Zoeken naar feestzaal huren goedkoop

feestzaal huren goedkoop
Zaalverhuur voor feestjes en verjaardagen Cafetaria Wijnbergen.
Heb je binnenkort een feestje, verjaardag, borrel of een andere speciale gelegenheid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om een feestzaal af te huren. De feestzaal heeft een mooi, modern en feestelijk karakter. De feestzaal is begin 2017 helemaal gerenoveerd en opnieuw ingericht.
Zaalverhuur.
DJ, live-muziek, catering, animatie, dansshows, workshops, de mogelijkheden kennen werkelijk geen grenzen. In de maanden mei tot half september zijn er veel mogelijkheden, maar ook in het winterseizoen is onze locatie regelmatig vrij. Voor meer informatie hierover verzoeken wij u contact op te nemen via mail of telefonisch.
Café Restaurant El Rey Woerden-Breukelen Zaal te huur voor bruiloften, recepties, feesten, presentaties en meer.
Maak gebruik van onderstaand formulier om informatie en een offerte voor zaalverhuur bij El Rey in Woerden aan te vragen. Uw naam verplicht.: Uw email verplicht.: Uw telefoonnnummer verplicht.: Voor wat voor soort gelegenheid zou u El Yeah willen huren?
Zaalverhuur.
Het park telt zeven verlichte gravelbanen, een bijzonder mooie nieuwe kantine en een gezellig terras. Theater aan de Schie Zaalverhuur. Stadserf 1 010-2462555 website. Het team van het theater denkt graag met je mee bij het organiseren van een evenement.
Salena b.v. Zaalverhuur.
Door de flexibele opzet van de zalen kan er afgestemd worden op het aantal gasten. Ook biedt Salena zaalverhuur door de multifunctionele opzet van de zalen de mogelijkheid om geheel naar eigen wens een speciaal karakter te geven aan uw feest.
ZAAL HUREN Ambiance Houtrust.
We hebben er heerlijk gegeten en vervolgens werd de zaal omgebouwd tot een feestzaal met dansvloer en ruimte voor een dj. Niks was te gek: topservice" Uw zaal huren in Amersfoort. De zalen in ons zalencentrum zijn voorzien van alle gemakken.
Zaal huren Tilburg La Cabaña La Cabaña.
Wanneer het nou gaat om een babyborrel, een bruiloft, een afstudeerborrel of een themafeest: de feestzaal kan voor alle momenten geschikt ingericht worden. Omdat groepen regelmatig onze zaal huren, hebben wij goede contacten met evenementenbureaus voor clowns, speelkussens of bijvoorbeeld alle accessoires in ibizastijl.
Feestje? 9 x hier kan je een zaaltje huren in Nijmegen indebuurt Nijmegen.
Bij Café de Fiets is zaalhuur helemaal gratis! Je kan zelfs kiezen welk zaaltje je wil huren boven voor maximaal 100 personen en de kelder voor maximaal 70 personen en of je wel of geen barpersoneel bij de feestje wil.
Zaalverhuur. Home Icon. Group 2 Copy 4. heart-128. Oval 4. if_news_115708. Combined Shape.
RUIMTES PLEIN 7. Naast het Grand Café biedt Plein 7 de mogelijkheid tot het huren van vier verschillende sfeervolle ruimtes die zich uitstekend lenen voor uw vergadering, zakelijk diner, borrel, receptie of feesten tot 300 personen. De ruimtes zijn goed met elkaar te combineren of kunnen juist los van elkaar gebruikt worden.Alle ruimtes beschikken over WIFI, beamer en projectiescherm, en hebben veel invallend daglicht.
Zaalverhuur De Vreemde Vogel Buitengewoon en gewoon buiten.
De Vreemde Vogel is een officiële en inspirerende trouwlocatie van de gemeente Vlaardingen, waardoor jullie hele bruiloft op één locatie kan plaats vinden. Meer info over trouwen. De voormalige boerderij, het tuinhuis en het terras zijn ieder geschikt voor vele gelegenheden.
Feestlocatie Zwolle Kletsen Proeven Sfeervolle zalen te huur.
Zaal boven restaurant. Trouwfeest Locatie Zwolle: Goedkoop en professioneel. Ons pand is goed bereikbaar en voorzien van alle faciliteiten die nodig zijn voor een onvergetelijk samenzijn, en wij maken duidelijke prijsafspraken. U komt bij ons dus niet voor onaangename verrassingen te staan.
Zakenlunch en zaalverhuur centrum Majella.
Het Majellacentrum verzorgd diverse complete zaalverhuur mogelijkheden. Party en vergadercentrum Majella besteedt aan elke bijeenkomst professionele aandacht, namelijk die aandacht waarvan wij vinden dat die u als klant van ons mag verwachten. U kunt bij ons zaalaccommodaties en zaalverhuur bespreken, geschikt voor 120 tot maximaal 250 personen.

Contacteer ons