Resultaten voor feestlocatie amsterdam

feestlocatie amsterdam
Unieke feestlocatie DESMET STUDIO'S' AMSTERDAM.
Desmet is ook een officiële trouwlocatie van de gemeente Amsterdam. Packageprijs zaalverhuur incl. licht, geluid, DJ-set, horecapersoneel, garderobe en technische ondersteuning 1595, incl. Wil je even komen kijken of heb je een afwijkend programma bel ons dan: 020 521 7100. Unieke trouwlocatie 1595., Feestlocatie voor 80 tot 250 personen.
Feestlocatie Amsterdam Zuid. Feestlocatie Amsterdam Zuid.
31 20 675 29 00. Het Portiershuisje in Amsterdam Zuid is een bijzonder huisje met geschiedenis. Een huisje dat op verschillende manieren ingezet wordt en erg goed als feestlocatie gebruikt kan worden. Een receptie, borrel of een knallend swingfeest, het is allemaal mogelijk.
Boek de leukste varende feestlocatie van Amsterdam.
Bent u op zoek naar een spannende en originele feestlocatie in Amsterdam? Kies voor een schip. Niets is zo leuk als feestelijk varen in Amsterdam. Of het nu zomer of winter is, de ideale feestlocatie in Amsterdam is een schip.
Feestlocatie Huren in Amsterdam? Makkelijk en snel geregeld!
Feestlocatie huren in Amsterdam via Zaaltjeboeken.nl. Geef je binnenkort een feest en ben wil je een feestzaal of feestlocatie huren in Amsterdam? Dan ben je bij Zaaltjeboeken.nl aan het juiste adres. Op onze site vind je een groot aanbod feestlocaties voor groepen van groot tot klein.
Feestlocaties Amsterdam 15 tot 250 p.p.
Ben je in onze hoofdstad op zoek naar een feestlocatie Amsterdam? We helpen je met ons feestlocatie aanbod in Amsterdam graag op weg bij het vinden van de ideale locatie. Waar kijk je allemaal naar wanneer je op zoek gaat naar een feestlocatie Amsterdam?
Feestlocaties in Amsterdam en omgeving Inspiratie op Locatie.
Bijzondere feestlocaties in Amsterdam. Wil je een feest of event organiseren in Amsterdam of omgeving en ben je op zoek naar de beste en meest inspirerende feestlocaties? Wij zetten de leukste feestlocaties van Amsterdam voor je op een rijtje! Je kunt jouw favoriete feestlocaties zelf online reserveren tegen de beste prijs of een offerte op maat opvragen direct bij de locatie.
FEESTLOCATIE AMSTERDAM ABE Club Lounge Amsterdam Nightlife.
Dinsdag tot Woensdag van 0800: tot 0400.: Donderdag tot Maandag van 0800: tot 2300: ABE heeft zich snel gevestigd als Amsterdamse feestlocatie met een volwassen karakter en internationale uitstraling. Door onze centrale ligging is ABE zeer goed bereikbaarheid. Onze locatie biedt veel mogelijkheden voor privé-evenementen, bedrijfsfeesten en personeelsfeesten.
Feestlocatie Amsterdam: ontdek de gastvrijheid van t Hoorntje.
Bij ons merkt u wat gastvrijheid en gezelligheid werkelijk kunnen betekenen. Wij stellen eer in ons werk en denken graag met u mee over de beste manier om uw gasten een onvergetelijke dag of avond bij dé feestlocatie bij Amsterdam te bezorgen.
Industriële loods aan het IJ vergader en feestlocatie Amsterdam Inspiratie op Locatie.
Direct inzicht in prijzen en mogelijkheden. Op de oude NDSM werf aan het IJ in Amsterdam ligt deze creatieve, inspirerende locatie, opgebouwd uit zeecontainers. Met een eigen strand en terras en een fenomenaal uitzicht op het IJ zorgt deze locatie ervoor dat je even helemaal weg bent van de rompslomp van alledag en in een inspirerende omgeving tot nieuwe inzichten kunt komen.
Boerderij Langerlust Feestlocatie in Amsterdam Puur Feesten. Boerderij Langerlust Feestlocatie in Amsterdam Puur Feesten.
Boerderij Langerlust, gelegen aan de rand van Amsterdam, tussen de Gaasperplas en de Gaasp, is een bijzondere en idyllische locatie in Amsterdam. Met vijf prachtige zalen, een Brasserie en een Orangerie is er voldoende mogelijkheid voor uw evenement. Bos en platteland.
IJ-kantine Feestlocatie Amsterdam Leukefeesten.nl.
De IJ-kantine is een eigentijdse en gezellig ingerichte feestlocatie in Amsterdam. De locatie bevindt zich op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord en met een terras pal op het zuiden is dit een heerlijke plek voor een personeelsfeest, bedrijfsfeest, jubileumfeest of themafeest.
Unieke feestlocatie Amsterdam voor 10 tot 10.000 personen.
Pand 41 is een intieme feestlocatie, welke mooi uitzicht heeft op het Noordzee kanaal van Amsterdam. Pand 43 Event Area is een feestlocatie, waar je met 550 personen een gezellig bedrijfsfeest, receptie of jubileum feest kunt vieren. Bent u opzoek naar een grotere feestlocatie, dan biedt Hal 1 Black box vele mogelijkheden.

Contacteer ons