Op zoek naar locatie huren?

locatie huren
Zaal huren Nieuwe Energie Leiden.
Neem contact op met Lonneke om de mogelijkheden te bespreken of meteen te reserveren 06-30879203 of info@nieuweenergieleiden.nl. Spontaan langskomen tijdens kantooruren kan natuurlijk ook. Unieke en inspirerende vergaderomgeving. Ruimtes voor twee tot 150 personen. Op twee minuten lopen van de parkeergarage en tien minuten vanaf Leiden CS. Vergaderen op een unieke locatie.
WBO Ruimte huren.
Vul de eindtijd in. WBO Postbus 229 5680 AE Best Bel 0499 371 783 info@wbo.nl. Buurthuis Kadans St. Jozefstraat 1 5684 TS Best Bel 0499 371 783. Bestwijzer Infopunt Zonnewende 173 5683 AB Best Bel 0499 770110. Jongerencentrum Todo J.
Locatie Amstel Mokumboot sloepverhuur Amsterdam.
Het centrum van Amsterdam invaren kan vanaf locatie Zuid daarmee alleen via nog het Zuider Amstelkanaal en dan de Amstel. Dit kost heen en terug bij elkaar ruim een 15, uur vaartijd. Daarom is locatie Zuid verhuisd naar een nieuwe locatie; de Schollenbrugstraat direct aan de Amstel en op loopafstand van Amstel Station.
Zaalverhuur Boek direct een unieke Zaal Beachclub Sunrise.
Met een capaciteit tot 150 personen is The View de ideale locatie voor een vergadering, presentatie, borrel, feestelijke bijeenkomst, gezellige barbecue of als VIP-Area tijdens grote events! De inrichting van de locatie, het ruime dakterras en het uitzicht maakt de The View een unieke locatie.
Kantoorruimte huren Nederland The Office Operators.
Met Mtoo bieden wij u de mogelijkheid om te huren tegen een aantrekkelijke meterprijs en zelf uw kantoorruimte in te richten. Indien gewenst kunt u kiezen uit ons assortiment met aantrekkelijke prijzen. Bij ons huren ondernemers precies zoals zij dat wensen!
Zaalverhuur bij Nieuwe Erven Nieuwe Erven.
Een locatie in de groene hoek van Amersfoort-Zuid, op 10 minuten fietsen van de binnenstad.; Nieuwe Erven wordt gerund door vrijwilligers en is een stichting. Door het huren van een ruimte draagt u bij aan het voortbestaan van Nieuwe Erven als creatieve broedplaats.;
Huren van een Scoutinggebouw of terrein.
De accommodatiegids in Scouts Online maakt die zoektocht een stuk makkelijker voor scouts die op zoek zijn naar een leuke locatie voor hun kamp. In de accommodatiegids vind je al meer dan 800 locaties van Scoutinggroepen uit het hele land. Achter deze accommodatiegids zit een slimme verhuurmodule in Scouts Online, die het huren én verhuren van Scoutinggebouwen en terreinen een stuk makkelijker maakt!
Horeca ruimte huren in Rotterdam The Boathouse Kralingen.
Wilt u graag een horeca ruimte huren in Rotterdam met veel mogelijkheden, voldoende parkeergelegenheid en een prachtig uitzicht? The Boathouse is de ideale locatie. Indien u meer informatie wenst over de locatie of de faciliteiten van The Boathouse, kunt u ons bereiken op telefoonnr: 010-2037827 of stuur een mail naar info@theboathousekralingen.nl.
Ruimte huren Kinderboerderij De Goffert.
Wilt u één van de ruimtes huren in onze onlangs gerenoveerde kinderboerderij? Wij beschikken over twee ruimtes, welke zijn gescheiden middels een vouwwand, en die tevens gecombineerd kunnen worden tot één grote ruimte. Voor het reserveren van een ruimte kunt u kiezen uit één van de drie onderstaande opties.:
Gymzalen en sporthallen huren Breda.
De tarieven voor het huren van vergaderruimten zijn.: van ongeveer 6 tot 11 per uur voor sportverenigingen en particulieren. van ongeveer 8 tot 16 per uur voor bedrijven. Voor de tarieven van het podium en toneelzaal in De Drie Linden neemt u contact op met de Verhuuradministratie. Naam en locatie gymzaal.
RUIMTE HUREN Werk aan het Spoel.
Al vanaf 10, per jaar kun je Werk aan het Spoel een warm hart toedragen! Ook als sponsor kun je bijdragen aan de evenementen op deze prachtige locatie. Mail Susanne Binnekade. Het buitenterrein is vrij toegankelijk tussen zonsopgang en zonsondergang.
Zaalverhuur Eindhoven Zaal huren Locaties.nl.
Elke gelegenheid een locatie. Boerderijen, hoeves molens. Clubs en discotheken. Partyschepen en rederijen. Musea en Galerien. Strandtent of paviljoen. Locaties op provincie. Vergaderlocaties in Utrecht. Vergaderruimte in Amsterdam. Vergaderen in Den Haag. Vergaderzalen in Breda. Vergaderlocaties in Nederland. Beurslocaties in Nederland. Hotels in Nederland. Partyschepen, Boten en Rederijen. Concertlocaties in Nederland. Vergaderlocatie huren in Rotterdam.

Contacteer ons