Zoeken naar evenementen locaties amsterdam

evenementen locaties amsterdam
Het Portiershuisje Bijzondere Locaties Amsterdam.
Dit unieke pand is onderdeel van Break-Out Evenementen, Tragaluz Bedrijfstrainingen, Escape Expert en werkt samen met vele locaties binnen Amsterdam waaronder het Olympisch Stadion. Dit veelzijdige bedrijf kan alle kanten op en helpt u graag bij het organiseren van uw evenement.
10 bijzondere eventlocaties in Amsterdam.
Gelukkig zijn die tijden voorbij! Hotels zijn veel vernieuwender en de hippe locaties zijn juist weer veel professioneler geworden. Hier zijn tien geweldige locaties in Amsterdam voor het organiseren van een evenement, elk met zijn eigen bijzondere toegevoegde waarde.: Boom Chicago aan de Rozengracht Creatief, flexibel en Fun.
Amsterdam: trendy vergaderruimtes en congreslocaties.
De zaal is geschikt voor vergaderingen, trainingen, workshops en overige kleinschalige evenementen. De locatie met alle faciliteiten is geschikt voor / 50 personen. Combinatie met een leuke activiteit is mogelijk, zoals een dagje scooteren, een schild. Bekijk details van Landsmeer Events. Wicked Grounds The Workspace. Doctor Jan van Breemenstraat 1, Amsterdam. Voor belangrijke workshops waar inspiratie en connectie bepalend zijn voor het succes wil je niks aan het toeval overlaten. Deze vergaderruimte is dan ook ontwikkeld om deze energieën alle ruimte te geven. De creative space met grote ramen, hoge plafonds en bijzondere inrichting weet altijd weer te prikkelen. The Workspace is 200 m2 en in deze. Bekijk details van Wicked Grounds The Workspace. Europaplein 22, Amsterdam. Tussen de Amsterdam RAI en het Beatrixpark vind je Strandzuid, ons stadsstrand dat jaarlijks gedurende het voorjaar en de zomer geopend is als restaurant, evenementenlocatie en plek om op bourgondische wijze van het leven te genieten. Strandzuid beschikt over verschillende locaties voor events, allemaal met hun eigen sfeer, karakter en faciliteite.
10 nieuwe evenementenlocaties die je niet mag missen GreaterVenues.com.
Delen 10 nieuwe evenementenlocaties die je niet mag missen. Greater Amsterdam Greater Rotterdam Greater The Hague Greater Utrecht Specials. Daniel Verheij 14 april 2017 16. Altijd op zoek naar de nieuwste locaties? Het afgelopen jaar verscheen er weer veel nieuws onder de zon in locatieland; van hypermoderne congrescentra met de nieuwste faciliteiten, waar je de verf nog kunt ruiken, tot karakteristieke monumentale panden die een nieuw leven kregen ingeblazen. Met dit overzicht van de nieuwste venues ben je weer up to date! Na 100 jaar van leegstand is fort De Batterijen in Nieuwegein eindelijk geopend voor het publiek. Stuk voor stuk worden de historische gebouwen van het fort opgeknapt en in gebruik genomen voor evenementen.
Feestlocaties en evenementenlocaties Puur Amsterdam.
Beurs van Berlage. Organiseer uw evenement in een van de mooiste gebouwen van Nederland. Met 21 multifunctionele zalen een perfecte locatie voor vergaderingen, congressen, evenementen en feesten. Een historische locatie, midden in Amsterdam. 0400: uur minimaal 50 personen Prijs op aanvraag.
Home Pakhuis West.
Studio 22 20 x 15 meter. Tegelhal 23 x 15 meter. Tussenzaal 16 x 10 meter. 2014 Pakhuis West Amsterdam. Grote Zaal 40 x 21 meter. Studio 22 20 x 15 meter. Tegelhal 23 x 15 meter. Tussenzaal 16 x 10 meter.
Amsterdam 300 locaties Locaties.nl.
