Zoeken naar goedkoop zaaltje huren rotterdam

goedkoop zaaltje huren rotterdam
Evenementen Eau Lounge Rotterdam.
Uw bruiloft in de mooiste trouwlocatie van Rotterdam. Eau Lounge is de perfecte locatie voor uw Bruiloft Bedrijfsfeest Verjaardag BBQ of Vergadering. Eau Lounge, gelegen aan de Maas met een supermooi open terras op het water wat ook afgedekt kan worden met aan de ene kant uitzicht op de Willemsbrug en aan de andere kant uitzicht op de Erasmusbrug is de perfecte locatie voor uw bruiloftsfeest, personeelsfeest of om uw verjaardag te vieren.
Prijzen Centrum Djoj Rotterdam.
Muziek Zingen Mantra. Ouders vs Kinderen. Singles Connecting People. Thema dagen avonden. Training en opleiding. Centrum Djoj te Rotterdam, organiseert lezingen, workshops, concerten, festivals en andere evenementen. 2019 DJOJ All rights reserved. Moeiteloos Leren Leven. Het meisje dat aan de oever verscheen.
Met spoed gezocht een zaal in Rotterdam.
Ik wilde voor november, maar alles is zo n beetje tot volgend jaar volgeboekt. Meld dit bericht aan de moderator Gelogd. Re: Met spoed gezocht een zaal in Rotterdam. Reactie 5 Gepost op: 15 januari 2011, 132341.: Ik ken een zaaltje in Rotterdam!
Diva Party Centre Rotterdam.
Maak onvergetelijke herinneringen. In onze prachtige zaal. Diva Party Centre In Rotterdam. Een geschikte zaal huren in de regio Rotterdam voor bijvoorbeeld bruiloften, concerten, vergaderingen, trainingen, productpresentatie, feest of receptie. Ons ervaren banqueting team organiseert uw evenement tot in de puntjes!
Speeltuin Pascal.
Heeft u een aanbod dat u aan andere organisaties kenbaar wilt maken? Kom dan naar een van de twee netwerkbijeenkomsten op 31 maart en/of 8 april van Vrijwilligerswerk Rotterdam. Om het u makkelijk te maken, vinden de bijeenkomsten plaats op de noord en zuidoever.
Muziek gebouw De Schalmei.
Graag aangeven welk soort ruimte u mogelijk zou willen huren en de dag doordeweeks, weekeinde. Reserveringen verzoeken wij u via e-mail aan info@schalmei.net in te dienen. Download hier het huishoudelijk reglement. Kijk hier om te u zien hoe de standaard weekbezetting van de vaste huurders is. Oefen en vergaderruimten. Drumfanfare Excelsior Rotterdam.
Je feest bij Stayokay Stayokay.
In de stad, aan de kust of in de natuur. Een groot of klein feest, het gaat altijd om maatwerk. Alles bij Stayokay is bespreekbaar: zaalindeling, maaltijden, buffetten, aankleding, audiovisuele middelen en activiteiten. Stayokay vertaalt jouw wensen naar een onvergetelijk feest.
Diamond Plaza de feestzaal in Rotterdam.
Je hoeft als Rotterdammer niet meer de stad uit te gaan om je speciale dag, op een mooie locatie en met de juiste capaciteit, te vieren! Diamond Plaza in Rotterdam zuid is de plek bij uitstek om je feest te vieren. Wij beschikken over een kleine / intieme bovenzaal, genaamd Emerald, met een capaciteit tot maximaal 200 zitplaatsen en een grote zaal, genaamd Brilliance, met een capaciteit tot maximaal 800 zitplaatsen.
Zaalverhuur Rotterdam.
Zaalverhuur Rotterdam Alexander. Zaalverhuur Rotterdam Bij Shiki Sushi Lounge Rotterdam serveren wij niet alleen overheerlijke sushi en cocktails, maar verhuren wij ook onze prachtige locatie. Deze schitterende locatie, gelegen in Rotterdam Alexander, is geschikt voor diverse doeleinden. Zo kunt u van donderdag tot en met zondag onze zalen huren voor verjaardagen, borrels, trouwfeesten en andere aangelegenheden.
Feestje geven afhuren Cafe Ech Wel Rotterdam. facebook-icon. youtube-icon.
Een uitstekende locatie voor leuke Rotterdamse groepsarrangementen, of gewoon een hapje en drankje. Je betaalt bij Café Ech Wel geen zaalhuur of andere locatiekosten, alleen de drankjes en hapjes die jullie nuttigen. Het exclusief afhuren van het café is mogelijk voor groepen vanaf 20 personen.
Zaaltje huren? Zaalverhuur van Amsterdam tot Rotterdam BuitenBusiness.nl.
Op zoek naar een zaal in een bepaalde provincie of stad? Hieronder hebben we alvast de meest gezocht zaalverhuur bedrijven per provincie bij elkaar gezet.: Zaaltje huren Rotterdam. Zaaltje huren Groningen. Zaaltje huren Zwolle. Zaaltje huren Amersfoort. Goedkoop zaaltje huren.
Mooie, rustige, betaalbare zaalruimte Rotterdam.
Het Subudhuis, betaalbare zaalruimte Rotterdam. Het Subudhuis spreek uit: Soeboed-huis is een modern gebouw met een bescheiden schaal en een prettige sfeer. Het is beschikbaar voor verhuur op dagdeelbasis en bevat een grote zaal en daarnaast een paar kleinere zalen.

Contacteer ons