Meer resultaten voor evenementen locaties amsterdam

evenementen locaties amsterdam
Een exclusieve evenementenlocatie voor jouw bedrijf BAUT Events.
De eigen evenementen ruimte op de eerste verdieping is open, en kan naar wens worden ingericht. Deze evenementen zaal biedt ruimte 150 personen. Het industriële interieur, het heerlijke eten en de bijzondere uitstraling van het pand maken C tot een van de best gewaardeerde evenementenlocaties in Amsterdam.
10 bijzondere eventlocaties in Amsterdam.
Hotels zijn veel vernieuwender en de hippe locaties zijn juist weer veel professioneler geworden. Hier zijn tien geweldige locaties in Amsterdam voor het organiseren van een evenement, elk met zijn eigen bijzondere toegevoegde waarde.: Boom Chicago aan de Rozengracht Creatief, flexibel en Fun.
Amsterdam: trendy vergaderruimtes en congreslocaties.
Ben jij op zoek naar de perfecte vergaderlocatie tegenover Amsterdam Centraal? CG Venues heeft unieke en smaakvolle locaties ideaal voor creatieve brainstormsessies, co-creatiesessies, workshops, vergaderingen en trainingen. In alle ruimtes heeft u wifi en kunt u beschikken over alle technische mogelijkheden. Onze Vermeerkamer is een sfeervol. Bekijk details van CG Venue Amsterdam: Vermeerkamer. Wicked Grounds The Lounge. Generaal Vetterstraat 55, Amsterdam. In deze evenementen locatie voel je je direct thuis.
10 nieuwe evenementenlocaties die je niet mag missen GreaterVenues.com.
Delen 10 nieuwe evenementenlocaties die je niet mag missen. Greater Amsterdam Greater Rotterdam Greater The Hague Greater Utrecht Specials. Daniel Verheij 14 april 2017 6. Altijd op zoek naar de nieuwste locaties? Het afgelopen jaar verscheen er weer veel nieuws onder de zon in locatieland; van hypermoderne congrescentra met de nieuwste faciliteiten, waar je de verf nog kunt ruiken, tot karakteristieke monumentale panden die een nieuw leven kregen ingeblazen. Met dit overzicht van de nieuwste venues ben je weer up to date! Na 100 jaar van leegstand is fort De Batterijen in Nieuwegein eindelijk geopend voor het publiek. Stuk voor stuk worden de historische gebouwen van het fort opgeknapt en in gebruik genomen voor evenementen.
Feestlocaties en evenementenlocaties Puur Amsterdam.
Beurs van Berlage. Organiseer uw evenement in een van de mooiste gebouwen van Nederland. Met 21 multifunctionele zalen een perfecte locatie voor vergaderingen, congressen, evenementen en feesten. Een historische locatie, midden in Amsterdam. 0400: uur minimaal 50 personen Prijs op aanvraag.
Home Pakhuis West.
Salon 16 x 10 meter. Pakhuis West is een evenementenlocatie in Amsterdam met in de basis een rauwe, industriële uitstraling welke vele mogelijkheden biedt voor tal van evenementen. De locatie bevindt zich in een oude pindabranderij en biedt alle benodigdheden voor een geslaagd evenement.
Amsterdam 300 locaties Locaties.nl.
Unieke evenementenlocatie aan het IJ in Amsterdam. Mijn Locaties Vergelijk nu Vergelijk. Amsterdam Noord Holland. Amsterdam Noord Holland. Clubs en discotheken Studios en Concertlocaties Evenementen terreinen Congreslocaties Beursgebouwen Industriële locaties. Bijzondere en ruime industriële locatie in Amsterdam West. Mijn Locaties Vergelijk nu Vergelijk.
Evenementenlocaties I OCEANDIVA I Push your Limits.
OCEANDIVA Evenementenlocaties Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre. De sterke combinatie tussen Mövenpick Amsterdam City Centre en de OCEANDIVA evenementenlocaties maakt het mogelijk om verschillende evenementen met elkaar te combineren in het centrum van Amsterdam. Denk bijvoorbeeld aan een congres, diner, bedrijfsfeest of kick-off inclusief overnachting.
Evenementenlocatie in Amsterdam? Alle evenementenlocaties in Amsterdam vind je op DNLS.
Uw zoektocht naar een evenementenlocatie in Amsterdam begint op DNLS. Wij hebben voor u een voorselectie gemaakt de beste locaties. U vindt dus eenvoudig een evenementenlocatie in Amsterdam op www.dnls.nl. Wij hebben in ons aanbod zowel grote als kleine evenementenlocaties in Amsterdam.
Venues en evenementlocaties in Amsterdam Oseven.
Het NedPhONKO was al enige tijd op zoek naar een nieuwe repetitiezaal, omdat zij de Beurs van Berlage aan het Damrak moest verlaten. In de zoektocht naar een nieuw onderkomen heeft het NedPhONKO zon twintig potentiële locaties onderzocht waarbij de keuze is gevallen op de Majellakerk. Door de actieve houding, ervaring en expertise van Stadsherstel was het mogelijk om het hart van de Gerardus Majellakerk perfect te verbouwen tot optimale repetitieruimte waarin de orkesten zich kunnen voorbereiden op de concerten en voorstellingen, voornamelijk in het Concertgebouw Amsterdam en bij De Nederlandse Opera in het Muziektheater Amsterdam. Buiten de repetitietijden van het orkest zal Stadsherstel diverse evenementen organiseren en is het mogelijk de koepel te reserveren.
Homepage Level Eleven.
UW EVENT OP LEVEL ELEVEN. Uw event in het hart van Amsterdam én in dat van uw gasten. Ga voor een onvergetelijke 360 beleving op het hoogste niveau. Ga voor absoluut indrukwekkend en voor een evenementenlocatie van een heel ander level.
Drie nieuwe evenementenlocaties in Amsterdam Evenement Organiseren.
Graag willen we als RAI Amsterdam zoveel mogelijk dat onze hallen en zalen multifunctioneel inzetbaar zijn voor organisatoren. Door de hoogte staat deze hal in directe verbinding met de omliggende hallen en is deze etage, van 2800m2, dus ook te gebruiken voor evenementen, beurzen en congressen, zegt Katelijn Wilhelmy, PR/Communicatiemanager van RAI Amsterdam. Rederij t Smidtje. Midden Nederland Hallen. Maak gebruik van onze tools. Bekijk de to-do's.' Begroot de kosten. Plan de dagindeling. Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief. Leveranciers per categorie. Advies, regie en technische productie 6. Audiovisueel materiaal 3. Audiovisuele concepten 1. Audiovisuele diensten 11. Autobussen, partybussentouringcars, 1. Beveiliging en beveiligingsagenten 6. Ceremoniekleding en kostuums 1. Coaching training en opleiding 4. Congressen seminars 15. Decor en rekwisieten 2. Decoratie standbouw 20. Decoratie evenementen 18. Entertainment Muziek 15. Event app 7. Event Marketing en communicatiebureaus 49. Feestzalen en partycentra 20. Foto video 10. Foto reportages 3. Groot materieel 1. Industriële locaties 9.

Contacteer ons