Zoeken naar zaalverhuur haarlem

zaalverhuur haarlem
zaal huren haarlem.
Voor trouwerijen, bedrijfsfeesten, congressen en vergaderingen hebben wij de beste locaties in Haarlem gevonden. Voor zaalverhuur in Haarlem bent u bij ons dus op het juiste adres. Studio 1 Haarlem 85 m2 13x65, m afmeting vloer. Studio 2 Haarlem 58 m2 12x4 65, m L-vorm.
Zaalhuur Jopenkerk Haarlem.
De inrichting van de Pastorie brengt de rijke historie van Haarlem als brouwersstad prachtig in beeld en toont de herkomst van onze bieren. Zo is op de wand een grote prent te zien van een schuttersstuk van de befaamde meesterschilder Frans Hals.
Zaalverhuur.
Studio 1 Haarlem 85 m2 13x65, m afmeting vloer. Studio 2 Haarlem 58 m2 12x4 65, m L-vorm. Opmerkingen: De studio's' kunnen worden gebruikt voor trainingen rehearsals, workshops en prive en groepslessen. Eten, drinken behalve water en roken is in de studio s niet toegestaan.
Zaalverhuur in Haarlem nodig? Alle soorten zalen huur je via meetings.nl.
Zaalverhuur in Haarlem. Ben je voor een speciale gelegenheid op zoek naar bijzonder zaalverhuur in Haarlem? Zoek je een echte feestlocatie, een partycentrum of wil je een vergaderzaal huren, dan ben je bij meetings aan het juiste adres. In ons brede aanbod vind je de perfecte locatie voor elke gelegenheid.
Zaal huren op een unieke locatie in Haarlem? Seinwezen.
Seinwezen ligt op 8 minuten lopen van het Centraal Station in het centrum van Haarlem. Stads, in het groen en met uitzicht op sporen en treinen. Honden zijn niet toegestaan. Kinderhuissingel 1, 2013 AS Haarlem. Postbus 5171, 2000 CD Haarlem.
hetmeterhuis.nl eyeforyou Haarlem.
Bent u op zoek naar een creatieve, niet-zo'n-standaard' én ook nog betaalbare internetsite? Dan bent u bij Eyeforyou aan het juiste adres! Van Loostraat 31, 2013 PL, Haarlem Telefoon. 023 533 61 80 M. 06 29 39 59 66 Email.
Feestzaal in Haarlem? Alle feestzalen in Haarlem vind je op DNLS.
Wanneer u op zoek bent naar een feestzaal in Haarlem, dan bent u bij DNLS op het juiste adres. Wij hebben meerdere feestzalen in Haarlem voor u gevonden. Ook voor uw bedrijfsfeest, trouwfeest, personeelsfeest of kick-off hebben wij een feestzaal in Haarlem gevonden.
Zaalverhuur Café XO Haarlem.
Maar spreken die arrangementen je niet aan, dan kun je in overleg ook een persoonlijk arrangement samenstellen. Voor feestjes of recepties geldt geen zaalhuur, voor vergaderingen van maximaal 4 uur wordt een huur van 12500, berekend. Feest vieren of vergaderen in de oude binnenstad van Haarlem is bijzonder aantrekkelijk.
Zaalverhuur Verhalenhuis Haarlem.
Verhalenhuis Haarlem Het Verhalenhuis Haarlem zit vol verhalen die meer dan de moeite waard zijn om te horen, zien en ervaren. Je kunt er je verhaal kwijt en op verhaal komen. 5 vind ik leuks, 0 reacties 3 weken geleden.
Zaalverhuur Haarlem Dé Plek.
Feestlocatie verhuur en verjaardag locatie zaalverhuur Heemstede en Haarlem. Ook voor recepties en trouwlocatie RCH voetbalclub Heemstede Kom ook voetballen bij Racing Club Heemstede.
Laatst bijgewerkt: 18 januari 2016 18 januari 2016. Feestlocatie verhuur en zaalverhuur voor uw feestje, party, receptie, trouwlocatie, vergadering, voetbalfeest, verjaardagsfeest, bedrijfsevenement, verjaardagspartijtje, examenfeest, hockeyfeest of ieder ander feest in de mooiste kantine van Nederland, Het RCH Restaurant. Geschikt voor iedere gelegenheid, privé feestje of zakelijke meeting, compleet of gedeeltelijk door RCH verzorgd, vrijwel alles is mogelijk! Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. De in fraai oud Engelse stijl gebouwde kantine van RCH is één van de mooiste en sfeervolste gebouwen in Heemstede en staat op ook Heemsteedse Momumentenlijst! Uitermate geschitkt voor elk verjaardagsfeestje of andere party! RCH kantineverhuur in Heemstede is ook geschikt als Feestlocatie Haarlem, Feestlocatie Bennebroek, Feestlocatie Hillegom, Feestlocatie Hoofddorp en Feestlocatie Cruquius en omgeving.
Zaalverhuur Haarlem Schröder Zaal huren.
Zaalverhuur in Haarlem? Dat doe je bij Schröder. Voor een goed feest is meer nodig dan een leuke en sfeervolle ruimte of feestzaal. Binnen ons familiebedrijf staat persoonlijke aandacht dan ook centraal. Wij beschikken over twee feestzalen in het centrum van Haarlem.

Contacteer ons