Resultaten voor zaalverhuur amsterdam west

zaalverhuur amsterdam west
Radion Amsterdam.
Looking for a space for your exposition, seminars, presentations, lunch, parties or private business event? You can rent any space available at RADION. With a total capacity of 1600 visitors, RADION o. 1066 EA Amsterdam. Café: 31 20 308 01 51.
Verjaardag vieren in Amsterdam? Huur een zaal bij Oost-West!
De ruimtes zijn ook los van elkaar te gebruiken en hebben dan een capaciteit tot 30 personen. Ook is het in overleg mogelijk om het restaurant als geheel af te huren. Komt u uit Amsterdam? Dan is Oost-West goed bereikbaar voor u.
Huur een zaal in Fashion Hotel Amsterdam.
010 439 05 09. Combi zaal PC Hooftstraat Champs Elysees Rue Neuve New Bondstreet Via Monte Napoleone. Voor een bijeenkomst in een inspirerende omgeving met fashion thema. Je bevindt je hier.: Home Hotels Fashion Hotel Amsterdam PC Hooftstraat Champs Elysees Rue Neuve New Bondstreet Via Monte Napoleone.
Zaalverhuur Amsterdam Voor iedere gelegenheid.
Eigen catering is mogelijk. Fruittuin van West. 2 100 personen. Eigen catering is niet mogelijk. 100 4000 personen. Eigen catering is niet mogelijk. 1 2 3 20. Over deze pagina. Voor zaalverhuur in Amsterdam vindt u bij ons vele geschikte locaties.
Home Pakhuis West.
Pakhuis West is een evenementenlocatie in Amsterdam met in de basis een rauwe, industriële uitstraling welke vele mogelijkheden biedt voor tal van evenementen. De locatie bevindt zich in een oude pindabranderij en biedt alle benodigdheden voor een geslaagd evenement. Met vier zalen van verschillende grootte te huren in zn geheel of in gedeeltes, is Pakhuis West uitermate geschikt voor een verscheidenheid aan evenementen.
Zaalverhuur Amsterdam voor 20 tot 2000 personen.
ZAALVERHUUR OMGEVING AMSTERDAM. Ben je op zoek naar een zaalverhuur in omgeving Amsterdam? Onze hoofdstad heeft met Aalsmeer, Zaanstad, Huizen, Weesp, Uithoorn en Amstelveen diverse steden in de omgeving die een onvergetelijk feestje kunnen hosten. Aalmeer ken je waarschijnlijk van de bloemenveiling.
Dansschool Redlex Amsterdam Noord. Dansschool Amsterdam.
Dansschool Redlex is sinds 2009 een begrip in Amsterdam Noord en is gespecialiseerd in het verzorgen van meerdere dansstijlen als Stijldansen Ballroom en Latin, Stijldansen Kids 7-11 jaar, Streetdance-Kids 7-11 jaar, Streetdance-Hip Hop 12, Salsa, Moderne dans 12, Yoga-Pilates, Zumba Fitness, Michael Jackson Dance 12, Michael Jackson Kids 7-11 jaar Kleuterdans 5-6 jaar, wedstrijdtraining latin, techniektraining ballroom-latin, wedding dance openingsdans bruiloft en meer! Naast het reguliere cursusaanbod kunt u bij Dansschool Redlex ook terecht voor privélessen en zaalverhuur voor uw feesten en partijen.
Plafond van de Grote Zaal Foto van Koninklijk Paleis Amsterdam, Amsterdam TripAdvisor.
Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Plafond van de Grote Zaal Foto van Koninklijk Paleis Amsterdam, Amsterdam. Dingen om te doen in Amsterdam. Koninklijk Paleis Amsterdam Afbeeldingen. Foto: Plafond van de Grote Zaal. Van beoordeling: Mooiste paleis van van Koninklijk Paleis Amsterdam.
Home Zuiderkerk.
Bekijk onze 360 graden toer. Onder andere deze organisaties hebben van ons gebouw gebruik gemaakt. De Brauw Blackstone Westbroek. NTR/Grote Geschiedenis Quiz. Dokters van de Wereld. Vereniging Hendrick de Keyser. 18 mei @ 2000: 2200.: Bekijk alle Evenementen. 1011 WB Amsterdam.
De Hallen Studios Unieke locatie in bruisend Amsterdam West.
Unieke locatie in Amsterdam West. De Hallen Studio's.' Veelzijdige studio's' in een bijzonder decor. Bekijk de mogelijkheden. Karakteristieke ruimtes voor een inspirerend diner, een intieme bruiloft, een groot feest of een creatief congres. Ontdek meer over de vele mogelijkheden van de studios en de mix van stijlen die wij bieden.
UP Events Bedrijfsuitje Amsterdam De leukste events van Amsterdam!
We gaan je graag helpen met het vinden van een passend bedrijfsuitje. UP Events organiseert activiteiten op de eigen locatie in Amsterdam West en door heel Nederland op de locatie van jullie keuze. UP Events biedt teambuildingactiviteiten, city games, creatieve workshops, sportieve activiteiten, bedrijfsuitjes en nog veel meer.
Pakhuis West Amsterdam Locaties.nl.
Graag ontvang ik ook meer informatie over locatie aanbiedingen, ik geef hierbij toestemming voor gebruik van bovenstaand email adres. Clubs en discotheken. Pakhuis West is een evenementenlocatie in Amsterdam met een industriële look and feel die vele mogelijkheden biedt voor evenementen van uiteenlopende aard!

Contacteer ons