Zoeken naar verjaardag vieren amsterdam

verjaardag vieren amsterdam
Kinderfeest kinderpartijtje vieren in Amsterdam doe je bij Candy Castle te Amsterdam.
Wij hebben 3 verjaardagskamers Superhelden, Unicorn en Discokamer en onze Hightea kamer om je verjaardag te vieren, kijk op de website voor meer info of reserveer een verjaardagskamer online. Maandag: 09.00 19.00. Dinsdag: 09.00 19.00. Woensdag: 09.00 19.00. Donderdag: 09.00 19.00. Vrijdag: 09.00 19.00. Zaterdag: 09.00 19.00. Zondag: 09.00 19.00. Elke dag van 9.00 tot 19.00 uur. Maandag, dinsdag en donderdag vanaf 1600: uur, entree 550., Aanbiedingen en/of acties gelden niet tijdens schoolvakanties! TIJDENS DE FEESTDAGEN, SCHOOLVAKANTIES kunnen er aangepaste openingstijden zijn! Houd onze social media in de gaten. Ter bescherming van uw kinderen is het verplicht tijdens het spelen sokken te dragen. Ook bij warm weer. Het personeel is gemachtigd de inhoud van de meegebrachten tassen in te zien. Pinbetalingen hebben bij ons de voorkeur, extra geld opnemen is echter niet mogelijk. Het is niet toegestaan om uw kind bij ons alleen achter te laten zonder toezicht van een volwassen persoon. Candy Castle Erik de Roodestraat 14-16 1056 AM Amsterdam T 020 8903154 info@candycastle.nl www.candycastle.nl Design CMS: Scriptus Design.
Verjaardag vieren amsterdam Club 8.
Verjaardag vieren amsterdam. Verjaardag vieren Amsterdam. Heb je ook te veel vrienden? Bij het houden van een verjaardagsfeest wreekt zich dat. Je kunt niet iedereen thuis ontvangen. CLUB 8 biedt een geweldig alternatief: Je viert je feest bij Club 8 voor een redelijke prijs vraag vrijblijvend een offerte aan en je hoeft je niet druk te maken over de organisatie en of al je gasten wel op tijd hun natje en droogje hebben gehad.
Restaurant NELIS Amsterdam West À la carte groepsdiners Vier je verjaardag met vrienden en familie Groepsrestaurant Amsterdam.
IETS te vieren? Ben je op zoek naar een groepsrestaurant voor een borrel of diner in Amsterdam? Dan ben je bij NELIS aan het goede adres! We bieden mogelijkheden voor kleine groepen en grotere gezelschappen. Iets te vieren? Kom naar NELIS voor je verjaardag, jubileum, vrijgezellenfeest of babyshower.
Verjaardag vieren in Amsterdam? Vind een perfecte locatie! Momentss.nl.
Verjaardag vieren in Amsterdam via Momentss.nl. Hieper de piep hoera! Je bent binnenkort jarig en wil je verjaardag vieren op een leuke locatie? Of misschien is een goede vriendin of familielid binnenkort jarig en zoek je een leuke locatie om dit te vieren?
Pathé.nl De filmsite voor alle Pathé bioscopen met de nieuwste films, filmnieuws, trailers, bioscoopagenda, tijden en tickets.
Pathé All Stars. De leukste manier om je verjaardag te vieren is het Pathé Filmfeestje: een gezellige middag met een feestelijke ontvangst, de mooiste plekken in de zaal, een cadeautje en filmdiploma voor de jarige en natuurlijk een superleuke film!
Verjaardag vieren? Doe het in stijl met deze tips datumprikker.nl.
Verjaardag vieren en wil je iets leuks doen? Maak er een huisfeest van of zoek een originele verjaardagslocatie. Datumprikker verzamelde de leukste tips voor een verjaardag van formaat. Welcome to the Party: verjaardag vieren thuis. Verjaardag thuis of uit in een café.
Verjaardagsfeest vieren Muiden Maritiem.
Zeilen naar Volendam. Zeilen naar Amsterdam. Wedstrijdzeilen met Klippers of Tjalken. Historie van Muiden. Trouwen in Muiden. Restaurants in Muiden. Culturele uitstapjes in Muiden. Parkeren in Muiden. Hotels nabij Muiden. Eten drinken aan boord. Live muziek aan boord. Vier je verjaardagsfeest op het water en trakteer je vrienden en familie op een mini vakantie! Want een middag op het water voelt als een week vakantie. Dus wanneer je een verjaardag te vieren hebt, kies dan voor een verjaardagsfeest aan boord van één van onze schepen.
Partyboot Amsterdam: altijd feest op de Claes Horn.
Een partyboot bij Amsterdam past bij elke gelegenheid. Uw verjaardag vieren, een personeelsfeest, het jubileum van uw huwelijk vieren of het trouwfeest zelf: wij zorgen dat u en uw gasten een heerlijke tijd hebben. Goed om te weten: onze partyboot bij Amsterdam is geschikt voor mindervaliden.
Verjaardag vieren! bij TunFun Speelpark in Amsterdam Fijnuit.nl.
Alle content op deze website is eigendom van Fijnuit.nl en mag dus niet gekopieerd worden COPY; Fijnuit.nl 2008 / 2016. Fijnuit.nl is onderdeel van Trouwee.com KVK Rijnland 28102464. Home Dagje uit tips Korting Blog Zoek. Onze website maakt gebruik van cookies voor optimale werking van de website en het tonen van advertenties, meer info.
goedkope feestlocatie amsterdam feestlocatie amsterdam verjaardag vieren amsterdam.
Je bepaalt zelf je vaarroute, hapjes, drankjes én jouw gasten. Het wordt sowieso een feestje als je je verjaardag gaat vieren in Amsterdam. Verjaardagsfeest vieren op een boot. Vier je verjaardag tijdens een leuke boottocht door de grachten van Amsterdam.
Kinderfeestjes Powerzone.
Daarvóór of erna, dat bepalen jullie zelf, gaan jullie ook nog een potje bowlen. Wij hebben de grootste lasergame arena van Amsterdam en omstreken. Houd jij er van om in de aanval te gaan en lekker rond te rennen of duik je liever weg en wacht je tot de vijand uit het zicht is?
Verjaardagsfeest Level Eleven.
VIER UW VERJAARDAG OP DE FEESTELIJKSTE PLEK VAN AMSTERDAM. Een bijzondere leeftijd of gewoon een jaartje ouder; viert u uw verjaardag in Level Eleven dan is uw feest bij voorbaat al een groot succes. Verras uw familie en vrienden door ze te trakteren op een onovertroffen ervaring: het uitzicht vanaf Level Eleven.

Contacteer ons