Meer resultaten voor evenementen locaties amsterdam

evenementen locaties amsterdam
UNDERCURRENT EVENEMENTENLOCATIE.
UNIEKE, MULTIFUNCTIONELE LOCATIE OP HET IJ. Uitkijkend over de skyline van Amsterdam, op één van de mooiste plekjes op het water, ligt Undercurrent. Aan de kade van het bruisende voormalige NDSM terrein ligt dit schitterende pand dat met een groot terras op het water een absolute blikvanger is. Het gebouw bestaat uit twee zalen die met elkaar verbonden zijn. De glazen gevel van de grote zaal 500 m2 grenst aan het IJ en is bepalend voor het karakter van het gebouw. De kleine zaal 105 m2, het voormalig auditorium is een stuk intiemer. De uitstraling is modern en robuust maar kan door de minimalistische, industriële inrichting makkelijk naar eigen smaak worden ingericht. Kortom; zonder vast te zitten aan meubilair, decor of een food cateraar staat Undercurrent voor evenementen op maat, ieder event kan geheel naar eigen wens en smaak worden ingevuld.
DOCKS het imposante schip voor zakelijke evenementen.
Of het nu gaat om een productlancering in Amsterdam, een seminar in Rotterdam of een walking dinner inclusief borrel in Utrecht. DOCKS is dankzij de multifunctionele indeling geschikt voor alle soorten evenementen.: Congressen en vergaderingen. Opstapmogelijkheden door heel Nederland. DOCKS is als varende evenementenlocatie door heel Nederland inzetbaar.
ADE 2019 Amsterdam Dance Event Line-up, Tickets Specials.
Aankomende festivals, Amsterdam Dance Event, Dance festivals, Deephouse Festivals, Electronic festivals, Evenementen in Amsterdam, Festival agenda, Festival kalender, Festivalinfo, Festivals dit weekend, Festivals in Amsterdam, Festivals oktober, House festivals, Music festivals, Techno festivals Evenement Tags.: 909 ADE, ADE 2018, ADE line-up, ADE marktkantine, ADE tickets, Amsterdam dance event kaartjes, Amterdam dance festival, DGTL, kaartje ADE, komm schon alter, locaties ade, prijs ade, programma ADE, Ticket ADE, tickets ade, tijden ade, TIK TAK kaartjes, Verknipt Website.:
Green.DNA Bijzondere locaties, workshops, catering en concepten.
Buitengewone locaties, events catering. Evenementen locaties Groen Innovatief Authentiek Bekijk locaties. Training Teambuilding Samenwerken leiderschap Naar teambuilding. Evenementen Catering Vers Lokaal Verantwoord Naar catering. Concept projectontwikkeling Wonen werken zorg Bekijk projecten. Welcome to our world. Innovatief Wij creëren buitengewone oplossingen en treden buiten de gebaande paden.
SugarCity Events Dé industriële evenementenlocatie van Amsterdam.
SugarCity Events is een evenementenlocatie gelegen in Halfweg, tussen Amsterdam en Haarlem. Deze industriële locatie is 21.000 m2 groot. Dankzij de goed bewaard gebleven originele elementen van de voormalig suikerfabriek 1863-1992 én de moderne faciliteiten, is SugarCity Events een unieke evenementenlocatie te noemen.
Venues en evenementlocaties in Amsterdam Oseven.
Het NedPhONKO was al enige tijd op zoek naar een nieuwe repetitiezaal, omdat zij de Beurs van Berlage aan het Damrak moest verlaten. In de zoektocht naar een nieuw onderkomen heeft het NedPhONKO zon twintig potentiële locaties onderzocht waarbij de keuze is gevallen op de Majellakerk. Door de actieve houding, ervaring en expertise van Stadsherstel was het mogelijk om het hart van de Gerardus Majellakerk perfect te verbouwen tot optimale repetitieruimte waarin de orkesten zich kunnen voorbereiden op de concerten en voorstellingen, voornamelijk in het Concertgebouw Amsterdam en bij De Nederlandse Opera in het Muziektheater Amsterdam. Buiten de repetitietijden van het orkest zal Stadsherstel diverse evenementen organiseren en is het mogelijk de koepel te reserveren.
Bijzondere Locaties Stadsherstel Amsterdam.
