Op zoek naar kantine huren?

kantine huren
Intac.nl.
De kosten voor het huren van de sociëteit zijn 150, dit is inclusief het barpersoneel en schoonmaakkosten. Voor 150, heeft u dus een ideale en zeer goed bereikbare locatie aan de rand van hartje Den Haag. Neem gerust contact op met soco@intac.nl of bel naar 06 227 89 949.
Zaalverhuur Café van der Geest.
U kunt ook prima vergaderen in een zaal van café Van der Geest. Wij bieden u een uitstekende gelegenheid waarbij de huur van de zaal met alle benodigde faciliteiten zoals microfoon, beamer e.d. bij de prijs is inbegrepen. Vraag ons naar de voorwaarden.
Zaalverhuur Natuurcentrum Arnhem.
/ Groepsactiviteiten / Zaalverhuur. Huur een zaal op de boerderij. Natuurcentrum Arnhem heeft twee stadsboerderijen waar je een zaal kunt huren. Midden in de stad maar toch in landelijk omgeving! De zalen van deze boerderijen bevinden zich midden op het erf, tussen de weiden, koeien, kippen, enzovoort.
Restaurant op Camping de Oldemeyer De Oldemeyer.
Vanaf september tot en met juli kunt u één van onze zalen huren. De kleine zaal is geschikt voor ong. 50 personen en in de kantine kunnen ongeveer 120 personen. U kunt ons bellen voor meer informatie of mailen naar info@oldemeyer.nl.
www.olympiahaarlem.nl HOME. vandaag bij Olympia Haarlem.
Het zal geen open deur zijn, de belangrijkste bron van inkomsten voor iedere vereniging, dus ook van Olympia Haarlem, is de opbrengst uit de kantine omzet. Wij hebben een te kleine groep medewerkers sters om iedere zaterdag of zondag een volle bezetting achter de bar of in de keuken te hebben.
Kantine huren www.atvdemeerweg.nl.
Het huren van de kantine kost slechts 5000, per dagdeel ochtend, middag of avond, met betaling vooraf. De huurprijs is inclusief het energie en waterverbruik. Huur je de kantine meerdere keren per jaar, dan is een korting op de huurprijs bespreekbaar.
Zaal Beatrix Schiedam Dé feestzaal in de regio Rotterdam Zalenverhuur Schiedam.
Wij combineren een ontspannen sfeer met zeer aantrekkelijke prijzen en de gemakken van alle moderne voorzieningen Wifi, airco, audiovisuele hulpmiddelen, laser en lichtshows en de mogelijkheid tot een spectaculair binnenvuurwerk. Daarnaast hebben we een eigen keuken en een aparte rookruimte.
Huur kantine en bedrijfsrestaurant units bij Portakabin.
Dit wordt uitgevoerd door circa 100 externe monteurs. Voor deze mensen huren wij dus vier maal per jaar extra ruimte, namelijk een kantine en een kleedruimte. Dit is het vijfde jaar achtereen dat wij daarvoor een beroep doen op Portakabin.
Gebruik Kantine VV Tuinwijck.
alle afval zelf meenemen. kosten zijn 40, van april t/m september en 50, van oktober t/m maart. Wil je de kantine huren dan kun je contact opnemen met Jaap en/of Sophie: jaap-sophia-meijer@outlook.com. Op de volgende data is de kantine verhuurd.:
Zoekt u een unieke locatie in Den Haag? Kantine Visafslag Feesten Trouwlocatie Vergaderen Restaurant.
Hanbalvereniging Hellas Marktplaats Accommodaties Activiteiten.
Bij verhuur voor langere tijd is het mogelijk om spullen op te slaan en een eigen wand in een deel van de kantine te gebruiken. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om de kantine incidenteel te huren, inclusief de voorzieningen.
Huur een zaal Uit Je Eigen Stad.
Huur een zaal. Uit Je Eigen Stad biedt een fantastische omgeving om een feestje te geven, een bruiloft te vieren of een andere bijeenkomst te organiseren. Vertel ons wat je zoekt, dan doen wij je een mooi aanbod. Wil je misschien een zaalttje huren?

Contacteer ons