Zoeken naar locatie huren

locatie huren
Locatie Het Drents Kwartiertje.
In de periode van november t/m februari is het mogelijk om de locatie of kookstudio te huren. Onderstaand de prijzen die worden berekend per zaal. Naam Omschrijving Tijdsduur Aantal deelnemers Prijs incl. btw Zaal huren. Maandag/donderdag 2 zalen inclusief bar en keuken.
Zaal huren bij conferentiecentrum Eindhoven.
De innovatieve en open uitstraling van het conferentiecentrum van de High Tech Campus Eindhoven sluit naadloos aan bij uw business event. De te huren zalen van het conferentiecentrum zijn instap klaar, maar kunnen ook aangepast worden aan de wensen van uw sprekers en publiek.
Hendrick de Keyser.
Deze majestueuze Jugendstil-villa uit 1899 is ingericht als Museumhuis. De zalen op de bel-etage zijn de perfecte locatie voor een huwelijk, receptie, presentatie, vergadering of diner. Het imposante interieur is voorzien van prachtige wandschilderingen, enorme schouwen, marmeren lambrisering en gebrandschilderd glas.
Zaal huren Leerfabriek KVL.
Op zoek naar creatieve hang-out plek die motiveert, inspireert en uitdaagt? Dan is Leerfabriek KVL de perfecte locatie! Bespreek je idee met één van de teamleden in Kafé Van Leer 013 203 2451, en samen kijken we naar de mogelijkheden.
Frietwagen huren op locatie? Frietwagen-op-locatie uit Someren.
Bekijk de mogelijkheden. Friet vrachtwagen huren op locatie? Bekijk de mogelijkheden met onze friet vrachtwagen. Frietwagen huren op locatie? Bekijk de mogelijkheden met onze frietwagen. Ons Jongens huren op locatie? Bekijk de mogelijkheden met. Direct bestellen bij frietwagen op locatie?
Zaal huren in Groningen? Reserveer nu een zaal bij MFC t Vinkhuys!
MFC t Vinkhuys is een uitstekende locatie voor het geven van trainingen, opleidingen, het houden van vergaderingen of een personeelsfeest. Maar ook voor uw verjaardag, jubileum, bruiloft of andere privé festiviteit kunt u bij ons terecht. Neem voor meer informatie contact op met ons.:
Ruimte in wijkcentrum of pand huren Gemeente Nijmegen.
Op Makelpunt Nijmegen vindt u alle wijkcentra en de contactgegevens van de beheerders. U kunt ook een sportzaal, sporthal of sportveld huren van de gemeente. Het tarief is afhankelijk van de activiteit en de grootte van de zaal. U kunt extra materialenbijvoorbeeld een beamer huren.
WBO Ruimte huren.
40 dagen zonder alcohol. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief. Wij verhuren verschillende ruimtes in Buurthuis Kadans en in Jongerencentrum Todo. Een ruimte aanvragen kan via dit formulier. alle verplichte velden in. Vul de naam van de organisatie in.
Feestruimte in Amsterdam? Alle feestruimtes in Amsterdam vind je op DNLS.
De meeste feestruimte in Amsterdam verzorgen zelf de catering, er zijn er maar een klein aantal die eigen catering toestaan op de locatie. Uiteraard staat dit duidelijk weergegeven bij de feestruimte in Amsterdam. De huiscateraars van de locaties kunnen in de meeste gevallen voor elk budget wel wat maken.
Locatie huren Brakke Grond.
Home / Locatie huren. Overview page slideshow. De diverse zalen van de Brakke Grond in hartje Amsterdam zijn bijzonder geschikt voor uiteenlopend gebruik: Van repetities tot zakelijke presentaties, van vergaderingen tot filmvertoningen, van workshops tot congressen: de Brakke Grond heeft voor iedere gebruiker de perfecte ruimte.
Feestlocaties Amsterdam 15 tot 250 p.p.
Maar wat past er bij je? Wil je een locatie waar je zelf je catering kunt regelen, kies je juist voor een locatie waar alles inbegrepen zit of misschien heb je wel zelf een idee bij hoe je het wilt inrichten.
Vergaderruimtes Grebbelinie.
ANBI Grebbelinie Bezoekerscentrum Betreffend het Grebbelinie Bezoekerscentrum en het algemeen nut. Op zoek naar een unieke locatie waar u prachtig kan vergaderen in een natuurlijke én historische omgeving? Het Grebbelinie Bezoekerscentrum beschikt over 6 verschillende ruimtes waar u kunt vergaderen.

Contacteer ons