Zoeken naar zaalverhuur amsterdam west

zaalverhuur amsterdam west
Buurtboerderij Ons Genoegen Westerpark Buurtboerderij.
Vrijdagavond vanaf 20.00 uur en zondagmiddag vanaf 16.00 uur. Knutselen met Tess. Knutselen voor kinderen van ongeveer 4 tot 10 jaar op woensdagmiddag van 14.30 tot 16.00 uur. Over Buurtboerderij Ons Genoegen. Een bonte verzameling wereldburgers. Buurtboerderij Ons Genoegen. 1014 AA Amsterdam.
De Hallen Studios Unieke locatie in bruisend Amsterdam West.
Unieke locatie in Amsterdam West. De Hallen Studio's.' Veelzijdige studio's' in een bijzonder decor. Bekijk de mogelijkheden. Karakteristieke ruimtes voor een inspirerend diner, een intieme bruiloft, een groot feest of een creatief congres. Ontdek meer over de vele mogelijkheden van de studios en de mix van stijlen die wij bieden.
Work Meeting The Student Hotel. Location Pin.
Select a Location. The Student Hotel. The Student Hotel Amsterdam West. The Student Hotel Amsterdam City. The Student Hotel Rotterdam. The Student Hotel The Hague. The Student Hotel Groningen. The Student Hotel Paris. TSH Campus Barcelona. The Student Hotel Eindhoven.
Volta Podium Popschool Workshops.
Volta ligt vlak voor de Spaarndammerbuurt, naast het Westerpark, in Amsterdam West. In de podiumzaal worden door vrijwilligers verschillende avonden georganiseerd, doorgaans met Amsterdamse bands. Overdag en in de avond worden er muzieklessen aangeboden, zijn er tal van andere activiteiten te doen zoals street dance en kickboxen en kunnen bands repeteren in de oefenruimte.
Yokido activiteitencentrum in amsterdam Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal huren.
Yokido activiteitencentrum in Amsterdam. leuke intieme zaal voor max 50 personen die ook verder aangekleed kan worden decoratie op aanvraag. Tarieven en voorzieningen zaalverhuur Yokido. Activiteitencentrum Yokido is te huur voor vele activiteiten, zoals vergaderen, studiebijeenkomsten, trainingen, workshops, intervisiegroepen, brainstormsessies, productpresentaties en kleinschalige evenementen feestjes en partijtjes.
Syriana schatkamer van culinaire gerechten.
Gratis parkeren voor de deur. U kunt rondom restaurant Syriana overal gratis parkeren. Langs het water, in de vakken, maar ook langs de stoep. Tevens hebben wij ook een privé parkeerterrein met plaats voor 40 autos. Partycentre Syriana Amsterdam. Proudly Designed by Croma.
De Springplank Amsterdam ruimteverhuur.
Wist u dat in de Springplank ruimtes te huur zijn? Ruimtes die geschikt zijn voor heel verschillende gelegenheden zoals ruimte voor een bijeenkomst of een vergadering. Of ruimte om trainingen of cursussen te geven. We hebben een prachtige sportzaal met tribune voor de fans.
Eigenwijks Osdorp.
Hier vindt u een overzicht van alle bewonersinitiatieven die in 2017 zijn ingediend voor de wijk De Aker / Osdorp West. Experimentele dialoog zorgt voor verbinding. Tijdens de landelijke Week van de Dialoog gingen bewoners uit Osdorp en De Aker met elkaar in gesprek over het thema Verbinding. De avond werd georganiseerd door het team van het Huis van de Wijk De Aker en het gebiedsteam van het stadsdeel. Lees hier het hele artikel. Volg ons op Facebook! Huizen van de Wijk.: Osdorp de Aker. Contact Huis van de Wijk de Aker. Huis van de Wijk de Aker. 1069 PC Amsterdam. 020 610 40 60. Het Huis van de Wijk is beschikbaar voor bewoners op.: maandag t/m vrijdag van 9 tot 22 uur. zaterdag van 9 tot 22 uur. zondag van 13 tot 22 uur. Onze medewerkers zijn aanwezig op ma t/m vr van 9 tot 18 uur. Visie en werkwijze. Wie zijn wij? Column Dick Glastra van Loon. Column Karin Kauw. Zaalverhuur De Honingraat.
Theater met betaalbare repetitieruimte en voorstellingen.
THEATER DE CAMELEON. Repetitieruimte in Amsterdam, voor theater en dans op een mooie plek centraal in Amsterdam. Het Amsterdams Theaterhuis verhuurt haar theaterzaal voor. theater en dans repetities. lezingen kunst gerelateerde themas. Wat kun je huren? grote theaterzaal met tribune.
Wilde Westen Bos en Lommerplantsoen 1 Amsterdam.
Wilde Westen is gevestigd in het oude GAK gebouw in Bos Lommer, Amsterdam, en is de verzamelplaats van MOMA, een creatieve broedplaats voor jonge ondernemers. Overdag ben je van harte welkom om achter je Macbook te werken in de huiskamer of kom je gewoon lekker lunchen in het restaurant.
Home Stadsboerderij Osdorp.
Onze prachtige huiskamer is uitstekend geschikt als evenementenlocatie en voor een interessant tarief te huur. Op de hoogte blijven. You have Successfully Subscribed! Mede tot stand gekomen met een bijdrage van.: Botteskerksingel 30b Amsterdam. 1 april 31 okt 10.00 17.00 uur.
Westpoort.
Uw auto kunt u in het weekend en na 19.00 uur gratis parkeren. Door de week voor 19.00 uur 010, per uur. Op vertoon van je studentenpas ontvang je altijd 15% korting op je totale rekening. Elke vrijdagmiddag borrel met gratis hapjes! 1014 AJ Amsterdam.

Contacteer ons