Meer resultaten voor verjaardag vieren amsterdam

verjaardag vieren amsterdam
Feestlocaties Amsterdam 15 tot 250 p.p.
Restaurant als feestlocatie in Amsterdam. Heb je binnenkort iets te vieren of zoek je een locatie voor een of ander type evenement in Amsterdam? Is het hierbij het beste wanneer het in een restaurant setting plaats zal vinden? Met een diner, andere eet opties of een deels zittend evenement?
Verjaardag vieren op een boot in Amsterdam Adam's' Boats.
Je bepaalt zelf je vaarroute, hapjes, drankjes én jouw gasten. Het wordt sowieso een feestje als je je verjaardag gaat vieren in Amsterdam. Verjaardagsfeest vieren op een boot. Vier je verjaardag tijdens een leuke boottocht door de grachten van Amsterdam.
FilmHallen.
Eten en Drinken. De allerleukste manier om je verjaardag te vieren is bij De FilmHallen! Naast een ruime keuze aan kinderfilms hebben wij een versierde verjaardagstafel om je verjaardag extra feestelijk te maken. Natuurlijk mogen taart, limonade en iets lekkers voor tijdens de film daarbij niet ontbreken. Je kunt bij ons kiezen uit twee soorten feestjes.: Kinderfeestje normaal 15, per kind, 11, per begeleider. een speciale ontvangst met eigen versierde tafel, limonade en heerlijke mini cupcakes. een rondleiding door een begeleider van de FilmHallen. een limonade en een klein zakje snoep voor in de film en natuurlijk een kaartje voor de film. Kinderfeestje groot 2000, per kind, 11, per begeleider. een speciale ontvangst met eigen versierde tafel, limonade en een stuk taart uit ons assortiment. een rondleiding door een begeleider van de FilmHallen. een limonade en een normaal zakje snoep voor in de film en natuurlijk een kaartje voor de film. Voor ouders die niet van prik en snoep houden is er thee en koffie met taart. Let op: minimaal 10 kinderen en 2 begeleiders per feestje. Bezig met laden. Hannie Dankbaarpassage 12. 1053 RT Amsterdam.
Verjaardag vieren in Amsterdam? Borrel tot 100p in jouw gedeelte.
VERJAARDAG VIEREN IN AMSTERDAM? OF GEWOON EEN BORREL? KOM HET VIEREN BIJ BROER! JE HEBT BESCHIKKING TOT JOUW EIGEN GEDEELTE WAAR WE TOT 100 VAN JOUW VRIENDEN, FAMILIE OF COLLEGAS KWIJT KUNNEN. DE RUIMTE BEVINDT ZICH IN EEN KUIL ACHTERIN DE ZAAK EN IS MET EEN GORDIJN AF TE SLUITEN.
Herengracht Restaurant Bar.
Proost! FRIS-boys vieren tiende verjaardag metronieuws.nl.
Deel op Facebook Deel op Linkedin Deel op Twitter. FRIS-boys vieren tiende verjaardag. 17 maart 2017 om 1030: door Iris Hermans. Mitchel Bovenlander en Philippe Hes. Behalve ondernemende baasjes zijn het ook dikke vrienden / Femmy Weijs. FRIS blaast tien kaarsjes uit.
Verjaardag Amsterdam Puurprodukties.
Het mag natuurlijk wel, maar het hoeft niet eens een mooi ronde leeftijd te zijn om je verjaardag anders te vieren. Als jij vindt dat het tijd is voor bijvoorbeeld een verfijnde high-tea of een stoere barbecue, helpen wij je daar op originele wijze invulling aan te geven!
Hippe boot huren in Amsterdam.
Rondvaart Amsterdam met walking dinner. Met gasten van de RAI organisatie hebben we een rondvaart door Amsterdam gemaakt met walking dinner. Verjaardag Andrea Kuip vieren. Samen met vrienden en familie vierde zij haar 50ste verjaardag tijdens een rondvaart door Amsterdam.
Feestlocatie Amsterdam.
Dancefeest op partyBOOT 1 vanuit Amsterdam DJ's' en koude drankjes. Studentenfeest EOS op partyBOOT 1 Feesten met 181 nieuwe studenten. Verjaardagsfeest in Indonesische stijl Traditionele dans en heerlijk eten. Surpriseparty voor Marja in Huizen 50e verjaardag vieren op het water.
Kinderfeestjes: de leukste tips! Kidsproof Amsterdam.
Wow, alle leuke kinderfeestjes in Amsterdam e.o! Ben jij binnenkort jarig en wil je een super te gek verjaardagsfeestje vieren in Amsterdam of omgeving? Wij hebben de leukste kinderpartijtjes voor jou op een rijtje gezet. Welke kies jij? Fijne verjaardag gewenst!
Verjaardag Friendship Amsterdam.
Ons sales team helpt jou graag bij het organiseren en zal ervoor zorgen dat jouw verjaardag tot in de puntjes geregeld is. Dit geldt niet alleen voor de catering maar ook voor de decoratie of andere leuke ideeën om de tocht bij ons aan boord tot een uniek event te maken. Wij kunnen de meest prachtige taarten bestellen, volgens eigen ontwerp of een mooie en vooral overheerlijk verrassing aan boord. Wanneer het een mijlpaal betreft zoals een Sweet Sixteen, Sarah, Abraham of andere mooie mijlpalen die iedereen graag in stijl meeviert, zorgen wij voor de juiste sfeer aan boord. Zo zal het niemand ontgaan dat de jarige extra in het zonnetje gezet mag worden. En wat dacht je van een surprise party? We hebben er al enkele succesvol mogen organiseren waarbij de jarige blij verrast aan boord stapte. Want hoe leuk is het wanneer je op een boot stapt waar vrienden en familie bij elkaar zijn gekomen om de dag van jouw geboorte te vieren?
Verjaardag vieren op de gezelligste Boot van Amsterdam.
We bieden kwaliteit tegen scherpe prijzen. Boot huren voor uw Verjaardag. Wilt u uw verjaardag vieren op een boot in de omgeving van Amsterdam, Zaandam? Huur een van onze bijzondere schepen die geschikt zijn voor groepen van 25 tot 250 personen.

Contacteer ons