Meer resultaten voor klein zaaltje huren amsterdam

klein zaaltje huren amsterdam
Party Centrum Noord.
Nunc interdum nisi non ante bibendum facilisis.Vestibulum ullamcorper, tortor dictum semper adipiscing, dui mauris vestibulum turpis, at dignissim lectus erat eu nibh. Aenean sit amet laoreet mi.Praesent faucibus iaculis nulla, vel placerat dui commodo in. Fusce dignissim id diam ut imperdiet.
ZID Theater verbindt kunst, cultuur en samenleving Verhuur theaterzaalVerhuur ZID Theaterzaal ZID Theater verbindt kunst, cultuur en samenleving.
Zoek je een geschikte zaal in Amsterdam West om te repeteren voor een voorstelling, een presentatie of een workshop te geven of een bijeenkomst te organiseren? Onze lichte en ruime zaal, gelegen nabij de A10 en op loopafstand van station Sloterdijk en openbaar vervoer is daar uitstekend geschikt voor. ZID beschikt over een multifunctionele theaterzaal, met een oppervlakte van 250 m2 die grenst aan een foyer van 70 m2. Er zijn technische voorzieningen aanwezig zoals licht, geluid, projectie, dansvloer en spiegels. In de zaal kunnen maximum 100 bezoekers plaatsnemen in flexibele opzet. Zoek je een ruimte om te repeteren voor een dans of theatervoorstelling? Wil je een training of workshop geven en zoek je een ruimte die je een korte periode één of meer dagen of dagdelen kan huren?
Volkshotel Conference rooms.
Wij hebben er plek voor. Onze kleinste, meest betaalbare zaal is geschikt voor kleinere, meer intieme evenementen. Kan gecombineerd worden met de Betonnen Zaal. De oude installatieruimtes op de zevende verdieping zijn omgetoverd tot één lichte ruimte met wijds uitzicht over Amsterdam.
Goedkope zaalverhuur Amsterdams-Zuidoost Flavour Town.
Met een capaciteit voor 160 personen zijn onze drie areas bij uitstek geschikt voor kleine en middelgrote evenementen. Wilt u meer weten over onze goedkope zaalverhuur in Amsterdam-Zuidoost of heeft u overige vragen? Kom langs op locatie of bel naar 06 857 770 07. Catering feest Amsterdam. Zaaltje huren Amsterdam.
Zaalverhuur Syriana.
Het restaurant, de Lounge en Syriana Deluxe zijn af te huren voor uw unieke feest of evenement. Onze Edenzaal is tevens af te huren voor feesten of vergaderingen. Van recepties tot congressen, alles is mogelijk bij ons. Van kale zaalhuur tot aan Ultra All inclusieve arrangementen.
Zaal huren Amsterdam Zuidpool.
Zuidpool zaalverhuur Amsterdam: een unieke belevenis. Natuurlijk zijn er genoeg mogelijkheden om een zaal te huren in Amsterdam. Wat maakt Zuidpool dan zo uniek? Allereerst is het mogelijk onze zalen aan elkaar toe te voegen zodat uw meer ruimte heeft voor uw evenement.
Gave Feestlocaties Amsterdam 200 Feestlocaties Locaties.nl.
Musea en Galerien. Strandtent of paviljoen. Locaties op provincie. Vergaderlocaties in Utrecht. Vergaderruimte in Amsterdam. Vergaderen in Den Haag. Vergaderzalen in Breda. Vergadercentra in Nederland. Beurslocaties in Nederland. Hotels in Nederland. Partyschepen, Boten en Rederijen. Concertlocaties in Nederland. Vergaderlocatie huren in Rotterdam.
Zaalverhuur Amsterdam Oost.
Van een huisgebakken cake met koffie en thee tot een diner met meerdere gangen. Omdat koken en bakken onze passie is, doen wij dat niet alleen voor groepen die de Krugerkamer huren. Elke eerste zondag van de maand is er van 10.00 tot 12.00 uur Krugerkroissant.
Zaalverhuur van Spant Congrescentrum Spant.
Een zaal huren in Spant? 10 multifunctionele zalen. 100% CO2 neutraal. Congrescentrum Spant Zaalverhuur van Spant. ZAALVERHUUR VAN SPANT. Het hele jaar staan onze deuren open voor zaalverhuur van ieder type en ieder formaat. Bij Spant worden het hele jaar congressen, evenementen, feesten en vergaderingen georganiseerd.
De Gibraltar speeltuin, koffie thee salon, flexplekken en zaalverhuur.
De Gibraltar is een ontmoetingsplek voor kinderen en hun ouders, vrijwilligers en buurtbewoners. Een plek om de hectiek van de stad te ontvluchten. De Gibraltar streeft naar een zo klein mogelijke footprint. We hebben de zaal en de salon met gevonden en gekregen meubels ingericht.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Feest en trouwzaal Amsterdam Partycentrum De Kroon.
Bekijk Trouwzaal feestzaal Diadeem Trouwzaal feestzaal Diadeem. Bekijk Trouw feestzaal Tiara Trouw feestzaal Tiara. Partycentrum De Kroon. 3 Feest en trouwzalen. Heeft u binnenkort een ruimte nodig om van uw trouwfeest, geboortefeest of zakelijke bijeenkomst een onvergetelijke bijeenkomst te maken? Dan bent u bij Partycentrum De Kroon aan het juiste adres. Naast dat onze feest en trouwzalen centrum centraal gevestigd is in Amsterdam Osdorp, beschikt u bij ons over gratis parkeerplekken en alle gemakken om uw feest tot een succes te maken.

Contacteer ons