Zoeken naar zaalverhuur haarlem

zaalverhuur haarlem
Zaalverhuur in Haarlem nodig? Alle soorten zalen huur je via meetings.nl.
Zaalverhuur in Haarlem. Ben je voor een speciale gelegenheid op zoek naar bijzonder zaalverhuur in Haarlem? Zoek je een echte feestlocatie, een partycentrum of wil je een vergaderzaal huren, dan ben je bij meetings aan het juiste adres. In ons brede aanbod vind je de perfecte locatie voor elke gelegenheid.
www.partycentrumhaarlem.nl Home.
Samen met u wordt gezocht naar de beste formule, waarbij geheel met uw wensen rekening wordt gehouden. Party Centrum Haarlem biedt mogelijkheden voor gezelschappen van ongeveer 30 tot 200 personen. Om alles lekker makkelijk en goed geregeld te hebben, kunt u kiezen voor een arrangement.
Zaalverhuur Haarlem Zaal Huren, Partycentrum De Telefoongids.
Zaalverhuur in Haarlem. Zaalverhuur in Haarlem. Brinkmann Grand Café. Grote Markt 13, 2011RC, Haarlem. 023-5323111 Toon nummer. Beoordeel dit bedrijf. Spaarndamseweg 416, 2022EA, Haarlem. https//www.detelefoongids.nl/denksport-centrum/17010460/5-1/sn17010460: 023-5262585 Toon nummer. Beoordeel dit bedrijf. Haarlem Party Centrum. Sportweg 8, 2024CN, Haarlem. 023-5274969 Toon nummer.
Zaalverhuur Haarlem Dé Plek.
Zaal huren op een unieke locatie in Haarlem? Seinwezen.
Seinwezen ligt op 8 minuten lopen van het Centraal Station in het centrum van Haarlem. Stads, in het groen en met uitzicht op sporen en treinen. Honden zijn niet toegestaan. Kinderhuissingel 1, 2013 AS Haarlem. Postbus 5171, 2000 CD Haarlem.
zaal huren haarlem.
Wij worden veel benaderd door aanstaande bruidsparen voor een openingsdans. Zaalverhuur Haarlem DNLS.NL. Voor trouwerijen, bedrijfsfeesten, congressen en vergaderingen hebben wij de beste locaties in Haarlem gevonden. Voor zaalverhuur in Haarlem bent u bij ons dus op het juiste adres.
Zaalverhuur.
Studio 1 Haarlem 85 m2 13x65, m afmeting vloer. Studio 2 Haarlem 58 m2 12x4 65, m L-vorm. Opmerkingen: De studio's' kunnen worden gebruikt voor trainingen rehearsals, workshops en prive en groepslessen. Eten, drinken behalve water en roken is in de studio s niet toegestaan.
Zaalverhuur Verhalenhuis Haarlem.
Wie zijn wij. De zalen van het Verhalenhuis Haarlem zijn te huur tegen een sociale prijs voor diverse gelegenheden zoals trouw, rouw, congres, vergadering, receptie of repetitieruimte. Geen wens is hetzelfde dus bepalen wij samen met u de mogelijkheden en bijpassende tarieven.
ML in Haarlem Zaalhuur.
Hästens Store Haarlem. Menu van de chef. A la carte. Kerst restaurant 2018. Kerst Bistro 2018. ML beschikt over twee sfeervolle zalen, die afzonderlijk of samen, kunnen worden afgehuurd. U kunt er terecht voor vergaderingen, trainingen, recepties, feesten, besloten diners of combinaties daarvan.
Feestzaal in Haarlem? Alle feestzalen in Haarlem vind je op DNLS.
Wanneer u op zoek bent naar een feestzaal in Haarlem, dan bent u bij DNLS op het juiste adres. Wij hebben meerdere feestzalen in Haarlem voor u gevonden. Ook voor uw bedrijfsfeest, trouwfeest, personeelsfeest of kick-off hebben wij een feestzaal in Haarlem gevonden.
Zaalverhuur Café XO Haarlem.
Maar spreken die arrangementen je niet aan, dan kun je in overleg ook een persoonlijk arrangement samenstellen. Voor feestjes of recepties geldt geen zaalhuur, voor vergaderingen van maximaal 4 uur wordt een huur van 12500, berekend. Feest vieren of vergaderen in de oude binnenstad van Haarlem is bijzonder aantrekkelijk.
Zaalhuur Jopenkerk Haarlem.
De Jopenkerk Haarlem is een gastgerichte locatie voor de meest uiteenlopende evenementen, privé of zakelijk. Of het nu om een bedrijfspresentatie, een vergadering of een feestelijke bijeenkomst gaat, voor iedere gelegenheid hebben wij een passende ruimte. Allen met een eigen uitstraling.

Contacteer ons