Meer resultaten voor partycentrum noord

partycentrum noord
Partycentrum Noord Amsterdam.
1 april 2018. Activiteiten Partycentrum Noord.: De activiteiten van Partycentrum Noord vinden onder andere plaats in de branche: Cafés. Deze branche heeft als hoofdcategorie: Logies, maaltijd en drankverstrekking en is in dit geval verder onderverdeeld bij: Eet en drinkgelegenheden, subcategorie Cafés.
Partycentrum Noord BV Amsterdam.
Openbare publicaties over Partycentrum Noord BV. De Kamer van Koophandel heeft recent in de Staatscourant de volgende twee mededelingen openbaar gepubliceerd over Partycentrum Noord BV.: 2018-03-14: Ontbinding: Op 1-1-2018 is Partycentrum Noord B.V. ontbonden door Besluit van de algemene vergadering/stichtingsbestuur.
Partycentrum Noord-Brabant Partycentrum Noord-BrabantPartycentrum Noord-Brabant Bedrijfsfeesten, themafeesten en trouwerijen.
Woont u in de provincie Noord-Brabant en bent u opzoek naar een partycentrum voor een bedrijfsfeest, trouwerij, zakelijke bijeenkomst, themafeest of bedrijfsborrel? Kom dan naar Partycentrum Noord-Brabant! Dé perfecte locatie voor iedere gelegenheid. Partycentrum Noord-Brabant is een geschikte locatie voor iedere gelegenheid en beschikt over een gezellige zaal van 200 vierkante meter, die ruimte biedt aan 10 tot 250 personen.
goedkope feestlocatie amsterdam feestlocatie partycentrum noord.
Partycentrum Noord is uw vertrekpunt naar een onvergetelijke droombruiloft. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen en bieden wij u graag, uiteraard geheel vrijblijvend, de gelegenheid tot bezichtiging van ons congres partycentrum en bespreken van de details voor het evenement.
Partycentrum-noord Amsterdam Startpagina Facebook.
Het is geen 1 april grap, Het is wel Partycentrum Traiteur Noord. Partycentrum-noord Amsterdam heeft zijn/haar bericht gedeeld trots. Parkeer probleem is opgelost. NOORD IS HEEL ERG BLIJ, De betaalde parkeren is teruggedraaid van 23.00 uur naar 19.00 uur zie beslissing van gemeente Amsterdam.
Partycentrum Noord tt. Vasumweg 20, Noord, Amsterdam, Noord-Holland Telefoonnummer Yelp.
Beter dan dit wordt het niet! Hey daar, trendsetter! Je zou de eerste kunnen zijn die een review schrijft voor Partycentrum Noord. Is dit jouw bedrijf? Na het claimen van je bedrijfspagina kan je.: Rechtstreeks de gegevens van je bedrijf bewerken.
Partycentrum Noord in Amsterdam MarokkaanseJurken.nl.
Over Partycentrum Noord. Of u nou een vergadering, een bedrijfsfeest of een verjaardag organiseert, een goede locatie is het halve werk. Daarom vertellen wij u graag wat wij kunnen betekenen voor u. Voor de verandering eens buiten de deur vergaderen? Vraag eens naar de mogelijkheden bij Partycentrum Noord.
VEBAN.
PartyCentrum Noord BV. de heer M. TT Vasumweg 20-22. 1033 SC Amsterdam. TT Vasumweg 20-22. 1033 SC Amsterdam. Filter het nieuws op.: Zoek een VEBAN lid. Selecteer een branche. Advocaten en notarissen. Detailhandel en groothandel. Gezondheidszorg en welzijn. Horeca en food.
Partycentra in Noord Holland Top Trouwlocaties.
Landelijk gelegen in Noord Holland. Net over de grens in Noord Holland. Terras in Noord Holland. Tuin in Noord Holland. Diner in Noord Holland. Buiten trouwen in Noord Holland. Partycentra in Groningen. Partycentra in Zeeland. Partycentra in Gelderland. Partycentra in Zuid Holland.
Partycentrum Noord in Amsterdam Café Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Bent u bedrijfseigenaar? Meld u gratis aan. Kaartweergave Partycentrum Noord Amsterdam. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Geef als eerste een beoordeling aan Partycentrum Noord in Amsterdam. Gerelateerde bedrijven Partycentrum Noord Amsterdam. De Passage Restaurant.
Noord Holland Partycentrum en feestzalen voor je bruiloft feestlocaties.
Vindt hier in je regio de mooiste feestlocatie's' en partycentrum voor je bruiloft of feest in Noord Holland. Een veelzijdig partycentrum, een schitterende accomodatie De zaal biedt uitzicht op de oude watermolen, Medemblik. Partycentrum met de mogelijkheid totmiddeleeuwse aankleding van de zaal.
Partycentrum Noord Amsterdam.
Kortom, wat decoratie betreft: Sky is the limit, dus maak u wensen en dromen kenbaar en wij maken het werkelijkheid. Partycentrum Noord is uw vertrekpunt naar een onvergetelijke droombruiloft. Decoratie Keuken Zaal. Partycentrum Noord is uw vertrekpunt naar een onvergetelijke droombruiloft.

Contacteer ons