Resultaten voor theaterzaal huren amsterdam

theaterzaal huren amsterdam
Locatie huren Brakke Grond.
Home / Locatie huren. Overview page slideshow. De diverse zalen van de Brakke Grond in hartje Amsterdam zijn bijzonder geschikt voor uiteenlopend gebruik: Van repetities tot zakelijke presentaties, van vergaderingen tot filmvertoningen, van workshops tot congressen: de Brakke Grond heeft voor iedere gebruiker de perfecte ruimte. Ook is de Brakke Grond een officiële trouwlocatie. Als ervaren professioneel kunstenbedrijf hebben wij de techniek en het personeel in huis om aan alle wensen van onze gebruikers te voldoen. Onze zalen zijn multifunctioneel wat betreft aankleding, licht, geluid, podiumopstellingen en media-ondersteuning. Ons sfeervolle eetcafé heeft een team van creatieve cateraars dat klaar staat om met Vlaamse goesting de innerlijke mens te behagen. De Rode Zaal is een prachtig gerestaureerde, klassieke theaterzaal.
Theater de Meervaart Amsterdam.
Theater de Meervaart Meer en vaart 300 1068 LE Amsterdam Zomerperiode! De kassa is van maandag 02 juli t/m zondag 02 september geopend van maandag t/m vrijdag van 900: tot 1400: uur. Per openbaar vervoer Met de auto Parkeren. x Meld u aan voor de.
Bijzonder, eigenwijs en leuk! TrompTheater.
De ruimte is flexibel in te delen en er is een bar aanwezig. Het TrompTheater faciliteert muziek, dans en theater, zaalverhuur en horeca voor bruiloften, uitvaartdiensten, conferenties, trainingen en feesten, exposities, workshops, bandmanagement, festivalproducties en verhuur van licht en geluid.
Zaalhuur Instock Stockroom: Amsterdam, Den Haag, Utrecht.
Zaalhuur Amsterdam in theateropstelling, speciaal voor presentaties. Zaalhuur Den Haag te huur voor vergaderingen, feesten en presentaties! Zaalhuur Den Haag te huur voor vergaderingen, feesten en presentaties! Zaalhuur Den Haag in theateropstelling, perfect voor presentaties! Zaalhuur Den Haag met uitzicht op het Binnenhof! Zaalhuur Den Haag Privé diner? Instock Den Haag heeft een prachtige ruimte te huur! Zaalhuur Den Haag Écht een grote groep? Ons Instock restaurant is af te huren voor een heerlijk diner!
DeLaMar Theater Hét theater in hartje Amsterdam.
Onze bezoekers beoordelen ons met een. 1017 PL Amsterdam. 0900 10 10 202. DeLaMar Theater is een initiatief van de VandenEnde Foundation. Privacy cookies Disclaimer Voorwaarden. DeLaMar.nl gebruikt verschillende soorten cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Nieuwe Nieuwe pagina pagina 4. 3.
Zoek Locatie. Bepaal hier uw selectie.: Advies. Contact. Zaal toevoegen. Zoek Locatie. Bepaal hier uw selectie.: Aantal Personen.: Zaal toevoegen. Zoek Locatie. Bepaal hier uw selectie.: Aantal Personen.: Geen voorkeur. Feest en borrel locaties voor 25-100 personen in Amsterdam Centrum.
Zaalverhuur Info Melkweg.
De centrale ligging in de binnenstad van Amsterdam zorgt voor een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer. De Melkweg heeft diverse zalen die geschikt zijn voor concerten, evenementen, filmvoorstellingen, school, studenten en bedrijfsevenementen en presentaties. De professionele technische faciliteiten voor livemuziek maken het mogelijk kwalitatief hoogstaande evenementen neer te zetten. De Melkweg werkt uitsluitend met eigen, gekwalificeerd personeel, van techniek tot security en van bar tot back-office. Wij staan garant voor een deskundige en warme ontvangst van u en uw gasten. De Melkweg verhuurt ruimtes wanneer deze niet in gebruik zijn voor het eigen, artistieke programma. Houdt u dus rekening met wisselende beschikbaarheid. Concerten en clubnachten maken deel uit van de reguliere, artistieke programmering van de Melkweg. Aanvragen voor openbare concerten en clubnachten worden derhalve voorgelegd aan het programmateam. U kunt het gebouw van binnen bekijken via Google Street View, zie hiernaast. Heeft u interesse? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier. Neem contact op. Bekijk het gebouw van binnen! De Melkweg beschikt over twee state-of-the-art concertzalen: Max en OZ. De capaciteit van de zalen is afhankelijk van de opstelling en inrichting. De zalen zijn zowel los van elkaar als in combinatie te huren.
zaalhuur CREA cultureel studentencentrum.
Het aanbod aan studios is ruim; van grote dansstudios met spiegels tot kleine studios met een piano. Je huurt al een studio vanaf 3 per uur! Genoeg gerepeteerd en klaar om het podium te betreden? CREA heeft een prachtig theater en een grote muziekzaal die te huur zijn voor performances en evenementen.
Luxor Theater Rotterdam.
2 jan t/m 4 jan. All Stars poeiert m loeihard tussen de palen. 2 jan t/m 4 jan. Dutch Swing College Band. Met Wouter Hamel. Door ballet en orkest van de Staatsopera Tatarstan. Amsterdam Sinfonietta met Blaudzun. Breder dan Klassiek.
Zaalverhuur Amsterdam: Unieke Zaal Huren Amsterdam!
Anna Haen: uitgebreide mogelijkheden in zaalverhuur. Een zaal huren in Amsterdam of directe omgeving doet u bij Anna Haen. Door onze ruime keuze aan zalen met elk een unieke uitstraling en verschillende mogelijkheden kan Anna Haen u altijd zaalhuur in Amsterdam en omgeving aanbieden die aan uw wensen voldoet.
Gratis Zaalverhuur Café de Fiets.
Voor beide opties geldt een eenmalig bedrag van 2500, voor op en afbouwkosten. Algemene voorwaarden en Regels., De algemene voorwaarden en regels die gelden bij het huren van een gratis zaal kunt u vinden onder het kopje algemene voorwaarden wilt u meer info mail naar info@cafedefiets.com.
DHZ Zaalverhuur.
Zaalverhuur in hartje Amsterdam aan de Warmoesstraat. Studentensociëteit DHZ is een ruime zaal, gelegen aan de Warmoesstraat. Het pand bevindt zich midden in het centrum van Amsterdam, op vijf minuten loopafstand van Amsterdam Centraal Station, achter de Effectenbeurs en schuin achter warenhuis De Bijenkorf.

Contacteer ons