Resultaten voor bruiloft zalen amsterdam

bruiloft zalen amsterdam
Verhuur Tolhuistuin.
In Amsterdam-Noord, aan de oevers van het IJ, recht tegenover Amsterdam Centraal Station zijn wij gevestigd in de voormalige bedrijfspanden van de Koninklijke Shell. Binnen ons Paviljoen, de voormalige bedrijfskantine van de Koninklijke Shell, zijn verschillende zalen te huur. Ze worden gebruikt voor evenementen, bijeenkomsten, seminars, presentaties, festivals, feesten en optredens.
Zalen BruiloftenVergaderen, Congressen Hotel Oostzaan-Amsterdam.
De centrale ligging maakt Hotel Oostzaan Amsterdam niet alleen bijzonder geschikt voor zakelijke bijeenkomsten als vergaderingen, congressen, meerdaagse conferenties en beurzen. Maar ook voor feestelijke bijeenkomsten als verjaardagen, recepties, diners of uw bruiloft bent u bij ons aan het juiste adres. Congres Event Meeting Celebrations. Wij bieden u alle luxe en comfort om uw congres tot een succes te maken. Van kleine tot grote groepen, van een eendaags tot meerdaags congres. Wij maken het mogelijk. Ieder evenement in Hotel Oostzaan Amsterdam is een unieke ervaring! Of het nu gaat om een receptie, een verjaardag, een jubileum of een huwelijksfeest. Standaard in ons hotel. Gratis parkeren tijdens uw bijeenkomst. Veel daglicht in de zalen.
Bruiloften Van der Valk Hotel Emmen.
Deel pagina Google Facebook Twitter. Iedereen is anders en juist daarom is het organiseren van een bruiloft maatwerk. Wij stemmen de dag helemaal af op uw persoonlijke wensen, smaak en budget. De combinatie van gastvrije bediening, een goed glas wijn en verrukkelijke hapjes staan garant voor een geslaagde dag.
Book The Maxima Ballroom for Bedrijfsevenement, Bruiloft online.
The Maxima Ballroom. De Koning: Isolatorweg 29, 1014 AS Amsterdam. 840 M 2. Uw trouwdag is een dag om nooit te vergeten. Deze romantische dag wilt u daarom met uw familie en vrienden delen. De Koning Venues biedt u alle mogelijkheden om uw droomhuwelijk te verwezenlijken. Voor een onvergetelijke bruiloft of een zakelijke evenement is De Koning Venues de ideale locatie. De Koning Venues biedt u de mogelijkheid om uw gasten te ontvangen in voelbare luxe met een Koninklijke ambiance. De 2 zalen van de Koning Party Events zijn multifunctioneel.
Dj of drive-in show huren in Amsterdam voor feest of bruiloft.
Voor een onvergetelijke bruiloft is De Koning de ideale locatie. Zowel de zalen van de Koning als de bereikbaarheid en parkeergelegenheden geven de feestelijke evenementen altijd een aangename ervaring. De 2 zalen van De Koning zijn geschikt voor zowel kleine als grote feesten en evenementen. Daarnaast zijn alle voorzieningen aanwezig voor professionele presentaties en congressen. De uitstraling en inrichting zijn van hoge kwaliteit. Koninklijke Industrieele Groote Club. met rijke historie. Recht in het hart van Amsterdam vind je De Koninklijke Industrieele Groote Club.
Zaalverhuur Kapitein Zeppos Amsterdam.
Er is helaas een fout opgetreden bij uw reservering. Neem aub contact met ons op via telefoon of mail: 31 20 6242057 kapitein@zeppos.nl. Cocktails, Bieren, Wijnen. Kapitein Zeppos heeft unieke zalen te huur voor uw: Borrel-Receptie-Lunch-Diner ook in buffetvorm Bruiloft. Zaal LA" FOLIE."
Bruiloft DJ Locaties DJ Bruiloft DJ DJ Trouwen DJ DJ Klazienaveen DJ Emmen DJ Drenthe DJ Groningen DJ Overijssel DJ Friesland DJ Gelderland.
Drenthe, Bruiloft DJ Show kan zalencentrum Van der Valk te Emmen aanraden voor uw bruiloft. Zalencentrum Van der Valk is gelegen aan de A37 ter hoogte van Nieuw Amsterdam en biedt verschillende zalen geschikt voor bruiloften van klein tot zeer groot.
Zaalverhuur Amsterdam Zuidoost, aan de Amstel Van der Valk.
Zorgeloos genieten van uw bruiloft, workshop, meeting of feest? Kies dan voor zaalverhuur in Amsterdam bij Van der Valk. Ons hotel aan de Amstel beschikt over 11 zalen variƫrend in grootte. Iedere zaal kan naar wens ingedeeld een aangekleed worden.
Feestlocatie Amsterdam Noord, Feestlocatie Amsterdam, Feesten, kinder Verjaardagen, Bruiloft, Trouwfeesten Dansschool Redlex Amsterdam, Dansschool Amsterdam, voor al uw danslessen in Amsterdam Noord!
Feestlocatie Amsterdam Noord, Feestlocatie Amsterdam, Feesten, kinder Verjaardagen, Bruiloft, Trouwfeesten. Zaalverhuur Amsterdam, Zaalverhuur Amsterdam Noord, Bij Dansschool Redlex. De feestlocatie in Amsterdam Noord! Feestlocatie Amsterdam Noord, Feestlocatie Amsterdam! Bij ons kunt u terecht voor al uw feesten, kinder verjaardagen voor jong en oud.
ZAALVERHUUR AMSTERDAM Desmet Studio's.'
Deze schitterende locatie heropende zijn deuren in november 2003, na een restauratie van bijna een jaar. Daarmee is ook een van de mooiste terrassen van Amsterdam weer beschikbaar. Voor bezoekers van de Hortus, maar ook als locatie voor een bijzonder feest. In de maanden juli en augustus kun je s avonds dineren in de Oranjerie. In de Oranjerie zijn twee zalen te huur, die zeer geschikt zijn voor exclusieve diners, maar die zich minder goed lenen voor het weergeven van versterkte muziek.
Feestlocaties in Zuidoost Gemeente Amsterdam.
020 303 0920. 1007 NB Amsterdam. 020 303 0940. 1106 LP Amsterdam. 020 303 0930. 1109 BR Amsterdam. 0294 483 156. Anton de Komplein 157. 1102 DR Amsterdam. 020 697 3220. 300 1500 in grote zaal. Kleine zaal Ziggo Dome.
Voel de romantiek op onze trouwlocatie in Amsterdam.
Onze trouwlocatie in Amsterdam is geschikt voor elke bruiloft. Vier een intieme huwelijksdag met enkele genodigden of plan een groots feest met achthonderd gasten. De flexibele zalen van Rosarium passen zich naar uw wensen aan. Over parkeren hoeft u zich bovendien geen zorgen te maken: direct naast ons gebouw ligt een parkeerterrein met 500 plekken.

Contacteer ons