Op zoek naar bruiloft zalen amsterdam?

bruiloft zalen amsterdam
Trouwzaal De Koning Party Events.
Voor een onvergetelijke bruiloft of een zakelijke evenement is De Koning Venues de ideale locatie. De Koning Venues biedt u de mogelijkheid om uw gasten te ontvangen in voelbare luxe met een Koninklijke ambiance. Wij zijn ook te bereiken op Social Media. Volg ons blijf op de hoogte van onze activiteiten. De Koning Venues. De Koning Venues. 1014 AS Amsterdam.
Bruiloft feestlocaties Amsterdam Bruiloft feestlocaties Amsterdam Top Trouwlocaties.
Unieke bruiloft in de historische Olof's' kapel. Amsterdam 0 520 7.500 10.000. Kerken en kloosters. Trouwen in de Amstelkerk. Huis van Brienen 13. Kastelen, land en herenhuizen. Romantisch trouwen aan de Amsterdamse gracht. Amsterdam 10 49 0 5.000. De Duif 14. Kerken en kloosters. Een unieke locatie midden in het centrum van Amsterdam. Amsterdam 0 500. Huis Bartolotti 15. Kastelen, land en herenhuizen. Unieke trouwlocatie binnen de Amsterdamse grachten. Amsterdam 10 85 0 10.000. Level Eleven Amsterdam 16. Partycentra Industriële locaties. Trouwen op grote hoogte met 360 uitzicht over Amsterdam. Amsterdam 0 250 0 15.000. Grand Hotel Amrâth Amsterdam 17. Een bijzondere locatie met fantastische mogelijkheden! Amsterdam 2 250 5.000 7.500. Het West-Indisch Huis 18. Kastelen, land en herenhuizen. besloten binnenplaats, stijlvolle zalen in een prestigieuze omgeving.
Welkom bij The Royal Zaalverhuur.
Ieder feest of andere gebeurtenis zien wij als een unieke gebeurtenis. Om dit evenement tot een succes te maken denken wij graag met u mee over de invulling. De zalen zijn uiterst sfeervol met marmer en stijlvol design. Jouw Speciale Dag.
De Koning Party Events.
Voor een onvergetelijke bruiloft of een zakelijke evenement is De Koning Venues de ideale locatie. De Koning Venues biedt u de mogelijkheid om uw gasten te ontvangen in voelbare luxe met een Koninklijke ambiance. Wij zijn ook te bereiken op Social Media. Volg ons blijf op de hoogte van onze activiteiten. De Koning Venues. De Koning Venues. 1014 AS Amsterdam.
Feest en trouwzaal Amsterdam Partycentrum De Kroon.
Geweldige service en erg mooie zalen voor een betaalbare prijs. Partycentrum De Kroon, bedankt voor de onvergetelijke avond! Neem contact met ons op. Voor eventuele vragen of opmerkingen kunt u via onderstaand formulier contact met ons opnemen. Partycentrum de Kroon 2018, Alle rechten voorbehouden. Jan rebelstraat 5, Amsterdam.
Skypalace Party Events.
De entourage en inrichting maakt de zaal bij uitstek geschikt voor het perfecte decor van uw bruiloft! SkyPalace biedt zitplaats van 100 personen tot 600 personen. Congres 900 personen. Jaren lange ervaring. Door onze jaren lange ervaring garanderen wij dat uw speciale dag daadwerkelijk de mooiste dag van uw leven wordt. Wij kunnen al uw zorgen uit handen nemen, van de fotograaf tot aan het eten, van de cameraman tot aan het drinken, alles zal nauwkeurig en tot in de puntjes verzorgd zijn. Doordat we onze zaal aan kunnen passen, is deze ook uiterst geschikt voor.: Alles wat u zocht, misschien zelfs punten waar u nooit aan gedacht zou hebben zult u bij ons vinden. Skypalace ligt in Amsterdam-Osdorp. Naast de nieuwe Media Markt. Direct aan de A9 en makkelijk bereikbaar via de ring Amsterdam.
Vind de mooiste trouwzaal Amsterdam op DNLS.
Wij hebben namelijk heel veel mooie locaties op onze site geplaatst. Zo is er voor iedereen wel een trouwzaal in Amsterdam te vinden. Het is heel belangrijk om een trouwzaal in Amsterdam te kiezen die past bij de sfeer van uw bruiloft.
Amsterdam Partycentrum en feestzalen voor je bruiloft feestlocaties.
Feestlocatie in een andere regio. Trouwen op het strand. Partycentum en zalen voor je feest. Vindt hier in je regio de mooiste feestlocatie's' en partycentrum voor je bruiloft of feest in Amsterdam. Partycentrum met de mogelijkheid totmiddeleeuwse aankleding van de zaal.
Bruiloft feestlocaties Noord Holland Huwelijk feest locaties Amsterdam Top Trouwlocaties.
Amsterdam 20 250 7.500 10.000. Restaurant Nine 18. Romantisch restaurant in Amsterdam Zuid. AMSTERDAM 10 150 0 7.500. Rederij Nassau 19. Partyschepen en rederijen. Geniet op uw bruiloft van de Amsterdamse grachten. Amsterdam 1 50 0 5.000. Restaurant De Bokkesprong 20.
MAROKKAANSE BRUILOFT Feestzalen.
Capaciteit zaal 1: tot 1000 Capaciteit zaal 2: tot 500 personen Capaciteit zaal 3: tot 80 personen Zalen zijn voorzien van verlichting, tafels en stoelen. Grote zaal kan ook gesplitst worden in 2 zalen. Zowel zaalverhuur als totaal pakket met catering mogelijk. Zaalverhuur vanaf 2850 Dec-Jan-Feb actie maanden Bel voor een afspraak: 316 38354726 En kom gerust langs! Sultan Palace Bredaseweg 31, Rijsbergen nabij Breda. SM Event Nanny'S.' Bent u opzoek naar Nanny's' op u feest gelegenheden? stuur dan een bericht naar de leukste SM Event Nanny's. contact opnemen via Facebook pagina SM Event Nanny's' Mvg, E. Zaalverhuur Zaal Verhuur. Grote zaal tot 300 mensen Kleine zaal tot 200 mensen Voor bruiloften, hennafeesten, verjaardagen van alles! Veel verschillende decoraties, kandelaren, stoelhoezen met veel verschillende kleuren! Catering, dj, cameraman, decoratie alles is te regelen! Neem contact op voor meer info Whatsapp0685843600.; Zaal In Den Haag. Den Haag NL. Ben jij opzoek naar een niet al te grote zaal voor een babyfeest, verlovingsfeest, henna feest of bruiloft, dan kan jij je zoektocht stoppen!

Contacteer ons