Meer resultaten voor zaalverhuur purmerend

zaalverhuur purmerend
Zalen Hotel Purmerend.
Hotel Purmerend is de perfecte locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten, het geven van trainingen, het houden van vergaderingen of te geven van een zakelijke presentatie. Feesten en partijen. Een feestelijke zaal, gastvrije bediening en een hapje en een drankje, wij zullen alles in het werk stellen om uw partij onvergetelijk te maken.
Zaalverhuur in Purmerend nodig? Alle soorten zalen huur je via meetings.nl.
Zaalverhuur in Purmerend. Ben je voor een speciale gelegenheid op zoek naar bijzonder zaalverhuur in Purmerend? Zoek je een echte feestlocatie, een partycentrum of wil je een vergaderzaal huren, dan ben je bij meetings aan het juiste adres. In ons brede aanbod vind je de perfecte locatie voor elke gelegenheid.
index.
Slotplein 3 1441 KG Purmerend T: 0299 420152 M: 06-23743552 E: info@party-dinnerslotpurmersteijn.nl. Party Dinner Slot Purmersteijn is dé plek voor iedereen, van jong tot oud! Hier kunt u uw verjaardag vieren, uw bruiloftsfeest vieren, genieten van een high tea of high wine, een wedstrijdje kegelen of een zaaltje huren om te vergaderen met uw collegas.
Partylocaties en zaalverhuur VVV Purmerend.
Akkoord Meer informatie en instellingen. Purmerend anno nu. Banken en geldautomaten. Partylocaties en zaalverhuur. Eten, drinken uitgaan. Zien, doen en beleven. Op stap met de auto. Op stap met kinderen. Sport en outdoorwinkels. Huis en tuinartikelen. Laag Holland voor groepen.
Home Concordia Purmerend.
Gelegen aan de historische Koemarkt, het uitgaansplein van Purmerend, is Concordia gericht op Horeca als restaurant en café, Verhuur van partyartikelen en Logies als groepsaccommodatie en hostel voor circa 90 slaapplekken. Koemarkt 45, 1441 DB Purmerend. Vind ons op Airbnb.
Zaal huren in purmerend Zaalhuren.net.
JT en LUXOR Theaters biedt u fantastische mogelijkheden die op uw wensen afgestemd kunnen worden. Wij zijn met 19 locaties door heel Nederland vertegenwoordigd. Gratis ZaalVerhuur Purmerend. Een sfeervolle zaal voor elke gelegenheid in Purmerend. Zaalhuur is bovendien gratis vanaf 25 personen!
Zaalverhuurder in Edam-Volendam en Purmerend zaalverhuur-info.nl.
Akhnaton is een club in het centrum van Amsterdam, met parkeergelegenheid en loopafstand van het Centraal Station. Er vinden regelmatig de meest diverse publieke. Amuse bouche catering zaalverhuur Amsterdam. Catering, wedding-planning, styling en alles wat u voor uw partij wenst.
Zaalverhuur Purmerend De Telefoongids.
Geopend op Vrijdag 1. Geopend op Zaterdag 1. Toon 4 resultaten. Zaalverhuur in Purmerend. Zaalverhuur in Purmerend. Bronzen Engel Café Restaurant De. Van IJsendijkstraat 397, 1442LB, Purmerend. Beoordeel dit bedrijf. 0299-428686 Toon nummer. Koemarkt 45, 1441DB, Purmerend. Beoordeel dit bedrijf.
Let's' rock your event P3 Pop Cultuurpodium.
Deze klanten gingen u voor: De Prinsenstichting, Rabobank, Het Waterlandziekenhuis, Zorgcirkel Waterland, GGD Zaanstreek-Waterland, Dansstudio Da Rebels, OPSO-Spoor, Odion, McDonalds, KRO-NCRV, Purmerendse Scholen Gemeenschap, Music Academy InHolland, Gemeente Purmerend, Mediacollege Amsterdam, NEA Volharding, Rotary Purmerend, Vereniging Sport Gemeenten, Zangstudio Debby Langereis, Mugmetdegoudentand, Rockkoor Lets Rock en vele anderen.

Contacteer ons