bij Eigenwijks.
Zaalverhuur De Honingraat. Programma De Honingraat. Zaalverhuur HvdW de Aker. Zaalverhuur HvdW De Aker. Nieuw Sloten Nieuws. Weet jij wat je buren geloven? Je buurman of vrouw is Moslim, Hindoe, Christen of Jood. Je weet dat wel, of vermoed het.

Contacteer ons