Meer resultaten voor locatie huren

locatie huren
Feest: thuis of een locatie huren? lunaworx.nl.
Je hoeft dus niet in de gaten de houden of iedereen nog voorzien is, en hebt dus alle tijd en aandacht voor je gasten. De nadelen van het huren van een locatie voor je feest. Een feest op locatie is vaak duurder als een feest thuis.
Zaal huren Leerfabriek KVL.
En voor wie groots wil uitpakken en vooral op zoek is naar een locatie die een onuitwisbare indruk achterlaat, dan is Kafé Van Leer de juiste plek voor een evenement tot 350 personen. Je huurt dan gewoon de hele ruimte af.
Hendrick de Keyser.
Deze majestueuze Jugendstil-villa uit 1899 is een prachtige aanwinst voor onze de collectie. De zalen op de bel-etage zijn de perfecte locatie voor een huwelijk, receptie, presentatie, vergadering of diner. Het imposante interieur is voorzien van prachtige wandschilderingen, enorme schouwen, marmeren lambrisering en gebrandschilderd glas.
Locatieverhuur of Locatie huren? Kastanjelaan13 Velp.
Onze locatie en zijn multifunctionele ruimtes worden aangepast op uw groepsgrootte waardoor er altijd een intieme sfeer aanwezig is! Locatie huren in Velp naast Arnhem. Met professionele service, WIFI, gratis parkeren en een groot netwerk van cateraars en trainers zorgt Kastanjelaan13 voor een succesvol evenement!
Locatie huren Vuurlinie Beverwijk.
Vuurlinie Beverwijk Activiteiten Locatie huren. DE LOCATIE VOOR AL UW EVENEMENTEN. Van een vergadering tot een evenement met 900 personen. Vuurlinie Beverwijk, centraal gelegen aan de afslag A9 Beverwijk Oost, biedt met 2500m2 ruimte een ideale locatie voor al uw evenementen.
Feestje? 9 x hier kan je een zaaltje huren in Nijmegen indebuurt Nijmegen.
Nu kan je er een super leuk zaaltje huren op de eerste verdieping! Verhuur van zon historische A-locatie is niet gratis, maar je kan wel zelf kiezen of je gebruik wil maken van catering of alleen een lekker drankje wil schenken.
Ruimteverhuur contourdetwern.nl.
In de Tilburgse wijkaccommodaties kun je ruimte huren voor vergaderingen, activiteiten, lezingen, cursussen en werkplekken. Ook s avonds of in het weekend! De afmetingen en de aanwezige faciliteiten zijn per locatie verschillend. Er is dus altijd wel een locatie te vinden die past.
Locatie Het Drents Kwartiertje.
In de periode van november t/m februari is het mogelijk om de locatie of kookstudio te huren. Onderstaand de prijzen die worden berekend per zaal. Naam Omschrijving Tijdsduur Aantal deelnemers Prijs incl. btw Zaal huren. Maandag/donderdag 2 zalen inclusief bar en keuken.
Entertainment op locatie boekenBekijk ons aanbod, entertainment op locatie.
Heeft u nog vragen over het inhuren van stoelmassage op uw locatie? Bel of mail dan gerust. Wij staan u graag 24/7 telefonisch en per mail te woord. Casino op locatie huren. Bent u bezig met het organiseren van een themafeest?
Zaalverhuur Rotterdam Zaal huren Locaties.nl.
Partyschepen, Boten en Rederijen. Concertlocaties in Nederland. Vergaderlocatie huren in Rotterdam. Congreslocaties in Utrecht. Evenementenlocaties Den Haag. Evenementenlocaties Den Bosch. Hoe werkt Locaties.nl en de LocatieMarkt? Sites High Profile Locaties bv. Uw locatie op deze site? Speciale aanbiedingen voor klanten.
ROOTS inspiratielocatie Bedrijven.
Een plek waar jij je hoofd leeg maakt en waar je energie weer gaat stromen. Een plek om op nieuwe ideeën te komen met je voeten in het gras. Toen ik plannen maakte voor een bijzondere locatie, wilde ik een authentieke plek creëren met een juiste sfeerbeleving.
Leuke locaties door heel nederland.
Je bespreekt met de locatie alle wensen om zo te komen tot het organiseren van een onvergetelijk evenement. De scherpste prijzen in de markt. Wateenlocatie.nl speurt constant naar nieuwe locatie partners. We zoeken daarbij de optimale prijs/kwaliteit verhouding. Hierdoor krijg je als klant altijd het beste aanbod. Locaties huren: voordelige zaalverhuur, feestlocatie en vergaderlocatie arrangementen.

Contacteer ons