Resultaten voor kantine huren

kantine huren
Zaal huren Monkey Town Gouda. header_cave_eyes.
Ook is het mogelijk om de speeltuin in zijn geheel af te huren. Dit kan na openingstijden van de binnenspeeltuin, ook in het weekend. De speeltuin is geschikt tot maximaal 500 personen. Huur Balzaal: 50, per uur tijdens openingstijden. Huur Balzaal: 60, per uur na openingstijden binnenspeeltuin.
Zaalverhuur Amersfoort Mariënhof Amersfoort.
Kies een ruimte die past bij het doel van uw bijeenkomst, we adviseren graag. Bij ons is het ook goed mogelijk om de hele locatie exclusief te huren voor bijvoorbeeld een beurs, feest of congres. Mariënhof Amersfoort beschikt over alle moderne faciliteiten voor elk soort evenement.
Kantinestoelen Huren Online? ALVERO Kwaliteitsproducten.
Voor iedere kantine hebben wij wel een kantinestoel in de aanbieding die je kan huren. Er zijn kantinestoelen uit kunststof of hout. Je kan er ook voor kiezen om een klapstoel te huren voor je kantine zodat ze makkelijk zijn op te ruimen om meer plaats te creëren.
Beauforthuis: Dit vergeet u nooit!
We kunnen samen kijken naar een passende ruimte voor uw gezelschap. Zondag tot donderdag sluiten we om 2 uur. Vrijdag en zaterdag hoeven de deuren pas dicht om 3uur. De kerkzaal is zeer geschikt voor presentaties en vergaderingen vanaf ca.
Zaal en kantine verhuur Kamperen op de Heuvelrug.
Zaal en kantine verhuur. Kantine en zaalverhuur. Zowel de kantine als zaal zijn dagelijks te huur voor maximaal 70 personen. Overal Wi-Fi aanwezig. Warning 2: DOMDocumentloadhttp//api.hostip.info/ip62.213.244.85: domdocument.load: failed to open stream: No route to host Error in bestand op regel 231.
Zaalverhuur.
De Miente beschikt over vijf ruimtes die u kunt huren voor gelegenheden als voorstellingen, cursussen, lezingen of andersoortige bijeenkomsten. Hieronder volgt informatie over de zalen. Voor alle informatie over zaalhuur en wat de mogelijkheden zijn kunt u terecht bij Jantje Middel.
Zaalverhuur voor feestjes en verjaardagen Cafetaria Wijnbergen.
Ons bedienend personeel verzorgt voor jou frisdrank en hapjes. Je hebt de mogelijkheid om gebruik te maken van onze muziekinstallatie of je kunt ervoor kiezen om je eigen bandje mee te nemen of in te huren om de avond spetterend te laten verlopen.
Feestlocatie verhuur en verjaardag locatie zaalverhuur Heemstede en Haarlem. Ook voor recepties en trouwlocatie RCH voetbalclub Heemstede Kom ook voetballen bij Racing Club Heemstede.
JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. De in fraai oud Engelse stijl gebouwde kantine van RCH is één van de mooiste en sfeervolste gebouwen in Heemstede en staat op ook Heemsteedse Momumentenlijst! Uitermate geschitkt voor elk verjaardagsfeestje of andere party!
Camping Centrum Heidelust Kantine.
Het is eveneens mogelijk om de huiskamer af te huren en uw eigen feest te organiseren: de ruimte is ideaal voor familiefeesten, partijen en bruiloften. Ook zijn wij in de mogelijkheid om buffetten te maken/verzorgen. Dit doen wij ook op locatie. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Eus of Jacky op telefoonnummer 0161 411413 of een e-mail sturen naar horecaheidelust@gmail.com. Een echte familiecamping. Camping Centrum Heidelust is de ideale gezinscamping. De kinderen kunnen zich heerlijk vermaken in het zwembad of in onze speeltuin, terwijl u een kopje koffie drinkt op het terras van onze kantine.
Zaalverhuur/bistro.
350 personen.Deze beschikt over een podium, geluidsinstallatie, en sfeerverlichting indien mogelijk kunnen we de zaal opdelen in 2 ruimtes. Mocht U een kleinere ruimte willen geen probleem t Haasje beschikt nog over een knusse ruimte die sfeervol is ingericht tot ca.
Zaal huren in Heerenveen.
De grote zaal, die aan 750 mensen een gerieflijke zitplaats kan bieden, is de trots van Trinitas. Het maakt niet uit of u met 10 of 60 mensen bent: de ruimte kan aangepast worden naar de grootte van uw bezoek!
Blaercom.
U kunt een zaal huren voor eenmalig gebruik of voor een korte of langere periode. U kunt ook materialen erbij huren zoals een beamer, een podium etc. Alle zaalopstellingen zijn mogelijk: U-vorm, blokvorm, theateropstelling, klaslokaal, carré of zonder stoelen of tafels.

Contacteer ons