Zoeken naar verjaardag vieren amsterdam

verjaardag vieren amsterdam
Kinderfeest kinderpartijtje vieren in Amsterdam doe je bij Candy Castle te Amsterdam.
Wij hebben 3 verjaardagskamers Spiderman, Frozen en Discokamer en onze Hightea kamer om je verjaardag te vieren, kijk op de website voor meer info of reserveer een verjaardagskamer online. Maandag: 09.00 19.00. Dinsdag: 09.00 19.00. Woensdag: 09.00 19.00. Donderdag: 09.00 19.00. Vrijdag: 09.00 19.00. Zaterdag: 09.00 19.00. Zondag: 09.00 19.00. Maandag, dinsdag en donderdag vanaf 1600: uur, entree 550., Aanbiedingen en/of acties gelden niet tijdens schoolvakanties! Ter bescherming van uw kinderen is het verplicht tijdens het spelen sokken te dragen. Ook bij warm weer. Het personeel is gemachtigd de inhoud van de meegebrachten tassen in te zien. Pinbetalingen hebben bij ons de voorkeur, extra geld opnemen is echter niet mogelijk. Het is niet toegestaan om uw kind bij ons alleen achter te laten zonder toezicht van een volwassen persoon. Candy Castle Erik de Roodestraat 14-16 1056 AM Amsterdam T 020 8903154 info@candycastle.nl www.candycastle.nl Design CMS: Scriptus Design.
Verjaardag vieren in Amsterdam? Vind en boek een perfecte locatie!
search Bekijk alle resultaten close Geen resultaten. Hoe werkt het? Wie zijn wij? Verjaardag vieren in Amsterdam. Opzoek naar een perfecte locatie om jouw verjaardag te vieren? Vind en vergelijk ons ruime aanbod cafés, kroegen, partycentrums en zaaltjes in Amsterdam.
Verjaardagsborrel de Pijp Amsterdam Barça.
Verjaardagsborrel de Pijp Amsterdam. Op zoek naar een geschikte locatie voor een borrel of feest in de Amsterdamse Pijp? Op het Marie Heinekenplein vind je het karakteristieke Spaanse Barça. Bij Barça kun je zowel binnen als buiten iets vieren. Of je nou een locatie zoekt voor een groep van 20 of 100 personen, wij heten je graag welkom.
Verjaardag vieren amsterdam Club 8.
Verjaardag vieren amsterdam. Verjaardag vieren Amsterdam. Heb je ook te veel vrienden? Bij het houden van een verjaardagsfeest wreekt zich dat. Je kunt niet iedereen thuis ontvangen. CLUB 8 biedt een geweldig alternatief: Je viert je feest bij Club 8 voor een redelijke prijs vraag vrijblijvend een offerte aan en je hoeft je niet druk te maken over de organisatie en of al je gasten wel op tijd hun natje en droogje hebben gehad.
Marina Club Amsterdam Restaurant Steakhouse Lounge Club.
Daarnaast kan de lounge gehuurd worden als exclusieve club voor het vieren van een verjaardag of ander feest. EVENTS AND CLUB. Ieder weekend geniet je bij Marina Club Amsterdam van entertainment van het hoogste niveau. Dineer of lounge met live muziek.
Groepen I-Dock restaurant Amsterdam.
Of dit nu gaat om het organiseren van een bruiloftsdiner, een kerstfeest, een bedrijfsborrel of je 30 ste verjaardag. Wij zullen samen met jou het perfecte feest samenstellen en organiseren. Onze bar/lounge verleend zich uitstekend voor grote groepen. Heb je iets bijzonder te vieren?
Verjaardag van Amsterdam Stadsarchief Amsterdam.
We vieren de verjaardag van Amsterdam samen met Amsterdam Museum ende Openbare Bibliotheek Amsterdam. Verjaardag van Amsterdam door Vrienden van de Binnenstad. U bent ook van harte uitgenodigd bij de avond van de Vrienden van de Binnenstad. Op donderdag 27 oktober om 20.00 uur vieren zij de Verjaardag van Amsterdam in de Zuiderkerk.
Verjaardag vieren? Huur uw eigen boot als locatie bij NAUPAR. NAUPAR.
Met meerdere afvaarthavens rondom het IJsselmeer zijn de mogelijkheden eindeloos. Amsterdam, Volendam, Stavoren, Urk, Kampen of midden op het IJsselmeer, het is maar een kleine greep uit de locaties waar u, met uw gasten uw verjaardag in stijl kunt vieren.
Verhuur Amsterdam Roest.
1018 LL Amsterdam. Winter 2017 2018. Eten, drinken, dansen! Vrijdag 1200: 0300.: Zondag 1200: 0100.: keuken tot 2200.: Dit kan je bij ons met 1 tot en met 550 personen vieren. Roest biedt plek voor maximaal 550 personen, maar door de verschillende ruimtes, meubels en hoekjes is het ook heel geschikt voor kleinere groepen.
Hippe boot huren in Amsterdam.
Rondvaart Amsterdam met walking dinner. Met gasten van de RAI organisatie hebben we een rondvaart door Amsterdam gemaakt met walking dinner. Verjaardag Andrea Kuip vieren. Samen met vrienden en familie vierde zij haar 50ste verjaardag tijdens een rondvaart door Amsterdam.
Verjaardagsfeesten Kinderkookkafé.
Contact / informatie. Kom je verjaardag vieren! Help-jezelf-feestje 2-4 jaar. onder begeleiding van je ouders. maandag-vrijdag 10 17 uur. Tea 6 8 jaar. woensdag 13.30 16 uur en zaterdag 13 15.30 uur. Diner 8-12 jaar. elke dag 15.30 20 uur.
Partijen.
In Amsterdam Centrum is theekamer zeer geschikt om met een grotere groep een familiereünie of verjaardag te vieren. In Amsterdam West hebben wij de zolder, onlangs opnieuw ingericht door Piet Hein Eek, in het souterrain van Amsterdam Zuid kan je privé en ongestoord een vergadering houden.

Contacteer ons