Op zoek naar feestlocatie amsterdam noord?

feestlocatie amsterdam noord
Café Noir Amsterdam.
Ons café is gelegen aan het Weesperplein. We zijn dus gemakkelijk te bereiken voor studenten van de Hogeschool van Amsterdam, bezoekers van de GGD Amsterdam en het centrum is vlakbij. Ben je op zoek naar een leuke feestlocatie in Amsterdam?
Kinderfeestjes: de leukste tips! Kidsproof Amsterdam.
VR Experience Amsterdam. Vier je feestje bij VR Experience van UP Events en geniet van de levensechte ervaring met de VR bril! Virtual Reality feestje. Stap met je vriendjes in een nieuwe wereld op de unieke virtual reality simulatoren bij The Virtuality!
Welkom Het Antoniushuis.
Neemt u dan gerust contact op. Volg ons op Facebook. Op de hoogte blijven van de activiteiten die in het Antoniushuis worden georganiseerd? Word dan lid van onze Facebookpagina. Met Facebook verbinden. 1032 HM Amsterdam. Vind ons ook op Facebook.
De leukste speelboerderij van Drenthe De Drentse Koe.
De Drentse Koe is een echt boerenbedrijf in Ruinerwold en is daarnaast uitgegroeid tot een volwaardig recreatie bedrijf. Bij ons kunnen kinderen heerlijk buiten spelen met nog een heus boerengevoel" op onze kinderboederij. Rondrijden op een trekkertje, dieren aaien, springen en klimmen in de grote Speeltuin of een potje waarachtig Boerenbiljarten.
Feestlocaties in Zuidoost Gemeente Amsterdam.
1102 AP Amsterdam. feestlocatie met beperking. Deel deze pagina op Facebook. Deel deze pagina op Twitter. Deel deze pagina op LinkedIn. Deel deze pagina op WhatsApp. Mail deze pagina. Print deze pagina. Hebt u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op deze website?
Bijzondere Locaties Stadsherstel Amsterdam.
Eventuele winsten worden bestemd voor de doelstellingen waarvoor Stadsherstel is opgericht. Door te kiezen voor een Bijzondere Locatie van Stadsherstel steunt u het herstel en behoud van het bijzondere erfgoed in Amsterdam en omstreken. Neem voor meer informatie contact op met.:
Exclusieve feestlocatie in Amsterdam BAUT Events.
Feestlocatie in Amsterdam. De meest sfeervolle ruimtes voor alle gezelschappen. Feestlocatie Daan 2018-11-05T1551400000.: Je wil een feestje geven in Amsterdam en bent op zoek naar de perfect feestlocatie? Zoek dan niet verder. BAUT en C, twee bijzondere ruimtes, bieden alles wat je nodig hebt voor jouw feest!
Amsterdam Partycentrum en feestzalen voor je bruiloft feestlocaties.
Een veelzijdig partycentrum zeer geschkt voor uw bruiloft, ook de decoratie van de zaal wordt verzorgd. Hier kunt u terecht voor een volledige bruiloft inclusief decoratie, taart, catering, bediening en aansluitende accesoires. De Rode Hoed. Een schitterende feestlocatie in het hartje van Amsterdam.
Unieke feestlocatie Amsterdam voor 10 tot 10.000 personen.
Pand 41 is een intieme feestlocatie, welke mooi uitzicht heeft op het Noordzee kanaal van Amsterdam. Pand 43 Event Area is een feestlocatie, waar je met 550 personen een gezellig bedrijfsfeest, receptie of jubileum feest kunt vieren. Bent u opzoek naar een grotere feestlocatie, dan biedt Hal 1 Black box vele mogelijkheden.
Coole Feestlocaties! Yelp.
Locaties voor bijeenkomsten en evenementen. De 4-sterrenreview van Floor: Op zoek naar een feestlocatie in hartje Amsterdam? Bij Nonomes moet je zijn! Nonomes vindt je halverwege de Warmoesstraat en is eigenlijk de sociëteit van S.V.A.A. Nonomes, maar ze verhuren de locatie ook graag extern.
Trouwen! En een fantastisch feest geven op een schip in Amsterdam Oost.
Wil je meer weten, een keer langs komen, informatie over een offerte of heb je een andere vraag? Stuur gerust een mailtje of bel ons op. Veemkade 251, 1019 CZ Amsterdam. Laat uw telefoonummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug verplicht.
Catering feestlocaties Amsterdam peterpan.nl.
West Sloterdijk: Art Centrum Amsterdam. Deze inspirerende feestlocatie ligt vlakbij station Sloterdijk. De ruime entresol kijkt uit op de prachtige kunstgalerij. Door het hele gebouw is inspirerende kunst aanwezig. Deze feestruimte is geschikt voor groepen van 40 200 personen en is goed bereikbaar en heeft gratis parkeergelegenheid. Centrum: The Diamond Factory. Deze voormalige diamant fabriek ligt centraal in Amsterdam. De stijl is strak; de ruimte is geheel wit. Er zijn twee ruimtes, die apart gebruikt kunnen worden. Geschikt voor groepen van 30 100 gasten. Perfect voor een walking dinner, lounge stijl feest of een productpresentatie. De huur van deze locatie bedraagt 475. Centraal gelegen en goed bereikbaar met OV Metro Weesperplein. Noord: Expositie café Zamen.

Contacteer ons