Meer resultaten voor theaterzaal huren amsterdam

theaterzaal huren amsterdam
TOBACCO Theater Amsterdam Tobacco Theater Amsterdam.
Een indrukwekkend pareltje in de culturele hoofdstraat van Amsterdam. Industrieel, fris, stoer en de liefde voor detail en historie spat van de muren af! Negen prachtige zalen met de acht meter hoge Theaterzaal als blikvanger, een eigen keuken-equipe op Michelin niveau en een gepassioneerde club medewerkers en altijd op weg naar nieuwe avonturen met onze hooggeëerde gasten.
Theater met betaalbare repetitieruimte en voorstellingen.
THEATER DE CAMELEON. Repetitieruimte in Amsterdam, voor theater en dans op een mooie plek centraal in Amsterdam. Het Amsterdams Theaterhuis verhuurt haar theaterzaal voor. theater en dans repetities. lezingen kunst gerelateerde themas. Wat kun je huren? grote theaterzaal met tribune.
Locatie huren Brakke Grond.
Home / Locatie huren. Overview page slideshow. De diverse zalen van de Brakke Grond in hartje Amsterdam zijn bijzonder geschikt voor uiteenlopend gebruik: Van repetities tot zakelijke presentaties, van vergaderingen tot filmvertoningen, van workshops tot congressen: de Brakke Grond heeft voor iedere gebruiker de perfecte ruimte. Ook is de Brakke Grond een officiële trouwlocatie. Als ervaren professioneel kunstenbedrijf hebben wij de techniek en het personeel in huis om aan alle wensen van onze gebruikers te voldoen. Onze zalen zijn multifunctioneel wat betreft aankleding, licht, geluid, podiumopstellingen en media-ondersteuning. Ons sfeervolle eetcafé heeft een team van creatieve cateraars dat klaar staat om met Vlaamse goesting de innerlijke mens te behagen. De Rode Zaal is een prachtig gerestaureerde, klassieke theaterzaal.
Theater Amsterdam Theater Amsterdam.
The Theater Amsterdam Experience. BUMA Awards 2018. De" BUMA award uitreiking had geen betere locatie kunnen wensen." THE THEATER AMSTERDAM EXPERIENCE. De" samenwerking met het team van Theater Amsterdam heeft TEDxAmsterdamED naar de next level gebracht." THE THEATER AMSTERDAM EXPERIENCE.
Polanentheater Zaalverhuur in het hart van de Amsterdamse Spaarndammerbuurt.
Het theater is gevestigd in de Spaarndammerbuurt in Amsterdam en is een begrip in de Nederlandse toneel en muziekwereld. Een plek bij uitstek om voorstellingen te spelen of om in alle rust een productie voor te bereiden, in elkaar te zetten, te repeteren en te monteren. Onze foyer is uitermate geschikt voor recepties, partijen, feesten of presentaties. Het Polanentheater heeft naast een prachtig theater met 90 stoelen, ook diverse zalen. Deze zalen zijn geschikt voor het organiseren van vergaderingen, trainingen, workshops en seminars. Gezellig een hapje eten voor de voorstelling! Het Polanentheater beschikt over een theaterzaal, 5 studios en een gezellige foyer.
Theater De Cameleon Theater De Cameleon.
De Cameleon is begonnen in 1996 in een voormalige school aan de Derde Kostverlorenkade in Amsterdam Oud-West. die beginjaren was het pand gekraakt. In 2005 is het aangekocht door vereniging Kostgangers, waarvan De Cameleon lid is. Sinds de verbouwing die volgde op de aankoop beschikt De Cameleon naast de Theaterzaal op de begane grond ook over een mooie zaal.
Zaalverhuur Compagnietheater.
Vacatures en stages. Het Compagnietheater op de Kloveniersburgwal in Amsterdam is een centraal gelegen en veelzijdige locatie. Stoer en strak, maar bovenal warm en welkom dat typeert de sfeer van het Compagnietheater. De voormalige kerk werd eind jaren 90 verbouwd met behoud van traditionele elementen. Het theater is een mooie mix van oude en nieuwe materialen. Het Compagnietheater is hét ideale podium voor uw bedrijfsfeest, presentatie, congres, diner, tv/radio opname of huwelijk. Er is een Grote theaterzaal, een Kleine theaterzaal, een multifunctionele Zuilenzaal, een ruime Foyer en een Café. De verschillende ruimtes zijn apart of gezamenlijk te huren.
ZID Theater verbindt kunst, cultuur en samenleving Verhuur theaterzaalVerhuur ZID Theaterzaal ZID Theater verbindt kunst, cultuur en samenleving.
Zoek je een geschikte zaal in Amsterdam West om te repeteren voor een voorstelling, een presentatie of een workshop te geven of een bijeenkomst te organiseren? Onze lichte en ruime zaal, gelegen nabij de A10 en op loopafstand van station Sloterdijk en openbaar vervoer is daar uitstekend geschikt voor. ZID beschikt over een multifunctionele theaterzaal, met een oppervlakte van 250 m2 die grenst aan een foyer van 70 m2. Er zijn technische voorzieningen aanwezig zoals licht, geluid, projectie, dansvloer en spiegels. In de zaal kunnen maximum 100 bezoekers plaatsnemen in flexibele opzet. Incidentele verhuur Zoek je een ruimte om te repeteren voor een dans of theatervoorstelling? Wil je een training of workshop geven en zoek je een ruimte die je een korte periode één of meer dagen of dagdelen kan huren?
Homepagina Compagnietheater.
In ons sfeervolle monumentale pand verhuren wij een Grote theaterzaal, een Kleine theaterzaal, een multifunctionele Zuilenzaal, een ruime Foyer en een knus Café. Bekijk de zalen. Er gaat dit jaar veel veranderen in Compagnietheater. Meer weten over dit spannende tussenjaar? Hou deze website in de gaten. Lees meer over ons. Kom jij bij ons stage lopen? Denk jij dat jouw kwaliteiten het beste tot hun recht zouden komen in. Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Bedankt voor het inschrijven. Geen geldig emailadres ingegeven. Kloveniersburgwal 50 1012 CX Amsterdam.
Locatie huren Stadsschouwburg Amsterdam.
Openingstijden FAQ Kaartverkoop Bereikbaarheid Mindervaliden Blijf op de hoogte Rondom de voorstellingen Huisregels Locatie huren Informatie voor gezelschappen. Schrijf u nu in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief vol theaterinspiratie. Twitter Deel op Twitter. Facebook Deel op Facebook. Print Print deze pagina. 1017 PT Amsterdam.

Contacteer ons