Ook vormen de sfeervolle ruimten van de gerestaureerde gebouwen de perfecte ambiance voor congressen, lezingen, recepties, diners en culturele evenementen. Zoals het meeste bezit van Stadsherstel maken deze locaties onderdeel uit van een rijksmonument. De religieuze en industriële gebouwen zijn zowel in de binnenstad als in landelijk Amsterdam gelegen.
10 nieuwe evenementenlocaties die je niet mag missen GreaterVenues.com.
Delen 10 nieuwe evenementenlocaties die je niet mag missen. Greater Amsterdam Greater Rotterdam Greater The Hague Greater Utrecht Specials. Daniel Verheij 14 april 2017 6. Altijd op zoek naar de nieuwste locaties? Het afgelopen jaar verscheen er weer veel nieuws onder de zon in locatieland; van hypermoderne congrescentra met de nieuwste faciliteiten, waar je de verf nog kunt ruiken, tot karakteristieke monumentale panden die een nieuw leven kregen ingeblazen. Met dit overzicht van de nieuwste venues ben je weer up to date! Na 100 jaar van leegstand is fort De Batterijen in Nieuwegein eindelijk geopend voor het publiek. Stuk voor stuk worden de historische gebouwen van het fort opgeknapt en in gebruik genomen voor evenementen.
Feestlocaties en evenementenlocaties in Nederland Puur Feesten. Feestlocaties en evenementenlocaties in Nederland Puur Feesten.
De afgelopen 20 jaar hebben wij op honderden locaties in Nederland onvergetelijke feesten georganiseerd. Wij weten wat de pareltjes zijn. Voor elke sfeer en groepsgrootte. Passend bij jullie technische, logistieke en Bourgondische wensen. Klik hier voor de mogelijkheden voor een feest op eigen locatie. Open de zoek filters. Den Haag 14. Hip modern 129. Bos en platteland 89. Op en aan het water 71. Alphen a/d Rijn. Hoek van Holland. Hoek van Holland. Pagina 1 van 23 1 2 3 4 5 10 20 Laatste pagina. Heb je vragen of speciale wensen? Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten en evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en tips. Bel ons op 088-7887020. Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier. Stuur ons een bericht. Ga naar het contactformulier. Chat met ons. Bezig met laden. Wij organiseren jouw. Feest op eigen locatie. Feest op maat. Privacy en cookiebeleid. Wij zijn aangesloten bij. Vergaderlocatie Dak van Amsterdam.
Feestlocaties en Evenementenlocaties in Rotterdam Puur Rotterdam.
Prijs op aanvraag. Gelegen aan de Maas met uitzicht op de skyline van Rotterdam is deze feestlocatie met recht uniek te noemen! De 5 bogen zijn geschikt voor diverse grootschalige bedrijfsfeesten en evenementen en kunnen naar wens worden ingericht. vanaf 50 personen.
Aanmelden evenement, film of fotoshoot Amsterdamse Bos.
Gemeente Amsterdam Amsterdamse Bos. Zoeken in Amsterdamse Bos. Pad tot huidige pagina. Aanmelden evenement, film of fotoshoot. Voor vragen over het organiseren van een evenement kun je contact opnemen met de evenementencoördinator van het Amsterdamse Bos. Vul hiervoor het aanvraagformulier in. Hieronder zie je welk aanvraagformulier bij welk type evenement hoort. Voor korte vragen kun je kijken bij veelgestelde vragen, of ons direct mailen via bosevenementen.senb@amsterdam.nl. Voor informatie en reserveringen van de Rondvaart, Excursies en de Bosmobiel kun je terecht bij De Boswinkel. Middelgrote en grote evenementen. Op verschillende locaties in het Amsterdamse Bos kunnen middelgrote of grote evenementen vanaf 500 bezoekers worden georganiseerd, zoals bedrijfsfeesten, sporttoernooien of festivals.
Historia Events Locaties.
Historische locaties in Drenthe. Historische locaties in Friesland. Historische locaties in Gelderland. Historische locaties in Groningen. Historische locaties in Limburg. Historische locaties in Noord-Brabant. Historische locaties in Noord-Holland. Historische locaties in Overijssel. Historische locaties in Utrecht. Historische locaties in Zeeland.

Contacteer ons