Op zoek naar zaalverhuur purmerend?

zaalverhuur purmerend
Home Spijkerman.
Modeshow Ladies Fortune met vijf gangen diner op 28 september 2018 Groot Succes! Vanwege de slechte vangst van sliptong hebben we op 3 december i.p.v. sliptong Ossenhaasbiefstuk met frites en salade voor 1500., Spijkerman eten drinken gelegen aan het Noord-Hollands kanaal te Purmerend.
Home Café-Restaurant Concordia."
Gelegen aan de historische Koemarkt, het uitgaansplein van Purmerend, is Concordia gericht op Horeca als restaurant en café, Verhuur van partyartikelen en Logies als groepsaccommodatie en hostel voor circa 90 slaapplekken. Koemarkt 45, 1441 DB Purmerend. Vind ons op Airbnb.
Verhuur vergaderruimte, workshopruimte, theaterzaal, feestlocatie Purmerend Cultuurhuis Wherelant Purmerend.
Het is tevens mogelijk om gebruik te maken van onze mac books: prijs op aanvraag. In het weekend en na 17.00 uur is er standaard geen medewerker aanwezig, u betaalt dan 25, per uur voor de aanwezigheid van een facilitair medewerker.
Golfresort De Purmer BurgGolf Purmerend.
Wij informeren u graag over alle mogelijkheden. De 9 holes PAR-3 baan is geschikt voor beginnende golfers zonder baanpermissie of GVB. Bekijk alle golfbanen Boek een greenfee. 36 holes golfbaan. 9 holes PAR-3. Golfresort De Purmer, Purmerend. 1445 AD Purmerend.
MuseumWaterland Kaasmarkt 16 Purmerend 0299 422605.
Vereniging en Stichting Museum Waterland hebben sinds 2010 de culturele ANBI status. Museum Waterland ontvangt geen subsidie en is daarom afhankelijk van de contributies van de leden en van sponsorbijdragen, donaties en giften. Bekijk hier een overzicht van onze sponsoren. 1441 BG Purmerend.
Partylocaties en zaalverhuur VVV Purmerend.
Akkoord Meer informatie en instellingen. Purmerend anno nu. Partylocaties en zaalverhuur. Over Laag Holland. Nationaal Landschap Laag Holland. Highlights Laag Holland. Exposities en tentoonstellingen. Eten, drinken uitgaan. Zien, doen en beleven. Op stap met de auto. Op stap met kinderen.
Zalen Hotel Purmerend.
Hotel Purmerend is de perfecte locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten, het geven van trainingen, het houden van vergaderingen of te geven van een zakelijke presentatie. Feesten en partijen. Een feestelijke zaal, gastvrije bediening en een hapje en een drankje, wij zullen alles in het werk stellen om uw partij onvergetelijk te maken.
Bibliotheek Purmerend.
Zoeken in de catalogus Zoeken binnen de site. De Bibliotheek Purmerend is de hoofdvestiging van Bibliotheek Waterland met ruime openingstijden en een collectie van ongeveer 85.000 boeken, cds en dvds, kranten en tijdschriften. Deze vestiging biedt rustige werkplekken op de tweede etage.
Kinderen sportief en creatief actief tijdens PurVak in herfstvakantie Regio Purmerend.
14 maart 2019 Nieuwsredactie Beemster, Fusie Beemster Purmerend, Purmerend. Purmerend Gemeente Purmerend werkt aan de fusie met gemeente Beemster om per 1 januari 2022 als één gemeente verder te gaan. Inwoners van Purmerend Lees Verder. Volg en vind ons leuk op Facebook.
Het volledige lesrooster van WeidevenneSports in Purmerend.
WeidevenneSports in Purmerend is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness, personal training, afslanken, de Milon Cirkel en wellness. Bij WeidevenneSports ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen.
Restaurant BRASA bar kitchen Purmerend Beemster.
Met voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur en goede bereikbaarheid vanaf Purmerend en de A7 is dit een perfecte plek om uit eten te gaan. Maar naast een heerlijke lunch of diner staat BRASA Beemster ook bekend als gewilde feestlocatie in de omgeving. Zo toveren wij ons restaurant regelmatig om tot trouwlocatie en heeft een heerlijke ambiance voor uw zakelijke lunch, vergadering of babyshower. Bent u benieuwd of BRASA Beemster geschikt is voor uw festiviteit of zakelijke aangelegenheid? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag alle mogelijkheden en persoonlijke wensen met u. Of kom eens langs en bekijk zelf onze mogelijkheden tot zaalverhuur.
Opzoek naar een Advocaat in Purmerend? Koster CS Advocaten.
Neem dan contact met ons, zodat wij u direct verder kunnen helpen met uw juridische belang als advocaat Purmerend! Koster CS is in de regio actief. Koster CS advocaat Purmerend is ook actief in. Tags: Advocatenkantoor Purmerend, Advocaten Purmerend, Advocaat Purmerend.

Contacteer ons