Meer resultaten voor locatie huren

locatie huren
Greyd! Locatie Watertoren huren.
Op zoek naar een unieke locatie? De watertoren van Sneek is ook te huur. Dat wil zeggen: niet in zijn geheel maar wel voor een deel. De bovenste verdieping, Brug 7, is te huur voor bijzondere gebeurtenissen. Te denken valt aan: exclusief dineren productpresentatie trouwerij feitelijk trouwen en/of fotoreportage exclusief vergaderen wijnproeverij promotiebijeenkomst film en fotolocatie muziekconcerten in de poot.
Huren Sportbedrijf Almelo.
Jeugd-activiteiten en sportlesmodules. Sportief uitje met vrienden, collegas of familie! Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd. Welkom op de Club / Almelose Ruit. Horeca en vergaderen. 2016-2017 RESERVEREN TARIEVEN BESCHIKBAARHEID. Bekijk onze accommodaties. Bekijk hieronder de beschikbaarheid van de verschillende accommodaties.
Opslagruimte huren in 61 vestigingen in Nederland Shurgard.
Vestigingen van Shurgard. Over opslaguimte huren. Hoe werkt opslag? Opslag bij particulieren vs. Pick up delivery vs Self storage. Tools en tips. Vind uw ideale opslagruimte. Bereken uw opslagruimte. Opslag van archieven. Opslag van gereedschap. Opslag bij een kantoorverhuizing. Opslag van voorraad. Werken bij Shurgard. Contact Shurgard blog. Zoek een vestiging bij u in de buurt. Zoek nabij mijn huidige locatie.
Ruimte huren in Rotterdam.
Ruimte huren Rotterdam. Wilt een bedrijfsfeest, beurs, bruiloft of een familiefeest organiseren in de regio Rotterdam? Dan is het belangrijk dat u een locatie zoekt dat helemaal aansluit bij uw wensen. Wilt u een geschikte ruimte huren in Rotterdam? Dan bent u bij The Boathouse Kralingen aan het juiste adres.
Zaal huren in Utrecht Vergadercentrum Vredenburg.
Een zaal huren in Utrecht was nog nooit zo doeltreffend! Goed bereikbare zaal huren in Utrecht. Onze zalen in Utrecht zijn zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Zaal huren op een makkelijk bereikbare plek in Utrecht? Het centraal Station van Utrecht ligt op ongeveer 5 minuten loopafstand, daarmee is onze locatie uitstekend bereikbaar!
Wipeout on Tour Wipeout huren op locatie.
Niet alleen op onze locatie in Zoelen, maar op élke gewenste locatie in Nederland! Wij komen naar je toe, bouwen dan het meest extreme activiteitenparcours op en begeleiden het event. De obstacles werken als een trekpleister en heeft een zeer positief effect op een event: it will leave a mark!
Ruimte huren Welzijn Zeewolde.
Er kan gehuurd worden door groepen, bedrijven, verenigingen en organisaties die een zaal willen huren voor bijv. De locaties worden niet verhuurd voor feesten en partijen van persoonlijke aard zoals bijv. bruiloften en verjaardagsfeesten. Voor inlichtingen en/of huuraanvragen voor de locatie Meermin of Eclips kunt u bellen naar 036 522 4655 of mailen naar info@welzijnzeewolde.nl.
Locatie huren t Wapen van Stellendam.
Feesten en recepties. Home Locatie huren. Heeft u iets te vieren? Onze sfeervolle brasserie is meer dan geschikt voor diverse bijeenkomsten. Denk bijvoorbeeld aan feesten, partijen, vergaderingen en recepties. Ook is onze locatie goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.
Locatie Het Drents Kwartiertje.
In de periode van november t/m februari is het mogelijk om de locatie of kookstudio te huren. Onderstaand de prijzen die worden berekend per zaal. Naam Omschrijving Tijdsduur Aantal deelnemers Prijs incl. btw Zaal huren. Maandag/donderdag 2 zalen inclusief bar en keuken.
Ruimte huren.
Ben je op zoek naar een modern uitgeruste locatie waar je een presentatie kunt geven of een cursus kunt verzorgen? Ook dan ben je bij de nieuwe bibliotheek aan het juiste adres. Naast de centrale ligging van de bibliotheek op vijf minuten lopen van Station Almere centrum en met parkeergarages om de hoek beschikken wij ook over diverse zalen die uitstekend geschikt zijn voor de ontvangst van gasten voor een presentatie of seminar enzovoort.
Ruimte huren De Vasim.
Voor kunst en culturele activiteiten, bijeenkomsten, symposia of bedrijfsfeesten met een cultureel tintje. In combinatie met onze catering en workshops kunnen wij een compleet op maat gesneden arrangement voor u samenstellen! Ben je op zoek naar een inspirerende werkruimte of atelier?
Evenementenruimte huren Spoorzone013.
Gemakkelijk naast Tilburg CS en in de nabijheid van diverse parkeergarages is EVE een ideale en inspirerende locatie voor meetings, trainingen en een veelzijdigheid aan events. Onder het dak van de monumentale Polygonale Loods bieden zij meerdere ruimtes voor verhuur aan. De grote zaal van EVE is maar liefst 410m 2 groot en biedt een mooi uitzicht op Tilburg CS en de Spoorzone. Deze zaal is te huren voor congressen, bruiloften, meetings en verscheidene events.

Contacteer ons