Op zoek naar theaterzaal huren amsterdam?

theaterzaal huren amsterdam
Zaalhuur NEMO Science Museum.
Draadloos internet WIFI is gratis beschikbaar. NEMO beschikt over een eigen technische dienst om uw evenement te ondersteunen. Als dat nodig is, huren we technische benodigdheden in bij externe leveranciers. Ook de aankleding kan door ons verzorgd worden in de door u gewenste stijl.
Zaalhuur Instock Stockroom: Amsterdam, Den Haag, Utrecht.
Zaalhuur Amsterdam in theateropstelling, speciaal voor presentaties. Zaalhuur Den Haag te huur voor vergaderingen, feesten en presentaties! Zaalhuur Den Haag te huur voor vergaderingen, feesten en presentaties! Zaalhuur Den Haag in theateropstelling, perfect voor presentaties! Zaalhuur Den Haag met uitzicht op het Binnenhof! Zaalhuur Den Haag Privé diner? Instock Den Haag heeft een prachtige ruimte te huur! Zaalhuur Den Haag Écht een grote groep? Ons Instock restaurant is af te huren voor een heerlijk diner!
Bijzonder, eigenwijs en leuk! TrompTheater.
De ruimte is flexibel in te delen en er is een bar aanwezig. Het TrompTheater faciliteert muziek, dans en theater, zaalverhuur en horeca voor bruiloften, uitvaartdiensten, conferenties, trainingen en feesten, exposities, workshops, bandmanagement, festivalproducties en verhuur van licht en geluid.
Theaterzaal in TOBACCO Theater Amsterdam in Amsterdam Feestzaal, Congreszaal huren.
Theaterzaal in TOBACCO Theater Amsterdam. De grote TOBACCO Theaterzaal is uitermate geschikt voor vele originele invullingen. Door de open ruimte, mooie hoogte, noordelijke lichtval, industriële uitstraling en grote horeca mogelijkheden biedt TOBACCO Theater vele kansen voor vele culturele events en commerciële activiteiten.
Home Atlastheater.
Bekijk hier ons aanbod! MA 25 FEB. Vier het Leven neemt ouderen mee uit naar het ATLAS Theater! Stichting Vier het Leven organiseert samen met ATLAS Theater zorgeloze uitjes voor ouderen 65 die niet graag alleen naar het theater gaan.
Zaalverhuur Toneelmakerij.
De Toneelmakerij beschikt over technische faciliteiten zoals licht en geluidsinstallatie in de theaterzaal, of bijvoorbeeld microfoons, beamers, noem maar op. Op aanvraag kunnen we ook de catering voor het evenement verzorgen. Deze stellen we graag in overleg samen. Het theater is te bereiken met diverse bussen en o.a. trams 7, 10, 13, 14, 17 halte Marnixstraat/Rozengracht. Het is betaald parkeren op de Lauriergracht van 0900: tot 0000: uur voor het uurtarief van 4. Er is ook de mogelijkheid om te parkeren in de Q-Park Europarking op de Marnixstraat. Partijen die eerder in ons pand te gast waren zijn.: Collewijn / Mulder opleidingen. Jeugdtheater de Krakeling. TNHK School of Creative Leadership and Innovation. Eva van Kerkhof. productie en zaalverhuur. 020 522 60 70. Lauriergracht 99c, 1016 RJ Amsterdam.
Zaalverhuur in Amsterdam nodig? Alle soorten zalen huur je via meetings.nl.
Amstel 3, Amsterdam. Het iconische theater ligt in het hart van Amsterdam en biedt een prachtig uitzicht over de Amstel en Magere Brug. De diverse ruimtes vormen een prachtig decor voor een verscheidenheid aan evenementen. De theaterzaal met 1600 stoelen is een van Amsterdams grootste zalen en bijzondere locatie voor een congres, presentatie, award show of première.
Zaal huren in Diemen Theater de Omval. Facebook. RSS. Twitter.
Vraag direct aan de rechterkant meer informatie aan of bekijk hier onze prijslijst. De theaterzaal is uitermate geschikt voor voorstellingen, congressen, dansfeesten en andere grote bijeenkomsten. 180 personen, 300 m2, tarief vanaf 125, per uur ex. Grand Café Blauw is uitermate geschikt voor feesten en recepties.
Feestzaal in Amsterdam? Alle feestzalen in Amsterdam vind je op DNLS.
Informeer bij de feestzaal in Amsterdam naar de mogelijkheden. U kunt contact opnemen met de feestzaal in Amsterdam door te bellen of door gebruik te maken van onze aanvraagformulieren. In beide gevallen komt u direct in contact met de locatie zelf.
Theater Amsterdam Theater Amsterdam.
The Theater Amsterdam Experience. BUMA Awards 2018. De" BUMA award uitreiking had geen betere locatie kunnen wensen." THE THEATER AMSTERDAM EXPERIENCE. De" samenwerking met het team van Theater Amsterdam heeft TEDxAmsterdamED naar de next level gebracht." THE THEATER AMSTERDAM EXPERIENCE.
Theater de Meervaart Amsterdam.
T 020 4107 777 Bereikbaar onder openingstijden. Volg ons op Facebook Twitter Instagram Maandagenda. Theater de Meervaart Meer en vaart 300 1068 LE Amsterdam Openingstijden. Maandag t/m vrijdag 0900: 1630: uur. Zaterdag vanaf 1600: uur alleen bij voorstelling, tot aanvang.
Theater de Veste Delft.
de winnaar Leids Cabaret Festival 2019, Janneke de Bijl en Daan van der Hoeven! Welkom bij Theater de Veste.: Neem een duik in ons programma. We ontvangen u graag aan het Vesteplein of op locatie! Maas theater en dans. Zo 3 feb.

Contacteer ons