Zoeken naar feestzaal huren amsterdam

feestzaal huren amsterdam
Feestlocaties Amsterdam 200 Feestlocaties Locaties.nl.
Musea en Galerien. Strandtent of paviljoen. Locaties op provincie. Vergaderlocaties in Utrecht. Vergaderruimte in Amsterdam. Vergaderen in Den Haag. Vergaderzalen in Breda. Vergadercentra in Nederland. Beurslocaties in Nederland. Hotels in Nederland. Partyschepen, Boten en Rederijen. Concertlocaties in Nederland. Vergaderlocatie huren in Rotterdam.
Zaalverhuur Amsterdam: de site voor Zaalhuur in Amsterdam.
Zaal huren Amsterdam Club 8.
HUUR JE ZAAL BIJ CLUB 8 IN AMSTERDAM. Zaal huren Amsterdam. Club 8 rekent geen huur voor de gebruikers van de feestzaal, maar werkt met een bargarantie. Neem voor de hoogte van die bargarantie en de mogelijkheden voor uw feest contact op.
Feestlocaties Amsterdam 15 tot 250 p.p.
Jacob Bontiusplaats 1. 1018 LL Amsterdam. www.amsterdamroest.nl / 020 308 0283. Feestlocatie op het water: Feestboot Kapitein Anna. Een uniek feest verdient een uniek feestlocatie. Voor deze unieke plek zit je bij Feestboot Kapitein Anna op de juiste plek, deze locatie heet namelijk niet voor niets feestboot! Feestelijke zalen, een nautische sfeer en de optie om de boot compleet aan te passen naar jullie wens maakt het een feestzaal van vele mogelijkheden.
Zaalverhuur De Duif.
Voor zakelijke gebruikers is het een prestigieuze locatie om hun bedrijf te presenteren. De Duif is ook een prachtige trouwlocatie. Op zondagochtend blijft de kerkruimte in gebruik voor de eredienst. Adres: Prinsengracht 756, 1017 LD Amsterdam. Alle informatie over verhuur en beschikbaarheid van de kerk is verkrijgbaar via.:
De Koning Party Events.
De Koning Venues biedt u de mogelijkheid om uw gasten te ontvangen in voelbare luxe met een Koninklijke ambiance. Wij zijn ook te bereiken op Social Media. Volg ons blijf op de hoogte van onze activiteiten. De Koning Venues. De Koning Venues. 1014 AS Amsterdam.
Zaalverhuur Amsterdam Noord.
Wilt u een zaal huren voor het vieren van uw verjaardag, bruiloft, receptie of een ander feestje? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! De Bult beschikt over een grote zaal, bar en dansvloer die geschikt is voor 50 tot 200 personen.
Verhuur Tolhuistuin.
In Amsterdam-Noord, aan de oevers van het IJ, recht tegenover Amsterdam Centraal Station zijn wij gevestigd in de voormalige bedrijfspanden van de Koninklijke Shell. Binnen ons Paviljoen, de voormalige bedrijfskantine van de Koninklijke Shell, zijn verschillende zalen te huur. Ze worden gebruikt voor evenementen, bijeenkomsten, seminars, presentaties, festivals, feesten en optredens.
UNDERCURRENT EVENEMENTENLOCATIE.
Wel werken we samen met diverse partijen en kunnen wij voor u bemiddelen bij het huren van meubilair, extra beeldtechniek, catering etc. Dit maakt Undercurrent dé ideale plek voor vergaderingen, congressen, beurzen, diners, BBQs, feesten, bruiloften, opnames en product presentaties. Locatie en contact. Undercurrent heeft de beschikking over ruim voldoende parkeerplaatsen 600, aantallen en kosten op aanvraag. Ook is er een mogelijkheid om een georganiseerde door-to-door bus of boot service aan te vragen. Door de aanlegsteiger aan het terras is er de mogelijkheid om meerdere boten of zelfs een pont te laten aanmeren aan Undercurrent. Vanaf het Centraal Station is de locatie bereikbaar met de NSDM pont en/of IJ pont vanaf daar is het over de Theo Fransmanbrug 5 minuten lopen naar de locatie. 1032 KJ Amsterdam.
Zaalverhuur: Peperwortel Traiteur Catering.
Bekijk ons volledige Catering Menu, of klik direct op onderstaande buffetten.: Voor extra's' zoals het huren van servies, glaswerk of meubilair, de aankleding van de ruimte of personeel voor de bediening. klikt u op. extra's' bij catering. 1054 HN Amsterdam.
Zaaltje huren? Zaalverhuur van Amsterdam tot Rotterdam BuitenBusiness.nl.
Op zoek naar een zaal in een bepaalde provincie of stad? Hieronder hebben we alvast de meest gezocht zaalverhuur bedrijven per provincie bij elkaar gezet.: Zaaltje huren Rotterdam. Zaaltje huren Groningen. Zaaltje huren Zwolle. Zaaltje huren Amersfoort. Goedkoop zaaltje huren.
Vind zaal verhuur op Marktplaats.nl.
Leuke zaal voor al uw feesten en partijen. Tennispark de hofstede, clubhuis boerderij een mooie locatie om een zaal te huren voor al uw feesten en partijen, heel het jaar beschikbaar. Wij werken met een scherpe all-in prijs. Zaalhuur is mogelijk, dan bent u wel verplicht om drank bij ons af te nemen, uiteraard ook tegen een mooie prijs.

Contacteer ons