Meer resultaten voor feestlocatie

feestlocatie
Feestlocatie Deventer Feest Boode in Bathmen.
Een speciale leeftijd, een huwelijksjubileum of andere mijlpaal mogen op een bijzondere manier gevierd worden, op een bijzondere feestlocatie. Ongeacht de reden, wij verzorgen voor u een onvergetelijk feest. Boode in Bathmen is een prachtige feestlocatie waar we met veel enthousiasme van elk feest een top feest maken waar nog lang over gesproken zal worden!
Feestlocatie Muntgebouw Utrecht.
De zalen van het Muntgebouw hebben elk een eigen karakter, zo is uw bijeenkomst nooit doorsnee. Kies een ruimte die bij uw bijeenkomst past of huur de hele locatie af voor een beurs, feest of congres. Wij hebben op 22 december 2017 een geweldig feest gehad.
feestlocatie Paintball Spaarnwoude.
DJ live muziek vanaf 150 pers. Diverse avondvullende programma's.' Prijs is op aanvraag, wij denken graag met u mee voor een pefecte samenstelling. Paintball Spaarnwoude is eenvoudig te bereiken vanuit Haarlem en Amsterdam. Wilt u meer info over onze Feestlocatie?
Feestlocatie De Kruimel.
Feestlocatie in Drenthe. De Kruimel is een bijzondere feestlocatie in Drenthe waar alleen besloten feesten worden gevierd. De gehele locatie is dus exclusief voor jullie, zodat alle aandacht alleen op jullie dag en feest gericht is. Je kunt er ook met je familie overnachten in de mooie groepsaccommodatie die geschikt is voor 20 personen.
Feestlocatie Ulvenhout Landgoed Ulvenhart.
De zoektocht naar een unieke feestlocatie waar alles tot in de puntjes geregeld wordt kan veel tijd in beslag nemen. Wellicht bent u op zoek naar een locatie voor uw verjaardagsfeest of zoekt u een originele feestlocatie voor het onlangs behaalde succes van uw bedrijf.
Feestlocatie nabij Drachten? De Herberg van Smallingerland.
Historie en gebruik. Feestlocatie nabij Drachten. Op 5 minuten van Drachten ligt De Herberg van Smallingerland. Een bijzondere feestlocatie, gevestigd in een monumentaal pand. Hier worden uw gasten in de watten gelegd, culinair verrast en verwend! Intiem, uitgebreid, informeel of toch liever in stijl?
Feestlocatie Strandhuys IJzeren Man Vught Strandpaviljoen.
Een feest of bijeenkomst aan het water net even iets specialer. Wij staan graag voor je klaar om bij de IJzeren Man jouw bruiloft, verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest, personeelsfeest, vergadering, receptie of diner te verzorgen. Voor feesten en partijen kun je terecht in het IJzeren Man Strandpaviljoen.
Feestlocatie Spant 100% Duurzaam 100% Sfeervol.
Feestlocatie Spant ligt centraal in Midden Nederland. Wij zijn gevestigd in Bussum en heel makkelijk te bereiken via zowel het openbaar vervoer als met de auto. Het treinstation ligt op loopafstand en er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt van onze feestlocatie.
Feestlocaties in Arnhem.
Luxor Live heeft van de gemeente Arnhem als opdracht meegekregen, zich te profileren als een breed poppodium. Grand Café aan de Beek. Bij Grand Café Aan de Beek geniet je samen met je vrienden, collegas of familie van een goede koffie.
Exclusieve feestlocatie in Amsterdam BAUT Events.
Feestlocatie in Amsterdam. De meest sfeervolle ruimtes voor alle gezelschappen. Feestlocatie Daan 2018-09-28T1634010000.: Je wil een feestje geven in Amsterdam en bent op zoek naar de perfect feestlocatie? Zoek dan niet verder. BAUT en C, twee bijzondere ruimtes, bieden alles wat je nodig hebt voor jouw feest!
Stoeterij Buitenzorg een unieke feestlocatie Buitenpoort.nl.
Maar sinds een paar jaar is er de Hooimijt! Deze is volledig omgebouwd tot een sfeervolle feestlocatie. De Hooimijt is geschikt voor recepties tot zon 70 personen, huwelijken, verjaardagen of zomaar een feest met DJ, walking dinner, hightea en kraamborrel.
Feestlocatie trouwlocatie Landgoed Welderen.
Als feestlocatie kunnen wij u ontvangen in ParkRestaurant Lingezegen, een van onze vergaderzalen of het kamerrestaurant. Het kamerrestaurant is een kleine en knusse ruimte met uitzicht over de golfbaan. Hier geniet u van de rustieke, sfeervolle ambiance van het restaurant en een afgeschermd deel van het terras.

Contacteer ons