Zoeken naar zaalverhuur purmerend

zaalverhuur purmerend
Verhuur vergaderruimte, workshopruimte, theaterzaal, feestlocatie Purmerend Cultuurhuis Wherelant Purmerend.
Het is tevens mogelijk om gebruik te maken van onze mac books: prijs op aanvraag. In het weekend en na 17.00 uur is er standaard geen medewerker aanwezig, u betaalt dan 25, per uur voor de aanwezigheid van een facilitair medewerker.
Home Villa Clementine Een bijzondere trouw en evenementenlocatie.
Ook de fotos die een aantal lieve bruidsparen stuurden van hun prachtige dag bij ons, kun je er bekijken! Het Lourens Spring event in Villa Clementine in Purmerend was op zondag 8 april gewoon geweldig! In de bijzonder sfeervolle zalen vonden vele bezoekers prachtige zaken en heerlijkheden, zagen ze boven de nieuwste bad, dames en herenmode en deden ze inspiratie op bij Dick Beijers tuinpresentatie.
Hotel Purmerend Van der Valk Corporate Sales.
Een succesvolle vergadering. Hotel Purmerend is de perfecte locatie voor uw zakelijke bijeenkomst. De zalen zijn geschikt voor het geven van trainingen, het houden van vergaderingen of het geven van een zakelijke presentatie met een maximale capaciteit van 80 personen.
Partylocaties en zaalverhuur VVV Purmerend.
Akkoord Meer informatie en instellingen. Purmerend anno nu. Partylocaties en zaalverhuur. Over Laag Holland. Nationaal Landschap Laag Holland. Highlights Laag Holland. Exposities en tentoonstellingen. Eten, drinken uitgaan. Zien, doen en beleven. Op stap met de auto. Op stap met kinderen.
Zalen Hotel Purmerend.
Hotel Purmerend is de perfecte locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten, het geven van trainingen, het houden van vergaderingen of te geven van een zakelijke presentatie. Feesten en partijen. Een feestelijke zaal, gastvrije bediening en een hapje en een drankje, wij zullen alles in het werk stellen om uw partij onvergetelijk te maken.
Restaurant BRASA bar kitchen Purmerend Beemster.
Met voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur en goede bereikbaarheid vanaf Purmerend en de A7 is dit een perfecte plek om uit eten te gaan. Maar naast een heerlijke lunch of diner staat BRASA Beemster ook bekend als gewilde feestlocatie in de omgeving. Zo toveren wij ons restaurant regelmatig om tot trouwlocatie en heeft een heerlijke ambiance voor uw zakelijke lunch, vergadering of babyshower. Bent u benieuwd of BRASA Beemster geschikt is voor uw festiviteit of zakelijke aangelegenheid? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag alle mogelijkheden en persoonlijke wensen met u. Of kom eens langs en bekijk zelf onze mogelijkheden tot zaalverhuur.
P3 Purmerend Wikipedia.
P3, wat staat voor Pop, Podium en Purmerend, is een pop en cultuurpodium van de stad Purmerend. De zaal biedt plaats aan 1000 pop, dance en theaterliefhebbers. Het podium bestaat uit twee zalen. Daarnaast biedt het popmuzikanten de gelegenheid te repeteren in de oefenruimte.
Het volledige lesrooster van WeidevenneSports in Purmerend.
WeidevenneSports in Purmerend is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness, personal training, afslanken, de Milon Cirkel en wellness. Bij WeidevenneSports ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen.
Sportaccommodaties Spurd.
Van IJsendijkstraat 66. 1442 LB Purmerend. 1442 PZ Purmerend. 1446 HC Purmerend. Sportcomplex De Munnik. 1442 PX Purmerend. Roeivereniging De Where. 1443 TD Purmerend. 1443 WB Purmerend. Westerweg 56 ab. 1445 AD Purmerend. Sportcomplex Van IJsendijkstraat. Van IJsendijkstraat 140. 1442 CS Purmerend.
Op zoek naar een Advocaat in Purmerend? Koster CS Advocaten.
Neem dan contact met ons, zodat wij u direct verder kunnen helpen met uw juridische belang als advocaat Purmerend! Buiten Purmerend is Koster CS ook actief. Koster CS advocaat Purmerend is ook actief in. Tags: Advocatenkantoor Purmerend, Advocaten Purmerend, Advocaat Purmerend.
index.
Slotplein 3 1441 KG Purmerend T: 0299 420152 M: 06-23743552 E: info@party-dinnerslotpurmersteijn.nl. Party Dinner Slot Purmersteijn is dé plek voor iedereen, van jong tot oud! Hier kunt u uw verjaardag vieren, uw bruiloftsfeest vieren, genieten van een high tea of high wine, een wedstrijdje kegelen of een zaaltje huren om te vergaderen met uw collegas.
Zaalhuur Purmerend Theater De Purmaryn.
De kleine zaal is een vlakke vloer, de tribune begint vanaf de vloer en heeft 200 zitplaatsen. De kleine zaal heeft een speelvlak van 8 meter breed en 6 meter diep. Theater de Purmaryn. 1441 BR Purmerend. 0299 43 22 05.

Contacteer ons