Resultaten voor zaalverhuur amsterdam west

zaalverhuur amsterdam west
Volta Podium Popschool Workshops.
Volta ligt vlak voor de Spaarndammerbuurt, naast het Westerpark, in Amsterdam West. In de podiumzaal worden door vrijwilligers verschillende avonden georganiseerd, doorgaans met Amsterdamse bands. Overdag en in de avond worden er muzieklessen aangeboden, zijn er tal van andere activiteiten te doen zoals street dance en kickboxen en kunnen bands repeteren in de oefenruimte.
Buurtboerderij Ons Genoegen Westerpark Buurtboerderij.
Doe je ook mee? Over Buurtboerderij Ons Genoegen. Een bonte verzameling wereldburgers. Buurtboerderij Ons Genoegen. 1014 AA Amsterdam. T: 020 33 76 820. Bus 22 vanaf het Centraal Station en Station Sloterdijk: halte Spaarndammerdijk aan de Transformatorweg. 10.00 22.00 uur.
Verjaardag vieren in Amsterdam? Huur een zaal bij Oost-West!
De ruimtes zijn ook los van elkaar te gebruiken en hebben dan een capaciteit tot 30 personen. Ook is het in overleg mogelijk om het restaurant als geheel af te huren. Komt u uit Amsterdam? Dan is Oost-West goed bereikbaar voor u.
Theater met betaalbare repetitieruimte en voorstellingen.
THEATER DE CAMELEON. Repetitieruimte in Amsterdam, voor theater en dans op een mooie plek centraal in Amsterdam. Het Amsterdams Theaterhuis verhuurt haar theaterzaal voor. theater en dans repetities. lezingen kunst gerelateerde themas. Wat kun je huren? grote theaterzaal met tribune.
Website is under construction.
DHZ Zaalverhuur.
Zaalverhuur in hartje Amsterdam aan de Warmoesstraat. Studentensociƫteit DHZ is een ruime zaal, gelegen aan de Warmoesstraat. Het pand bevindt zich midden in het centrum van Amsterdam, op vijf minuten loopafstand van Amsterdam Centraal Station, achter de Effectenbeurs en schuin achter warenhuis De Bijenkorf.
Westpoort.
Uw auto kunt u in het weekend en na 19.00 uur gratis parkeren. Door de week voor 19.00 uur 010, per uur. Op vertoon van je studentenpas ontvang je altijd 15% korting op je totale rekening. Elke vrijdagmiddag borrel met gratis hapjes! 1014 AJ Amsterdam.
Zaal huren 150 zalen in Amsterdam vind je hier! Zaaltjeboeken.nl.
Zaalverhuur Amsterdam Noord. Zaalverhuur Amsterdam Oost. Zaalverhuur Amsterdam West. Zaalverhuur Amsterdam Zuid. Zaalverhuur Amsterdam Zuidoost. Wat zeggen onze boekers? Ik heb nu al meerdere keren gebruik gemaakt van Zaaltjeboeken.nl, o.a. voor een borrel en private diner. De service is altijd top.
t Landhuis Dock.
De grote zaal en de keuken zijn te gebruiken voor bewonersinitiatieven, feesten, activiteiten en de vrijwilligersorganisaties in Amsterdam West. In onderstaande tabel zijn alle vaste activiteiten die plaatsvinden in t Landhuis terug te vinden. Naast ons activiteitenaanbod zijn er ook ruimtes te huur voor commerciƫle en maatschappelijke organisaties.
The BOX Business Verhuur.
The BOX is bijzonder goed gelegen in Amsterdam West, te midden van vele afritten van de A10, A5 en A9, maar ook met het Sloterdijk Station op loopafstand. Op dit station zijn verschillende manier van reizen mogelijk zoals reizen met de bus, metro of trein.
Wilde Westen Bos en Lommerplantsoen 1 Amsterdam.
Bar/ restaurant Wilde Westen is te vinden onder in het oude Gak gebouw aan het Bos en Lommerplantsoen in Amsterdam West. Open in Maps. Gebruik twee vingers om de kaart te verplaatsen. Bos en Lommerplantsoen 1. 1055 AA Amsterdam. Kaartgegevens 2016 Google.
ZID Theater verbindt kunst, cultuur en samenleving Tagarchief: verhuurverhuur Archieven ZID Theater verbindt kunst, cultuur en samenleving.
Inschrijven voor de Nieuwsbrief Zaalverhuur. Subscribe to the International newsletter English. 22 jaar Academy Amsterdam award boek buurt contact CultuurGids CultuurGidsen Dizz Kids festival geschiedenis gratis helden HERE WE ARE internationaal Larache Marokko missie nominatie OBA ontwikkelen Oranje Fonds organisatie presentatie prijs route talent theater theatertafel theatertraining tour tournee training vacature verhalen verhuur VIP vrijwilliger vrijwilligers wereld Werelddaken wijk workshop ZID.

Contacteer ons