Alle locaties voor feesten, evenementen, meetings en vergaderingen. Boerderijen, hoeves molens. Clubs en discotheken. Kastelen, land en herenhuizen. Kerken en Kloosters. Partyschepen en rederijen. Musea en Galerien. Strandtent of paviljoen. zalen voor personen. zalen voor personen. Hier kunt u zalen opgeven die u voor uw evenement nodig heeft. Per regel kunt u het aantal zalen en het aantal personen per zaal opgeven. Bijvoorbeeld 2 zalen voor 150 personen en 1 zaal voor 25 personen. Industriële locaties 80. Schouwburgen en theaters 63. Partyschepen en rederijen 55. Clubs en discotheken 51. Studios en Concertlocaties 49. Musea en Galeries 49. Kastelen, land en. Kerken en kloosters 24. Boardrooms en lofts 21. Mobiele locaties 9. Boerderijen, hoeves en. Hip / Modern 130. Kleinschalig 50 pers. Gelegen in het stadscentrum 190. Gelegen aan het water 166. Landelijk gelegen 59. Gelegen in t bos 11. Gelegen aan de kust 10. Geluidsinstallatie aanwezig 244. Exclusief huurbaar 239. Draadloos internet / Wifi 233. Beamer aanwezig 214. Catering in overleg 145. Overnachting mogelijk 30. Zwembad / Spa 11. Bereikbaar per openbaar. Nabij snelweg 215. Nabij luchthaven 180. Bereikbaar per boot 167. Eigen parkeergelegenheid 160. Nabij treinstation 137. Zoekresultaten 1-25 van 713. Compleet overzicht van Locaties in Amsterdam.
Evenementenlocaties I OCEANDIVA I Push your Limits.
OCEANDIVA Evenementenlocaties Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre. De sterke combinatie tussen Mövenpick Amsterdam City Centre en de OCEANDIVA evenementenlocaties maakt het mogelijk om verschillende evenementen met elkaar te combineren in het centrum van Amsterdam. Denk bijvoorbeeld aan een congres, diner, bedrijfsfeest of kick-off inclusief overnachting.
Evenementenlocatie Amsterdam DNLS.
Uw zoektocht naar een evenementenlocatie in Amsterdam begint op DNLS. Wij hebben voor u een voorselectie gemaakt de beste locaties. U vindt dus eenvoudig een evenementenlocatie in Amsterdam op www.dnls.nl. Wij hebben in ons aanbod zowel grote als kleine evenementenlocaties in Amsterdam.
Venues en evenementlocaties in Amsterdam Oseven.
In de zoektocht naar een nieuw onderkomen heeft het NedPhONKO zon twintig potentiële locaties onderzocht waarbij de keuze is gevallen op de Majellakerk. Door de actieve houding, ervaring en expertise van Stadsherstel was het mogelijk om het hart van de Gerardus Majellakerk perfect te verbouwen tot optimale repetitieruimte waarin de orkesten zich kunnen voorbereiden op de concerten en voorstellingen, voornamelijk in het Concertgebouw Amsterdam en bij De Nederlandse Opera in het Muziektheater Amsterdam. Buiten de repetitietijden van het orkest zal Stadsherstel diverse evenementen organiseren en is het mogelijk de koepel te reserveren.
Homepage Level Eleven.
UW EVENT OP LEVEL ELEVEN. Uw event in het hart van Amsterdam én in dat van uw gasten. Ga voor een onvergetelijke 360 beleving op het hoogste niveau. Ga voor absoluut indrukwekkend en voor een evenementenlocatie van een heel ander level.
Drie nieuwe evenementenlocaties in Amsterdam Evenement Organiseren.
Graag willen we als RAI Amsterdam zoveel mogelijk dat onze hallen en zalen multifunctioneel inzetbaar zijn voor organisatoren. Door de hoogte staat deze hal in directe verbinding met de omliggende hallen en is deze etage, van 2800m2, dus ook te gebruiken voor evenementen, beurzen en congressen, zegt Katelijn Wilhelmy, PR/Communicatiemanager van RAI Amsterdam. Te Werve Buiten. Maak gebruik van onze tools. Bekijk de to-do's.' Begroot de kosten. Plan de dagindeling. Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief. Leveranciers per categorie. Advies, regie en technische productie 5. Audiovisueel materiaal 2. Audiovisuele concepten 1. Audiovisuele diensten 12. Autobussen, partybussentouringcars, 1. Beveiliging en beveiligingsagenten 6. Coaching training en opleiding 4. Congressen seminars 13. Decor en rekwisieten 1. Decoratie standbouw 17. Decoratie evenementen 19. Entertainment Muziek 14. Event app 6. Event Marketing en communicatiebureaus 49. Feestzalen en partycentra 19. Foto video 8. Foto reportages 2. Industriële locaties 8.

Contacteer ons