Meer resultaten voor goedkoop zaaltje huren rotterdam

goedkoop zaaltje huren rotterdam
Zaalverhuur Buurtcentrum Kommunika.
Kommunika verhuurt zalen die geschikt zijn voor o.a.: kinderfeestjes, kookfeestjes/workshops, vergaderingen, vves, trainingen, cursussen, familiefeestjes. De halve zaal Hano'ar.' Prijzen op aanvraag bij beheerder. Geschikt voor maximaal 30 personen. Eindtijd voor verhuur 2330. Ook op zaterdag beschikaar voor familiefeestjes e.d.
Low budget Goedkope Vergaderlocaties Inspiratie op Locatie.
Zo kom je tegen een zacht prijsje toch tot nieuwe inzichten in een inspirerende omgeving. Wat dacht je van een creatieve werkplaats in Rotterdam, een inspirerende conceptstore in Zwolle, een statig pand in Den Haag of een clubhuis in het jachthavengebied van Amsterdam?
banner.
Zaalhuur Kino Rotterdam.
KINO biedt de mogelijkheid om 4 zalen, een grand café en vergaderruimte te huren. Maak uw keuze! De gerestaureerde Lantaren geeft deze ruime zaal gericht op comfort extra grandeur en maakt KINO 1 misschien wel de mooiste filmzaal van Rotterdam.
Feestje/Verhuur Speeltuin De-Torteltuin.
Om overlast in onze buurt te vermijden, graag uw auto parkeren bij sportcentrum de Wilgenring. Vanaf hier is het een klein stukje lopen naar de speeltuin, en u doet onze buren hier een groot plezier mee. Navigatie Adres: Melanchtonweg 70, 3052 KV Rotterdam.
Evenementen Eau Lounge Rotterdam.
Uw bruiloft in de mooiste trouwlocatie van Rotterdam. Eau Lounge is de perfecte locatie voor uw Bruiloft Bedrijfsfeest Verjaardag BBQ of Vergadering. Eau Lounge, gelegen aan de Maas met een supermooi open terras op het water wat ook afgedekt kan worden met aan de ene kant uitzicht op de Willemsbrug en aan de andere kant uitzicht op de Erasmusbrug is de perfecte locatie voor uw bruiloftsfeest, personeelsfeest of om uw verjaardag te vieren.
de Buik.
Waar zaal huren omg. Rotterdam voor party? Bokt.nl.
Berichten: 4937 Geregistreerd: 29-03-04. Re: Waar zaal huren omg. Rotterdam voor party? Geplaatst: 12-01-10 1302.: Oh, dat zaaltje in Poortugaal zou ik dan ook wel willen weten, hier in Spijkenisse namelijk weinig locaties waar je zelf je drank mag schenken, dus mochten wij eens een feestje willen houden, is Poortugaal ook best aan te rijden.:
Diamond Plaza de feestzaal in Rotterdam.
Bel 06-41992353 voor meer informatie of lees hier meer informatie. Diamond Plaza Dé feestzaal van Rotterdam! Voor UW bruiloft, verloving, henna, verjaardag, besnijdenis, babyshower en meer tot 1000 personen, een droom locatie nodig? Dan bent U bij ons aan het juiste adres!
Dance Party club Regina. Dance Party Club Regina.
3043 JD Rotterdam. maandag t/m vrijdag 12.00 20.00 uur. 010 262 0 464. Dance party club regina. Dance Party Club Regina is de perfecte locatie voor al uw feestelijkheden. Of het nu gaat om uw bruilofteen, jubileum of een receptie?
Gouden Fee A way of life.
De prijzen zijn gebaseerd op basis van kale zaalhuur. Dit is compleet met alle beschikbare inboedel zoals: bar, tafels, stoelen, koeling, dansvloer, discoverlichting, toiletten. U bent vrij om uw eigen eten en drinken te verzorgen zonder extra kosten buiten de zaalhuur.
Over Swinging.nl Feesten organiseren.
Denken heel goed mee over mogelijkheden. Leveren snelle service en zijn goed bereikbaar. 9 / 10. Ton de Boer Rotterdam 23-01-2018. Hele fijne organisatie: het klopt gewoon. Duidelijk mensen met het hart op de goede plek en met verstand van zaken.

Contacteer ons