Resultaten voor feestzaal huren amsterdam

feestzaal huren amsterdam
Huur: USC.
Bij het USC kun je zalen huren in alle soorten en maten, op meerdere locaties en voor allerlei gelegenheden. In alle Universum-zalen is gratis wi-fi. Kies jouw zaal hieronder en vraag een offerte aan bij onze afdeling zaalreservering: Bart, Lydia en Simon. Voor onze leden zijn er speciale last minute tarieven. Op alle verhuur zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. 0 200 m. 200 500 m. 50 150 m. 500 1500 m2. tot 50 m. Amstelcampus sport fitness. USC Body Mind. USC Tennis Padel. Aanvragen offerte Aanvragen offerte last minute Amstelcampus café Amstelcampus gymzaal Amstelcampus sporthal Amstelcampus studio ASC studio ClubWest aerobicszaal ClubWest Body Mindstudio ClubWest spinningzaal ClubWest vergaderruimte De Komeet @Oerknal Kids Universum 1 dansstudio Universum 2 dansstudio Universum 3 kleine studio Universum beachvolleybalveld Universum boulderhal Universum dojo Universum eetcafé Oerknal Universum fitness-studio Universum gymzaal Universum klimhal Universum sporthal 1 Universum sporthal 2 Universum squashbanen USC Body Mind zaal USC Tennis padelbanen USC Tennis tennisbanen Contact. Science Park 306. 1098 XH Amsterdam.
Zaalverhuur Kapitein Zeppos Amsterdam.
Er is helaas een fout opgetreden bij uw reservering. Neem aub contact met ons op via telefoon of mail: 31 20 6242057 kapitein@zeppos.nl. Cocktails, Bieren, Wijnen. Kapitein Zeppos heeft unieke zalen te huur voor uw: Borrel-Receptie-Lunch-Diner ook in buffetvorm Bruiloft. Zaal LA" FOLIE."
Zaalverhuur Syriana.
Arabische High Tea-arrangement. Zaalverhuur bij Syriana. Het restaurant, de Lounge en Syriana Deluxe zijn af te huren voor uw unieke feest of evenement. Onze Edenzaal is tevens af te huren voor feesten of vergaderingen. Van recepties tot congressen, alles is mogelijk bij ons.
Zaal verhuur, evenementen, catering in Q-Factory Amsterdam.
Klik hier voor het Privacy Statement van Q-Factory. Openingstijden per activiteit.: Repetitieruimtes 900: 000.: Q-Cafe 1000: 100.: Events: wisselende openingstijden. Q-Factory Hotel is geopend in juni 2017. 1093 NE Amsterdam. Voor zakelijke en commerciële aanvragen kunt u contact opnemen met sales@q-factory-amsterdam.nl.
Zaal huren Amsterdam Zuidpool.
Zuidpool zaalverhuur Amsterdam: een unieke belevenis. Natuurlijk zijn er genoeg mogelijkheden om een zaal te huren in Amsterdam. Wat maakt Zuidpool dan zo uniek? Allereerst is het mogelijk onze zalen aan elkaar toe te voegen zodat uw meer ruimte heeft voor uw evenement.
Zaalverhuur Amsterdam Voor kleine en grote groepen Silverstone.
Zaalverhuur Voici Webdesign 2018-07-08T1743290200.: Zaalverhuur nabij Amsterdam Diverse zalen. Ben je voor een feest, zakelijk evenement, trouwerij of een andere gelegenheid op zoek naar een zaal nabij Amsterdam? Silverstone Partycentrum beschikt over meerdere zalen voor kleine maar ook voor grote groepen. Een groep van 1.000 man is in ieder geval niet te gek. Bij Silverstone beschikken we over diverse zalen, die allen geschikt zijn voor zaalverhuur. Dit zijn: de vergaderzaal, de Middeleeuwse Ridderzaal, de Pub, de centrale horeca en Activity zaal. Je kunt de zalen afzonderlijk van elkaar huren, maar ze kunnen ook aan elkaar gekoppeld worden. Zo kunnen wij een ruimte maken die geschikt is voor 1.000 personen. Zakelijke evenementen zijn dus ook er. De Middeleeuwse Ridderzaal kan gebruikt worden als restaurant met maximaal 120 zitplaatsen of als feestzaal voor 300 personen.
Amsterdam Musea Zaalverhuur.
Treed het Noord Paviljoen binnen en bestijg de monumentale trap. Zie door de vensters hoe het Artis-park aan je voeten ligt. Open de deuren naar een grootse 19de-eeuwse feestzaal. Dit is altijd een plek van feest, ontvangst en samenkomst geweest.
Welkom bij The Royal Zaalverhuur.
Voor zowel kleinschalige ontmoetingen als voor grote evenementen heeft Zaalverhuur The Royal een geschikte ruimte. Zaalverhuur The Royal; de idea. Welkom bij The Royal Zaalverhuur. Bent u op zoek naar een mooie zaal om iets te vieren? Dan bent u bij Zaalverhuur The Royal aan het juiste adres.
Verhuur Jungle Amsterdam.
Vandaar dat wij je van harte uitnodigen om ruimte bij ons te huren, voor een activiteit of een feestje. Als je een vraag hebt of wilt weten of onze zaal op een bepaalde dag vrij is, neem dan contact met ons op voor meer informatie, dat kan via verhuur@jungle.amsterdam.
Zaalverhuur Toneelmakerij.
Er is ook de mogelijkheid om te parkeren in de Q-Park Europarking op de Marnixstraat. Partijen die eerder in ons pand te gast waren zijn.: Collewijn / Mulder opleidingen. Jeugdtheater de Krakeling. TNHK School of Creative Leadership and Innovation. Eva van Kerkhof. productie en zaalverhuur. 020 522 60 70. Lauriergracht 99c, 1016 RJ Amsterdam.
Mirror Centre Body Mind centrum Zaalverhuur.
Sluit jij je aan bij de kern van het Mirror Centre door frequent bij ons te huren? Vul snel een aanvraagformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! PRIJZEN WORKSHOP / SEMINAR. Wil jij een workshop of seminar organiseren bij het Mirror Centre? Dat kan voor onderstaande prijzen! Hoe langer en hoe vaker je komt, hoe meer voordeel je krijgt! Daarnaast werken we graag samen aan jouw evenement, we stellen ons pand graag voor je beschikbaar ook voor meerdere dagen! Vraag hier een offerte aan, zodat we samen kunnen kijken naar de beste invulling van jouw evenement! Ter Gouwstraat 3. 1093 JX Amsterdam.
Zaalverhuur De Duif.
Voor zakelijke gebruikers is het een prestigieuze locatie om hun bedrijf te presenteren. De Duif is ook een prachtige trouwlocatie. Op zondagochtend blijft de kerkruimte in gebruik voor de eredienst. Adres: Prinsengracht 756, 1017 LD Amsterdam. Alle informatie over verhuur en beschikbaarheid van de kerk is verkrijgbaar via.:

Contacteer ons