Op zoek naar klein zaaltje huren amsterdam?

klein zaaltje huren amsterdam
Ruimtes Café de Jaren Amsterdam.
Café de Jaren beschikt over 2 aparte ruimtes: het Monument en het Achterhuis. In het Achterhuis, op de 1ste etage, kunt u vergaderen, lunchen, een high tea organiseren en dineren. Tijdens uw vergadering of diner kunnen wij de deuren sluiten, ten behoeve van de akoestiek.
Blijburg.
Blijburg is dan ook te huur voor andere evenementen en feesten voor mensen en partijen die net als wij ook graag mensen blij maken. Blijburg biedt verschillende mogelijkheden om ruimtes te huren en is geschikt voor vergaderingen, peptalks, trainingen, workshops, huwelijken, seminars, boekpresentaties, festivals en kleine en grotere feesten.
Buurtruimte verhuur.
Voor vragen of meer informatie hierover kunt u contact opnemen met de Springplank of buurtruimteverhuur. Boeken van een feestje op dagen buiten het weekend zal leiden tot het ter plekke beëindigen van het feestje zonder teruggave van het reeds betaalde geld.
Podium ZO! Zaal huren in Amsterdam Zuidoost?
uiterst geschikt als dynamische ontmoetingsplaats waar uiteenlopende activiteiten plaatsvinden gericht op ontmoeting van de buurt. Zo vinden er bij ons cursussen, kookworkshops, inloopbijeenkomsten, bewonersinitiatieven, vergaderingen, voorlichting en netwerkbijeenkomsten of andersoortige bijeenkomsten plaats. is open op maandag t/m vrijdag van 0900-2200: uur.
Zaalverhuur Huis van de Wijk Buitenveldert.
Prijs: 12, per uur niet BTW-plichtig. Deze zaal grenst aan het café en is i.v.m. geluid uit het café minder geschikt voor vergaderingen. Prijs: 36, per uur niet BTW-plichtig. Capaciteit: max 40 personen. max 70 personen in combinatie met huren van de stamzaal.
Bijzondere Locaties Amsterdam Zaal huren Amsterdam, zalen huren Amsterdam, zaaltje huren Amsterdam.
Bijzondere Locaties Amsterdam helpt bedrijven u het juiste bedrijf te vinden om een zaal of zaaltje te huren in Amsterdam. Klik op home voor een duidelijk overzicht voor onze zaal huren Amsterdam. Onze interesse voor bijzondere locaties in Amsterdam heeft ons een kennis gegeven die wij graag delen. Waaronder deze vier schitterende locaties. Die zich allen kenmerken door een uniek pand, ligging, professionaliteit in service, persoonlijke aanpak en liefde voor de stad. Bijzondere Locaties Amsterdam is meer dan deze vier locaties. Wij organiseren uw evenement van A tot Z, groot of klein.
Verhuur DE RUIMTE.
In ons café kun je feestjes of diners organiseren voor tot 75 personen of presentaties voor tot 60 personen. Ons zaaltje biedt plaats aan tot 25 personen in een vergaderopstelling en tot 37 personen voor een diner of een feestje.
Je feest bij Stayokay Stayokay.
Een groot of klein feest, het gaat altijd om maatwerk. Alles bij Stayokay is bespreekbaar: zaalindeling, maaltijden, buffetten, aankleding, audiovisuele middelen en activiteiten. Stayokay vertaalt jouw wensen naar een onvergetelijk feest. Van borrel tot trouwfeest. Multifunctionele zalen tot 900 personen. Diverse drank en hapjesarrangementen. 5 officiële trouwlocaties. Eén vast contactpersoon die altijd voor je klaar staat. Aanbiedingen op maat. Beschikbaar bij de volgende hostels. Maak een keuze. Stayokay Amsterdam Vondelpark.
Gratis Zaalverhuur Café de Fiets.
Voor beide opties geldt een eenmalig bedrag van 2500, voor op en afbouwkosten. Algemene voorwaarden en Regels., De algemene voorwaarden en regels die gelden bij het huren van een gratis zaal kunt u vinden onder het kopje algemene voorwaarden wilt u meer info mail naar info@cafedefiets.com.
goedkope feestlocatie amsterdam feestlocatie zaal huren amsterdam eigen drank.
zaal huren amsterdam. goedkoop zaaltje huren breda. zelf uitnodigingen maken en printen. dansstudio huren amsterdam. The Spot zaalverhuur Amsterdam The Spot. De zaal is geschikt voor elk soort feest, bijvoorbeeld; Het is bij ons mogelijk om de zaal te huren voor de gehele dag of een avond en kunt u na overleg tot de vroege uurtjes door feesten.
Zaalverhuur Amsterdam Oost.
Van een huisgebakken cake met koffie en thee tot een diner met meerdere gangen. Omdat koken en bakken onze passie is, doen wij dat niet alleen voor groepen die de Krugerkamer huren. Elke eerste zondag van de maand is er van 10.00 tot 12.00 uur Krugerkroissant.
Zalenverhuur Buurthuis de wachter.
Speel zaal 100 m2. Grote zaal gymzaal 184 m2. Vergaderruimte 45 m2. Kleine vergaderruimte 20 m2. Beamer los bij te huren. Previous slide Next slide. In De Wachter bieden wij ruimten aan voor verhuur. Zo kun je bijvoorbeeld presentaties, vergaderingen, recepties, lezingen of cursussen in een van onze zalen houden.

Contacteer ons