Zoeken naar kantine huren

kantine huren
Zaal huren in Diemen Theater de Omval. Facebook. RSS. Twitter.
U heeft de keuze uit 11 verschillende zalen, van klein tot groot. Elke zaal beschikt over alle faciliteiten die u nodig heeft: draadloos internet, whiteboard, flipover en/of beamer. Vraag direct aan de rechterkant meer informatie aan of bekijk hier onze prijslijst.
Zaalverhuur Theater Walhalla.
Alle zalen van Theater Walhalla zijn ook te huur voor allerlei soorten feesten, partijen, diners, bruiloften en ga zo maar door! Door het onderstaande formulier in te vullen kunnen wij uw aanvraag in behandeling nemen. Bekijk hier de Brochure Verhuur.
zaalhuur in Overijssel De Oldemeyer.
U kunt een arrangement voor een paar uur boeken maar ook is het het mogelijk om een van de zalen te huren en zelf de catering te regelen. De kleine zaal is geschikt voor ongeveer 50 personen. Er zijn tafels met stoelen waar lekker aan gegeten kan worden. Maar ook is er ruimte om te ontspannen in de fauteuils. De openhaard zorgt voor een gezellige sfeer. U kunt aangeven of u de openhaard wel of niet aan wilt hebben. In de kantine kunnen ongeveer 120 personen.
Kantine verhuur BMX Apeldoorn.
In overleg is de kantine van BMX Apeldoorn voor leden beschikbaar voor verhuur. Voor meer informatie of boekingen: kantine@bmxapeldoorn.nl. Aanmelden voor Proeflessen? De training gaat door. Er wordt wel getraind, maar kan nog worden afgelast. De training gaat niet door.
Verhuur sporthal Zwembad De Meerkamp.
Zowel verenigingen als particulieren kunnen de sporthal zeven dagen per week huren. Kijk hier voor de tarieven. Voor meer informatie kunt u bellen met 088 8585 155 of mailen naar verhuur@sportbedrijfamstelveen.nl. De sporthal beschikt over.: Houten verende vloer van 44m x 24m standaard sporthal oppervlakte.
Beauforthuis: Dit vergeet u nooit!
Met de openslaande deuren heb je direct toegang tot het terras. De Koepel van Stoop is een oorpronkelijke theekoepel 1840, een eindje verderop in het bos. Sinds 2018 kunnen wij hem aanbieden voor kleinere gezelschappen die zeer exclusief willen werken of gezellig bijeen willen zijn.
Zaal huren Dé Plek.
Desgewenst bent u welkom om ongeveer een half uur van tevoren langs te komen om de zaal naar uw smaak in te richten. Indien u langer dan 1 maand van te voren reserveert, behouden wij ons het recht voor u een vervangende gelijkwaardige ruimte te.
Huur kantine en bedrijfsrestaurant units bij Portakabin.
Dit wordt uitgevoerd door circa 100 externe monteurs. Voor deze mensen huren wij dus vier maal per jaar extra ruimte, namelijk een kantine en een kleedruimte. Dit is het vijfde jaar achtereen dat wij daarvoor een beroep doen op Portakabin.
Events De IJ-Kantine.
Vanaf s morgens kunt u hier terecht voor een kop kof fie en ontbijt, later op de dag worden er heerlijke ambachte lijk bereide lunches en diners geserveerd. De IJ-kantine beschikt over twee aparte vergaderruimtes, de Havenkamer en de Cornelis Douweszaal.
Kantine verhuur Velocitas.
Partners van Velocitas. Club van 50. Velocitas 1 2017/2018. Adres / Contact. De kantine van Velocitas is beschikbaar voor feesten en partijen. Zoek je een mooie locatie voor een borrel, feest of bijeenkomst? Stuur dan een mailtje naar onderstaand e-mailadres.
Zaalverhuur in het Brinkhuis te Laren Gooi.
Zaal, theater en lokaal verhuur in het Brinkhuis te Laren. Voor een vergadering, training, workshop, cursus of bijeenkomst kunt u in het Brinkhuis in Laren verschillende zalen huren. Voor al deze ruimtes geldt: koffie en thee arrangementen zijn beschikbaar, net als presentatie ondersteunende middelen.
Camping Centrum Heidelust Kantine.
Het is eveneens mogelijk om de huiskamer af te huren en uw eigen feest te organiseren: de ruimte is ideaal voor familiefeesten, partijen en bruiloften. Ook zijn wij in de mogelijkheid om buffetten te maken/verzorgen. Dit doen wij ook op locatie. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Eus of Jacky op telefoonnummer 0161 411413 of een e-mail sturen naar horecaheidelust@gmail.com. Een echte familiecamping. Camping Centrum Heidelust is de ideale gezinscamping. De kinderen kunnen zich heerlijk vermaken in het zwembad of in onze speeltuin, terwijl u een kopje koffie drinkt op het terras van onze kantine.

Contacteer ons